Healing önskas/ges

Kroppsscanning & Kroppsbalansering

2011-10-26 00:08 #0 av: allhealing

Erbjuder härmed alla medlemmar på Healing i Fokus följande tidsanpassade erbjudande.

Har du en krämpa eller värk eller någonting annat i din kropp som inte läker psykiskt och eller fysiskt?

Skulle du vilja prova på en kroppsscanning och en kroppsbalansering som klarar av att lokalisera orsaken och som dessutom klarar av att återställa balansen i kroppen så att den sedan självläker?

Erbjudandet gäller nästa vecka ut. Sista dag att skriva upp sig i tråden är söndag den 6/11-2011 kl 23.59.59

De som ber om hjälp kommer att få hjälp på följande sätt.

Jag scannar av er på distans och letar upp den bakomliggnade orsaken till varför er kropp inte självläker. Jag skriver sedan i denna tråden vem det är jag läst av och vilken orsaken är. I samma inlägg skriver jag även hur jag balanserat upp detta och vilken tid det bör ta innan kroppen läkt sig själv. Jag botar således ingen utan jag hjälper kroppen aktivera sin egen självläkning.

Är ni känsliga för vad som kan komma att skrivas, be då INTE om hjälp. Jag kommer att vara väldigt rakt på sak.

Det enda kravet jag har är att du berättar vilken hjälp du önskar och att du tar fullständigt ansvar för ditt eget tillfrisknande. Du är minst 18 år. Förstå att jag ser om du menar allvar med om du tar egen ansvar eller inte. Du kan tro att du gör det men det betyder inte att du på ett djupare och för dig ännu omedvetet plan inte gör det. Detta kommer jag givetvis att skriva om i svaret om det behövs.

Om det blir väldigt många svar får ni ge er till tåls. Jag svarar i den ordning ni lämnar in era önskningar.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-10-26 00:21 #1 av: [GunillaF]

Vilket fint initiativ och erbjudande till våra medlemmar på Healingsajten, Allhealing. Skrattande

Du får nog många som vill vara med.

Anmäl
2011-10-26 01:04 #2 av: Andina

Jag kan bara hålla med - härligt initiativ! Risken är väl att du får fullt upp! ;) Skrattande

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2011-10-26 01:07 #3 av: allhealing

Jag kommer att vara borta över helgen och arbeta på Harmoni-Expo i Stockholm. Välkomna dit på ett besök i min monter om ni har vägarna förbi.

Åter här i början av nästa vecka.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-10-26 01:47 #4 av: [NeferNefer]

Jag önskar anmäla mig! Tack på förhand Glad

I första hand är det barnlöshet. Du kanske bara tar en åkomma per person? Annars, eller om min första åkomma inte verkar ha någon bot eller något, sömnproblem. Tack så jättemycket!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-10-26 08:10 #5 av: Helena2

Jag vill gärna få en scanning /balansering! Jag vill främst komma igen energimässigt. Vill även bli av med all värk som knallar runt i kroppen. Just nu är det en jobbig årstid, därav en sämre period. Då kommer jag in i ond cirkel. Trött /ont....äter mer socker...ännu mer trött....

Går dessutom på 2 starka mediciner som påverkar vikt/ trötthet. (epilepsimedicin)

Försöker verkligen med jämna mellanrum, men åker alltid tillbaka i samma spår!

Stort tack! Kram

Anmäl
2011-10-26 08:16 #6 av: janing

Jag tar gärna emot en kroppsscanning och balansering.

För viktnedgång, inställning och funderingar till det som går att stoppa i munnen.

Kram

 

Anmäl
2011-10-26 08:17 #7 av: [dandamimm]

Jag tar gärna emot, det låter väldigt intressant. Jag har daglig huvudvärk sedan många år och det senaste året har jag även en förkylningsliknande åkomma som jag inte blir kvitt med mycket hosta och snuva. Jag är evinnerligt trött på detta och har talat med "vanliga" läkare men de vill bara ge smärtstillande för huvudvärken och säger att förkylningen kommer att gå över av sig själv.

// Danda

Anmäl
2011-10-26 09:56 #10 av: Elpida

Jag tar gärna en kroppsscanning. Vill veta hur jag blir av med mina magproblem. Svullen, IBS-mage, ömtålig osv... (Får du in min muskelvärk får du gärna kika på den oxå!).

Tycker det är en fantastisk gest av dig att göra det här för oss!Kyss

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-10-26 10:27 #12 av: Koylie

Jag tar väldigt gärna emot kroppsscanning och balansering och känner en märkligt ängslig förväntan över ditt svar.

Jag har välidgt ofta ganska kraftigt förhöjd temperatur utan att vara sjuk. Jag har sedan hösten 2010 omotiverat gått upp i vikt och har svårt att bli av med den.
Tack på förhand
Koylie

Anmäl
2011-10-26 10:47 #13 av: Sara-N

hej! vad fnt av dig att göra detta!

jag tar gärna oxå emot en kroppscanning! jag har svååååååår PMS, typ PMD! jag blir som förbytt, som om min själ helt enkelt blir utbytt! jag blir deppresiv, mindre empatisk och arg och irreterad, inget som helst tålamod och väldigt ljudkänslig. vet inte om du kan göra något år detta men det är ett stort problem imin vardag eftersom det återkommer en gång i månaden och kan hålla i sig i 9 dagar innan mensen. jag måste planera mitt liv utifrån pms besvären och kan inte ha min son när det är som värst (för hans egna skull).

om du skulle kunna hjälpa mig med att bara lindra lite grann så skulle jag bli överlycklig.

alla får gärna ge tips och råd hur jag kan bli kvitt detta lite mer.

tack på förhand!

Anmäl
2011-10-26 11:20 #14 av: Amandla

Underbart initiativ Kent!

Jag tar gärna emot en kroppsscanning. Mina problem: underfunktion på sköldkörtel, 20 kg övervikt som jag vill gå ner - till min vikt innan sköldkörteln började krångla (händer ingenting trots att jag ätit lchf i snart ett år fast jag för övrigt mår bättre). Trötthet och sömnproblem, håglöshet som kommer och går. Klåda i nacke och handflator. Astma och allergiska besvär. Gallsyrenedbrytningen fungerar inte som den ska, det går i skov och jag är inne i ett nu.

Tack på förhand!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2011-10-26 21:49 #15 av: smilax

Hej Kent!

Jag tar väldigt gärna emot en kroppsscanning och kroppsbalansering. Glad

Vi har pratat med varandra förut och du vet att mitt stora problem är muskelspänningar och låsningar i rygg och nacke. På sista tiden även problem med huvudvärk på vänster sida av huvudet och i och bakom vänster öga. Har pga medicinering även gått upp i vikt och har svårt att vända den dåliga spiralen med för mycket och fel mat. Trötthet och allmän orkeslöshet är en stor del av min vardag och du får gärna titta på orsaker till det.

Jag vet att du är ärlig och rak i dina svar och att du troligtvis inte tycker att jag tar helt ansvar för mitt eget tillfrisknande undermedvetet. Jag önskar verkligen göra det men klarade inte helt av det på det sätt du föreslog sist men det har givit mig en hel del nya tankar. Hoppas du i alla fall kan ge mitt tillfrisknande lite skjuts. Det känns som det går åt rätt håll men jag får väldigt ofta bakslag och när något känns bättre blir genast något annat sämre. Som om jag inte egentligen vill bli frisk. Men jag har ju levt med den här struliga kroppen så länge så jag har väl byggt upp en identitet runt att vara den som inte är helt okej i kroppen.

Tack så hemskt mycket på förhand!

Anmäl
2011-10-26 22:04 #16 av: getbins

Vilket generöst erbjudande du ger ossJ

Jag anmäler mig direkt.Finns ingen läkare som kan ge mig en diagnos.Och i och med det kan jag inget själv göra heller.Har bara såååååååååå ont i mina ben anklar fötter och knän.

Spelar ingen roll vilket väder det är eller årstid.TÄNK om du kunnde se nått.Så jag kanske kan hjälpa mig själv.Väntar med stor förhoppning.Och ett jättetack om inte annat för att du har läst detta iallafall

Anmäl
2011-10-26 23:16 #17 av: [GunillaF]

Jag vill uppmana er som vill ta del av Allhealings fina erbjudande att om du inte är medlem på Healingsajten, att blir det. Som ni kanske sett så skriver han i #0 att det är till Healing sajtens medlemmar han riktar det här erbjudandet.Flört

Anmäl
2011-10-26 23:29 #18 av: Bybo

Såg detta i natt, och tänkte så nice. <men, nu i dag tänkte jag varför jag inte sa ja, till dina tjänster. Hm....eheh

Iaf, så skulle jag behöva mer kraft fysiskt, iom med min tarm...men, mest angåenede mitt psyke...vilken väg jag kanske ska gå osv....?

Pling :))

Anmäl
2011-10-27 06:06 #19 av: [yodhe]

 

Hej Kent...trevligt erbjudande...

Tackar och tar emot balansering i min mage och tarm..som inte vill ge mig ett helt flöde...( oavsett om det nu sitter i huvudet eller fysiskt, så finns det hinder ivägen.)

kram på dig...

Yodhe...

 

Anmäl
2011-10-27 10:08 #20 av: solvinge

Tack för erbjudandet, jag vill gärna ha hjälp med stor trötthet, sömnsvårigheter,tarmbesvär och en speciell återkommande skärande huvudvärk. Berättar om fler för de kanske hör ihop.

Jag kommer också att vara på mässan med Lifecoach9 så ska försöka komma och hälsa.

Anmäl
2011-10-27 13:21 #22 av: allhealing

På förekommer anledning ber jag att få påpeka att det jag gör är att erbjuda hjälp till den som så önskar. Det är därför viktigt att förstå att ett fullständigt eget ansvar tas för den egna läkningen. Jag kan inte hjälpa den som önskar kvarhålla tron att världen ser ut som vänster hjärnhalva presenterar den, dvs linjär vetenskap, därför tror jag inte på den verklighet som ligger bortom dessa parametrar. Dessa personer söker inte hjälp, de söker istället bekräftelse på att deras världsbild även fortsättningsvis behåller sin närvaro i deras liv. Till dessa personer säger jag välkommen tillbaka när utvecklingen istället för inveckling är det ni söker.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-10-27 14:56 #25 av: [NeferNefer]

#24: Jag tycker att om en person erbjuder en tjänst, speciellt en sån här tjänst, och är seriös, så har nog den personen rätt att kräva att mottagaren är lika seriös och tar tillvara hjälpen den får. Det är ju inte som att vi har någon som helst rätt att kräva något av någon annan person här, så de som är snälla och delar med sig av sina kunskaper och sin tid ska inte behöva känna att de kastar bort det.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-10-27 20:56 #29 av: Findusina

Hej och tack för ditt erbjudande!

Jag tar gärna emot kroppsscanning och kroppsbalansering. Har problem med spända värkande muskler i övre delen av rygg och ibland också nacke, känns som jag provat det mesta och misstänker att problemet kanske sitter på ett djupare plan.

Jag har även en reumatisk sjukdom som orsakat försämrad cirkulation i ena armen samt en mycket besvärlig fotvårta som jag provat allt med. Har opererat bort den med laser 2 gånger, men den kommer hela tiden tillbaka.

 

Tack på förhand!

Anmäl
2011-10-27 23:01 #30 av: Theleonora

Jag tar gärna emot kroppscanning!

Mina krämpor är många och jag vill bli kvitt alla.

Fysiskt; är väldigt trött och håglös, har ingen energi alls till vardagen. Har som en annan skrev också svår PMS (deppig, humörsvängningar, svullen) och PCOS (som jag försöker symtombehandla, symtomen är ökad kroppsbehåring, svårigheter att få barn i framtiden, deppression, bristningar, finnar trots att jag är 30 mm). Till följd av min PCOS har jag mycket bristningar på kroppen som jag vill ska läka så jag får en fin hy, både på kroppen och i ansiktet med mina ärr.

Psykiskt; lite ängslig, osäker, självkritisk och låg självkänsla, som jag jobbar med.

Stort tack på förhand!

 

Anmäl
2011-10-27 23:56 #31 av: [Chakra]

Tar tacksamt emot scanning, och då främst för hälsporre i höger fot. Har förstått att det är det jag besvärats av en tid från och till.
Förstår till viss del vad det vill säga, men vet inte riktigt hur jag på bästa sätt ska nå åt det håll jag vill.

"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2011-10-28 21:49 #32 av: [GunillaF]

Glad

Anmäl
2011-10-29 15:53 #33 av: Jazzo

Jag tar gärna emot kroppsscanning och kroppsbalansering! :) Vilket underbart erbjudande, jag är verkligen tacksam!!

Mina problem: IBS-mage med alla problem det medför (bl a svullen mage, sockerberoende, tarmvärk) som läkarna inte råder bot på. Har också dragit på mig en 20 kg övervikt som påverkar mig psykiskt och fysiskt. Jag har dessutom svårt att behålla energin och är en av de många som tidigare "gått in i väggen". Höstarna är för mig verkligen tunga att ta sig igenom. 

Jag tar mitt eget tillfrisknande på djupaste allvar!

Varmt tack på förhand!

Anmäl
2011-10-29 17:57 #34 av: PurpleLillith

Hejsan!

Jag vill jättegärna ha kroppsscanning och en kroppsbalansering. Har varit sjuk ett tag nu, har bland annat vitaminbrister i kroppen men känns som det är något annat som stökar också, har fått det bekräftat av en "alternativ läkare" men han kunde inte hitta exakt vad det var. Har även ont i huvud (inga tabletter hjälper mot det), på öronen, övre delen av ryggen och nacken. Men det är inte hela tiden förutom rygg och nacke där är jag stel mer eller mindre hela tiden. Känns som det är något i vägen för att min kropp ska kunna självläka sig själv till 100%. Så hoppas att du kan hjälpa till med det eller hitta vad det är, så jag kan jobba på det.

Tack på förhand :)

Mvh

Anmäl
2011-10-30 11:47 #35 av: Ashsol

Hur går en sådan här kroppsscanning till?

Jag är otroligt intresserad av människans hälsa och välbefinnande och jag tror alltid att det finns en bakomliggande orsak till varje sjukdom/problem man drar på sig. Att kroppen uttrycker någonting som vi själva inte kan få fram verbalt. Lise Bourbeau är en författare som har skrivit boken "Kroppen talar till dig" där hon beskriver om olika sjukdomar och varför man kan tänkas ha fått dem. Hur pass skicklig och korrekt just hon är i sina beskrivningar kan jag såklart inte veta men jag läser med öppenhet och söker förståelse för vad som står där. Exempelvis så har jag legat sjuk med feber i 5 dagar nu och enligt Lise så kommer feber från undertryckt ilska. Det kan mycket väl stämma eftersom jag någon dag före febern kom tänkte på ett scenario med mina föräldrar där jag skällde ut dem. Jag bubblade av ilska inombords när jag tänkte på detta men släppte aldrig ut det och här ligger jag med feber...

I övrigt så har jag fått återkommande problem med mitt underliv genom åren. Det har varit bl.a. urinvägsinfektioner, svamp, illa lukt under en längre period, vårtor och nu herpes. Jag skulle jättegärna vilja veta vad det är som ligger djupt inne i mig som aldrig kommer fram som mer än problem med underlivet.

Anmäl
2011-10-30 18:46 #36 av: [Myy2000]

Jag tar gärna emot hjälp för att få bort mina allergier.

Tack på förhandGlad

Anmäl
2011-10-31 12:16 #37 av: MonikaS

Hej!

Vilket vackert initiativ Glad

Jag tar tacksamt emot kroppsscanning och balansering. Har en cysta (ofarlig) som trycker mot en nerv vilket i sin tur orsakar svår värk under ett års tid. Äter starka värktabletter som hjälper lite...har även fått fibromyalgi konstaterad så värken finns i hela kroppen....

Tack på förhand Glad

Änglakramar Monika

Anmäl
2011-10-31 21:26 #38 av: Torahzen

Hej!

Jag tar gärna emot detta fina erbjudande! Jag har en "önskelista" med problem som jag önskar få bukt med. Jag är tacksam för hjälp i rätt riktning för

klåda på främst händerna,

laktosintolerans

fett hår (ja, det är riktigt jobbigt)

astma

allergi mot pälsdjur m.m.

kvarvarande symptom efter utbrändhet som minnessvårigheter

Självklart tar jag ansvar för att jag ska må bra. Tacksam för hjälp som sagt.

 

Många kramar!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2011-11-01 18:16 #39 av: Snubbeltass

Önskar jättegärna ta del av detta erbjudande, för att få reda på varför jag mår som jag mår. Mitt främsta problem är ett i stort sett ständigt närvarande illamående och på senare tid även yrsel. Ena dagen mår jag hur bra som helst och kan inte förstå vad jag har att klaga på, för att nästa dag vara tillbaka i helvetet och inte veta hur jag ska ta mig igenom dagen.
Jag har även episoder av panikångest och oro. Dessa inträffar främst i affärer, på jobbet och i bilen. Detta begränsar mitt liv och fastän jag jobbat mycket med detta, så lyckas jag bara minska problemet, inte bli av med det.
Tål även stress sämre, och mitt symptom på detta, är att halsen snörper ihop, något som i sin tur triggar oro...

