Healing önskas/ges

Nån vänlig själ som kan ge healing sökes!

2014-05-18 19:36 #0 av: Theleonora

Sen ung 10 dagar tillbaka är det himla mycket blurr i huvudet. Får ingen ro överhuvudtaget. Förut kunde jag slappna av vid meditationen men nu är det mycket aktivitet runt huvudet. Nästan så att mitt huvud är i en annan dimension där det händer en massa saker som jag inte fattar. Min syn är nedsatt, mitt ena öga rycker hela tiden och uppe på hjässan är det tungt. Och jag är ibland illamående. Det är ganska obehagligt det här. Om nån kan och vill ge healing är jag väldigt tacksam!

Anmäl
2014-05-18 19:53 #1 av: Skogshumblan

Tycker du ska söka läkarvård, låter inget bra alls!
Skickar gärna ro och lugnande tankar så du kan få vila.
Hoppas du mår bra snart.

Anmäl
2014-05-18 19:57 #2 av: [annahanna1]

Jag försöker heala dig just nu, men jag har inte så stor erfarenhet av healing så det är ingen garanti att det fungerar. Jag hoppas att du i gengäld kan heala mig när du mår bättre.

Anmäl
2014-05-19 02:12 #3 av: allhealing

Det är kanske dags att öppna upp lite böcker om andlighet och där skaffa sig lite djupare insikter om hur mycket det andliga faktiskt hänger ihop med den vi alla är. Det har väldigt mycket koppling till hur psykologi fungerar och interagerar med såväl oss själva som vår omgivning.

Det handlar om det vi alla är, nämligen ett medvetande som har förmågan att i en fysisk kropp uppleva det vi med hjälpa av våra egon kallar verklighet. Där egot är ett neutralt begrepp som gör att vi kan identifiera oss som en individ bland alla andra individer.

Många blandar idag ihop begreppet ego och medvetande och tror att dom inte går att separera från varandra. Detta skapar hos många en bild av en väldigt materialistisk verklighet där egot äger saker.

Egot kan uppleva behovet av att äga saker. Medvetandet tror sig inte vara i avsaknad av någonting och behöver därför inga materialistiska ägodelar.

Kanske kan det här vara till hjälp för dig.

Du kan läsa mer om det här i boken En ny Jord av Eckhard Tolle.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2014-05-19 22:53 #4 av: Theleonora

Tack!

Kent, mitt i prick som vanligt ;). Tack för boktipset. Har lyssnat på ljudboken och den har gett mig många insikter. TACK! 

Anmäl
2014-05-20 16:31 #5 av: J-Artur-K

Jag kan ge healing ikväll vid 22.00 om det passar dig ? Glad

Men säger som skogshumblan att läkarvård är nog bäst. 

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-05-20 16:53 #6 av: Theleonora

Tack Artur, jag tar gärna emot healing kl 22. Ses då! ;)

Anmäl
2014-05-20 18:14 #7 av: J-Artur-K

Det är lugnt Glad Då får du healing då Glad Du kan ligga ner då eller sitta om du hellre föredrar det och ett glas vatten som du kan ta efteråt om du känner att det behövs. Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.