Healing önskas/ges

En muskelsträkning...

2013-07-12 12:26 #0 av: [Bettanbop]

Har försökt själv men lyckas inte, så jag ber er om hjälp.

Min lilla virriga busfrö har förmodligen lyckats sträcka en muskel.

Han är en 7 årig cockerspaniel som heter Elvis.

Det började plötsligt i går. Han hade legat en stund och vilat och när han reste sig kunde han knappt stödja på benet, men när han kommit i gång så haltar han inte ens, men varje gång då han legat och ska resa sig går det ont tills han kommit i gång.

Han äter och dricker och "går på toa" normalt. Har känt igenom benet och granskat det ordentligt men hittar inget mer än att han är lite varm upp på låret.

Ger det sig inte så åker vi in till vett. 

Tack på förhand HjärtaAnmäl
2013-07-12 20:38 #1 av: [Bettanbop]

Tänkte i genom varför min healing inte tog på min lilla Elvis, troligtvis var jag för känslomässigt påverkad, så jag "nollade" mig och kopplade upp mig på rätt sätt (enligt mig) och då gick det (tror jag) Elvis fick en dos från en vän också, så det är svårt att veta Glad

Han är mycket piggare nu Tummen uppAnmäl
2013-07-13 07:55 #2 av: majlar

Såg inte det här förrän idag. Skickar en dos med kärlek och energi till lilla Elvis. 

Men uppsök vet. om det inte ger med sig. Det kan ju vara något som han behöver experthjälp med. När det är varmt och ömt kan det ju vara en inflammation och då behöver han medicin. Kram

Anmäl
2013-07-13 09:27 #3 av: [Bettanbop]

Tack Majlar Blomma

Han är mycket bättre i benet i dag Tummen upp HjärtaAnmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.