Tack på förhand

Anmäl
2011-11-03 11:40 #40 av: [GunillaF]

Jag puttar fram den här tråden om det finns flera som är intresseradFlört

Anmäl
2011-11-03 22:47 #41 av: vargman

Oj, man tackar! Riktigt snällt och jag tar tacksamt emot kroppsscanning och balanserings hjälpen. Ett av mina större problem är att jag lite då och då får ilande smärta i mina knän. Alltså jag har inte jämt ont i mina knän undrar så vad detta kan bero på. Skall bli spännande och se vad du kan komma fram till och återigen...Många tack!!

//MvhSkrattande

Anmäl
2011-11-04 14:34 #42 av: christel70

Vilken fin männinska du är som erbjuder din hjälp!Kyss

Jag skulle gärna vilja veta vad som orsakar min trötthet. Lider dessutom av huvudvärk till och från och jag tror att detta kan ha ett samband med min trötthet. Tacksam om du kan se vad jag ska kunna göra annorlunda för att avhjälpa detta.

Kram

Anmäl
2011-11-04 22:15 #43 av: mariapia

hej kent.

jag tar emot scanning och balanseringen och tackar för det.

jag har kropsliga krämpor såsom ländryggsproblematik,handledsvärk,vänster pekfinger,axlarna och migrän med ständig trötthet.har även hjärtliga/familjära/jobb saker som håller på att bearbetas .just nu är det tungt och jobbigt med dessa bitar så jag är mycket tacksam för att kunna få en hjälp på traven med detta.

mvh maria

Anmäl
2011-11-05 19:46 #44 av: millam

Om det inte är för sent.. ja tack, till scanning och balansering!

Jag har flera saker jag skulle vilja ta upp, men just nu är det jag bäst behöver hjälp till självhjälp med yrsel med tillhörande trötthet och migränanfall!

Tusen tack, jättefint initiativ!

Anmäl
2011-11-06 11:49 #45 av: Sess1

Hej och tack för erbjudandet :)

Jag tar gärna emot kroppsscanning och balansering. Det jag skulle vilja ha rätsida på är värk i kroppen främst de stora lederna i kroppen,  men även kring gallan, och den stora orkeslöshet som följer på värken.

Kram och Tack

Anmäl
2011-11-06 23:02 #46 av: karibisk

Hej! Jag vill gärna kroppsscannas och balanseras. Låter intressant och har aldrig varit med om det förr :)

Har ingen "önskelista" men vill gärna att min hårbotten lugnar ner sig och slutar tappa hår. Vill få stressen ur kroppen och lösa blockeringar.

vänligen Karibisk

Anmäl
2011-11-07 00:01 #47 av: allhealing

 

 

 

------------------       Nu är anmälningstiden slut.       ------------------

 

 

Jag försöker besvara ett inlägg per dag med början imorgon måndag.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-07 00:02 #48 av: allhealing

Observera att vissa personer under anmälningstidens gång haft ett behov av att anmäla sig utan att mena allvar med den hjälp de efterfrågat. Syftet har istället varit att glädja deras egon. Om det trots urrensning av moderatorerna finns personer som behagar driva med andra människor förstå då att den enda du driver med är dig själv.

När jag arbetar gör jag det för att hjälpa den som vill bli hjälpt.

Jag har inte designat mitt arbetssätt för att spåra personer som ljuger om den hjälp de behöver. Om detta är ditt syfte när du bad om hjälp förstå i så fall att den avläsning du får inte enbart läser av din fysiska kropp utan även den lögn du önskar upprätthålla eftersom även en lögn är verklighet.

Rädsla kan ta sig många uttrycksformer. Rädsla är dock enbart avsaknaden av ett större perspektiv. Riktigt stark rädsla projicerar man gärna på andra och då helst i grupp för att känna att den sanning gruppen befinner sig i är den rätta. Att separera sig från andra människor genom att bejaka sin rädsla är även det att samtidigt förneka sin egen kärlek till sig själv.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-07 00:59 #49 av: allhealing

#4

NeferNefter

Jag önskar anmäla mig! Tack på förhand

I första hand är det barnlöshet. Du kanske bara tar en åkomma per person? Annars, eller om min första åkomma inte verkar ha någon bot eller något, sömnproblem. Tack så jättemycket!

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Kroppsscanning

Vi börjar med sömnproblemet. Att inte sova är ett utmärkt sätt att inte tappa kontrollen på och du har ett kontrollbehov modell större. Svaret på sömnlösheten är starkt sammanlänkat till din fråga om barnlöshet.

Det finns ytterligare en röd tråd i bägge dina frågor och det är kopplingen till din mamma. Detta är huvudorsaken till varför de frågor du ställer existerar i ditt liv. Oavsett om du har träffat henne eller inte, om hon lever eller inte har ingen betydelse. All energi som någonsin har existerar går att fånga in bara man har tillräckligt känsliga mätinstrument. Förstå att det inte existerar vare sig rätt eller fel när jag läser av andra personers energier som är kopplade till hur du valt att programmera ditt liv medvetet och eller omedvetet.

Barn har en stark förmåga att scanna av sin omgivning och känna av det som inte sägs. Ett barn gör inte som föräldrarna säger, dom gör som föräldrarna gör. Många människor gör väldigt många saker omedvetet varje dag som om dom var medvetna om det omedelbart skulle upphöra med.

Är man inte medveten är man inte medveten. Det finns inget rätt eller fel i detta. Dock är ordet rätt och fel en stark röd tråd som du snappat upp från din mamma. Var det inte godkänt av mamma skulle det inte göras. Du har kvar denna programmering inom dig från när du var liten och denna programmering styr dig väldigt starkt idag. Även om det är på ett för dig omedvetet plan. Detta är även orsaken till varför din stubin ibland är allt annat än lång.

När det gäller barnlösheten är det svårt att ha en relation där två personer ska vara involverade om det på ett personligt plan för dig är väldigt svårt att släppa kontrollen. Det jag menar är att en person som har ett starkt kontrollbehov och inte släpper någonting genom sina fingrar utan att först kontrollerat det minst tre gånger är i behov av att lätta på trycket. Det är inte lämpligt att hela tiden gå runt som en tryckkokare och tro att man själv ska lösa alla problem själv så man inte tappar kontrollen  Ibland är det bättre att inse att den fångenskap man befinner sig i när man är ett kontrollfreak behöver hjälp utifrån. Hjälp som du INTE kan kontrollera. Jag vet att det svider i skinnet att få reda på detta men du är så himla envis att tjat är det enda din envishet kanske eventuellt lyssnar på men troligtvis inte =)

Att be om hjälp kan vara något av det svåraste som finns när man befinner sig i den situationen. Att du dessutom utrustats med ett något högre IQ eller kanske lite mer än något högre =) än snittet av befolkningen underlättar precis inte denna process eftersom du även när du inser detta givetvis ska bli den första som klarar detta på egen hand. Andras lugn nu, jag lovar dig, jag vet nämligen av egen envishet så in i bängen och kontrollbehov att det INTE fungerar. Det behövs nya insikter utifrån.

Det du behöver är lugn och ro. Och hur ska det gå till frågar du? Steg ett är att bli medveten om att detta existerar i din verklighet. Det är ett stort steg att ens inse att den situation man befinner sig i faktiskt inte är speciellt balanserad. Ha därför tilltro till att den verklighet du skapat även går att veckla ut och därefter förändra. Men det krävs att DU och ingen annan som du delegerar det till ska göra det åt dig. Du kan inte köpa dig ut ur det här=) Det kräver personligt engagemang från hjärtat och inte enbart från tanken i ditt huvud.

Kroppsbalansering

När det gäller barnlösheten behöver NI söka hjälp. När NI söker denna hjälp ska NI göra det TILLSAMMANS så att DU inte stänger ute DIN MAN med DITT kontrollbehov så att DU kollar upp lite först innan DU drar in HONOM i processen, AJA BAJA!

Du är så himla envis att du förstår precis vad jag menar och detta är även orsaken till varför du eventuellt inte kommer att lyckas eftersom du även ska överbevisa att det jag säger inte alls behövs höras eftersom du ska räkna ut en ännu bättre väg själv ur det här men inte nu utan sen nån gång i framtiden….Lycka till med den DU!

När det gäller din brist på sömn säger jag bara en sak, tillit. Hur skulle det vara att när du får hjälp om du nu väljer att gå vidare med detta även göra en resa bakåt i tiden och tar reda på varför du som liten flicka känner dig så ensam och inte har några riktiga vänner runt omkring dig? Det är fundamentalt och avgörande att du själv vill den här förändringen på djupet och inte bara som en akademiskt ställd fråga. Du kan inte kalkylera dig till en lösning som inte befinner sig på ett kalkylark. Du måste involvera sedan länge avstängda känslor inom dig och möta dig själv från ett betydligt djupare perspektiv. Ett perspektiv som alltid är redo att omfamna dig med din egen från inom dig bottenlösa gränslösa kärlek. Detta kräver villkorslöst mod. Hur redo är du att släppa taget?

Normalt genomför jag denna kroppsbalansering nu men i ditt fall behöver du kontrollera processen alltför mycket. Därför ger jag dig dessa nycklar till varför det är som du upplever det just nu. Lycka till hur du än väljer att gå vidare.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-07 04:47 #50 av: [NeferNefer]

Oj. För det första: du känner mig bättre än jag känner mig själv! Förvånad Fantastiskt! För det andra: jag skickar PM. Tusen tack! Verkligen, tusen tack!!! Kyss

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-11-08 22:39 #51 av: allhealing

#5

Hej Helena2,

Kroppsscanning

du är väldigt duktig på är att studsa bort ansvaret från dig själv. Du är så pass rädd för omgivningen att du är livrädd för vad den ska tycka om dig. Du är helt enkelt en väldigt inkännande människa och det är en fantastisk egenskap. Dock är detta ingenting som dagens samhälle förstår eller har någon som helst kunskap om. Samhällets lösning är därför att droga ner kroppen så att de reaktioner du har ska dövas bort. Detta tar givetvis bort symtomet samtidigt som det skapar mängder med andra kemiska obalanser i kroppen som ingen medicinkombination i världen klarar av att balansera upp för att återställa din kroppsbalans till 100 %.

När det sedan kommer till ansvar har du fått lära dig att du ska lita på din omgivning. När du gör det får du dock inte tillbaka ett gensvar utan istället fördömanden och nedlåtande omdömen såväl verbalt och i än större mängd i blickar och osagda ord. Detta svider givetvis i ditt hjärta men istället för att säga emot att det inte är ok att behandla dig på det här viset har du istället fått lära dig att stänga igen munnen. Det som då inträffar är att du stänger inne alla dessa känslor i din kropp. Inte undra på att du känner dig bitter inombords. Du vet helt enkelt inte hur du ska ta dig ur det här ekorrhjulet.

Kroppsbalansering

Mitt förslag till dig är att du behöver en väldigt mild form av samtalsterapi med en kvinna INTE en man. Detta ska vara en light form av psykologisnack som möter dig där du är just nu och det är i ett väldigt sårbart skick. Jag skulle föreslå att den som ska hjälpa dig läser igenom den här texten för att förstå hur pass instängt du mår. Givetvis kan du själv berätta men det är svårt att vara opartisk när man ska tala om sig själv. Använd gärna den här texten som ett stöd.

När det gäller värken kan hag hjälpa dig temporärt men orsaken till värken ligger på ett djupare plan och du behöver landa där i ett något lugnare tempo än en quickfix. Det tempot når du när du genomför de samtal jag nämnde här ovan. Det bär räcka med 6-7 samtal á en timme över en 2-3 månaders period om du träffar på rätt person för det här.

Det jag nu skriver omfattar inte allt du har frågat efter utan du ska se det som ett första steg. Jag vet att du har en järnvilja till att uppnå förändringar men just nu brinner den lågan nästan inte alls. Du gillar att röra på dig. Gör det inte till ett gigantiskt projekt. Det räcker med att sätta på sig ett par gympadojor / promenadkängor och gå en sväng på 20 minuter 2-3 gånger per dag. DET RÄCKER första halvåret. Gör det inte svårare än så. OM du gör det kommer ditt sockersug att övergå i nyttigare drinkar a la H2O=vatten, världens bästa drink.

Jag kommer att gör det jag behöver för att hjälpa dig med din värk.  Plus en loten boost så du orkar börja ta tag i det här om två-tre dagar.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-09 07:41 #52 av: Helena2

Ett jätte tack, Kent!

Det du skriver om inkännande, är det som jag tror att jag "känner" av (lite medial)? Min epilepsi är ju inga vanliga anfall utan jag får yrselanfall och under den tiden får jag svårt att prata långa samtal, kanske bara "vänta, låt mig vara en stund". Ändå äter jag 2 olika mediciner för att ta bort det här! Jag antar att det är det här du menar? Kanske är det dags att prova att ta bort en av medicinerna snart och prova....min tanke...

 

Lite kul med det du skriver om att jag lärt mig lita på min omgivning, men att det inte fungerar. Ibland försöker jag och då får man kniven i ryggen.

Men det har blivit något bättre. (Det är främst mina föräldrar som relationen handlar om) Jag har under en längre tid intalat mig att de gör så gott de kan, de förstår inte bättre.

 

Jag gick för ca 1 år sedan till kurator. Vi pratade mycket om relationen till min mamma och pappa. Kändes som vi inte hade något att prata om tillslut.

Men jag har säkert kvar saker....Det ploppar upp lite hela tiden.

 

Promenader gillar jag, och som du skriver så är jag lite smådum att jag får ryck där jag helt plötsligt  ska börja gå så in i vassen långt, då får jag ont. Men jag har ju hundarna så ut kommer jag!

 

Det stora som jag gjort nu sista 2 veckorna är att ta bort allt godis, och coca cola. Det har gått bra! Började med en kopp kaffe per dag istället för att slippa huvudvärken.

 

Tack tack tack

Kent!

Härligt att få tillskickad en boost Glad

En stor kram

 

Anmäl
2011-11-09 09:36 #53 av: Fdtr

Vilket underbart initiativ!

Önskar jag hade sett tråden i tid för att skriva upp mig. Undrar nu istället om det är ungefär så här du arbetar om man kontaktar dig för en privat konsultation?

Anmäl
2011-11-09 09:41 #54 av: [GunillaF]

#53 Ta det i ett PM med Allhealing FlörtGlad

Anmäl
2011-11-09 09:47 #55 av: Fdtr

Gunilla, jag tänkte göra det först men tänkte att det kanske var fler som var intresserade av att höra svaret. Var det fel tänkt?

Anmäl
2011-11-09 09:50 #56 av: [GunillaF]

#55 Det har du rätt i. Det kanske är fler som vill höra/läsa. Vi får se vad Allhealing svarar. Jag tänkte bara vara ett steg före och ev hejda så inte priser o.dyl börjar göras upp i tråden, fär det får inte förekommaFlört

Anmäl
2011-11-09 22:52 #57 av: allhealing

#6

Janing

Jag tar gärna emot en kroppsscanning och balansering.

För viktnedgång, inställning och funderingar till det som går att stoppa i munnen.

Kram

------------------------------------------------------------------------------

Hej Janing,

kroppsscanning/kroppsbalansering

Att gå ner i vikt eller upp i lätthet det är frågan. Jordning är en för dig central del i hela den här frågeställningen. Där jag med jordning menar förmågan att kvarhålla ett starkt fokus så man inte hela tiden går från att göra en sak till att sedan göra en annan och aldrig komma till vägs ände.

Det är väldigt bra att du hela tiden uppmärksammar att det finns andra projekt att avsluta men om du hela tiden aldrig avslutar någonting kan du heller aldrig få lugn och ro i din egen kropp. Du behöver därför börja träna på att göra avslut. Dvs om du ser att det behöver dammtorkas i bokhyllan, gå då och hämta damtrasan. Gå därefter tillbaka till bokhyllan och dammtorka tills du är klar. Först då har du gjort ett avslut. Detta är ett väldigt enkelt sätt att använda sig av om man vill bli mer jordad och dessutom vill uppnå mer lugn och ro i kroppen.

Om du börjar sätta detta i system kommer du med tiden att märka av att det även blir tommare inuti ditt huvud. De tankar du idag har som hela tiden snurrar runt och skapar en för evigt pågående tankeverkstad i din skalle är ingen trevlig upplevelse, jag vet det av egen erfarenhet. Det som är riktigt välkommet är när det tystnar i skallen och ett stort lugn infinner sig. Det är detta lugn som du kommer att uppleva om du börjar träna på att göra avslut.

Orsaken till att du äter på ett sätt som du inte önskar beror på att du vill få ett tillfälligt stopp på tankarna i ditt huvud och istället flytta fokuset till maten. Det bättre sättet för att stoppa dina grubblerier är givetvis att börja göra flera avslut i ditt liv.

Jag vet att du även är lättflyktig och lätt svävar in i en fantasivärld för att gömma dig. Använd samma metod för det, gör fler avslut.

Jag går in och hjälper till med en kroppsbalansering för att hjälpa dig återfå balansen så du lättar kan uppnå det jag skriver här. För er som kliar er i huvudet över vad jag menar med den meningen betyder det följande. Kroppsbalansering hjälper kroppen tillbaka till ett mer balanserat tillstånd. När kroppen hittar tillbaka till ett mer normalt tillstånd vet kroppen själv hur den ska återställa sin balans. Givetvis kan vi styra som vi vill med våra tankar och stänga av denna balansen men i Janings fall vill hon verkligen en förändring och då fungerar detta som en bra dörröppnare.

