Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Healing

2017-12-28 19:24 #0 av: Anngerd

Hej!
Kan jag själv be om healing från andevärlden? Healar de när man är i vila t ex sover? Vad kan man be om?

Anmäl
2017-12-28 21:06 #1 av: Christina_46

Hej Anngerd Glad

Jag var hos en vän för ett antal år sedan. Skulle lära henne hur hon kan ge healing till sig själv med healingguiders hjälp. Jag hade tänkt att hon skulle lägga händerna på sig själv och få healingen på så sätt.... Men hon bara bad en andlig healingguide om healing.... Direkt så "såg" hon virvlar i olika färger ovanför och mot kroppen. Så visst går det att be så. Det är i alla fall min erfarenhet. 

Men det bästa är ju förstås att gå en kurs i healing så att man får lära sig ordentligt från grunden. Då kan man ju även få hjälp med frågor som dyker upp när man går i lära till att bli en healer.

Hjärta


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.