Healing

Healing trots missad tidpunkt...?

2014-10-12 23:03 #0 av: Rithelo

Ha ha ha, jag vet inte vad jag ska tro :-)
Ikväll hade jag som flera gånger innan anmält mig till distanshealing via Facebook. Det är flera healers som sänder till flera hjälpsökande under en kvarts tid söndag kväll. Jag lade mig ner vid utsatt tid och ikväll, för första gången - på de kanske tio gångerna jag varit med - så kände jag av något under healingen. Jag kände också att healingen upphörde i tid och mycket riktigt, precis då ringde klockan jag ställt.
Men... Döm om min förvåning när jag nu, ett par timmar senare, ser att jag ikväll av någon anledning fått för mig att det var 19.15 - 19.30 istället för 19.00 - 19.15. (Jag vet ju tiden sen de andra gångerna jag varit med, men ikväll blev det knas... )
Jag har alltså legat och tagit emot healing en kvart för sent... :-O
Ändå "kände" jag ju nåt...
Frågan är då om healingen var "sparad" till mig, eller om jag bara inbillade mig...?
Vad tror ni?

Anmäl
2014-10-13 00:23 #1 av: allhealing

Tid är en byggsten som möjliggör upplevelsen av ett fysiskt universum. Tid är därför en begränsad upplevelse möjlig att ta till sig inom perspektivet fyra dimensioner.

Healing är ett bredare begrepp än det som ryms inom ett fysiskt universum begränsat till vad fyra dimensioner har att erbjuda.

Tid är därför inte en begränsning healing behöver ta hänsyn till eftersom healing inte är beroende av de spelregler fyra dimensioner sätter upp.

Du kan därför välja när du i en fysisk kropp ska ta emot healing som inte är tidsbunden.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2014-10-13 11:37 #2 av: Rithelo

Då låter det som att min upplevelse inte var helt ologisk Tummen upp

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.