Du gillar kort och konsist så jag skriver inget mer.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-09 23:17 #58 av: allhealing

#52

Det stämmer att det jag skriver om att inkännande är en indikering på att du är väldigt medial. D.v.s. har förmågan att inte enbart analysera och förstå verkligheten från vänster hjärnhalvas perspektiv utan även äger en inkännande förmåga och därför även klarar av att läsa av verkligheten från höger hjärnhalvas perspektiv.

Detta skapar givetvis det kaos jag beskriver eftersom du ska översätta din avkännande hjärnhalvas information in i en för vänster hjärnhalva begriplig verklighet vilket givetvis är en omöjlig uppgift. Vänster hjärnhalva förstår enbart vänster hjärnhalva, det är orsaken till varför mediala människor inte någonsin kommer att kunna förstås från ett begränsat perspektiv där enbart hänsyn tas till hur en hjärnhalva uppfattar verkligheten.

Trist men sant, än återstår mycket innan vetenskapen förstått att det inte går att studera ett större perspektiv från ett begränsat område hur mycket man än väger och mäter. Ibland gäller det att våga vidga vyerna för att upptäcka nya nobelpris.

När det gäller medicinering och rekommendationer, vänd dig alltid till din läkare. Gör det alltid i samråd med din läkare.

Kuratorn du talade med var inte speciellt närvarande när ni talade. Det går att sitta och drömma i huvudet när man samtalar, det är inte bra när du möter en sådan person när du söker hjälp eftersom du vill att den du talar med ska vara i ditt fulla fokus. Sök upp en person som har denna närvaro nästa gång och LITA på det du känner, känns det fel VÄLJ då inte den personen. Hitta en annan. Gå inte ens EN GÅNG även fast du redan är där, utan tacka för dig och berätta att det inte känns rätt för dig. Du behöver inte säga mer än så, du ska inte be om ursäkt för det du känner är fel.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-09 23:24 #59 av: janing

Japp, kort och koncist ska det vara Glad

Du har träffat mitt i prick, det snurrar konstant i mitt huvud och den här veckan har jag varit extra stressad så det har inte hänt mycket, men faktiskt så har det varit lite lugnare idag.

Du har så rätt när du säger att jag måste göra klart saker och vara i nuet medan jag gör det, och inte fundera så mycket på allt som måste göras sedan.

Så då är det väl dags att börja med det nu.

 

Tack så jättemycket Kent Asp

kram Ingela

Anmäl
2011-11-09 23:25 #60 av: allhealing

#53

Det stämmer, detta är ett arbetssätt som jag använder mig av.

När det gäller personer med riktigt djupa trauman av exemplevis sexuell art är det ofta väldigt skuldbelagt och pinsamt. I sådana fall använder jag mig av healing kombinerat med intuition och givetvis psykologi som inte enbart är fixerad vid hur den lärs ut idag med vänster och för vänster hjärnhalva utan där hänsyn tas till hela människans inbyggda förmåga att använda hela sitt väsen för att hitta orsaker till varför symptom uppsptår. Då behöver den som blir hjälpt inte använda sina tankar så mycket utan kan istället fokusera sig på att bli omhändertagen.

Det går även att arbeta på flera andra sätt. Det är ingenting jag bestämmer i förväg. Jag använder mig av min upptränade intuition och litar helt på den information som kommer till mig precis när jag behöver den.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-10 07:34 #61 av: Helena2

Tack än en gång! Läser ditt svar och känner sådan omtanke /kärlek.

*tårarna trillar*

En stor kram till dig, Kent!

Anmäl
2011-11-10 23:02 #62 av: allhealing

#7

dandaminn

Jag tar gärna emot, det låter väldigt intressant. Jag har daglig huvudvärk sedan många år och det senaste året har jag även en förkylningsliknande åkomma som jag inte blir kvitt med mycket hosta och snuva. Jag är evinnerligt trött på detta och har talat med "vanliga" läkare men de vill bara ge smärtstillande för huvudvärken och säger att förkylningen kommer att gå över av sig själv.

// Danda

-------------------------

Hej Danda,

ibland är integritetens kåpa tätt buren kring vår kropp. Vi önskar inte att någon ser igenom oss och vi bär därför kåpan som ett skydd. Rädslan är alltför stark för att blotta vårt inre. Orsaken till varför vi bär den här kåpan varierar från person till person.

Om jag ska kunna besvara de frågor du ställt, var då snäll och släpp kåpan du bär. För din integritet är väldigt kraftfull och svaren du söker ligger i modet du visar när du släpper kåpan.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-11 05:37 #63 av: [dandamimm]

Vet du, jag funderade på detta igår precis innan jag skulle lägga mig. Jag har byggt upp en tät sköld kring mig under flera år eftersom jag är så mottaglig för andras energier. Jag ska göra en avslappningsmeditation nu på förmiddagen för att öppna upp för "besökare". Hoppas att detta kan hjälpa.

Mvh Linda/ Danda

Anmäl
2011-11-11 23:59 #64 av: allhealing

#10
Elipeda

Jag tar gärna en kroppsscanning. Vill veta hur jag blir av med mina magproblem. Svullen, IBS-mage, ömtålig osv... (Får du in min muskelvärk får du gärna kika på den oxå!).

Tycker det är en fantastisk gest av dig att göra det här för oss!
-----------------------------
Hej Elipeda,

Det är svårt att ge råd när du inte öppnar dörren. Jag behöver din tillåtelse att stiga in. Jag lovar att vara ödmjuk i det jag skriver.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-12 00:27 #65 av: allhealing

#12 skrivet av Koylie 
Jag tar väldigt gärna emot kroppsscanning och balansering och känner en märkligt ängslig förväntan över ditt svar. 

Jag har välidgt ofta ganska kraftigt förhöjd temperatur utan att vara sjuk. Jag har sedan hösten 2010 omotiverat gått upp i vikt och har svårt att bli av med den. 
Tack på förhand
Koylie

--------------------

Hej Koylie,
Att inte vet hur man gör och därför lära sig av omgivningen genom att kopiera deras beteende ställer för väldigt känslomässigt utvecklade personer till med djupa konsekvenser. Jag menar att du är väldigt klarsynt och öppen i ditt medvetande. Du lyssnar därför mer stor beundran på alla i din omgivning när det borde vara precis tvärt om.

Du har en gåva som skulle göra många gröna av avund. Du däremot bär den med stolthet och tack vare den djupa visdom du däri äger gör att du aldrig ens skulle kunna komma på tanken att bli avundsjuk på din egen talang. Rädsla existerar inte på den nivån.

När du förundrad lyssnar på din omgivning lyssnar du på många som agerar från ett betydligt mer instängt perspektiv än du själv befinner dig i. Detta betyder att du lär dig att stänga av den kraft du redan är i kontakt med inom dig. Någonstans inom dig har du alltid vetat detta men eftersom det du observerar i din omgivning inte harmoniserar med det du redan vet fortsätter du att leta efter den frekvens du själv vibrerar på.

Ibland måste någon bli den första som sjunger ut. Det är dags nu att visa vem du är, du har i många år lärt dig om den du inte är. Du har därmed fått all den insikt som behövs för att berätta för omvärlden det du redan vet. Sättet du ska göra detta på är med talet som är en annan av dina stora gåvor. Människor faller i trans när du engagerat delar med dig utan rädsla. Det är detta vi alla väntar på, en föregångare. Är du redo att ta steget?

Förstår du nu varför din kropp inte självläker? Hur ska en kropp kunna läka när du inte agerar från djupet av den du är? Harmoni skapar balans.

Det är såhär du återställer balansen i din egen kropp. Sen tar kroppen han om läkningsprocessen.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-13 14:10 #66 av: Koylie

Tack snälla Allhealing, Ljus och kärlek till din gåva och till dej där du behöver det bäst.

Du har alldeles rätt i att jag tar min gåva för självklar. Den har alltid funnits där, och det tog lång lång tid innan jag begrep att inte alla har den. Det var när jag upptäckte det som jag började stänga av, eftersom det kan göra ganska så kollosalt ont och vara ganska frustrerande och stressande, när kraften finns där och man inte "får" varken svara eller hjälpa.

Idag är jag förberedd på ett annat sätt än när jag var liten. Idag är jag mogen att hantera allt det som gåvan för med sig. Det var jag inte då.

Ja, jag är redo att ta steget nu. Vill du hjälpa mig att peka ut vägen så jag hittar den igen? Den är lite småsnårig att hitta, eftersom jag täckt min stig med "Jag är inte andlig, jag är inte inkännande, jag är inte smart" och alla andra "inte" som jag vet att jag inte är vilket gjort att jag mer eller mindre medvetet vandrat andra stigar än den förutbestämda. Dom stigarna har varit så många, och så inpräntade under så lång tid att jag har blivit helblind.

Återigen, ja, jag är redo och den här gången är jag beredd.

Anmäl
2011-11-13 15:05 #67 av: Elpida

#64 Jag ska göra mitt bästa Kent! Kan vi bestämma en tid då jag kan gå undan och slappna av? Jag vill verkligen ha din hjälp och ska försöka riva muren!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-11-14 00:09 #68 av: allhealing

#66

Det svar du fått är tillräckligt. Låt det gå två till tre veckor. Läs därefter det jag skrev i mitt svar till dig än en gång. Den tid som förflutit när du läser detta då är tillräcklig för att ge dig de svar du nu ber mig om.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-14 00:28 #69 av: allhealing

#7

dandaminn

Jag tar gärna emot, det låter väldigt intressant. Jag har daglig huvudvärk sedan många år och det senaste året har jag även en förkylningsliknande åkomma som jag inte blir kvitt med mycket hosta och snuva. Jag är evinnerligt trött på detta och har talat med "vanliga" läkare men de vill bara ge smärtstillande för huvudvärken och säger att förkylningen kommer att gå över av sig själv.

// Danda

____________

Ibland är integritetens kåpa tätt buren runt vår kropp. Vi önskar inte att någon ser igenom oss och vi bär därför kåpan som ett skydd. Rädslan är alltför stark för att blotta vårt inre. Orsaken till varför vi bär den här kåpan varierar från person till person.

 

Om jag ska kunna besvara de frågor du ställt, var då snäll och släpp kåpan du bär. För din integritet är väldigt kraftfull och svaren du söker ligger i modet du visar när du släpper kåpan.

____________

Vet du, jag funderade på detta igår precis innan jag skulle lägga mig. Jag har byggt upp en tät sköld kring mig under flera år eftersom jag är så mottaglig för andras energier. Jag ska göra en avslappningsmeditation nu på förmiddagen för att öppna upp för "besökare". Hoppas att detta kan hjälpa.

____________

Hej Danda,

Tack för att du litar mer nu på dig själv. Det krävs mod att göra det du gör genom att göra dig själv lite mer lättfångad för din omgivning.

Du här en tendens att lägga över ansvaret på mig men den går jag inte på. Jag skickar tillbaka hela ansvarsbiten till dig. Förändring kommer inifrån dig själv inte genom andras ansvarstaganden för dig.

Var lite observant på när din stubin som ofta kan vara väldigt kort börjar närma sig antändningsfasen. Det är du och ingen annan som håller i tändaren hur gärna du än vill flytta över fokuset/ansvaret på den andra parten. Det handlar aldrig om att vinna någonting när du tar ett par djupa andetag och backar både två och tre perspektiv och därifrån observerar vad det är som är på väg att hända och varför du tror att en stubintändning skulle lösa detta på kort såväl som lång sikt.

Att på kort sikt få utlopp för sina känslor skapar ingen varaktig fred annat än det nöje egot får i det korta loppet. Mata aldrig ditt ego på det viset. Lär istället ditt ego att du är en kärleksfull varelse som alltid tar ansvar för det du gör i ord men främst för din del i handling. Våga vara stolt och modig för den du är. Våga säga till ditt ego att det är dags nu för en förändring. Där du med förändring menar att det du gjort fram tills idag byggt på den kunskap du hittills haft. Den nya framtiden du nu väljer att skapa bygger på en ny sanning som du framöver väljer att representera. En framtid som bygger på fred från ditt inre. En zon av lugn, ro och harmoni. En ostressad verklighet.

Egot är om du väljer ett ego som inte attraherar rädsla utan istället bygger på kravlös kärlek den bästa bundsförvant du kan tänka dig. Gör upp ett avtal med ditt ego att det som har varit är glömt, vi drar helt enkelt ett streck över det förflutna och börjar om från noll.

Från och med idag är mitt ego en kärleksfull skapelse som jag väljer att skapa tillsammans med i harmoni för allas bästa. När du gör detta val upphör omedelbart alla rädslor du hittills fått lära dig att använda när egon används som stridsinstrument mot andras egon. Så enkelt är det faktiskt. Det nytt val gör att det gamla valet inte längre är giltigt.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-14 01:09 #70 av: allhealing

#67

Elpida,

vi gör såhär.

Du sätter dig och slappnar av när det känns rätt för dig.

Du behöver inte boka en tid med mig för att göra det. Tid bokar man när man enbart använder sig av hur vänster hjärnhalva förstår verkligheten som ett linjärt koncept där klockor existerar.

Jag arbetar även med hur höger hjärnhalva förstår verkligheten från sitt perspektiv. Detta betyder att jag kan befinna mig hos dig i samma sekund som du bestämmer dig för att sätta dig ner och slappna av.

Det är i sammanlänkningen av dessa två perspektiv som det jag gör blir möjligt. Det är därför jag kan besvara de frågor som ställs i den här tråden.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-14 08:57 #71 av: Elpida

#70 Vad fint, då  ska det nog funka. Jag har nu "bjudit in dig" men kanske behöver lätta gardet lite till.

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-11-14 20:38 #72 av: [dandamimm]

#69.

Tack så mycket. Jag förstår nog vad du menar. Det du skriver ligger mycket i linje mad tankar jag själv haft senaste tiden kring tankar som begränsar mig. Tankar där jag skyllt på människor och händelser i mitt liv och låtit detta bli ett hinder istället för att bara gå vidare har jag stannat upp vid det som jag inte kan ändra på. men som du skriver så har jag lagt över ansvaret på andra eftersom jag låtit andras agerande bli en ursäkt för mig.

Jag fattar att jag och ingen annan än jag kan göra förändringaen rent mentalt men det tar tid att låta sanningen bli min egen helt och fullt, om du förstår vad jag menar.

Och, ja, jag har en tendens att låta stubinen brinna på och skapat en scen bara för att få bort ångest.

Men den senaste tiden har jag upplevt något nytt, att saker jag stridit för och tvunget velat ha rätt i plötsligt saknat värde, det ända värde jag finner precis nu är kärleken till mina nära och kära, till skapelsen och till mig själv... Mycket märkligt känns detta.

Det du skriver är sanningar som jag egentligen vet men det är väldigt upplysande att se någon annan sätta ord på det.

Tack för att du lagt tiden på mig, det är en vacker sak.

// Linda/ danda

Anmäl
2011-11-14 23:37 #73 av: allhealing

#13

Sara-N

hej! vad fnt av dig att göra detta!

jag tar gärna oxå emot en kroppscanning! jag har svååååååår PMS, typ PMD! jag blir som förbytt, som om min själ helt enkelt blir utbytt! jag blir deppresiv, mindre empatisk och arg och irreterad, inget som helst tålamod och väldigt ljudkänslig. vet inte om du kan göra något år detta men det är ett stort problem imin vardag eftersom det återkommer en gång i månaden och kan hålla i sig i 9 dagar innan mensen. jag måste planera mitt liv utifrån pms besvären och kan inte ha min son när det är som värst (för hans egna skull).

om du skulle kunna hjälpa mig med att bara lindra lite grann så skulle jag bli överlycklig.

alla får gärna ge tips och råd hur jag kan bli kvitt detta lite mer.

tack på förhand!

 

_________________

Hej Sara-N,

I ditt fall går istället direkt in och scannar av din kropp och därefter visar jag den hur den återställer sig till ett mer balanserat läge. Sedan kommer din kropp att själv ta hand om läkningen tills du uppnått ett mer balanserat tillstånd.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-15 13:29 #74 av: Sara-N

åh, tack Kent! jag är supertacksam för att du gör detta för mig!

kram till dig!

Anmäl
2011-11-15 21:09 #75 av: allhealing

#10

Elpida

Jag tar gärna en kroppsscanning. Vill veta hur jag blir av med mina magproblem. Svullen, IBS-mage, ömtålig osv... (Får du in min muskelvärk får du gärna kika på den oxå!).

Tycker det är en fantastisk gest av dig att göra det här för oss!

________________

Hej Elipeda,  

Det är svårt att ge råd när du inte öppnar dörren. Jag behöver din tillåtelse att stiga in. Jag lovar att vara ödmjuk i det jag skriver.

Kent Asp

________________

#64 Jag ska göra mitt bästa Kent! Kan vi bestämma en tid då jag kan gå undan och slappna av? Jag vill verkligen ha din hjälp och ska försöka riva muren!

________________

Hej Elipeda,

att inte tillåtas synas när man växer upp och som barn uppleva att man hela tiden befinner sig bakom sina föräldrar skulle få väldigt många människor att verkligen bryta samman. Jag förstår verkligen din undanflyende utstrålning där du gömmer dig bakom stängda dörrar.

