Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Healing - dödsångest - depression - HJÄLP

2019-12-04 13:04 #0 av: jupiterconjuction

Hej!

I slutet av juli så fick jag healing av en jätte härlig kvinna, det kändes super bra och jag fick fina budskap från andra sidan.

Någon vecka efter detta började jag få extrem dödsångest, nästan att jag kände nostalgi för livet. Som att jag inte ville lämna, någonsin. Detta har hållit i sig till idag (december), återkommande dödsångest, depression, ändrat humör (är fruktansvärd mot min partner) ... försöker förstå vad tusan det är som händer, men jag vet inte... Spiritualitet har alltid varit en stor del av mig, har trott på änglar, universum, energier, astrologi (tom utbildad astrolog) och nu bara känner jag så jävla starkt tvivel mot ALLT - en röst i mitt huvud säger att jag har intalat mig alla dessa grejerna bara för att må bra.

HJÄLP MIG?????

Anmäl
2019-12-05 21:24 #1 av: mörkaögon

Dina känslor har ingenting med healingen att göra. De är en reaktion på mörkret som råder här nu. Luta dig tillbaka, andas lugnt och ha tillförsikt till att detta är ett övergående tillstånd.

Kram

Anmäl
2019-12-06 08:57 #2 av: QASIK

Jag tror inte heller att det har att göra med healingen, men ditt mående låter allvarligt. Jag funderar på om det kan vara en hormonell obalans? Har du varit hos läkaren?

Medarbetare på Personlig Utveckling
Livet är inte slumpartat av en tillfällighet
~Angelus Ulisses~

Anmäl
2019-12-07 10:56 #3 av: FataMorgana

Jag tänker som de andra, att det nog inte har med healingen att göra. Funderar också på om det handlar om en hormonell obalans eller om det är biverkningen från någon ny medicin? Eller har du kanske börjat med någon ny diet? Brister på olika näringsämnen kan också leda till psykiska besvär. Jag skulle rekommendera ett besök till läkaren och att du funderar över andra förändringar som skett under samma tid du fick healingen. Vad var det förresten för healing som du fick och varför gick du till en healare? 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.