Änglar

Såg 6 stycken änglar ?!

2014-03-20 03:38 #0 av: delfinen1

Jag hade en ansiktsbehandling som jag gjorde på en kund .

Jag brukar alltid tänka en fin tanke om mina kunder, hursomhelst tänkte jag angående denna kund att jag önskade henne kärlek och lycka och att hennes liv skulle bli bättre. jag kunde inte känna att JAG arbetade med energierna. Jag känner aldrig av att jag "känner energierna" samtidigt, det jag gör är att jag önskar kunden allt gott. Däremot brukar jag tänka mig att det kommer ut som en slags healande energi från mina händer som ska öka kundens välbefinnande samtidigt som jag rör kundens hud samtidigt som jag ger behandlingen och önskar kunden all lycka!


Hursomhelst.... när jag hade behandlingen så dök det upp 6st kvinnliga varelser med väldigt ljus hud där vissa hade lite ljusbrunt hår och andra ljusare hår.


Kunden ligger och blundar och slappnar av. Tror inte att kunden märker någonting. Jag känner att hela rummet fylls med som ett blått ljus. Kvinnorna gör ingenting, säger ingenting, de bara står och tittar på kvinnan jag behandlar samtidigt som det här blåa ljuset fyller hela rummet och jag känner av en slags kärleksenergi , vet inte ett bättre ord att förklara det med. Får en känsla av ovillkorlig kärlek i luften hursomhelst. Som att vi alla 3 är älskade i rummet. 


Det skumma är att hon som fick behandlingen blundade hela tiden. Däremot var hennes dotter och tittade på under tiden men hon såg inte dessa varelser vad jag vet. Hon nämnde dem inte hursomhelst och jag har inte berättat till någon då folk kommer tro att jag blivit galen då. När hon som får behandlingen vaknar upp sa hon att det verkligen var jätteskönt och helt underbart.Vad kan det ha varit för varelser ? vad var det blåa ljuset för något? varför såg inte hennes dotter varelserna. Jag såg dem tydligt under flera minuter. Detta gör att jag tvivlar på det jag såg, tänk om jag blivit knäpp! Aldrig varit med om liknande tidigare

Anmäl
2014-03-20 03:39 #1 av: delfinen1

Måste tillägga att jag inte tror på någon gud eller änglar så jag vet inte alls vad detta var för något! inbillning kanske.

Anmäl
2014-03-20 03:40 #2 av: delfinen1

kvinnorna var alla klädda i vitt!

Anmäl
2014-03-20 03:55 #3 av: Tanjis

#2 men du tror på övernaturliga grejer?

Anmäl
2014-03-20 04:03 #4 av: delfinen1

visste inte innan vad jag trodde faktiskt! Nu blev jag mer osäker om jag bara fantiserade allt ...... eftersom hon andra tjejen inte såg detta. 


men har inte trott på änglar osv... 

Anmäl
2014-03-21 18:47 #5 av: Älvan

Delfinen1
Jag ler
Det är väl typiskt att du är övertygad om att något finns och sen får du se det med egna ögon. :)
Grattis till en fin upplevelse. Änglarna öppnar sig inte för "vemsomhelst" och därför såg inte dottern.
Svårt att argumentera mot det du såg nu, eller hur? ;)

Bara dusjälv kan känna efter om det du såg var verkligt. För mig låter det troligt att du fick besök av änglar och kunden fick genom dig healing. Det var du eller kunden som bett dem komma. De kommer bara om någon ber om det.

Anmäl
2014-03-22 04:45 #6 av: delfinen1

Jag bad inte några änglar komma. 

Jag tänkte typ; "hjälp mig att få henne att må bra" ungefär.. och så alla kärleksfulla tankar..........=)

Anmäl
2014-03-22 04:46 #7 av: delfinen1

Varför skulle dom öppna sig för mig? jag tror ju inte ens på en kristen gud o inte en muslimsk heller...

Anmäl
2014-03-22 04:49 #8 av: Tanjis

#7 fast det tror inte jag att man behöver göra.. . Onda andar (demoner är dom för mig) kan ju visa sig för folk som inte tror på dom så varför skulle inte goda andar (änglar ex) kunna göra det?

Anmäl
2014-05-28 22:31 #9 av: Lill-Mari

Vilken häftig upplevelse och du fick hjälp från änglarna,absolut det tror jag.HjärtaFunderar

Anmäl
2014-05-29 11:49 #10 av: Rosen05

Vilken upplevelse! Det skulle jag vilja vara med om!

Ha en bra dag! Sol

Rosen05

Anmäl
2014-05-29 20:12 #11 av: [NeferNefer]

Berättelser om änglar sägs vara belagda tidigare än någon av de monoteistiska religionerna, så det är inget kristet eller muslimskt över änglar. Jag är helt emot organiserade religioner, speciellt såna med makt över människor, men jag har sett ett par änglar en gång :-)

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.