Aura & Chakran

Lösa blockeringar i chakran

2014-10-31 00:16 #0 av: Francescas

Hej! Jag är en tjej på 22 år som sedan ett par månader känt hur jag börjat genomgå en förändring, eller en utveckling. Jag bestämde mig för att omfamna den som en positiv utveckling och fick lite tecken om att jag var på rätt väg. Den senaste veckan har jag öppnat en hel del dörrar som jag inte kan, eller vill, stänga. Jag har fått ett namn på mina förmågor, insett att jag är empat, och börjat förstå att det också påverkar mig mycket negativt i och med att jag inte kan styra vad jag tar in eller inte. Under veckan har jag också läst på om chakran, börjat förstå en annan helhet, och gick idag till en healer för att få en "genomgång" inför att börja arbeta med mig själv ordentligt utifrån de nya perspektiven.

Hon healade dels min onda rygg men berättade också att jag var blockerad i hjärtchakrat och även i nacken, "bron mellan de övre och de undre". Jag, som är student och inte kommer ha råd att gå tillbaka, frågade om handfasta tips för hur jag löser upp dem. Hon beskrev att jag måste komma till botten med varifrån blockeringen kommer, när jag *stängt av*, och uppleva de känslorna igen. Med hjärtchakrat hade jag direkt en idé och ägnade en stund av kvällen åt att gråta och låta hjärtat prata genom text. Det känns som jag är på väg, men jag undrar; hur löser jag upp blockeringarna? Hur söker jag fram det där *onda* som jag begravt? Och vad gäller nacken, hur gör jag där? 

Hoppas att någon kan hjälpa mig med lite guidning, är helt ny på området men vill verkligen vidare ifrån där jag är nu, tvivlandes på mig själv, överanalyserande och aldrig helt i nuet. 

Allt gott!

Anmäl
2014-11-21 21:00 #1 av: [Stjernlila]

Ha Tålamod.
 Lyssna på kropp. 
På något sätt får man Vägledning om man bara ger Utrymme till Egen tid och Handlar utifrån sitt Hjärta. 
"Med hjärtchakrat hade jag direkt en idé och ägnade en stund av kvällen åt att gråta och låta hjärtat prata genom text." ;)
Sjung och dansa.
 Hitta din egna favoritplats, även utanför hemmet. Där du kan fylla på med kraft eller hämta svar.
 Allas vägar ser olika ut. 
Stärk kärleken till dig själv och din inre kraft kommer växa fram ännu mer. 
Be ärkeängeln Mikael om beskydd när du mediterar och be Ärkeängeln Rafael om Healing! 

Pröva själv att besvara dina egna frågor, tror säkert att du själv sitter på många av svaren. 

Anmäl
2014-11-22 09:28 #2 av: [Lovisaan]

Du har fått goda råd.Glad När man väl börjar att arbeta med sig själv på djupet,så kan det vara många skal man ska igenom och bearbetas. och det kan ta lång tid,så ha tålamod även om det känns som man inte kommer någonvart under vissa perioder. men faktum det är då man utvecklas. var ärlig mot dig själv och skilj på ögats lära och hjärtats lära.

Medarbetare på hantverk

Anmäl
2014-11-22 20:28 #3 av: Francescas

Tack så mycket för svaren!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.