Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Länkar Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Om sajten

Skrivregler

2015-05-05 12:44 #0 av: Amandla

På Healing gäller iFokus allmänna skrivregler som alla godkänt då de registrerade sig som medlemmar på iFokus, men också nedanstående regler:

Här gäller 18 års åldersgräns för att få ta emot och/eller skicka healing. Vi vill även att du ska vara medlem på sajten, samt ha en liten presentation av dig själv på din sida. 

Vill du skapa en egen tråd där du erbjuder healing måste du ALLTID fråga sajtvärd eller medarbetare först.

Den som sänder healing ska komma överens med mottagaren om en tid när man kan sända. Detta för att det kan bli tokigt annars om mottagaren t.ex. är ute och kör bil och blir påverkad av energierna.

 • Det är enbart tillåtet att be om healing för egen del eller eget djur.

 • Det är enbart tillåtet att be om djurkommunikation för sitt eget djur.

 • Healing som erbjuds och ges på sajten är ALLTID gratis. Tänk dig noga för om du blir ombedd att uppge ditt namn och adress för att få healing, sånt är inte alls nödvändigt för att healingen ska komma fram till rätt person!

 • Om du vill göra reklam för din verksamhet inom området healing och anslutande typer av verksamhet (tarot, medium osv) SKA sajtvärden tillfrågas först.
  - Detta gäller även olika slags enkäter från studerande och andra som gör undersökningar.
   - Undantag för länkar till arrangemang och träffar utan större kostnad, som anknyter till ämnena som brukar tas upp på 

 • Är du medlem på sajten och driver verksamhet inom healing kan du få en länk till din hemsida (under sajtens länkar) OM du har en personlig presentation på din profilsida.

 • Det är inte tillåtet att diskutera prissättning av tjänster inom  området healing eller  anslutande områden (tarot, medium osv).

 • Inga diskussioner om onda andar osv är tillåtna, det är många barn och unga som läser på ifokus och vi  vill inte skrämma upp någon.  Inte heller vill vi ha något prat om att Jesus är den enda rätta vägen osv osv. Det finns andra sajter för det.
   
 •   Admin har rätt att ta bort inlägg som inte tillför sajten något, eller om det börjar tjafsas om regler. Detta meddelas inte varken i pm eller i berörd tråd. Healing.ifokus är till för andliga sökare och seriöst intresserade av healing. Nolltolerans råder mot all slags fördomsfullhet och skepticism. 
                                                                                            

Så här säger Patientsäkerhetslagen (2010:659) om vad man inte får ge healing för/till, notera att vi har en åldersgräns på 18 år här på Healing.ifokus:

 http://www2.notisum.com/Pub/Doc.aspx?url=/rnp/sls/lag/20100659.htm

(5:e kap. 1§)

 • Smittsamma sjukdomar som enligt smittskyddslagen är anmälningspliktiga sjukdomar.
 • Cancer och andra elakartade svulster, diabetes, epilepsi eller sjukliga tillstånd i samband med havandeskap eller förlossning.
 • Barn under 8 år

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-05-17 11:10 #1 av: Amandla

Dags för åtminstone en person att läsa reglerna!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-08-18 11:15 #2 av: JagVetVägen

Läst och accepterar självklart sidans regler!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.