Healing

Funderar på om healing kan ge stöd..

2013-02-20 16:35 #0 av: [Sol69]

Vet inte om det finns en sån fråga någonstans..

Men funderar på om healing kan hjälpa till om man vill sluta röka och man behöver styrka för att klara av det.. Funderar

Det finns ju massor med tips undrar om healing kan fungera..

För de som känner sig redo att ta steget.. 

De vore ju bra om vi kunde hjälpa varandra med healing i så fall Tummen upp

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-02-20 17:14 #1 av: [Oniq]

Hej!

 Det är ju inget man kan garantera för energierna far ju dit de behövs som bäst. Men det är ju inte omöjligt och är nikotin beroendet ditt enda problem så ökar ju chansen att din önskan och hopp om att bli fri detta begär. Annars kan det ju fara till andra ställen hos dig som också är i behov av att helas.

 Om ditt undermedvetna ej vill bli fri begäret kan det ju bli svårare eftersom då är det ju det som till viss del styr dina  känslor och handlingar då det gäller att röka. Då far ju inte energierna dit och arbetar eftersom "du"gör motstånd och energierna vill ej tvinga sig på dig. Var öppen och känn tillit när och om du får healing så kan ju din önskan slå in. :)

Jag hoppas verkligen du blir fri detta onödiga begär.


Anmäl
2013-02-20 23:59 #2 av: daga

Emotional Freedom Techniques - EFT -Tapping är en metod jag kan rekommendera. Gå in på nätet och you tube och få information. Du kan lära och använda dig på dig själv och vet att den kan fungerar. Lycka till.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.