Att inte bli sedd måste vara en av de svårare scenarios ett barn kan bli utsatt för. Jag känner verkligen av din saknad av världen och dina så många ständigt utslängda frågetecken till omgivningen. För hur ska du kunna veta hur det är att lita på någon när du aldrig blivit visad den kunskapen?

Du behöver verkligen hjälp med att bygga upp dig själv inifrån och ut. Du behöver verklighen göra det här under en väldigt lång tid. Jag skulle säga att 7-8 år skulle vara den dosering det skulle behövas för att hjälpa dig fram till ett normaltillstånd där du inte längre behöver känna dig rädd. Samtal med exempelvis en psykolog är en samtalsform som du skulle gilla väldigt skarpt. Det är helt rätt sätt för dig att gå om du väljer den vägen. Detta är svaret på de frågor du ställer.

Muskelvärken ligger än djupare men den hjälper jag dig gärna med genom att istället scanna av din energi och balansera upp den. Dock har du lite kontrollbehov så förvänta dig inte ett fullständigt tillfrisknande förrän du släpper det taget. Orsaken till kontrollbehovet ligger i som jag sa tidigare att du har svårt att lita på personer i din omgivning eftersom du blivit upplärd att inte vara likvärdig med andra personer i din omgivning utan istället vara undervärdig. Det är en väldigt god anledning att vara misstänksam. Jag förstår dig. Släpp nu rädslan och tillåt din kropp befrielsen från din muskelvärk.

Även om du har starka känslor om din pappa, låt inte dom känslorna stänga inne dig mer nu. Skicka iväg känslorna på semester ett antal månader och ta en titt fram på vårkanten om du önskar kvarhålla dom eller om det kanske är läge att låta dom flyga iväg likt en fågel.

Det är dags nu för dig att påbörja din inre läkning.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-15 21:25 #76 av: allhealing

#14

amandla

Underbart initiativ Kent!

Jag tar gärna emot en kroppsscanning. Mina problem: underfunktion på sköldkörtel, 20 kg övervikt som jag vill gå ner - till min vikt innan sköldkörteln började krångla (händer ingenting trots att jag ätit lchf i snart ett år fast jag för övrigt mår bättre). Trötthet och sömnproblem, håglöshet som kommer och går. Klåda i nacke och handflator. Astma och allergiska besvär. Gallsyrenedbrytningen fungerar inte som den ska, det går i skov och jag är inne i ett nu.

Tack på förhand!

__________________

Hej amandla,

Du är lite svår att få kontakt med, du glider undan som en hal tvål. Jag ska gärna hjälpa dig och visst är det kul att springa runt och floppa tvål upp i luften hela tiden men det blir liksom inget konkret resultat av det hela även om det är väldigt roligt. Så vad säger du, är du redo att släppa mig in på ditt liv?

Ps "du är riktigt svårfångad. Dokumentet jag förberett för att skriva svaret i gick inte att öppna upp, det hade gått sönder. Du gör ett bra inre arbete med att verkligen inte få den hjälp du skriver att du vill ha." Ds

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-15 21:30 #77 av: Amandla

Oj, är det så? Kan ju ha att göra med att jag är ganska privat av mig, avvaktar med att släppa någon helt inpå mig tills jag känner personen ifråga. Jag är rätt splittrad precis i detta ögonblick, håller flera bollar i luften men sätter mig ner och slappnar av en stund. Hoppas det går bättre!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2011-11-16 00:15 #78 av: allhealing

#15

smilax

Hej Kent!

Jag tar väldigt gärna emot en kroppsscanning och kroppsbalansering.

Vi har pratat med varandra förut och du vet att mitt stora problem är muskelspänningar och låsningar i rygg och nacke. På sista tiden även problem med huvudvärk på vänster sida av huvudet och i och bakom vänster öga. Har pga medicinering även gått upp i vikt och har svårt att vända den dåliga spiralen med för mycket och fel mat. Trötthet och allmän orkeslöshet är en stor del av min vardag och du får gärna titta på orsaker till det.

Jag vet att du är ärlig och rak i dina svar och att du troligtvis inte tycker att jag tar helt ansvar för mitt eget tillfrisknande undermedvetet. Jag önskar verkligen göra det men klarade inte helt av det på det sätt du föreslog sist men det har givit mig en hel del nya tankar. Hoppas du i alla fall kan ge mitt tillfrisknande lite skjuts. Det känns som det går åt rätt håll men jag får väldigt ofta bakslag och när något känns bättre blir genast något annat sämre. Som om jag inte egentligen vill bli frisk. Men jag har ju levt med den här struliga kroppen så länge så jag har väl byggt upp en identitet runt att vara den som inte är helt okej i kroppen.

Tack så hemskt mycket på förhand!

________________________

Hej smilax,

Vi skapar vår egen verklighet precis som du skriver. Om du inte gillar det du ser, sluta göra samma val om och om igen, det leder liksom alltid till samma resultat. Att lägga ansvaret för att man inte vill förändra sig på andra personer är givetvis även det en flykt. Det jag har lagt märke till är att lite mer intelligenta personer som gillar att vara mycket uppe i sitt huvud har en väl utvecklad förmåga att tänka sönder sig själva. Man smular helt enkelt ner det man tänker på i beståndsdelar och vrider och vänder på allting in absurdum. Jag vet eftersom jag har själv och är delvis ibland en sådan även idag, förändring kan och får och ibland ska det ta tid, riktigt lång tid. Detta är bra eftersom det betyder att vi då även får träna på vårt tålamod. Som givetvis i en fördjupad version betyder att vi ska tåla vårt mod.

Du skulle inte ha någonting emot att jag skrev en hel bok för att beskriva det du efterfrågar. Det skulle dock vara aningen oartigt mot forumet eftersom det format man där använder inte stödjer sådana textmängder.

Egentligen handlar det hela om att du äntligen ska ta modet till dig och kliva ut ur hamsterhjulet som bara går snurrar runt och runt och hela tiden leder till samma resultat. De beteenden du snappat upp från din mamma har programmerat din hjärna med mängder av mönster hon bar på och som du nu i andra generation återupprepar.

Detta betyder att du som jag skrivit i flera andra svar i den här tråden även är väldigt medial och därför lätt snappar upp det andra känner och därefter gör till din sanning när du kopierar andras beteenden. Du har varit speciellt duktig på att fånga in de flyktiga känsloförändringarna hos din mamma och dessa energier är allt annat än lustiga och roliga i sin energi. De bär på stark depression och rädsla för att bli sedd.

Det går att förändra sin verklighet men frågan är, vill du verkligen det? Är du inte rätt så bekväm i den verklighet du befinner dig i? Ibland är vi för väl omhändertagna i det här landet för att vilja göra någonting åt det hela. Det är inte precis som att vi svälter och inte har tak över våra huvuden. Du är bekväm av dig och förändring är inte precis den sång du nynnar på varje dag. Det finns ett uttryck som heter att ta sig i kragen.

Jag ställer därför frågan till dig. Vad är det du egentligen vill när du skriver att du vill ha hjälp?

Du har så mycket obearbetad sorg i ditt inre som du ännu inte valt att ta itu med. Du är smart och jag vet att det betyder att man hittar alla ursäkter i världen och några till för att slippa börja. Helt enkelt för att du har den mentala kapaciten att använda en del av din hjärna till den processen.

Förstå dock att detta ursäktande inte kommer från dig på ett djupare plan. Det är ett inlärt beteende som du snappat upp från din omgivning. Du har sedan gjort om det till din egen sanning. Du behöver hjälp så att du kan komma i kontakt med dig själv på ett betydligt djupare plan där du ser vilken ängel du faktiskt är.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-16 01:05 #79 av: smilax

Jo du känner mig rätt bra hör jagGlad. Du satte ord på det min sjukgymnast (som jag har samtal med) säger, att min mamma är orsak till en stor del av hur jag mår. Har väldigt mycket "duktig flicka" i mig från henne.  Har aldrig tänkt på mig som medial men visst känner jag in folk och när du säger det så kopierar jag gärna de jag umgås med omedvetet (har kommit på mig själv med det ibland), både på gott och ont. Har mycket svårare att läsa av mina egna känslor Och visst är jag bekväm av mig i vissa fall medans jag i andra kan driva saker hur länge som helst för att komma till ett resultat. Tycker jag kämpat mycket genom åren för att må bättre men då rent kroppsligt. Ja ibland vet jag inte riktigt vad jag menar när jag ber om hjälp. Vill må bättre.Det går åt rätt håll kroppsligt men långsamt och med många bakslag. Mentalt och känslomässigt vet jag knappt hur jag mår. Känner mig bara trött.

Ursäkter har jag gott om och "glömmer bort" att träna, äta rätt, vila både kroppsligt och mentalt samt göra sånt som är roligt. Fastnar i vardagssysslor och rutiner, mycket tänkjobb. Jepp jag tänker mycketFlört...för mycket...jag vet.

Tror faktiskt jag behöver hjälp med HUR jag ska komma i kontakt med mig själv på ett djupare plan samt ta itu med sorg och med VAD jag ska ta mig i kragen. Tänkande igen, jag vet.Men jag har svårt att bara känna efter och därefter veta vad jag ska göra. Jag behöver hjälp att komma över rädslan för förändring, rädslan för att bli osäker och inte veta, ha koll, på vad som ska hända.

Tack för det du skriver Kent! Och ja, jag önskar hjälp att komma vidare och mod att våga.

Anmäl
2011-11-16 09:04 #80 av: Elpida

#75 Tack Kent!

Jag har funderat ganska mycket på hur min uppväxt påverkat mig och även andra händelser i mitt liv. Jag har ju blivit sviken ett antal gånger  i relationer och det har väl inte bättrat på vare sig självförtroendet eller tilliten. Jag tar helt in vad du säger, jag har börjat arbeta med det efter att jag gjort en Resa (resanterapin) och jag är beredd att fortsätta för att bli en friare människa och framför allt starkare!

Min pappa ja.. där finns mycket funderingar ibland.. det går i vågor. Han har ju inte varit så stor del av mitt liv...

Tack så jättemycket och jag kommer att läsa det ett par gånger till!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-11-16 23:19 #81 av: allhealing

Jag skrev att jag skulle besvara en förfrågan per dag. Jag släpar efter en dag så nu kör jag två på en dag för att komma ikapp.

Ett stort tack till er alla för era fantastiska kommentarer såväl i PM som här i formuet. TACK från mitt hjärta!

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-16 23:30 #82 av: allhealing

#16

getbins

Vilket generöst erbjudande du ger ossJ

Jag anmäler mig direkt.Finns ingen läkare som kan ge mig en diagnos.Och i och med det kan jag inget själv göra heller.Har bara såååååååååå ont i mina ben anklar fötter och knän.

Spelar ingen roll vilket väder det är eller årstid.TÄNK om du kunnde se nått.Så jag kanske kan hjälpa mig själv.Väntar med stor förhoppning.Och ett jättetack om inte annat för att du har läst detta iallafall

Hej getbins,

det är som om du släppt ner hela din överkropp och släpar på den i som du beskriver det från dina ben ner till dina fötter.

Det du skulle behöva göra är att släppa alla gamla eländen som du bär med dig i den säck du släpar runt på. Den säcken har inget innehåll som länge gagnar din utveckling på ett för dig positivt sätt. Det som ligger däri är sedan länge dött och minnena som du lagt ner där och som en gång i tiden var viktiga för dig är idag av ingen betydelse för dig längre. Du kan därför utan någon som helst skuld bära ut säcken i naturen och där gräva en grop. Låt sedan naturen ta hand om förruttnelseprocessen så att innehållet än en gång kan varda jord. Det är din stil eftersom du är en naturmänniska som gillar miljöarbete i realiteten och inte bara på papperet.

Du har inget motstånd när du ber om hjälp. Du är en rakt på sak person och ber du om hjälp då menar du verkligen det. Du är dessutom en person som går från ord till handling utan knussler. Det är pang på rödbetan som gäller. Därför gör vi det enkelt. Jag går in och läser av din energi med en kroppsscanning. Därefter visar jag hur din kropp kan återfå sin balans. Sedan tar din kropp hand om läkningsarbetet. Det enda behöver göra är att mentalt gräva ner säcken eller om du så föredrar gör en fysisk process av det hela och gå ut och gräv en grop och plantera en kärleksfull tanke i jorden.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-17 00:15 #83 av: allhealing

#18

Bybo

Såg detta i natt, och tänkte så nice. <men, nu i dag tänkte jag varför jag inte sa ja, till dina tjänster. Hm....eheh

Iaf, så skulle jag behöva mer kraft fysiskt, iom med min tarm...men, mest angåenede mitt psyke...vilken väg jag kanske ska gå osv....?

Pling :))

_____________________

Hej Bybo,

Tack för att du visar ditt mod och vågar fråga. Det är stort det. Det jag gör när jag arbetar är att läsa av personen och berätta utifrån den personens perspektiv. Jag berättar aldrig vad jag tycker. Det jag skriver är en 100 % återspegling av det jag ser i dig som person.

När det gäller psyket dansar du en väldigt svajande lindans med dig själv som åskådare. Du har enorma talanger som du inte plockar fram, istället befinner du dig som i en dimma som aldrig verkar ta slut. När man under en längre tid befunnit sig i ett visst tillstånd blir det tillståndet tillslut den verklighet man kallar för sin värld.

I din värld befinner det sig väldigt lite människor, det är som om det enda eko du hör om du någon gång skulle ropa högt skulle vara din egen röst som studsade mot en vägg långt borta. Ljudet skulle väldigt starkt påminna om det eko man hörde på filmer inspelade i mitten av 1900-talet när inspelningen ägde rum inuti ett stort rum med påmålande landskapsbilder. Det är helt enkelt du som målat upp en värld inuti världen och sedan krupit in där inuti.

Det handlar helt enkelt om att du där inuti skapat dig en trygg värld där du känner dig verklig utan att någonting i världen utanför kan såra dig. Du har helt enkelt skapat dig den här verkligheten eftersom du behöver ett andningshål där du kan finna lite lugn, ro och harmoni.

Jag vill dela med mig till dig av en text jag skrev för några år sedan. Du behöver höra att du inte är ensam. Det finna andra som faktiskt förstår och i den här texten får du den bekräftelse du så länge letat efter.

”Lugn, frid, ro, balans, harmoni, tystnaden.

Dessa ord har förmågan att komma dig själv riktigt nära. De är kärleksfulla ord som inte skrämmer dig. Det är ord som inger ett förtroende och skapar en längtan efter att få vara tillsammans med orden än mer. Det är som om tiden stannar av i deras närhet och ingenting behöver göras. Allting står i det närmaste still.

 

Pulsen i kroppen saktar ner och ljudet från omvärlden försvinner allt längre bort. Ditt fokus förflyttas sakta sakta från ditt yttre till ditt inre och ingen brådska råder längre. Det är som om tiden upphör att existera och alla behov av att göra någonting just nu upphört att existera. Tiden står still och hjärtat slår allt långsammare.

 

Friden inombords är påtaglig, den är efterlängtansvärd och orden betyder verkligen någonting för dig. Lugn, frid, ro, balans, harmoni, tystnaden. Ingenting är i denna stund viktig i din yttre upplevelse, du fokuserar helt på det inre och tiden har för ett ögonblick försvunnit långt långt bort i fjärran land. Detta är vägen till ditt inre.”

När det gäller vilken väg du ska gå är svaret att du alltid ska följa ditt hjärta. Det är du som är centralgestalten i ditt eget liv. Ingen annan ska tala om för dig vilken väg du ska gå. Så många lägger så mycket tid på att fråga andra hur de ska leva sina liv att de inte får någon tid över för sina egna liv. Vilket sätt att leva sitt liv på är det?

Härma inte det beteendet, bli istället mer fokuserad på din egen centralgestalt och vad du vill att den ska fokusera på i ditt liv. Låt de löv vissna som inte längre ger dig näring. Tillåt nya löv att födas och ge dig meningsfull näring i dina ådror.

Att vara modig är en stark egenskap du har. Vattna ditt träd och ta hand om den gåvan. Vattna även det träd med förvissning om att det vatten du ger idag ska få tusen blommar att blomma varje dag resten av ditt liv.

Dimman lättar nu och du ser klarare, detta kommer att pågå i två till tre veckor. Ha därför tilltro till att det sker en förändring även om du mitt i denna period tappar tilltron till att det skulle kunna kunna komma någonting gott ur denna omvandlig. Minns då att du läste detta och att svackan skulle komma. Minns även att det bara var för en kort stund. Kom igåg detta och du ska aldrig mer glömma den du är.

Du är en tänkare och du är en poet. Du är en drömmare och du är det du vet. Du ser dit andra väljer att blunda men du du ser för att du vet att blunda fördröjer seendet därför väljer du att titta även om smärtan skär djupt i ditt bröst. Du gråter blod för du lider med sorgen som så många andra bär att du trott att den sorgen du är. Det är en ditt blod och det är ej din sorg du ser andras smärta och tung bördan är.

Bara för att kan se det andra blundar för betyder inte att du måste bära deras skit. Var och en är ansvarig för sig själv. Var och en har ett fritt val. Bara för att du ser och bara för att du bryr dig så enorm mycket betyder inte att det är ditt att bära.

Ditt liv är precis lika viktigt som vilken annans som helst liv. Mening är att du ska leva ditt liv. Väljer någon annan att bära på mycket smärta och rädsla hedra då den personen och tillåt den personen att göra sitt val.

