Healing

Envisa munsår efter healingen..

2013-01-13 09:06 #0 av: kvjb

Hej allihopa!

Ungefär för 3 veckor sen blev jag kristallhealad. Har fått många småbiverkningar i efterhand i samband med utrensningen! Bla.a Rysningar, humörsvängningar och att jag måste kissa oftare än vanligt.

Dagen efter healingen fick jag även munsår (herpes)
Det försvann, men veckan efter kom ett nytt.. Och 3 veckan ytterligare ett!

Jag antar att det har legat latent i min kropp och nu rensas det ut? Har haft en del problem med munsår förr och tagit homeopatmedicin mot det. Undrar bara hur länge det ska hålla på den här gången. Det tar massa energi så fort ett nytt kommer upp, och det är tråkigt för min pojkvän som jag pussat ungefär 5 gånger på snart en månad! Hehe!

Jag förstår att detta är en del av utrensningsprocessen och biter ihop och väntar ut..

Meeen undrar ändå; är det någon som har något tips eller någon tanke på vad man kan göra? Dricker massa vatten och kissar lika mycket, haha! Försöker också vila kroppen extra på dagarna..

Kanske ytterligare healingbehandling hade kunnat påskynda utrensningen?

Tacksam för svar och tacksam för detta fantastiska forumet! :)

Anmäl
2013-01-13 09:40 #1 av: [Sol69]

Mot munsår finns det ju både salvor och plåster idag, Jag har själv en rejäl utrensing just nu i form av en förkylning.. Men skiten kommer ut som jag har samlat på mig efter alla bittra erfarenheter.

Så tyvärr är det nog bara att stå ut tills kroppen säger att den är klar. vilket jag tror är individuellt hur lång tid det tar Flört

Kram sol

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-01-13 10:20 #2 av: [GunillaF]

Trist med munsår. Det kan bero på utrensningen efter healingen att din herpes blommade upp, eller så var det ett sammanträffande just då.

Svårt att sia om en ytterligare healing påskyndar utrensningen. Jag tror att den som lättast kan svara på det är h_n du fick healingen av för h_n vet förhoppningsvis var du hade blockeringar osv. Ta kontakt med henom och fråga.

Bra att du dricker vatten! Ta gärna extra B-vitamin och Järn för det jkan vara brist på det som gör att du får munsår och sedan får du vara snål på pussar till pojkvännen om du har herpes, för det smittarFlört

Anmäl
2013-01-13 11:15 #3 av: maribell

Har du provat att ta L-Lysin?

Anmäl
2013-01-13 11:47 #4 av: Andina

Blåsor o munsår är inte kul! Men tack och lov brukar de ju försvinna så småningom i alla fall.

Det kan vara en utrensningsreaktion. Det kan också vara så att du haft en förkylning på gång i kroppen - som blossat ut i form av blåsor efter healingen.

Sancho är det som jag, hittills, hittat som fungerat bäst på mig. Direkt när jag känner att det är nå'n blåsa på gång, så baddar jag med Sancho. Och det har hjälpt superbra på mig varje gång hittills.

Att du kissar mycket är nästan den vanligaste (enligt mig) utrensningsreaktionen efter en healing. Vilket ju är bra - för ut ska skräpet!

Lycka till på din healingresa nu och Krya på dig!

Säg bara till din pojkvän: "Den som väntar på nå't gott..." Flört

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2013-01-13 17:34 #5 av: frodig

...även kokosfett hjälper mot herpesutbrott, om du råkar ha det hemma. Det blir ju väldigt rinnigt när det kommer i kontakt med huden, men ska försiktigt smörjas in på stället t.ex. morgon och kväll eller oftare om du vill, och brukar fungera bra.

Lycka till med utrensningsprocessen Kvjb!

Till dom goda råden att fortsätta dricka ordentligt med vatten vill jag också gärna lägga promenader och vila, allt varvas snällt och försiktigt så att processen får ha sin gång.

Anmäl
2013-01-13 22:03 #6 av: Torahzen

Jag kan få munsår när jag har brist på järn, så jag håller med GunillaF. Gärna med c-vitamin. Köp hem ett par kilo citrusfrukter. C-vitaminer är vattenlösligt så du kan inte överdosera.C- vitamin är bra för immunförsvaret.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-01-18 06:07 #7 av: kvjb

Tack så jättemycket allihopa för svaren!

Igår blossade fjärde munsåret upp! :( blir less! Använder zovirax kräm på, det fungerar bra, men man får ju ändå stå ut med det några dagar :/

Satsar på vitamintillskott och vila! Befinner mig just nu i thailand så kokosolja finns det överallt! :) ska sticka iväg till apoteket strax och fråga efter zink o B-vitamin! Och får börja dricka massa färskpressad apelsinjuice:)

Hoppas jag min kroppgör en totalutrensning nu så jag slipper munsår på fleeeeeeera fleeera år! :)

Många tack tför ni bryr er och vill hjälpa!

Kraaam!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.