Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Energierna omkring oss

Något bor i sovrummet

2016-06-25 18:46 #0 av: pensionär

Blev rekommenderad att söka mig hit.Har fått andligt besök i mitt sovrum,började i Måndags c:a 1 vecka,,,Tror det är en ande som så fort jag lägger mig i sängen kommer vid fötterna och rotar runt,sticks,skickar någon frossa / el genom mig,,har blivit värre och värre,,brukar vila på eftermiddagar,men går inte då den är på och känner och trycker sig hårt intill mig.Nu idag märkte jag att den är uppe vid låren och rör,mycket försiktigt,men blir jag arg eller irriterad så sticker det till i benet,som en nål.Jag vågar inte lägga mig på kvällarna,om jag somnar blir det 3-4 timmar,kan vakna panikslagen och plaskvåt i hår och ansikte.Ja,vi får se om ni kan hjälpa mig på något sätt.

Tacksam för kommentarer!

Anmäl
2016-06-25 20:47 #1 av: Amandla

Pensionär, den här sajten är inte till för den sortens frågor. Här pratar vi om healing, inte problem med andar. Som jag skrev på Övernaturligt så får du gärna be om healing för att må bättre själv. Spiritualism.ifokus kanske kan hjälpa dig bättre med anden?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.