Hypnos-/regression

Regression

2013-04-23 20:19 #0 av: maribell

Healande upplevelse eller.....


http://www.youtube.com/watch?v=-51Vm5doleI&list=PL446B6253E6B74886&index=49

Anmäl
2013-04-23 21:34 #1 av: [GunillaF]

Jag skulle verkligen vilja vara med om en regression. Av nyfikenhet om vad som skulle kunna kom fram. Kanske man skulle kunna få en förståelse för varför man reagerar på vissa sätt i olika situationer. Har försökt finna någon som skulle kunna hjälpa mig med detta, men jag har inte funnit någon ännu.

Jag tror att en regression kan vara en helande upplevelse, ja.

Anmäl
2013-04-24 06:26 #2 av: Bybo

Säger som Gunilla jag :))

Anmäl
2013-04-24 09:03 #3 av: maribell

Ja, jag skulle också vilja hitta någon som kan det här med regression. Om du hittar någon eller om jag hittar någon så ska jag tala om det här inne.

Jag vet att det fanns en kvinna i Stockholm i början på 90-talet som gjorde det med hjälp av akupunkturnålar och djupandning, men jag kommer inte ihåg vad hon hette, synd... och jag tror att man kan behöva hjälp efteråt att tala om det som hänt för att inte fastna .......och komma ihåg att det här livet som vi lever nu är det viktigaste.

OskyldigLer


Anmäl
2013-04-24 14:04 #4 av: Timmorn

Det finns andra i Stockholm som gör regression. Jag har varit hos en kvinna och min mamma har varit hos en man. Vad de heter däremot... 

Anmäl
2013-04-24 14:05 #5 av: Timmorn

Camilla Hosenfeldt gör också regression, men hon gör det på ett helt annat sätt än när jag var nästan som i hypnos med djupandning. Utan hon berättar det hon ser och sedan så får man healing och en förlåtelseprocess mot det som har hänt. Typ förklarar säkert helt fel :P

Anmäl
2013-04-25 08:21 #6 av: vatteneld

Jag träffade en gång en kvinna i Malmö som gjorde det på mig, inte en full men hon läste av mig och berättade saker som hade hänt mig tidigare liv som bla förklarade en smärta jag känner i nack trakten som plötsligt dök upp i en viss ålder... Det enda hon visste om mig var vad jag hette. Hon kunde också berätta en del om mina barn och deras följeslagare.

Anmäl
2013-04-25 10:53 #7 av: Andina

Det är spännande med regressioner! Jag har gjort "regressionsresor" några gånger och fick en del 'förklaringar' till vissa händelser och möten i detta liv. Dels fick jag en väldigt spännande regressions-behandling av två st kvinnor för många år se'n, som gav mig några av de mest fantastiska energi-upplevelser - och dels har jag gjort några regressionsmeditationer som "fyllt i" fler detaljer.

Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnos (sseah.se) utbildar regressionsterapeuter. Kontakta gärna dem för att hitta någon utbildad terapeut i närheten av där du/ni bor. 

(Själv skulle jag gå hypnoterapiutbildningen (och sedan regressionsterapiutbildningen) men det bidde inte av av olika anledningar. Har kursmaterialet kvar, så jag kan i alla fall återuppta den om jag vill så småningom... )

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2013-04-25 15:52 #8 av: [Kattuggla]

Regressioner har jag också testat och fått fram saker som påverkar mitt beteende idag. Det är ett bra hjälpmedel. Jag tror dock att om man är van att meditera och van att använda sig av drömbearbetning kan man få fram många svar själv. Glad
 

Anmäl
2013-05-12 23:52 #9 av: melany


Ja det är spännande med regressioner, jag är certifierad hypnoterapeut och utbildad av 3 av sveriges bästa, jack johansen http://www.hypnos-hypnoterapi.se/ och http://www.sahh.se/ och även hos jörgen sundvall i sthlm på Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnos på http://www.sseah.se/ och  för Fredrik Praesto. mitt tips är om du vill göra en regression så gå till någon som är utbildad,för visst kan du göra det via en cd men det kan vara tryggt att ha någon som kan hjälpa dig för ibland kan det dyka upp saker som är känsliga och då kan det vara tryggt att ha någon som vet hur den ska göra om det skulle ske:)

för som sagt för att förändra ett beteénde så räcker det inte med att du är medveten om problemet,man man måste gå djupare och öppna upp ditt undermedvetna och göra förändringen där. det är oerhört kraftfullt och effektivt så rekomenderar verkligen hypnoterapi:)

Anmäl
2013-05-13 16:10 #10 av: Ammijo


Jag har också testat regression då hamnade jag i ett liv som man. jag var lärare någonstans i Holland precis på gränsen till ett annat land. Jag tycker det är jätteintressant! Blev nyfiken på det här med tidigare liv när jag läste "Många liv många mästare" av  Brian Weiss. sedan dess har jag läst alla hans  böcker som kommit ut på svenska. Rekommenderas! Har testat  tidigareliv -CD (självhypnos) ett par olika men det funkar inte på mig. Vägledda meditationer och självhypnos har jag aldrig lyckats med. Men vet många som säger att det fungerar klockrent. Hoppas du hittar någon bra hypnoterapeut som kan hjälpa dig.

http://silvertradenloa.blogg.se/

Anmäl
2013-05-13 18:31 #11 av: Tarotstollan

Ja, det hade varit spännande att testa. I många av de tidningar jag köper så finns det ju annonser till olika healers och terapeuter av olika slag, så man får väl kolla upp dem och se om det är någon som finns i närheten där man bor och testa.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-05-14 20:08 #12 av: melany

vart bor du någonstans tarotstollan?kanske har en kollega i närheten av dig :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.