Stenar och Kristaller

Stenar kristaller mot ångest

2019-03-23 08:58 #0 av: Solidpoints

Min fina vän lider av ångest, utbrändhet, och gammalt undantryckt trauma. Vill ge henne ngn form av sten eller kristall hon kan bära med sig för att lindra/motverka dessa jobbiga känslor.
Vilka stenar/kristaller kan ha en positiv inverkan?

Anmäl
2019-03-23 09:31 #1 av: Amandla

Jag är inte så väldigt insatt i kristallernas helande funktion, men spontant tänker jag på rosenkvarts och ametist. Båda är "snälla" stenar som man kan bära även som ovan. Dessutom kan de ha en rent praktisk inverkan om man har dem i fickan, då kan man känna på dem när man känner sig orolig.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-03-23 10:43 #2 av: Sabah

Jag kan inte tipsa om någon sten som är speciellt bra till ändamålet (fråga inne på "Stenar" också) men håller med Amandla om att rosenkvarts och ametist är bra stenar.
Har ett annat tips som hjälpt mig!
R-droppar (räddningsdroppar), Dr Bach's rescue Remedy. Bra mot oro och stress, används för att lösa upp trauman. (det var inte det du frågade efter men jag tycker själv de är så bra så jag tipsar gärna om det😊, bortse från det om det inte är intressant).

♥️♥️♥️ Se på allt i livet med kärlek och se det goda i allt som sker! ♥️♥️♥️
Anmäl
2019-03-23 22:54 #3 av: Totum

Det finns flera artiklar här inne på Healing, om stenar och kristaller och vad de är bra för.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.