Popup-ruta med lösenords-fiske?
På en annan sajt har jag sett att en del medlemmar har fått upp en popup-ruta, när de varit inne här på iFokus, där man uppmanas att ange sitt användarnamn och lösenord igen.
Jag har skrivit inne på Support för att kolla om det är nå'n funktion som iFokus-killarna har lagt in (vilket jag tycker låter märkligt) eller om det är ett lösenordsfiske som pågår.
Tills vi får svar från Support;
Får du upp en så'n ruta, kryssa bort den utan att fylla i den, eller ännu hellre stäng ner din webbläsare och starta om den igen.
Kan ni, så ta gärna en skärmdump (där man ser webbadressen också) och notera vid vilken tidpunkt popuppen dök upp. Det kan underlätta för iFokus-killarna att hitta vad det är och varifrån den kommer, ifall det skulle behövas (ifall de nu inte ändå har skapat den själva).
Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge." /Pearl Buck ♥· Medarbetare på Healing
Tack Andina. Ska hålla ögonen öppna!
Har bokmärkt din tråd på support och har väldigt svårt att tänka mig i fokus ligger bakom då skulle ett meddelande nått oss via pm med orsak och förklaring.Otrevligt,har haft mitt konto kapat ett par gånger men då var det inget popup utan nåt annat märkligt som blinkade till.
Får jag detta dumpar jag direkt om det går och lägger in i tråden på support.
Bra du tog upp det Andina 