Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Medlemmar

Hej på er. :-)

2012-07-02 22:40 #0 av: Läslusen

Smyger in på kvällskvisten för att säga hej på er allihopa. Jag har följt er på "håll" några dagar, men känner att ni har det så trivsamt härinne så jag vill oxå vara med...... Kan väl presentera mig som en nykomling med det andliga, men med ett stort intresse. Vill lära mig allt och helst igår. Inser att det inte är så det går till, men provar mig fram :-). Gillar att läsa böcker som ni förstå av mitt användarnamn. Sätter även stort värde i att bara vara. Nalle Puh har mycket att lära oss alla tycker jag :-)

Anmäl
2012-07-02 22:47 #1 av: Andina

Hej Läslusen! Och välkommen hit till oss! Jag hoppas att du kommer att trivas här!

Och ja, eller nej... du har nog rätt, det går nog inte till så, att vi får lära oss igår. Skrattande Men det är en bra signal från ens inre - en drivkraft som leder oss vartåt vi vill.

Nalle Puh är en vis liten go' varelse!!

Vi ses i trådarna! Glad

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-07-03 00:21 #2 av: Elli8

Välkommen hit!

Anmäl
2012-07-03 00:26 #3 av: allhealing

Välkommen.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-07-03 00:28 #4 av: [GunillaF]

Hej och välkommen Läslusten!Skrattande

Jag känner ofta så som du beskriver...Vill lära/göra allt - helst igår. Eller så fort som möjligt. Som Andina skriver är det en bra drivkraft.Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.