Aura & Chakran

Såg jag hans aura?

2013-11-21 13:39 #0 av: Felliiis

Hej!
Jag kollade på en video på youtube, det va en kille som stod och pratade framför en vit bakgrund. Jag tappade fokus och stirrade rakt ut, nästan bakom honom i princip och då såg jag ett vitt sken runt omkring honom. Jag har sett min egen aura på det sättet(kan inte se färger), men blev förvånad för jag trodde inte att man kunde se folks auror på film liksom. Va det verkligen hans aura jag såg eller va det något annat?

Anmäl
2013-11-21 14:53 #1 av: cerah hati

Hej Felliiis,

Jag vet inte ifall det var en aura du såg. Jag brukar också uppleva att jag ser ett "vitt" sken runt människor, brukar framför allt se det på föreläsarna i skolan. Har även upplevt att de blir starkare hos folk under och efter ett Aikido-träningspass. :)

Anmäl
2013-11-21 14:56 #2 av: Felliiis

#1 Hej! Jag har också sett det hos lärare, det var speciellt en lärare vars "sådan här grej" som va otroligt stark på gymnasiet. Nu vet jag inte vad aikido-träningspass är, haha ^^

Anmäl
2013-11-22 16:50 #3 av: cerah hati

Jag tänker mig att det är lätt hänt att se det (om det nu är så) eftersom man sitter och tittar på personen i flera timmar och att det ofta är en ljus bakgrund.

Aikido är en japansk kampsport av fredlig art, där man fokuserar mycket på sin energi och ki-flöde genom olika övningar. Vet inte om det har någon påverkan..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.