Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Länkar Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen

Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Näring för själen

Vad sätter krokben för ett fantastiskt liv?

2015-06-23 02:29 #0 av: allhealing

Allting handlar om vilket målet med livet är hos en person. Vill man ha mer förening och gemenskap med sig själv och sin omgivning? Vill man ha mer separation? Eller vill man kvarstanna i den verklighetsuppfattning man för tillfället befinner sig i?


Om det vi fått lära oss från vår omgivning är normen för hur dessa beslut tas och dessa normvärden är en blandning av såväl rädsla som kärlek. Då kommer rädsla alltid att finnas i de beslut vi tar så länge rädsla ligger till grund i det vi fått lära oss.


Rädsla är ALLTID avsaknaden av en större förståelse. Det är först när vi inser att det är såhär vi skapar våra liv som möjligheten att förändra det vi upplever som verklighet blir möjlig att påverka från grunden.


Ta reda på vilka rädslor du bär på. Sluta låta dom vara databasen du använder dig av när du framöver skapar ditt liv på nytt i varje nytt beslut du tar. Om du inte vet hur du ska välja vad som är och vad som inte är baserat på rädsla. Ställ frågan, vad skulle kärlek göra nu.


Allting en människa gör utgår från vilken grundtrygghet man har. Dvs vilka grundvärderingar man utgår från när man tar alla de beslut som resulterar i det liv man lever.


Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2015-06-23 18:50 #1 av: Indiania

Visst är det så Allhealing att det är vi själva som skapar vårt liv och vår grund för trygghet. Detta arbete kan ingen annan göra åt oss, det är vi själva som får göra denna utvecklingen vad vi vill åstadkomma med vårt liv.

Det som är viktigt för en individ är kanske inte viktigt för en annan individ, jag menar att det är väldigt individuellt för var och en av oss.

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.