Healingmetoder

Hans Thörns "Helmetoden"

2013-02-20 19:09 #0 av: Sjöstjärna

Hej!

Är det någon som har erfarenhet av den här healing med helmetoden?Sol

Anmäl
2013-02-20 23:48 #1 av: [GunillaF]

Nej jag har aldrig hört talas om honom tidigare.

Googlade och fann info. Tycker att det var en väldigt kort "utbildning". Cert som både medium och healer efter bara några dagars utbildning - låter inte riktigt bra i mina öron. FunderarMen det finns säkert andra med annan uppfattning. Var och en får känna efter vad som känns rätt (och fel).

Funderar du på att anmäla dig Sjöstjärna?

Anmäl
2013-02-21 00:07 #2 av: daga

#1 Gunilla

Håller med dig i vad du skriver, tror inte man utvecklas till healer eller medium på några dagar och vad är ett certifikat värt egentligen.

Anmäl
2013-02-21 10:16 #3 av: Sjöstjärna

Nej inte anmäla mig till kurs, däremot har jag fått healing ett par gånger av en av hans elever och det var ganska omtumlande upplevelser rent känslomässigt men än så länge har jag inte fått några entydiga fysiska bevis på att det fungerar.

Det är ju en relativt ny metod vad jag förstår men det hade varit intressant att höra någon annans uppelvelser.

Anmäl
2013-03-09 13:56 #4 av: Sjöstjärna

Vill bara uppdatera lite angående healing med Helmetoden. Jag har fått en del ganska fantastiska resultat nu efter två healingsessioner. Jag är fortfarande i utrensningen efter den senaste men det verkar väldigt lovande och jag planerar att göra i alla fall en session till. Hittills måste jag säga att detta verkligen är något jag rekommenderar.Glad

Anmäl
2013-04-19 09:07 #5 av: Jonas K

Jag kan ärligt säga att jag är negativ till det mesta i den här branschen men vissa saker är ju värre än andra, som Helmetoden till exempel.

Är lite nyfiken hur ni tänker angående någon som påstår sig få information från Gud, menar att metoden kan bota det mesta, tar väldigt bra betalt för kurserna

Sjöstjärna verkade ju uppskatta behandlingen, men hur tänker ni andra?

Jag har skrivit lite mer på min blogg om Helmetoden, företaget och en medial demonstration av herr Thörn i egen hög person som jag bevistade. Har också lagt upp lite ljudklipp där man kan höra hur ”behandlingen” går till. Bra att lyssna på innan man lägger en tusenlapp på en timmes behandling.

                                      *****************

Edit. Inlägget är modererat av sajtvärden. Det är inte tillåtet att diskutera prissättning i de öppna trådarna på vår sajt. Se sajtreglerna.

Anmäl
2013-04-19 09:51 #6 av: Blodfot

enligt mig med medium kurser så är det svårt att lära sig på bara några dagar, bara att lära sig att de finns kan ta månader ibland! så jag är också skeptisk.... 

Det som ses som onska kan i verkligheten vara Godhet, och det vi ser som godhet kan vara onska!

Anmäl
2013-04-19 10:33 #7 av: [GunillaF]

#5 Jonas K. Vi är några som tidigare "tyckt till" om detta.

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.