Alternativa Behandlingsmetoder

Affirmationer eller meditation för hälsa?

2013-11-21 14:19 #0 av: Maria Katarina

Jag går igenom en jobbig tid just nu hälsomässigt men jobbar tillsammans med en fantastiskt bra naturläkare. Min behandling är bra men gör det svårt att orka med jobbet, eller någonting överhuvudtaget. Men jag vet att om jag bara håller ut så blir det bra! :)  Behandlingen tar upp till ett år.

Jag vill gärna göra något för att stärka min egen healing medan behandlingen pågår. Vad föreslår ni? Har ni förslag på affirmationer, meditationer, stenar eller annat? Tack snälla ni på förhand!

Anmäl
2013-11-24 18:37 #1 av: allhealing

Steg ett, ge inte bort din kraft genom att alltid mer värdesätt det andra säg åt dig är rätt.

Osäkerhet bygger på att vi inledningsvis litar tillfullo på det andra förmedlar.

När vi över tiden växer upp och inser att det alla delar med sig av som sin sanning är precis deras sanning.

Om du vill stärka dig själv. Våga släpp taget om hur andra har lärt dig att definiera din sanning.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2013-11-24 19:16 #2 av: Skogshumblan

Bra skrivet Kent!

Jag har gått igenom en period i mitt liv där jag tog mig från att bokstavligt ha planerat när och hur mitt liv skulle avslutas till att vara där jag är idag.
För mig var byggandet av mig själv viktigt. Eft, the work och affirmationer av exempelvis Louise Hay var min väg.
Men försök hitta det som funkar för dig och varmt stort lycka till!

Anmäl
2013-11-27 12:59 #3 av: [Bettanbop]

Meditation och Affirmation är bra, växla mellan dem. Den bästa tryggheten är att du är medveten om vad din kropp kommer att genomgå och varför, bara det ger dig en styrka i uthålligheten. Sen kan du ju be våra högre makter om hjälp och stöd, kanske be om en extra ängel som är vid din sida under tiden.

Sen så har du ju alla oss här som stöd, tala om hur du mår så ska vi lyssna Tummen upp Kramas Anmäl
2013-11-28 15:19 #4 av: Maria Katarina

Tack snälla ni för era goda råd!

#1 & 2: Du har alldeles rätt Kent. Jag har kämpat och letat i åratal för att hitta den rätta vägen för mig själv. Jag har så många läkarbesök bakom mig där jag lämnat kliniken med tårarna rinnande för att jag träffat ännu en läkare som inte varit hjälpsam överhuvudtaget. Jag gav dock aldrig upp och till sist har jag hittat precis exakt vad jag letat efter och behöver. Jag är så tacksam för att jag inte gav upp och för att jag hittat en läkare som tänker precis i samma banor som jag: att man kan läka kroppen på andra sätt än med piller! I mitt fall är det en väldigt långsam process, men det är precis så här jag vill att det ska gå till, att kroppen ska långsamt få läka, utan kemisk påverkan.   

#3: Bettanbop: det var en intressant synvinkel, det är faktiskt så viktigt att vara medveten om processen och i mitt fall också på målet: att bli 100% frisk och kanske till och med bli mamma i slutändan! :)

Jag bad om hjälp från högre makter för stöd i det "tekniska" i den här processen och det har jag verkligen fått, det uppskattar jag, har fått en "specialistängel" med mig så att säga. Men jag ska be om stöd i orkandet och uthålligheten också. Min partner är ett oerhört, fantastiskt stöd också, och det uppskattar jag så väldigt mycket.

 

Anmäl
2014-01-05 12:05 #5 av: mammamuih

hej

har du hört talas om the Healing Codes? boken finns på adlibris och bokus. hör av dig om du vill har mer info

mvh


Anmäl
2014-01-05 16:03 #6 av: Maria Katarina

Jag har hört det nämnas här nån gång, men vet inte desto mer om saken. Ska utforska det, tack för tipset!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.