Det exiterar inte rätt och fel på ett djupare plan. På ett djupare plan är allting i förening med allting. Därför råder det där ej separation. Därför existerar det där ej behovet av rätt eller fel som är ett verktyg som kan användas för att uppleva en separerad verklighet.

Du grubblar på många fundamentala frågeställningar. Ditt råd till dig själv är att läsa lite litteratur av Eckhard Tolle. Det kommer att hjälpa dig finna den du vill vara i fred och frid med dig själv. Tillåt det ta tid, det är syftet med tiden.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-17 00:32 #84 av: Bybo

#83 Ojojojoj...tack tack tack. Blir mycket snyftig". Jag sitter och som gapar. Ska läsa det flera gånger, så återkommer jag. Att du kan känna in mig så...och sant *jisses*

Tack, av hela mitt hjärta. Ska försöka bryta mitt "flyende" in i mitt inre...eller hur jag ska förklara mig.

Din text håller på att söka sig in i mitt hjärta. Ska försöka sova, och be om bearbetning.

Kram <3

Anmäl
2011-11-17 08:19 #85 av: getbins

"vinkar".........glömde du mig eller ???

Anmäl
2011-11-17 08:27 #86 av: allhealing

#85
läs ditt svar i inlägg #82

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-17 08:35 #87 av: Sess1

Vilken underbar text du skrivit i inlägg #83!

Den ska jag spara å ta fram när det blir rörigt i och runt mig. Glad

Anmäl
2011-11-17 08:53 #88 av: getbins

Och "flåt"......var så ivrig att få läsa det så jag iinte ens såg det.......:-).Men jag ska läsa det när jag kommer hem i lugn o ro.

Jätte tack så länge

Anmäl
2011-11-17 17:54 #89 av: getbins

# 82 Har nu läst och visst håller jag med dig.Är en person som vet vad jag vill och försöker att få till det så oxo.Kan kämpa in i döden om det så skulle behövas.Och framför allt för mina barn.Men förstod inte vad du menade med att du skulle gå in och läsa av min energi och göra en kroppsscanning....????Är det inte det som du gjort.

Är som sagt en rak person som frågar rakt på sak när jag inte fattar......;-)

Och att jag har massor i min ryggsäck är helt korekt.Men hur blir man av med det när det finns runt mig och jag påminns dagligen om det.Ska man aldrig få nån ro i kropp o själ..??

Skulle såå gärna villa kunna gräva ner det och kliva vidare men risken är att jag följer med ner i gropen jag med.

Och HUR kan jag ha fysiskt ont,om det är en psykisk orsak.I klartext skulle jag kunna säga att....p.g.a. ett elakt ex. och en krävande far så har jag ont i ben,knän och vriste.......eller Obestämd

Missförstå mig inte nu snälla.Gråter

Jag ifrågasätter dig inte på nått vis......uten vill bara veta hur det hänger ihop.

Din stackare du kan inte ha nån energi kvar..vart tankar DU/ Kram

Anmäl
2011-11-17 22:35 #90 av: [mossquinnan]

Snyft att jag missat detta erbjudande,sitter med tårar i ögonen och läser..imponerad *L*

 ♥Allt som sker i mitt liv  är till det bästa♥

♥Den som verkligen är delaktig i livet slutar aldrig gå♥

ALEPH

Anmäl
2011-11-18 00:57 #91 av: allhealing

#89

jag arbetar på flera plan.

Kroppsscanning

betyder att jag läser av läget och exemplevis återberättar om det i text.

det kan även betyda att jag istället för att berätta om det i en text rent konkret presenterar obalansen för dig på ett för dig omedvetet plan men för ditt medvetande på ett högst medvetet plan. När ditt medvetande får reda på varför du befinner dig i ett obalanserat tillstånd kan du göra ett nytt val. Jag har lärt mig att skilja agnarna från vetet och jag vet när du är redo eller inte för att ta emot denna hjälp. Jag ger därför aldrig denna hjälp till en person som inte vill ta emot den.

Detta betyder i klarttext att din kropp vill bli frisk. Den vill inte längre befinna sig i ett ofriskt tillstånd. Genom att använda mig av kroppsbalansering kan jag visa din kropp hur ett balanserat tillstånd ser ut. Din kropp som vill bli frisk väljer därför att ersätta det program som håller dig i ett ofriskt tillstånd och väljer istället det program som väljer ett friskt tillstånd.

När detta byte är genomfört läker kroppen sig själv på naturlig väg eftersom det nu inte längre finns en bockering som hindrar kroppens självläkning.

Sen undrade du vart jag tankade åp min egen energi. Jag tömmer mig inte på energi när jag hjälper andra människor. Jag befinner mig för det mest i ett väldigt balanserat tillstånd och förbrukar därför inte speciellt mycket känslomässig energi.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-18 09:50 #92 av: getbins

Mycket spännande......finns så mycket man inte förstår ,MEN faktiskt funkar ändå fast man inte själv har kollen.Vilket man gärna, för det mesta, eller........alltid vill ha :-)

Tack för ditt engagemang Kent ska verkligen försöka ta tag i min ryggsäck

Anmäl
2011-11-18 23:56 #93 av: allhealing

#19

yodhe

Hej Kent...trevligt erbjudande...

Tackar och tar emot balansering i min mage och tarm..som inte vill ge mig ett helt flöde...( oavsett om det nu sitter i huvudet eller fysiskt, så finns det hinder ivägen.)

kram på dig...

Yodhe...

_____________

Hej Yodhe,

Det sitter definitiv i ditt huvud. Egentligen sitter det inte i huvudet men det är en historia. Information lagras inte i huvudet, huvudet är mer hårdvaran som hanterar mjukvaran som i det här fallet är dina tankemönster och den karta du byggt upp under din livstid för att uppfattar det du kallar för verklighet.

Du är väldigt splittrad och upplever dig själv som en soppa av massor med olika människors olika uppfattning om hur deras verkligheter fungerar. Du har gjort ett hopkok på deras världsbilder precis där de befann sig när du lånade deras beteende på hur de då var i precis det ögonblicket när du kopierade deras beteende.

Det är såhär det fungerar när vi lär oss av andra människor. Vi kopierar beteende och gör dom till våra egna. Ofta sker detta för oss helt omedvetet.

Du är väldigt väldresserad i din uppfostran där du fått lära dig att lita på människor in absurdum. Detta gör att du i praktiken tror blint på det folk säger till dig. Jag vet eftersom jag själv varit precis likadan. Problemet som uppstår när man lever efter detta recept är att man inte förstår eller vill lyssna på den egna inre rösten som gång på gång säger till en själv att det här är inte rätt.

Den sanning du fått lära dig i tidig ålder när du var 3-6 år är kraftigt dominerande hos dig. Därför litar du mer på den sanningen än den inre röst du har inom dig.

Det är inget fel att lita på sina föräldrar/förälder eller annan viktig person/personer under sin uppväxt. Problemet uppstår när man växer upp och ingen då lär dig att det nu istället är dags att utvärdera det du fått lära dig. Är den sanning du blivit upplärd med fortfarande relevant för dig eller har din världsbild förändrats? Detta skulle ingå som obligatorium i undervisningen i skolorna.

Detta sitter dock inte så hårt förankrat i dig att det tar år att lära om. Du är riktigt snabb i ditt huvud och du har en analytisk förmåga som är snabbare än blixten. Du förstår därför exakt vad det är du ska göra med den information du nu fått.

Fråga gärna mer om ett tag i den här tråden när bitarna fallit på plats.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-19 07:52 #94 av: [yodhe]

 

Woow...jisses Kent..du är en pärla...*ler*Glad

Jo..hade mina aningar om barnstadiets fostran..det är som om det sitter i bakhuvudet och knackar på..

Tackar som ödmjukast..Oskyldig

och ska verkligen ta tillvara på den här informationen..och ja..behöver nog komma tillbaka..för det första som slog mig..(blixstsnabbt) var *hur i hela friden ska jag veta det..!!??*

Haha..lite roligt...

 

Tack igen..Skrattande

många kramar..(kan man aldrig få för många av..)

Yodhe

 

Anmäl
2011-11-19 12:18 #95 av: Amandla

Hej Kent! Jag har bett uppåt om hjälp att slappna av och låta dig komma så nära att du kan göra allt det som behövs. Idag vaknade jag med väldigt ont i ena knät, förstod inte varför förrän jag kom på att det brukar bli problem för mig med just att gå (hälseneinflammation, ont på framsidan av skenben - benhinnor, ischias) när jag helst bara vill få vara ensam och vila ordentligt utan förväntningar och krav. Vet inte om du "kommit åt" mig ännu, men kroppen reagerar... jag tolkar det som att något händer.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2011-11-19 22:24 #96 av: allhealing

#20

solvinge

Tack för erbjudandet, jag vill gärna ha hjälp med stor trötthet, sömnsvårigheter,tarmbesvär och en speciell återkommande skärande huvudvärk. Berättar om fler för de kanske hör ihop.

Jag kommer också att vara på mässan med Lifecoach9 så ska försöka komma och hälsa.

________________

Hej solvinge,

Jag hjälper dig gärna. Jag behöver få dig att slappna av lite och inte spänna dig så himla mycket. Du är som en violin där alla strängarna snart går sönder eftersom du dragit åt dom för hårt.

Du har även en väldligt kraftfull integritetsmur som du behöver sänka ner om jag ska kunna nå dina tankar.

Prova på med en meditation. Jag återkommer med ett djupare svar om 2-3 dagar när du släppt kontrollen lite mer.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-19 23:13 #97 av: JILE

Åh..för sent 8( hade ju varit intressant att få va med.

Anmäl
2011-11-20 00:03 #98 av: Skogshumblan

Instsämmer jile!

Anmäl
2011-11-20 09:55 #99 av: solvinge

Tack så länge, ja jag såg en mycket kraftig sköld på ryggen när jag mediterade, ska sätta mig igen idag. Det trodde jag inte, jag får alltid höra att jag är lätt att läsa av och ge healing till. Men jag förstår att du arbetar på en mycket djupare nivå.

Anmäl
2011-11-20 23:14 #100 av: allhealing

#29 Findusina Hej och tack för ditt erbjudande! Jag tar gärna emot kroppsscanning och kroppsbalansering. Har problem med spända värkande muskler i övre delen av rygg och ibland också nacke, känns som jag provat det mesta och misstänker att problemet kanske sitter på ett djupare plan. Jag har även en reumatisk sjukdom som orsakat försämrad cirkulation i ena armen samt en mycket besvärlig fotvårta som jag provat allt med. Har opererat bort den med laser 2 gånger, men den kommer hela tiden tillbaka. Tack på förhand!

____________________

Hej Findusina,

det du ska lägga starkt fokus på i minst sex månader framöver är självkänsla och självvärdighet. Helt enkelt att det är ok att synas. Du behöver inte gå runt och misstänka att alla som du talar med har en outsagd önskan och ibland en utsagd sådan att de vill anmärka på någonting hos dig.

Universum fungerar som en magnet. Om du går runt som en laddad magnet och nästan förväntar dig att de du möter ska ha åtminstone en kritisk kommentar om dig så kommer det att bli så. Att du är väldigt lättstressad och även har nära till att bli lättretad och dessutom gillar att på teatermaner explodera och då gärna inför publik skapar givetvis ett känslomässigt behov hos dig att synas.

Det handlar på ett djupare plan aldrig om ett separistiskt tänkande, då är allting i harmoni. Det drama du utspelar när detta sker är ett skådespel skapat av din vänstra hjärnhalva.

Vänster hjärnhalva tillåter dig att i en linjär verklighet få möjligheten att uppleva separation. Det är en utmärkt spelplan för att utöva all form av separationstänkande. Drama är den dagliga akten många spelar med sina liv helt enkelt eftersom de inte fått lära sig något annat sätt att uttrycka sig på. Detta leder dock i längden till stress och mycket instängd eller uttryckt sorg. Det är ingen fridfull miljö att utöva ett liv i helt enkelt.

Att inte veta är en dålig ursäkt när man faktiskt vet. Att tro att ingen ska se igenom fasaden man bär fungerar tills den bli avslöjad. För när slöjan faller visar sig den riktiga versionen där bakom. Du är trött på detta speleri och vill förändring. Du är duktig samtidigt som du är extremt bekväm. Detta betyder att du säger att du ska köra igång men istället slår du dig ner i fåtöljen och observerar hur alla andra likt myror sätter igång och gör arbetet åt dig än en gång.

Detta fungerar inte när du frågar mig. Jag ser rakt igenom fasad du befinner dig bakom. När jag sedan kommer dit jag du givetvis där skapat ett hologram så inte står du där. Du teleporterar dig till en annan dimension och splittrar upp dig i många delar varav en del blir osynliga. Jag vet hur det här spelet fungerar, du kan inte gömma dig eftersom jag inte följer de spelregler du sätter upp med enbart din vänstra hjärnhalva. Jag har även tillgång till höger hjärnhalva när jag arbetar. Jag har därför facit oavsett vad du hittar på för högintelligent lösning i vänster hjärnhalva. Höger hjärnhalva vet redan innan du gör draget i vänster hjärnhalva vilka olika resultat som kan existera. Därför frågar jag dig, vill du verkligen ha min hjälp eller inte?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-21 11:37 #101 av: Findusina

Hej Kent!

Det du skriver stämmer. Mycket av det du skriver har jag nog
innerst inne varit medveten om men inte velat erkänna för mig själv då
sanningen gör ont och inte helt passar in i den bild jag skapat av mig själv.

Jag har under de senaste två åren sökt efter sätt att hjälpa
mig själv eftersom jag precis som du skriver är trött på detta speleri och vill
hitta mig själv och lugnet. Jag har hela tiden hittat nya angreppsvinklar i form av olika metoder till självhjälp som jag testat, men hur många böcker jag än läser tappar jag intresset och hittar något nytt när resultaten inte kommer så lätt som jag trodde. Har alltid skyllt detta på rastlöshet, men antagligen är det som du säger att jag är väldigt bekväm och tar det tid och kraft lägger jag av.

Drama-beteendet är något som jag vill göra mig av med, den
enda som får ut något av det är mitt ego och det är inte långvarigt. Det enda
som händer är att jag sårar andra och mig själv.

Jag vill väldigt gärna ta emot din hjälp! Hur ska jag göra
för att släppa fasaden och stå kvar utan att splittra mig så du kan hjälpa mig? Hur kan jag arbeta med att dämpa min vänstra hjärnhalva och träna upp funktionen i den högra? Var ska jag börja för att bygga upp självkänslan?

Ett stort tack för att du tar dig tid!

Anmäl
2011-11-21 19:19 #102 av: allhealing

#30

kameleonten

Jag tar gärna emot kroppscanning!

Mina krämpor är många och jag vill bli kvitt alla.

Fysiskt; är väldigt trött och håglös, har ingen energi alls till vardagen. Har som en annan skrev också svår PMS (deppig, humörsvängningar, svullen) och PCOS (som jag försöker symtombehandla, symtomen är ökad kroppsbehåring, svårigheter att få barn i framtiden, deppression, bristningar, finnar trots att jag är 30 mm). Till följd av min PCOS har jag mycket bristningar på kroppen som jag vill ska läka så jag får en fin hy, både på kroppen och i ansiktet med mina ärr.

Psykiskt; lite ängslig, osäker, självkritisk och låg självkänsla, som jag jobbar med.

Stort tack på förhand!

____________________

Hej kameleonten,

ett väldigt enkelt sätt att lösa en sak är att inte vara närvarande, att inte befinna sig i sin kropp. Helt enkelt att vara upp i det blå och låtsas som om ingenting har hänt. Givetvis är du i din kropp rent fysiskt men på ett för dig inte medvetet plan har du dragit iväg någon annanstans och kör istället på autopilot.

Du har väldigt lätt för att överreagera och övervärdera det andra människor säger till dig. Du har svårt att sätta in det andra säger i ett större sammanhang eftersom du är en sådan känslomässigt stingslig person. Att skylla ifrån sig på andra även om du vet att det faktiskt var du som var orsaken till det hela har blivit en del av den du starkt identifierar dig med.

När vi omsätter våra tankar i handling programmerar vi oss själva med att det beteendet blir en del av den vi är. Om vi inte gillar beteenden vi bär med oss, upphör då genast eller i avtrappande skapa med beteendet så upphör även programmeringen i samma fart.

Välj därefter med omsorg nya beteenden som du vill anamma i ditt liv. Varje resa börjar med ett första steg, så även när du byter ut dina tankar, en tanke i taget blir till slut hela ditt nya jag.

Du är snabb, smart och riktigt klipsk. Du är dessutom väldigt lat och negativt orienterad. Vilka egenskaper vill du behålla och vilka vill du byta ut? Det är du och ingen annan som är centralfiguren i ditt liv. När du själv och ingen annan är den som programmerar ditt liv då händer det saker och det mycket fortare än du tror är möjligt. Prova innan du dömer ut det du inte vet någonting om. Du är så trött på ditt beteende att jag vet att du kommer att lyckas med detta. Det existerar inte ens en versikon där du inte skulle kunna lyckas. Kul för dig. Och du, våga leva loppan och FIRA SEGERN I FÖRSKOTT. Det är ok att öppna champagneflaskan och fira nu direkt fast jag ser att du riktar om firandet till fredag och sedan ser jag det rinna ut i sanden. Var lite knäpp och bevisa att den bild jag ser är fel. Framtiden är inte ristad i sten. Framtiden är det förgångna kört i kopiatorn gång på gång. Framtiden är den mest troliga versionen som kommer att utspela sig baserat på hur det beteende du haft i det förgångna sett ut. Den bild jag ser är därför en upprepning. Visa mig att du faktiskt redan till på fredag gjort en enda förändring och faktiskt FIRADE… för det är du verkligen värd!!!

