Näring för själen

Förändring

2015-10-13 23:34 #0 av: allhealing

Det nya är inte det gamla. Det är nytt nu. Allting är nytt. Ingenting är som det tidigare var. Det är glömt nu, det är historia. Skaka om grundvalarna och glöm för evigt. Du skapar inte nytt med gammalt. Det fungerar inte och kommer heller aldrig att göra det. Du kan därför inte lita på tidigare beprövade koncept eftersom de föder sin näring och kunskap ur det som har varit. Historia är var det är. Det är allt det är.


En ny tid ska komma nu, en ny dimension som aldrig tidigare har skådats. Det är ett välkomnande många längtat efter men ändå vetat ingenting om. Innan det är här finns ingen närvaro av dess existens annat än förnimmelsen att förändring är det som är på väg. Därför existerar ingen konceptuell förståelse av det som komma ska. Det kan inte göra eftersom det tidigare inte funnits närvarande i vårt medvetande. Vi vet det vi vet. Det är allt vi vet. Resten är okänt.

Våga släppa fram den våg av känslor som kommer från ditt inre. Öppna upp nu och tillåt varandet som aldrig tidigare skådats bli. Det är här vi är i det universella nuet. Det är oss själva vi välkomnar när vi öppnar upp för en mer grandios helhet av det vi alltid är men i den form vi nu befinner oss inte varit kapabla att framställa.

Våga öppna upp och tillåt det som kommer till dig nu, genom dig, framträda i sin mest storslagna form och upplev att det är du som vidgar dig själv inifrån dig själv. Det är du som blir en än mer mångfasetterad upplevelse av den du är. Nu framträder möjligheten att uppleva sig själv på det här nya viset.

Det är på gång nu. Vägen är öppen och framtiden kommer att visa oss vad det är och vad det har att erbjuda. Kanske är upplevelsen likstämd för envar, kanske inte. Det är först när det gått en tid och upplevelserna blivit till en samlad erfarenhet som vi vet vad det nya kommer att betyda vad det kommer att innebära. Känslan är att orden som nu existerar saknar tillräcklighet för att på ett ärligt sätt beskriva det som komma ska. Just nu är vi i inledningsfasen av någonting vi ännu inte vet nästan någonting alls om. 

När paradigmskiften inträffar har det alltid funnits de som är föregångare och de som är eftersläpare och allting däremellan. I inledningen av ett sådant skifte existerar knapphändig information och många skulle säga att ingenting är förändrat mot gårdagen. Var alltid öppen och tillåt var individ, grupp och andra konstellationer att ha sin egen sanning. Tillåt alla att vara den dom är. Allting är förändring. Vissa söker den tidigare andra som söker de senare, de flesta befinner sig någonstans mellan dessa två ytterligheter. Ingens sanning är mer äkta än någon annans. Det är upp till var individ att uppleva sitt eget liv enligt sitt eget önskemål. Gör och var därför alltid för ditt eget såväl som för alla andras bästa skull. Döm därför ingen eftersom du i samma stund dömer dig själv. Din sanning är aldrig mer sann än någon annans sanning, det är bara en annan sanning. Kanske har ni samma synsätt kanske inte.

Det är nya tider nu. Kanske håller du med, kanske inte. Det här är min sanning.


Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2015-10-14 12:34 #1 av: majlar

Min mor sa alltid, när jag var påstridig och lite ivrig, eller att jag var en smula ledsen, för att jag kanske kände att jag hade blivit lite orättvist behandlad.

 - Marianne, i morgon är en ny dag, och en ny sanning.  Och så krama hon om mig.

Det nöjde jag mig med. En ny dag och en ny sanning..

Anmäl
2015-10-14 15:14 #2 av: Indiania

#1 Så fint sagt av din mor majlar HjärtaHon verkade vara en klok kvinna.

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2015-10-15 07:03 #3 av: Marr

Kloka ord i förändringens tider Allhealing!Blomma 

Vilken underbar mor med så sanna, kärleksfulla & kloka ord till dig Majlar!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2016-01-08 08:59 #4 av: rore

Tack Allhealing!Blomma

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2016-01-08 18:14 #5 av: [Loet]

Glad

Anmäl
2016-01-09 05:06 #6 av: [NeferNefer]

BlommaTack Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.