Etikettenergier
Läst 789 ggr
maribell
2014-12-17, 10:37

Ljusregn

Energier av ljusregn!

Posted by birgittaandliginspiration in Ärkeänglar

Energier som skapar ett regn av energier. I dessa tider får ni känna på det ni ljusarbetare.

Energier som går rak ner ni upplever ofta smärtor i kroppen när ni är uppkopplad på dessa energier. Det sker en utveckling för er på många plan. Jordens energier kan spela er ett spratt säger ärkeängel Ametist. Energier av regn det gör att ni reagerar på alla plan som gör att både chakran och ert ljusarbete höjs högre upp nu. En del av er kan få störningar på sitt arbete med andevärlden en stund på grund av dessa energier som ska öppna er mer.

En del av er få svårt att sova en del får ont i kroppen och en del känner av att era chakran får en extra skjuts, ni får rening på alla plan. Det här är en tid där många människor går igenom sin rädsla som samtidigt öppnar de sig mer.

Vi ärkeänglar ser detta och vill tala om för er att allt är i sin ordning, ni som upplever att kroppen inte hänger med.

Ljusenergier som gör att ni kan andas fritt sen genom ni släpper ert tunga ok.

Ni får skåda igenom er rädsla samt släppa en del ok som ni har att bära här på jorden. I dessa tider gäller det att hålla sin väg i fokus utan att tvivla på den.

Ni har kommit för att genomgå en stor förändring som gör att jordens energier har aldrig varit så här. Det sker förändring på alla plan fler och fler människor vaknar och fler och fler ser hur vikigt det är att följa sin inre vägledare. Fler och fler kommer till insikt om den fria viljan som råder även för er här nere på jorden.

Att följa sitt kall kan vara svårt i vissa lägen ni hamnar, ni möter på er inre bromskloss som ska tas bort från er. Ni gömmer er ibland för att inte ta vid ert kall. En del av er har börjat rota i sin stora upptäckt att de har en väg eller så kallade kall att ta tag i. En del glömmer bor av olika skäl att tiden inte är mogen för dem.

Allt är i sin ordning därför ni följer er inre vägledare då kommer ni fram på rätt sätt.

Helt klart för er att ni bör se detta som händer runt er att ingen kommer undan energierna , alla påverkas av dem på något sätt. Er kropp är uppkopplad och andra är uppkopplad på sitt kall, ingen kommer undan ändå.

Försök nu visualisera er dröm ert yrke er bostad eller andra saker ni vill få in i era liv. När ni lär er att bygga energi och tanken kommer med då händer det magi om fler hänger med på samma tanke då sker det dubbel magi. Ni vet att ni kan bestiga berg med tankens kraft.

Kärlek till ert kall tänk på vem ni är här på jorden. En del ljusarbetare glömmer bort det. De tappar tråden ibland och blir förvirrad. De har ett kall en plats att fylla här på jorden. Det är därför viktigt för dem att följa med jordens utveckling.

Allt är i sin ordning nu.

Ärkeängel Ametist!

  • Redigerat 2020-09-27, 11:39 av Amandla
Upp till toppen