Det är du och ingen annan som styr ditt liv. Nu när du vet det har du alla verktyg du behöver för att lyckas, LYCKAS TILL.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-21 19:32 #103 av: allhealing

#31

Chakra

Tar tacksamt emot scanning, och då främst för hälsporre i höger fot. Har förstått att det är det jag besvärats av en tid från och till.
Förstår till viss del vad det vill säga, men vet inte riktigt hur jag på bästa sätt ska nå åt det håll jag vill.

_______________

Hej Chakra,

Att ständigt gå omkring och hela tiden vara rädd är ingen tacksam uppgift. Den som gett din den uppgiften är givetvis du själv. Att du lärt dig ditt beteende från såväl din mamma som din farmor betyder bara att du är väldigt duktig att snappa upp andra människors beteenden. Att lyssna på det som inte med ord sägs.

Att dessutom vara en lydig flicka har du fått lära dig sedan barnsben. Detta har kraftigt hämmat dig och du har därför svårt att uttrycka dig när du verkligen vill framföra din mening. De i din omgivning känner av den här osäkerheten och om en person är van att styra med andra för att få sin vilja fram då är du ett lätt byte för en sådan karaktär.

Det existerar inte rätt eller fel på ett högre plan men då du är en väldigt jordad person tänker du inte på det viset. Du lever här och nu men enbart i det linjära nuet. Du är inte närvarande i nuet som existerar i ett tidlöst tillstånd. Jag ser att du inte förstår den sista meningen men det är inte meningen att du ska förstå den här och nu. Meningen med den meningen är att nå dig där du också befinner dig på ett djupare plan där du även lyssnar och tar åt dig information.

Det är i sammanlänkningen av dessa två platser där du befinner dig som den hjälp du ber om sker. För det är när hjärnan förstår det den inte tidigare sammankopplat som nya nervbanor skapas. Det är detta som sker när du på ett för din ännu omedvetet plan länkar den informationen till ett för dig idag medvetet plan som nya möjligheter uppstår och gamla beteenden släpps fria och bort från den hjärnkarta du tidigare orienterat efter.

Där även envis som en oxe och därför kommer den förändring du ber om inte att ske så fort som den skulle kunna äga rum eftersom du har ett kontrollbehov som är modellen XXXL.

Lycka till nu med din resa framöver. Och släpp in lite luft i ditt kontrollbehov.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-21 19:56 #104 av: [Chakra]

#103

Idag sa jag till min dotter att jag skulle få kroppsscanning och kroppsbalansering, och jag sa också "Hjälp, undrar vad han kommer känna"Glad

Tack snälla för du gjorde detta, det betyder mycket att få höra det från någon riktigt kunnig.

Jag läser med både skratt och gråt. Du har så rätt!
Det finns en rädsla hos mig, och den har alltid funnits. Det är en speciell rädsla som sitter djupt. Jag känner mig ändå stark på ett sätt.
Men jag vill säga så mycket när jag är i en grupp, men där känner jag mig hämmad.

Den lydiga flickan har gjort olydiga saker också just för att få bestämma själv.
Kontrollbehov modell XXXLSkrattandedet är jobbigt ska ni veta.

Envis som en oxe...Javisst!

Jag ska läsa om och om igen, och öva mig om och om igen på medveten närvaro.

Stort tack!

"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2011-11-21 22:27 #105 av: allhealing

#33

Jazzo

Jag tar gärna emot kroppsscanning och kroppsbalansering! :) Vilket underbart erbjudande, jag är verkligen tacksam!!

Mina problem: IBS-mage med alla problem det medför (bl a svullen mage, sockerberoende, tarmvärk) som läkarna inte råder bot på. Har också dragit på mig en 20 kg övervikt som påverkar mig psykiskt och fysiskt. Jag har dessutom svårt att behålla energin och är en av de många som tidigare "gått in i väggen". Höstarna är för mig verkligen tunga att ta sig igenom.

Jag tar mitt eget tillfrisknande på djupaste allvar!

Varmt tack på förhand!

 

____________________

 

Hej Jazzo,

orsaken till varför du inte lyckats lösa det här på egen hand eller med hjälp av läkare beror på att läkarna är starkt bundna av det styrsystem de arbetar under. Läkare måste förlita sig på evidensbaserad sanning och den sanningen bygger på hur lång vetenskapen kommit.

Eftersom den vetenskap som idag används till 100 % enbart är tillåten att ta hänsyn till hur verkligheten ser ut när den observeras med vänster hjärnhalvas perspektivförståelse existerar inga andra medicinala lösningar än att förlita sig på i stora drag antingen medicin, psykologi eller operation som den verklighetsmodellen klarar av att producera.

Höger hjärnhalva har givetvis även den en verklighetsuppfattning som när den kommer att kunna bevisas på vetenskaplig väg helt och håller kommer att kullkasta alla de sanningar som idag existerar när man från ett begränsat perspektiv som vänster hjärnhalva är säger sig sitta inne med sanningen.

Svaret på din frågeställning står att finna även i höger hjärnhalva och hur den uppfattar verkligheten bortom det dagens vetenskap begränsar sig till när man enbart söker efter svaret i ett tid/rymd perspektiv. D.v.s. i en fyrdimensionell verklighet som tack vare sin konstruktion inte klarar av att observera det kvantfysiktillstånd man sökt svaret på sedan 1950-talet eftersom man inte från ett begränsat perspektiv som fyra dimensioner är klarar av att se matematiska lösningar som även inkluderar exempelvis ett tidlöst tillstånd som kvantfysiken innehåller.

Svaret är närmare än vetenskapen hittills förstått och det kommer att uppenbara sig mer och mer när vetenskapen vänder sina blickar mot hur även höger hjärnhalva är kapabel att förstå verkligheten från ett annat perspektiv.

Det är i sammanläkningen av såväl vänster som höger hjärnhalvas olika perspektivförståelser som en än mer expanderad sanning kommer att framträda. Osynliga svar från ett begränsat perspektiv blir synliga när förståelsen ökar.

Grundproblemet till varför det inte hittills gått att hjälpa dig beror på ovanstående förklaring. Det går inte att från ett begränsat perspektiv se svaret eftersom svaret i ditt fall även döljer sig i höger hjärnhalvas förståelse av hur verkligheten ser ut. Du har en mamma som har varit väldigt betydelsefull för dig under din uppväxt. Hon är en tänkare av kaliber större och du som är en skapligt medial person har förmågan att snappa upp det hon förmedlar även om hon inte säger någonting. Information som inte presenteras i sin helhet eller sätts in i fel sammanhang har gjort att du har misstolkat information och lärt din hjärna saker som inte riktigt överensstämmer med verkligheten. Detta gör att du nu får symtom i din kropp av de slag som du nämner.

När det gäller vikten kommer den att rasa av dig i rask fart eftersom du har ett enormt starkt målinriktat fokus. När du väl ser att det fungerar och jag säger när du ser att det fungerar eftersom du är en person som gör klart en sak i taget. Kommer du att om det sker en förändring på det sätt som du önskar att bestämma dig för att även se till att även övriga symptom inte längre är en del av din sanning. Detta du nu fått är tillräckligt för att du på egen hand ska lösa det du bad om hjälp med.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-22 23:22 #106 av: allhealing

#34
PurpleLillith

Hejsan!

Jag vill jättegärna ha kroppsscanning och en kroppsbalansering. Har varit sjuk ett tag nu, har bland annat vitaminbrister i kroppen men känns som det är något annat som stökar också, har fått det bekräftat av en "alternativ läkare" men han kunde inte hitta exakt vad det var. Har även ont i huvud (inga tabletter hjälper mot det), på öronen, övre delen av ryggen och nacken. Men det är inte hela tiden förutom rygg och nacke där är jag stel mer eller mindre hela tiden. Känns som det är något i vägen för att min kropp ska kunna självläka sig själv till 100%. Så hoppas att du kan hjälpa till med det eller hitta vad det är, så jag kan jobba på det.

Tack på förhand :)

Mvh
----------
Hej PurpleLillith,
Först vill jag fråga, har du varit i kontakt med den traditionella sjukvården för att få hjälp med det du frågar efter? Även om du har det, gå dit igen. Be även om att få göra ett vanligt blodprov. När du gjort detta ska jag gärna hjälpa dig men just nu gör jag ingenting mer av etiska skäl.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-23 00:06 #107 av: allhealing

#14

amandla

Underbart initiativ Kent!

Jag tar gärna emot en kroppsscanning. Mina problem: underfunktion på sköldkörtel, 20 kg övervikt som jag vill gå ner - till min vikt innan sköldkörteln började krångla (händer ingenting trots att jag ätit lchf i snart ett år fast jag för övrigt mår bättre). Trötthet och sömnproblem, håglöshet som kommer och går. Klåda i nacke och handflator. Astma och allergiska besvär. Gallsyrenedbrytningen fungerar inte som den ska, det går i skov och jag är inne i ett nu.

Tack på förhand!

 

#76

Hej amandla,

Du är lite svår att få kontakt med, du glider undan som en hal tvål. Jag ska gärna hjälpa dig och visst är det kul att springa runt och floppa tvål upp i luften hela tiden men det blir liksom inget konkret resultat av det hela även om det är väldigt roligt. Så vad säger du, är du redo att släppa mig in på ditt liv?

 

#77

Oj, är det så? Kan ju ha att göra med att jag är ganska privat av mig, avvaktar med att släppa någon helt inpå mig tills jag känner personen ifråga. Jag är rätt splittrad precis i detta ögonblick, håller flera bollar i luften men sätter mig ner och slappnar av en stund. Hoppas det går bättre!

--------------

Hej amandla,

Du håller dig fortfarande på lite distans. Du behöver ta ett beslut med lite jädrar anamma i om du ska komma till skott. Först då kan jag hjälpa dig. Och du, håll inte din mamma i handen den här gången, våga släppa taget nu, du är redo för det.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-23 00:20 #108 av: allhealing

#15

smilax

Hej Kent!

Jag tar väldigt gärna emot en kroppsscanning och kroppsbalansering.

Vi har pratat med varandra förut och du vet att mitt stora problem är muskelspänningar och låsningar i rygg och nacke. På sista tiden även problem med huvudvärk på vänster sida av huvudet och i och bakom vänster öga. Har pga. medicinering även gått upp i vikt och har svårt att vända den dåliga spiralen med för mycket och fel mat. Trötthet och allmän orkeslöshet är en stor del av min vardag och du får gärna titta på orsaker till det.

Jag vet att du är ärlig och rak i dina svar och att du troligtvis inte tycker att jag tar helt ansvar för mitt eget tillfrisknande undermedvetet. Jag önskar verkligen göra det men klarade inte helt av det på det sätt du föreslog sist men det har givit mig en hel del nya tankar. Hoppas du i alla fall kan ge mitt tillfrisknande lite skjuts. Det känns som det går åt rätt håll men jag får väldigt ofta bakslag och när något känns bättre blir genast något annat sämre. Som om jag inte egentligen vill bli frisk. Men jag har ju levt med den här struliga kroppen så länge så jag har väl byggt upp en identitet runt att vara den som inte är helt okej i kroppen.

Tack så hemskt mycket på förhand!

 

#78

Hej smilax,

Vi skapar vår egen verklighet precis som du skriver. Om du inte gillar det du ser, sluta göra samma val om och om igen, det leder liksom alltid till samma resultat. Att lägga ansvaret för att man inte vill förändra sig på andra personer är givetvis även det en flykt. Det jag har lagt märke till är att lite mer intelligenta personer som gillar at vara mycket uppe i sitt huvud har en väl utvecklad förmåga att tänka sönder sig själva. Man smular helt enkelt ner det man tänker på i beståndsdelar och vrider och vänder på allting in absurdum. Jag vet eftersom jag har själv och är delvis ibland en sådan även idag, förändring kan och får och ibland ska det ta tid, riktigt lång tid. Detta är bra eftersom det betyder att vi då även får träna på vårt tålamod. Som givetvis i en fördjupad version betyder att vi ska tåla vårt mod.

Du skulle inte ha någonting emot att jag skrev en hel bok för att beskriva det du efterfrågar. Det skulle dock vara aningen oartigt mot forumet eftersom det format man där använder inte stödjer sådana textmängder.

Egentligen handlar det hela om att du äntligen ska ta modet till dig och kliva ut ur hamsterhjulet som bara går snurrar runt och runt och hela tiden leder till samma resultat. De beteenden du snappat upp från din mamma har programmerat din hjärna med mängder av mönster hon bar på och som du nu i andra generation återupprepar.

Detta betyder att du som jag skrivit i flera andra svar i den här tråden även är väldigt medial och därför lätt snappar upp det andra känner och därefter gör till din sanning när du kopierar andras beteenden. Du har varit speciellt duktig på att fånga in de flyktiga känsloförändringarna hos din mamma och dessa energier är allt annat än lustiga och roliga i sin energi. De bär på stark depression och rädsla för att bli sedd.

Det går at förändra sin verklighet men frågan är, vill du verkligen det? Är du inte rätt så bekväm i den verklighet du befinner dig i? Ibland är vi för väl omhändertagna i det här landet för att vilja göra någonting åt det hela. Det är inte precis som att vi svälter och inte har tak över våra huvuden. Du är bekväm av dig och förändring är inte precis den sång du nynnar på varje dag. Det finns ett uttryck som heter att ta sig i kragen.

Jag ställer därför frågan till dig. Vad är det du egentligen vill när du skriver att du vill ha hjälp?

Du har så mycket obearbetad sorg i ditt inre som du ännu inte valt att ta itu med. Du är smart och jag vet att det betyder att man hittar alla ursäkter i världen och några till för att slippa börja.

Förstå dock att detta ursäktande inte kommer från dig på ett djupare plan. Det är ett inlärt beteende som du snappat upp från din omgivning. Du har sedan gjort om det till din egen sanning. Du behöver hjälp så att du kan komma i kontakt med dig själv på et betydligt djupare plan där du ser vilken ängel du faktiskt är.

 

#79

Jo du känner mig rätt bra hör jag . Du satte ord på det min sjukgymnast (som jag har samtal med) säger, att min mamma är orsak till en stor del av hur jag mår. Har väldigt mycket "duktig flicka" i mig från henne.  Har aldrig tänkt på mig som medial men visst känner jag in folk och när du säger det så kopierar jag gärna de jag umgås med omedvetet (har kommit på mig själv med det ibland), både på gott och ont. Har mycket svårare att läsa av mina egna känslor Och visst är jag bekväm av mig i vissa fall medans jag i andra kan driva saker hur länge som helst för att komma till ett resultat. Tycker jag kämpat mycket genom åren för att må bättre men då rent kroppsligt. Ja ibland vet jag inte riktigt vad jag menar när jag ber om hjälp. Vill må bättre.Det går åt rätt håll kroppsligt men långsamt och med många bakslag. Mentalt och känslomässigt vet jag knappt hur jag mår. Känner mig bara trött.

Ursäkter har jag gott om och "glömmer bort" att träna, äta rätt, vila både kroppsligt och mentalt samt göra sånt som är roligt. Fastnar i vardagssysslor och rutiner, mycket tänkjobb. Jepp jag tänker mycket ...för mycket...jag vet.

Tror faktiskt jag behöver hjälp med HUR jag ska komma i kontakt med mig själv på ett djupare plan samt ta itu med sorg och med VAD jag ska ta mig i kragen. Tänkande igen, jag vet.Men jag har svårt att bara känna efter och därefter veta vad jag ska göra. Jag behöver hjälp att komma över rädslan för förändring, rädslan för att bli osäker och inte veta, ha koll, på vad som ska hända.

Tack för det du skriver Kent! Och ja, jag önskar hjälp att komma vidare och mod att våga.

----------------------------

Hej igen,

Nu har det gått några dagar och jag ser att det låser sig i ditt mentala fack i ditt medvetande. Det är som att du har fått en mental härdsmälta där du skickar in all information och därefter med din egen formelsamling försöker hitta på ett nytt sätt att lösa saker på eftersom du även är så finurligt envis.

Du får ta dig en funderare på hur du egentligen vill ha det eftersom du valsar runt med dig själv varv efter varv. Min rekommendation är semester, och då menar jag såväl en klassiskt sådan men även en samtidigt mental semester där du skickar din IQ avdelning någonstans dit där du inte är fysiskt närvarande. Förse ditt intellekt med en 7 stjärnig upplevelse alla inclusive med gigolos och rubbet. Jäkta inte med dina förväntningar på ett snabbt avslut på dina tankeverksamhetsupplevelser. Räkna med att det kan ta fem år innan du verkligen är redo för den förändring du idag önskar.

Det bästa sättet att låta det ta fem åt är att tänka på det hela tiden och försöka räkna ut hur du ska lösa det i den mentala hjärnhalva som enbart har tillgång till din vänstra hjärnhalvas resursbank.

