Djurkommunikation

djurkommunikation

2014-09-12 23:18 #0 av: gunnie


kan någon svara på hur det här med djurkommunikation fungerar, hur man får djurets känslor och tankar till sig.      pyret.

Anmäl
2014-09-12 23:41 #1 av: allhealing

Man arbetar med  sig själv. Man tar reda på hur man hittar lugnet inom sig själv bortom rädslans fängelse som håller så många i ett järngrepp. Man gör resan inåt i sig själv, inte för någon annans skull utan för sin egen.

Att leva ett liv där rädslan inte länge är centralfokuset i livet utan där istället självkärleken till sig själv och sedan när den rinner över även vidare till omgivningen är målet.

Det är hur du lär dig att kommunicera med din omgivning på ett språk som inte enbart är begränsat till vad dina fem sinnen klarar av att förmedla. Det är ett språk som öppnas upp när du närmar dig en mer balanserad version av vad en kärleksfull människa faktiskt är i grund och botten. En varelse som vet hur det är att leva i harmoni med såväl sig själv som sin omgivning.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.