Healingmetoder

Styra healing till olika tider

2014-09-29 14:23 #0 av: lizaohman

Jag och min make helar tillsammans (oftast) och det blir en helt annan skjuts på energierna. Vi helar en hel grupp samtidigt (oftast). Nu undrar jag om det är ngn därute som experimenterar med att låta andevärlden distribuera energierna vid andra tidpunkter än vid healing-tillfället? Vi tänker oss att man ber att energierna ska nå mottagarna när det är lämpligt. Alltså inte när de kör bil e dyl utan när de är avslappnade, gärna sovandes. Vi tror att andevärlden är intelligent och kan göra en sådan distribution. Vad är din erfarenhet?

Anmäl
2014-09-29 14:29 #1 av: Christina_46

Hej Liza

Jag har gått reikiutblidningar, och där fick vi lära oss att det går bra att skicka reikin och bestämma vilken tid och datum det skulle gå fram. Så jag tror absolut att det går bra att göra som du skriver.

Anmäl
2014-09-29 15:04 #2 av: lizaohman

Tack för det, Christina. Vi har lärt oss att man kan hela bakåt i tiden (situation med svåra känslor, t ex) och om tiden inte är linjär utan en dimension som skapats av människor (enl Einstein, t ex) så borde man ju kunna sända energi in i det som vi kallar framtiden. Intressant. Tror du man måste ange tid och datum? Cool

Anmäl
2014-09-29 17:05 #3 av: Amandla

Jag brukar skicka reiki till när det passar mottagaren bäst, jag litar på att det funkar.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-10-13 01:28 #4 av: allhealing

Tid är en byggsten som möjliggör upplevelsen av ett fysiskt universum. Tid är därför en begränsad upplevelse möjlig att ta till sig inom perspektivet fyra dimensioner.

Healing är ett bredare begrepp än det som ryms inom ett fysiskt universum begränsat till vad fyra dimensioner har att erbjuda.

Tid är därför inte en begränsning healing behöver ta hänsyn till eftersom healing inte är beroende av de spelregler fyra dimensioner sätter upp.

Du kan därför välja när du i en fysisk kropp ska ta emot healing som inte är tidsbunden.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.