Det bästa sättet att uppnå samma resultat på 2-3 månader är att släppa det hela och lita på att den tillgång även övriga delar i din kropp kan bidra med såväl som din själ och ande.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-23 00:34 #109 av: allhealing

#16

getbins

Vilket generöst erbjudande du ger ossJ

Jag anmäler mig direkt.Finns ingen läkare som kan ge mig en diagnos.Och i och med det kan jag inget själv göra heller.Har bara såååååååååå ont i mina ben anklar fötter och knän.

Spelar ingen roll vilket väder det är eller årstid.TÄNK om du kunnde se nått.Så jag kanske kan hjälpa mig själv.Väntar med stor förhoppning.Och ett jättetack om inte annat för att du har läst detta iallafall

#82

Hej getbins,

det är som om du släppt ner hela din överkropp och släpar på den i som du beskriver det från dina ben ner till dina fötter.

Det du skulle behöva göra är att släppa alla gamla eländen som du bär med dig i den säck du släpar runt på. Den säcken har inget innehåll som länge gagnar din utveckling på ett för dig positivt sätt. Det som ligger däri är sedan länge dött och minnena som du lagt ner där och som en gång i tiden var viktiga för dig är idag av ingen betydelse för dig längre. Du kan därför utan någon som helst skuld bära ut säcken i naturen och där gräva en grop. Låt sedan naturen ta hand om förruttnelseprocessen så att innehållet än en gång kan varda jord. Det är din stil eftersom du är en naturmänniska som gillar miljöarbete i realiteten och inte bara på papperet.

Du har inget motstånd när du ber om hjälp. Du är en rakt på sak person och ber du om hjälp då menar du verkligen det. Du är dessutom en person som går från ord till handling utan knussler. Det är pang på rödbetan som gäller. Därför gör vi det enkelt. Jag går in och läser av din energi med en kroppsscanning. Därefter visar jag hur din kropp kan återfå sin balans. Sedan tar din kropp hand om läkningsarbetet. Det enda behöver göra är att mentalt gräva ner säcken eller om du så föredrar gör en fysisk process av det hela och gå ut och gräv en grop och plantera en kärleksfull tanke i jorden.

#89

# 82 Har nu läst och visst håller jag med dig.Är en person som vet vad jag vill och försöker att få till det så oxo.Kan kämpa in i döden om det så skulle behövas.Och framför allt för mina barn.Men förstod inte vad du menade med att du skulle gå in och läsa av min energi och göra en kroppsscanning....????Är det inte det som du gjort.

Är som sagt en rak person som frågar rakt på sak när jag inte fattar......;-)

Och att jag har massor i min ryggsäck är helt korekt.Men hur blir man av med det när det finns runt mig och jag påminns dagligen om det.Ska man aldrig få nån ro i kropp o själ..??

Skulle såå gärna villa kunna gräva ner det och kliva vidare men risken är att jag följer med ner i gropen jag med.

Och HUR kan jag ha fysiskt ont,om det är en psykisk orsak.I klartext skulle jag kunna säga att....p.g.a. ett elakt ex. och en krävande far så har jag ont i ben,knän och vriste.......eller

Missförstå mig inte nu snälla.

Jag ifrågasätter dig inte på nått vis......uten vill bara veta hur det hänger ihop.

Din stackare du kan inte ha nån energi kvar..vart tankar DU/ Kram

#91

#89

jag arbetar på flera plan.

Kroppsscanning

betyder att jag läser av läget och exemplevis återberättar om det i text.

det kan även betyda att jag istället för att berätta om det i en text rent konkret presenterar obalansen för dig på ett för dig omedvetet plan men för ditt medvetande på ett högst medvetet plan. När ditt medvetande får reda på varför du befinner dig i ett obalanserat tillstånd kan du göra ett nytt val. Jag har lärt mig att skilja agnarna från vetet och jag vet när du är redo eller inte för att ta emot denna hjälp. Jag ger därför aldrig denna hjälp till en person som inte vill ta emot den.

Detta betyder i klarttext att din kropp vill bli frisk. Den vill inte längre befinna sig i ett ofriskt tillstånd. Genom att använda mig av kroppsbalansering kan jag visa din kropp hur ett balanserat tillstånd ser ut. Din kropp som vill bli frisk väljer därför att ersätta det program som håller dig i ett ofriskt tillstånd och väljer istället det program som väljer ett friskt tillstånd.

När detta byte är genomfört läker kroppen sig själv på naturlig väg eftersom det nu inte längre finns en bockering som hindrar kroppens självläkning.

Sen undrade du vart jag tankade åp min egen energi. Jag tömmer mig inte på energi när jag hjälper andra människor. Jag befinner mig för det mest i ett väldigt balanserat tillstånd och förbrukar därför inte speciellt mycket känslomässig energi.

#92

Mycket spännande......finns så mycket man inte förstår ,MEN faktiskt funkar ändå fast man inte själv har kollen.Vilket man gärna, för det mesta, eller........alltid vill ha :-)

Tack för ditt engagemang Kent ska verkligen försöka ta tag i min ryggsäck

 

---------------------------

Sammanfattning,

Det är först när man vill mer än man inte vill som förändring uppnås. Du behöver därför bestämma dig om den hjälp du ber om verklighen matchar det ansvar du är beredd att ta för den förändring som i så fall inträffar.

Du kan inte göra rätt eller fel, du väljer sedan kan du välja på nytt längre fram om du inte gillar det du ser. Men det är din velighet som gör dig blind. Bakom veligheten döljer sig behovet att skylla ifrån sig på någon annan så man själv slipper ta hela ansvaret. Helst ska ansvaret lastas över på minst tre andra samtidiga personer så att fullständigt kaos uppnår på så kort tid som möjligt.

Detta beteende hjälper dig att fortsätta ditt liv sin det sett up på slutet. Om du vill förändra det läs då texten igen även om jag ser att du inte vill det just nu. Gör det då längre fram när och om du någonsin verkligen vill den förändring du skriver att du önskar uppnå.

Du lurar inte mig, den enda som råkar i kläm är du själv.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-23 00:59 #110 av: allhealing

#20

solvinge

Tack för erbjudandet, jag vill gärna ha hjälp med stor trötthet, sömnsvårigheter,tarmbesvär och en speciell återkommande skärande huvudvärk. Berättar om fler för de kanske hör ihop.

Jag kommer också att vara på mässan med Lifecoach9 så ska försöka komma och hälsa.

#96

Hej solvinge,

Jag hjälper dig gärna. Jag behöver få dig att slappna av lite och inte spänna dig så himla mycket. Du är som en violin där alla strängarna snart går sönder eftersom du dragit åt dom för mycket.

Du har även en väldligt kraftfull integritetsmur som du behöver sänka ner om jag ska kunna nå dina tankar.

Prova på med en meditation. Jag återkommer med ett djupare svar om 2-3 dagar när du släppt kontrollen lite mer.

#99

Tack så länge, ja jag såg en mycket kraftig sköld på ryggen när jag mediterade, ska sätta mig igen idag. Det trodde jag inte, jag får alltid höra att jag är lätt att läsa av och ge healing till. Men jag förstår att du arbetar på en mycket djupare nivå.

Hej igen,

jag ser floder av ogråten sorg och smärta som du bär med sig sedan långt tid bakåt i tiden. Du är giftigt duktig medial och är därför så inkännande i det son skett långt bakåt i tiden. Vissa skulle kalla det för tidigare liv men eftersom tid inte existerar på ett annat plan känner du helt enkelt av ett tillstånd som ligger bortom vänster hjärnhalvas linjära verklighetsuppfattning. Du kommer helt enkelt i kontakt med ett kvantfysiskt tidlöst tillstånd där allt som någonsin skett linjär existerar i en för att ge en linjär liknelse databas. I den här databasen går det att inhämta linjär information från vilken tidsålder som helst, det är detta du gör när du inhämtar information om tidigare liv som egentligen är en illusion men eftersom linjära varelser behöver få beskrivet för sig linjära liknelser för att enklare greppa vad det är som sker kan vi kalla det för tidigare liv men det är det egentligen inte.

 

Du sörjer således för det som redan varit och det är som att du målar på dig konstgjord maskara som du sedan låtsas är verklig. Du lever därför i en sorgillusion av modell starkare karaktär. Du är egentligen medveten om detta men du vill samtidigt ha den kvar eftersom du skapat en slags grundtrygghet med ditt mediumskap. Detta är dock ingen för dig längre önskvärd väg att gå eller plattform att stå kvar på.

Du gillar naturen och skulle därför må bra av att stiga av den plattform du för tillfället bygger din verklighet på och ersätta den med en av naturen skapad enkel jordskorpa i torkad lera. Tänk dig en afrikansk uttorkad savann. Detta är en plattform värd att bygga sitt liv på. Ta hand om den och sköt om den som ditt eget barn och saker kommer att hända fortare än vissa människor hinner tappa sin haka.

Du är redo nu och behöver bara en liten knuff i ryggen 2-3 gånger för att komma igång. Jag står där och puttar på dig lite de närmaste veckorna och månaderna, sen klarar du dig galant på egen kraft även om det känns lite vingligt i början.

Och nej jag skriver inte att du ska sluta med din medialitet, läs igen.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-23 11:25 #111 av: Jazzo

Hej Kent och TACK snälla du för att du gör det här för mig!

Det var verkligen en komplex förklaring till varför läkarna inte fått ordning på min mage! Måste erkänna att jag inte förstod allt men jag skulle tro att min hjärna förstår desto mer så jag får förlita mig helt på det. Jag är under traditionell sjukvård just nu pga den senaste magåkomman och jag hoppas att det hjälper - jag får helt enkelt försöka förlita mig på det!

Det stämmer att jag har en mamma som varit och är väldigt viktig för mig! Och det stämmer att jag ofta känt att hon inte alltid presenterat information i sin helhet även om hon oftast är rättfram i sin kommunikation. Hon kanske är en tänkare av kaliber större men jag tror att min pappa är den som tänker och funderar mest - han är lika viktig för mig som mamma. :) Mamma och jag är ofta i nån mental kontakt med varann, när jag tänker på henne ringer hon mig och tvärtom.

Tårarna rinner och jag blir så rörd när jag läser vad du skriver om information som inte presenteras rätt ... Du är helt rätt ute och jag är stum .... Jag vet att jag ofta känner av vad - eller hur - människor i min närhet egentligen känner även när de säger det motsatta, det gör ju att jag tvivlar på mina känslor (om de nu är skapligt mediala eller inte *blinkar*). "Känner på mig" när nån mår dåligt och kontaktar personen direkt och det stämmer nästan alltid! Jag är väldigt mån om att min familj och mina vänner ska må bra, det är viktigt för mig! Men det är när jag får dubbla budskap (de säger en sak men jag känner en annan) som det blir kaos i mig. Att få höra en sak och känna en annan är ingen rolig känsla och det gör att jag blir osäker på mig själv, mår dåligt, blir orolig och funderar till slut "är det fel på mig". Det ger ju fysiska symtom som huvudvärk och illamående och till slut värk har jag insett. Så du har träffat helt rätt!

Däremot blir jag full i skratt när jag läser det du skriver om min målmedvetenhet – helt rätt även där! Jag är enormt fokuserad när jag bestämt mig för nåt, brukar nå i mål (om inget utanför min kontroll förhindrar det) och avslutar alltid det jag påbörjat. Lider av ”duktig flicka-syndromet” som någon sa. :) Jag hoppas ha hittat rätt väg för att få igång min viktminskning nu och bara jag ser att det funkar så kommer kilona att rasa – det är jag säker på. Och om det är som du säger kommer mina andra problem också försvinna vad det lider. :)

TACK än en gång, du är en pärla och jag är glad att du vill hjälpa mig!!

Kram från Jazzo!

Anmäl
2011-11-23 11:51 #112 av: solvinge

Tack så jättemycket, det här betyder mycket för mig. Det stämmer nog väldigt bra, gjorde nyligen "den inre själsresan" på en kurs, där kom jag tillbaka till ett tidigare liv, det var en man som misshandlade mig, jag kände mig helt maktlös.

Sen när jag kom hem så bröt "förkylningen" ut ordentligt, jag har aldrig haft en sån jobbig förkylning, sitter fortfarande i efter nästan 2 veckor. Luftvägarna tillhör ju lungans meridian, som står för sorg, jag har haft många förkylningar genom åren. 

Nu har jag skapat min plats på savannen, tänker vara där en stund varje dag, känner mig redan mer avslappnad och ja visst naturen betyder väldigt mycket för mig.

Nu ser jag med stor tillförsikt på framtiden, att det är min tur att äntligen visa vem jag är. Så tack för all hjälp och även de kommande "påputtningarna". Tänker att nu hjälper du så många att må bra och se vilka vi är, sen kan vi hjäpa andra må bra.

Varm kram från AnneKyss

Anmäl
2011-11-23 20:10 #113 av: smilax

#108 Skrattande...skrattade väldigt gott för mig själv. Låter underbart med en sjustjärnig semester för intellektet, men nu kommer jag ju sitta och fundera på hur man gör detFlört.

Jo du härdsmälta är nog rätt ordGlad...har läst om och om igen och tänkt och funderat. Du slår ju huvudet på spiken med det du säger men samtidigt förstår ju inte mitt íntellekt allt så jag börjar fundera mer och försöka hitta lösningar.

Känner också att jag valsar runt med samma saker om och om igen. Förhoppningsvis blir de förändringar som är på gång i mitt liv under våren till de bättre. Men innerst inne är jag rädd för att det ska bli tvärtom. Nu handlar ju det om arbetet och inte mitt inre men de lär ju påverka varandra. Tankar och känslor valsar också runt i samma banor hela tiden.

Tack igen och nu ska jag planera för min semesterSkrattandeFlört (boka gigolos och al inclusive direkt, ska kanske inte säga något till min särboFlörtTungan ute)....som tur är tänker jag ha lite vanlig semester runt nyår i alla fall men det känns som jag skulle vilja ha mer ledigt än så.

Hoppas du också får skön semester sen för det är du värd när du gjort så mycket för alla andra.

Anmäl
2011-11-23 20:56 #114 av: Theleonora

Tusen tack Kent för att du tog dig tid!!

Jag uppskattar det väldigt mycket även om jag måste erkänna att jag inte förstår allt riktigt, sen finns det vissa meningar som fastnat mer än andra.

Hoppas det är ok att jag PM:ar dig om det jag inte förstår.

Vänligen, kameleonten

Anmäl
2011-11-24 19:12 #115 av: allhealing

#37

MonikaS

Hej!

Vilket vackert initiativ

Jag tar tacksamt emot kroppsscanning och balansering. Har en cysta (ofarlig) som trycker mot en nerv vilket i sin tur orsakar svår värk under ett års tid. Äter starka värktabletter som hjälper lite...har även fått fibromyalgi konstaterad så värken finns i hela kroppen....

Tack på förhand

Änglakramar Monika

------------------

Hej Monika,

Du är tacksam att arbeta med då du är väldigt mottaglig, d.v.s. har du väl bestämt dig så vänder du inte åter utan kör istället hela vägen in i mål och en bit till bara för att vara säker på att du kommer i mål.

När det gäller cystan har du en för dig ännu ouppklarad relationsknut med din pappa. Ni har lite olika uppfattningar eller ska jag säga helt tvärt emot varandra uppfattningar när det kommer till auktoritet. Ni gillar båda att beställa men på helt olika sätt. Din pappa säger rakt ut vad han tycker och sedan är det över för hans del även om han inte får som han vill så fick han åtminstone uttrycka sin åsikt. Du istället håller inne med vad det är du vill säga eftersom du istället kräver att omgivningen ska förstå dig i alla fall eftersom du kan läsa av andras känslor så utgår du från att alla andra även har den subtila förmågan aktiv i sina medvetanden. Men vet du vad, det har de flest inte alls. De har ingen aning om vad det är att du tror att de ska göra eftersom dom inte förstår att du sänder ut den telepatiska önskelistan till dom. Så hur ska dom då kunna förstå? Nej klartext är det du behöver träna på. För innan du säger det du tycker och tänker och utanför dig agerar på ett helt annorlunda sätt så kommer ingen att höra vad det är du säger eller ta dig på orden.

Jag vet eftersom jag själv varit precis likadan. Detta här är även i praktiken omöjligt att greppa eller ens förstå annat än på ett mentalt plan förrän man slutligen om man kommer dit får uppleva det även som en äkta fysiskt och psykiskt och mentalt och emotionellt d.v.s. på många plan samtidigt.

Detta är igenting som kan eller ska stressas fram. Jag vet att du vill få det gjort redan igår men det fungerar inte på det viset. Tålamod handlar om att tåla sitt mod. Du behöver lägga mycket linjär tid bakom dig för att på så vis bygga upp ett linjärt mentalt kapital innan du kan dra nytta av den inventeringen längre fram i ditt liv. Det är när du gjort detta och hela tiden varit konstant ärlig mot dig själv som avkastningen så småningom kommer dig tillgodo. Dock kräver detta att du tränar på ärlighet mot dig själv. Jag vet även detta av egen erfarenhet. För om du ljuger för dig själv, vem är du då? Sanningen behöver inga lögner men rädslorna behöver många dimridåer.

