Aura & Chakran

lock över hjärtchakra

2013-08-19 23:25 #0 av: [lillalollo]

Jag har alltid varit den kyliga saga. 

Men nu har jag gått  och kärat ner mig i en kille och känner hur det ligger som ett svart block ovan mitt hjärtchakra. och vet inte hur jag ska få bort det. Detta block gör att mina känslor inte når ut känns det som.

Och det trycker på som bara den för vill ju verkligen visa och ge. men något ligger därpå som en blokering. Hur får jag bort denna?

Anmäl
2013-08-19 23:35 #1 av: [GunillaF]

Kan vara så att du är rädd för att bli sårad, lämnad om du öppnar ditt hjärta för mycket. Men för att vinna måste man satsa....

En enkel övning som kan användas till de andra chakrorna också (borde alla göra nån gång i månaden) är att blunda och visualisera ditt hjärtchakra som ett rum. Du kommer antagligen att se en del "bråte" skräp, som inte ska vara där. Kan vara det som blockerar.

Visualisera nu att du slänger ut allt som finns i det rummet så det blir tomt, du dammar och torkar så det blir rent och fint och till sist målar du rummet i den vackraste gröna eller rosa färg du vet (hjärtchakrat är grönt eller om du vill, rosa).

Lämna så rummet och låt dörren stå lite på glänt.  Skämtar

Lycka till med kärleken! <3

Anmäl
2013-08-20 06:28 #2 av: [lillalollo]

Wow, det har jag aldrig kommit på tidigare eller hört eller läst. Va smart för när man går in i rummet så ser man ju vad ungefär för saker det är som blokerar. hmm coolt.

Tack så mycket Gunilla.

Anmäl
2013-12-29 09:42 #3 av: Anna-Mira

Övningen var kanon men jag fick en känsla av att vilja bjuda in familjen och stänga en stund.Är det ok att ta in sin käraste och barnen med respektive i det rosa rummet? 

Anmäl
2013-12-30 23:54 #4 av: [reachyourdream]

Vilken bra förklaring och bra sätt att se det på. Jag ska testa. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.