Healing

Violetta Flamman

2018-09-18 18:21 #0 av: MariannR

Hej

Vad roligt att hitta en sådan här grupp! Jag är helt fascinerad av Violetta Flamman, fick tips om den av en healer/Djurkommunikatör då jag hade problem med energier som inte hörde hemma i vårt hus. Det var noga med att jag själv stängde ner mig för att inte dra till mig energierna också, så det gjorde jag.
Jag "städade" vårt hus från golv till tak, från vägg till vägg och alla föremål, med Violetta Flamman. Sedan dess har det varit lugnt här, och katten har blivit sitt gamla jag igen. Jag är inte initierad med Violetta Flamman på något sätt, däremot är jag "återkopplad till en högre energifrekvens" (Reconnection), och ger healing enligt Reconnective-metoden. Jag är dock inte licensierad inom den healingläran så jag får inte använda namnet.
Jag gjorde en annan husrensning med samma metod, och med bra resultat. Skall läsa mera om Violetta Flamman, för det verkar så intressant!

Anmäl
2018-09-18 18:36 #1 av: Totum

Välkommen MariannR.
Jag har "puttat" upp en gammal artikel om den violetta flamman, om du vill läsa.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.