Aura & Chakran

Aktivera solarplexuschackrat

2013-03-09 11:23 #0 av: Sameli

Hej,

Brukar vara med och öva min intuition här, tack btw för bra övningar varje dagBlomma

 

Nu läste jag på sidan Övernaturligt att intuitionen är kopplat till solarplexuschakrat. Jag har ett obalanserat solarplexuschakra och jobbar på det. Brukar vara med och känna in vilket som är rätt svar men brukar bara få fel, fel, fel när jag medvetet försöker känna in.

 Sist nu när jag var med och "gissade" i en övning öppnade jag upp mitt solarplexuschakra så mycket som möjligt och fick in rätt svar.

Ni med god intuition, känner ni att intuitionen är kopplad till det chakrat?

Sol

Anmäl
2013-03-09 13:32 #1 av: [GunillaF]

Solarplexus -magchakrat. Man säger ofta i vardagstal att man känner i magen om något är rätt eller fel och visst är en del av det vi känner intuitivt kommet därifrån, men "tredje ögat" - pannchakrat och att vi är öppna där betyder även det mycket när vi känner av -vi "ser".

Det finns flera artiklar skrivna om alla chakran här inne. Titta i Artikelarkivet. Här är en av dem.

Anmäl
2013-03-10 10:21 #2 av: Sameli

Tack GunillaF för svar :) läste artiklarna om chakran..

Ah ja juste, magkänslan... Jag har ett öppet pannchakra (auraseende) men ett underaktivt solarplexus. Kan vara en anledning till varför inte intuitionen sitter.

Har mediala personer alltid balanserade chakran?

Anmäl
2013-03-10 10:47 #3 av: [GunillaF]

#2 Jag vet inte hur andra gör, men jag brukar gå igenom/känna efter ca en gång i veckan och är det obalans i något så balanserar jag upp det/dem.

Anmäl
2013-03-10 13:59 #4 av: Sameli

Okej, försöker att balansera mina chakran genom att meditera att chakrat/n fylls med ljus, men det håller sällan mer än några timmar tills det känns obalanserat igen.

Anmäl
2013-03-13 19:42 #5 av: [Kattuggla]

Jag känner igen det där. Har också bl a ett obalanserat magchakra. Försöker också balansera det men kanske inte tillräckligt. Fick tipset att jag skulle baj... varje dag! SkrattarSå skulle jag även be min guide ta bort blockeringarna i mina chakran. Jag har bett om det och där fanns gamla känslor som jag nu var redo att bearbeta. Vi får se om det blir någon skillnad! Nörd

Lite tips bara. Blomma 

Anmäl
2013-03-14 14:16 #6 av: Sameli

#5SkrattarLåter bra de Tummen upp

Jag har bett Ärkeängeln Rafael om hjälp för att rena mig från negativa energier. Men det är klart att det är en process med att vara balanserad och att lära känna sig själv. Bearbeta det som ligger i vägen för en att utvecklas.

Ska även be min guide om hjälp, tack för tipset Får idé

 

Anmäl
2013-03-14 14:41 #7 av: [Kattuggla]

Skrattar Ja, det är verkligen en process när man utvecklas! Det ska gudarna veta!GladDock känner jag hittills att jag blivit starkare och mitt liv har ändrats till det bättre med olika "oförutsedda" händelser. SkämtarKänns skönt att veta att man inte är ensam om att vilja ta bort sina gamla blockeringar och känslor! Även om man gör det på ett "konstigt" sätt i mångas ögon som inte är insatta i denna andliga värld.

Sol

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.