När det gäller fibromyalgin lyssnar du på tok för mycket på vad andra människor tycker. Vad tycker du själv egentligen? Det är frågan du ska ställa dig. Lyssna inte på andra människor som även dom inte vet vad din vill utan istället använder sig av kompassen utanför sig själva, d.v.s. utanför sin trygghetsmur där de spelar en roll som passar in i hur den personen tror att omvärlden vill uppfatta dom som. Om man hela tiden går runt och spelar en roll som är anpassad efter vad det är man själv tror att omgivningen vill se i dig vem är det då du glömmer bort i det spelet? Vem är det du då offrar och som aldrig får göra som den vill? Skulle det kanske kunna vara dig själv du glömmer bort? Hur tokigt kan inte ett sådant skådespeleri bli där huvudrollsinnehavaren var vatten värt?

Visst är du väl betydelsefullare än så? Tänk om alla människor fick huvudrollen i sina egna liv och älskade sig själv fullt ut? Skulle krig existera då? Skulle omedelbar världsfred och världsfrid infinna sig då?

Vilket liv skulle du välja om detta vad de förutsättningar livet skapades ifrån? När du omskapar ditt liv, välj då bort det som inte längre gagnar dig. Gör ständigt nya val som gagnar den du nu önskar vara. Välj med omsorg eftersom de tankar du väljer kommer att flytta in i ditt liv så länge du väljer att ha dom kvar. Det är dina tankar som skapar ditt liv. Vilka tankar ska du välja och vilka tankar ska du släppa fria?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-24 21:11 #116 av: Ashsol

Märker hur otålig jag är när jag ivrigt surfar in här gång på gång i hopp om att "snart är det nog min tur" och räknar ned nummerna på inläggen.

Hoppas att du inte har hoppat över mig #35 för att jag har varit svår att få kontakt med! Vill så gärna höra vad du har att säga om mig, Kent. Jag tror jag glömde skriva det i mitt förra inlägg men jag är otroligt TACKSAM för att du gör detta! Tack!

Anmäl
2011-11-24 22:11 #117 av: Amandla

Jag väntar också, har lagt ner mig på att lägga ner mitt försvar Flört och väntar förstås, men litar på Kent. Det kommer när det kommer!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2011-11-25 01:28 #118 av: allhealing

#116
Tack för att du gör mig uppmärksam på att jag hoppat över dig. Intressant eller hur? Jag återkommer.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-25 10:02 #119 av: PurpleLillith

Hej igen! Har n tagit blodprov och allt såg okej ut som tur va. Och ja jag var i kontakt med den traditionella vården förut men fic inget svar till varför jag är så himla stel och kan få sån jobbig huvudvärk, fast det är bara ibland den kommer. Som sagt är det stelheten som är värst då jag är det mer eller mindre hela tiden.

Tack på förhand!

Anmäl
2011-11-25 19:32 #120 av: allhealing

#114,

 

ok jag läser dit PM och besvarar dina frågor den vägen. Om det är ok för dig lägger vi ut svaret och frågorna här eftersom det är fler som läser tråden och vill följa allas berättelser.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-25 19:49 #121 av: allhealing

Jazzo,

 

jag har ett förslag och det är att du går en utbildning där du öppnar upp dig för din medialiet. Du är så redo för att göra det här och det kommer att hjälpa dig att förstå vad det är jag skrev till dig i svaret i inlägg #105.

Om du väljer att göra det här kommer du att få en beydligt mer balanserad upplevelse av vem du är i hela din kropp eftersom du om du gör det här även kommer att börja lita på den information du även alltid får från din högra hjärnhalva.

Du kommer helt enkelt att få en mer balanserad upplevelse när du tar emot och försåt såväl vänster som höger hjärnhalvas uppfattning av vad verkligheten har att erbjuda när hänsyn tas till bägges perspektiv.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-25 23:44 #122 av: allhealing

#34

PurpleLillith

Hejsan!

Jag vill jättegärna ha kroppsscanning och en kroppsbalansering. Har varit sjuk ett tag nu, har bland annat vitaminbrister i kroppen men känns som det är något annat som stökar också, har fått det bekräftat av en "alternativ läkare" men han kunde inte hitta exakt vad det var. Har även ont i huvud (inga tabletter hjälper mot det), på öronen, övre delen av ryggen och nacken. Men det är inte hela tiden förutom rygg och nacke där är jag stel mer eller mindre hela tiden. Känns som det är något i vägen för att min kropp ska kunna självläka sig själv till 100%. Så hoppas att du kan hjälpa till med det eller hitta vad det är, så jag kan jobba på det.

Tack på förhand :)

Mvh

-----------------------------------
Hej PurpleLillith,
Först vill jag fråga, har du varit i kontakt med den traditionella sjukvården för att få hjälp med det du frågar efter? Även om du har det, gå dit igen. Be även om att få göra ett vanligt blodprov. När du gjort detta ska jag gärna hjälpa dig men just nu gör jag ingenting mer av etiska skäl.

----------------------------------
#119

Hej igen! Har n tagit blodprov och allt såg okej ut som tur va. Och ja jag var i kontakt med den traditionella vården förut men fic inget svar till varför jag är så himla stel och kan få sån jobbig huvudvärk, fast det är bara ibland den kommer. Som sagt är det stelheten som är värst då jag är det mer eller mindre hela tiden.

Tack på förhand!

----------------------------------

Mitt svar till dig PurpleLillith kommer till dig lite längre ner. Den inledande texten är INTE riktad till dig.

Jag inleder mitt svar med att först förklara mitt arbetssätt. Jag beskriver även de reaktioner vissa läsare kan få då deras behov av att tolka verkligheten gärna ska ske inuti en box och där all form av förståelse för att det kanske skulle kunna existerar en något mer expanderad världsbild ligger långt bort från dessa personers uppfattning om verkligheten. Inledningen är relativt lång men det är av stor betydelse att den skrivs.


Oavsett vem det nu är som läser detta inlägg. Dra inga förhastade slutsatser av den information som delges i detta inlägg eftersom den plattform du använder dig av när du tolkar denna information mycket väl enbart kan vara lokaliserad till hur vänster hjärnhalva lärt dig att tolka information.

Den information jag presenterar görs från såväl vänster som höger hjärnhalvas förståelse av hur verkligheten ser ut. Detta är därför ett mer allomfattande perspektiv och ger därför en något mer expanderade bild av verkligheten än enbart vänster hjärnhalva förmår uppfatta. Det finns ingen överlägsenhet inbakad i detta svar från min sida hur gärna än det ego du bär kanske önskar framställa mig på detta sätt.

Blanda inte heller in de värdeladdningar som kan dyka upp i din kropp i form av ilska, hat, hånfullhet samt mängder av andra uttrycksformer som vänster hjärnhalva är kapabel att producera för att försvara den världsbild den är kapabel att förstå och därför även är rädd att lämna bakom sig. Du har tränat många år på att förstå världen från detta perspektiv, blir därför inte överraskad om din kropp inte vill expandering utan istället av bekvämlighetsskäl gillar det den vet och därmed även gärna kvarstannar i denna trygga famn.

Värdeladdningar är kemiska reaktioner som triggas igång i din kropp för att försvara det revir du kommit att kalla din egen verklighet. Om nya idéer presenteras för dig som inte matchar den världskarta du lever inom, döm inte ut det du ännu inte förstår. Använd istället en mer positiv del av ditt medvetande och tillåt din nyfikenhet att istället bli den kemiska process som hjälper dig att eventuellt expandera ditt medvetande än mer.

Givetvis är starkt primitiva känslor väldigt enkla att falla tillbaka på. Bli därför inte förundrad om det blixtrar inom dig när du läser detta inlägg och därefter fördömer det som dårskap. Förstå att du inte agerar rationellt utan istället reagerar kemiskt på en för dig instängd världsbilds behov av att fortsätta försvara detta territorium. Så länge du fortsätter reagera kemiskt på detta viset kan ingen expansion av din kunskap äga rum utanför de gränser du hittills satt för att förklara det du kallar för verklighet.

Förstå att rädsla enbart är avsaknaden av en mer expanderad förståelse. Om du inte ser svaret, vidga frågeställningen tills svaret uppenbarar sig. Ibland krävs det helt nya perspektiv för att detta ska bli möjligt. Om de perspektiv du idag använder dig av enbart är lokaliserade till hur vänster hjärnhalva uppfattar verkligheten, hur ska du då någonsin kunna förstå den verklighet som existerar utanför detta landskap?

 

Hej PurpleLillith,

Jag använder mig av såväl vänster som höger hjärnhalvas olika perspektivförståelse när jag arbetar. Därför klarar det arbete jag gör av att hantera den världsbild som en begräsad världsbild som är fångad av tid och rymd inte klarar av att se eller ens observera. Den världsbild vänster hjärnhalva hela tiden förser oss med.

Förstå att tid begränsar den vård dagens vårdsystem är kapabel att ge. Dagens vårdsystem är därför helt i händerna på hur vänster hjärnhalva observerar verkligheten. Studera hjärnforskning och den hjärnforskning Dr Jill Bolte Taylor beskriver i sin bok ”min stroke”. Där förklarar hon hur tid enbart är en skapelse producerad av vänster hjärnhalva. Där beskriver hon hur tillståndet evigheten även det är en verklighet som existerar inuti höger hjärnhalva. Studera även gärna den film som finns upplagd på forumet TED där hon under dryga 18 minuter ger oss en glimt av bägge dessa perspektiv. Jag har fått hennes personliga tillåtelse att länka dit.

http://www.ted.com/talks/jill_bolte_taylor_s_powerful_stroke_of_insight.html

Det är i sammanläkningen av dessa två perspektiv som det jag nu beskriver är möjligt att uppnå. För att snabbt ger er läsare en uppfattning om vad det är jag talar om i betydligt enklare termer. Låt mig använda ord som alla känner till.

Tidsresor.

Är dessa ens möjliga att genomföra?

Vänster hjärnhalvas svar är: NEJ.

Höger hjärnhalvas svar är: TID EXISTERAR INTE.

Vänster och höger hjärnhalvas gemensamma svar är: Genom att använda vänster hjärnhalvas tidslinje och höger hjärnhalvas evighetstillstånd där allting som någonsin har inträffat existerar blir följande möjligt.


Detta betyder att det inte går att resa i tiden, däremot går det att använda sig av redan existerande information som i detta fall existerar i en annan dimension för att åstadkomma det som tidigare ansetts omöjligt att uppnå. Nämligen att hjälpa svårt sjuka människor med enligt det synsättet obotbara sjukdomar. Det är givetvis sant att det är obotbart när man begränsar sitt perspektiv men med ett mer expanderat perspektiv blir det omöjliga möjligt.

Det är givetvis fortfarande omöjligt i det gamla perspektivet men i det nya perspektivet har det alltid varit möjligt att uppnå ett balanserat tillstånd eftersom ett balanserat tillstånd i det perspektivet är normaltillståndet. Förstå att obotbar är ett begränsat synsätt att observera verkligheten på som används när man från ett begränsat perspektiv försöker förstå sig på verkligheten inom det perspektivet. På samma sätt är ordet bota ett ord som används i ett begränsat perspektiv för att förklara hur hjälp kan ges när det fungerar och patienten blir frisk.

Alla vetenskapsmän vet att när nya dimensioner tillkommer förändras samtliga tidigare beräkningsgrunder. Nya dimensioner här representerad av höger hjärnhalva förändrar därför samtliga formler som används när hänsyn till enbart vänster hjärnhalva behöver beräknas.

Oavsett hur du förstår världen genom de bevis vetenskapen gett oss gäller dessa inte längre när nya dimensioner tillkommer.

Alla formler som idag existerar för att beskriva det vi idag kallar för verklighet är skapade när vi genom vår vänster hjärnhalva observerar det vi kallar för verklighet. En matematik och fysik som bygger på hur vi genom en hjärnhalva uppfattar verkligheten och som i förlängningen utifrån detta bygger upp en komplett vetenskaplig plattform kommer aldrig att lyckas beskriva det som idag är känt som kvantfysik. Det är liksom matematiskt omöjligt. Orsaken beror givetvis på att det inte går att från ett begränsat perspektiv observera det som inte ryms inom det perspektivet.

En vetenskaplig plattform som bygger på den verklighet vänster hjärnhalva uppfattar och som samtidigt helt tar avstånd från hur höger hjärnhalva förstår verkligheten blir därför inte balanserad. En kropp som enbart tar hänsyn till hur en hjärnhalva förstår verkligheten, hur logiskt är det?

Den vänster hjärnhalvas vetenskap som idag används inom sjukvården är därför tvingad till att enbart lösa problem på den nivån. Vänster hjärnhalvas sjukvård är därför låst av den vetenskap som enbart ser verkligheten genom vänster hjärnhalvas världsuppfattning.

Alla formler som idag används för att beskriva verkligheten är en verklighet som är till 100 % begränsad till hur vänster hjärnhalva uppfattar det vi kallar verklighet.

När även höger hjärnhalvas perspektiv tas med i beräkningen för hur en lösning beräknas raseras all vetenskapliga formler eftersom nya dimensioner tillkommit.

Detta är orsaken till varför dagens läkare inte kan bota vissa sjukdomar. Hur gärna dom än vill så kan dom inte eftersom dom inte ser hela bilden. Deras perspektiv är begränsat av vad den vetenskap de lyder under tillåter dom att se. Detta är orsaken till varför det inte går att bota sjukdomar sett ur ett större perspektiv. Sjukdom är en obalans i kroppen. En frisk kropp är en kropp som befinner sig i balans. En frisk kropp kan inte bli sjuk. En sjuk kropp kan om den får rätt information eller hjälp på traven självläka. Dagens sjukvård ger denna hjälp i en mängd olika former men ibland räcker den inte till.

Detta är orsaken till varför den inte gör det, dagens sjukvård ser inte hela bilden. Den ser enbart den bild vänster hjärnhalva presenterar. Den är därför i avsaknad av det perspektiv som även höger hjärnhalva är kapabel att ge. Det är väldigt logiskt att förstå att en kropp som omfattar såväl vänster som höger hjärnhalva även är kapabel att förstå den information som bägge dessa hjärnhalvor levererar. Detta har den vetenskap vi idag använder oss av ännu mycket att lära av.

Höger hjärnhalvas databas innehåller all information som någonsin existerat inuti vänster hjärnhalva, hos alla människor som någonsin existerat i detta universum.

Jag kan därför när jag arbetar titta i den här databasen och hämta fram vilken information som helst om en person. Det enda jag lärt mig om detta fram till idag är att jag letar fram orsaken till varför en sjukdom existerar. Jag reser helt enkelt inte bakåt i tiden på vänster hjärnhalvas tidslinje utan istället tar jag fram den potential i högerhjärnhalva som representerar den tidpunkt i det förgångna i vänster hjärnhalva när sjukdomsgrunden uppstod och därmed har jag omedelbart svaret till varför en persons kropp inte självläker.

Med detta svar kan jag sedan med det arbetssätt jag utvecklat medvetandegöra för den personens kropp varför den inte självläker.

Steg två är att jag inhämtar information om hur tillståndet var i kroppen innan orsaken uppstod. Detta uppnår jag genom att förflytta mig till en än tidigare tidpunkt på den linjära tidslinjen där kroppen ännu inte är sjuk utan istället frisk.

Steg tre är att presentera bägge dessa tillstånd för kroppen. När kroppen ser det sjuka respektive det friska tillståndet väljer kroppen alltid det friska tillståndet eftersom det friska tillståndet inte skapar friktion. Givetvis kan en person välja att inte bli frisk. Detta kan bero på en mängd olika saker. Ett exempel är sjukdomsvinst.

Metoden är därför kapabel att hjälpa en person oavsett sjukdomstillstånd eftersom det inte är sjukdomen som behandlas utan istället medvetandet hos personen som förändras. Dessutom är det alltid personen själv som gör valet. Inblandning från utomstående person är därför aldrig involverad.


Till alla er som idag lider av en av de svårare sjukdomar som idag existerar och som den traditionella vården hittills inte klarat av att hjälpa till er med. Förstå att denna text på intet sätt är menad att såra er. Förstå att denna text på intet sätt är menad att få er att tro att ni är skyldiga till den sjukdom ni bär. Förstå att den världsbild som idag förmedlas och lärs ut är designad av hur vänster hjärnhalva uppfattar verkligheten.

Detta är ett linjärt sätt att förstå saker på och detta sätt att observera verkligheten på gör att det blir enkelt att organisera upp saker på ett linjärt sätt.
Det arbetssätt jag även använder mig av är konceptuellt och tar därmed även hänsyn till hur höger hjärnhalva uppfattar verkligheten på ett konceptuellt sätt.

Läs gärna mer och än djupare om detta på min hemsida.

Orsaken till att jag bad dig ta ett blodprov är att jag har utvecklat förmågan att se sjukdomar innan de går att mäta med de mätmetoder som idag existerar inom sjukvården. Det går därför att i ett tidigt skede gå in och hjälpa kroppen tillbaka till ett mer balanserat tillstånd varifrån det sedan självläker.

Det existerar idag enligt svensk lag ett antal sjukdomar som enbart av socialstyrelsen utfärdad personal får arbeta med. Förstå att det jag erbjuder enbart är hjälp till självhjälp. Det jag erbjuder är att visa din kropp hur den självläker.

Låt mig ge ett exempel på en av dessa sjukdomar. Förstå att det jag nu beskriver INTE är den sjukdom jag ser i din kropp. När jag observerar avsaknaden av balans i en kropp ser jag olika former av energisammansättningar i den kropp som inte är i balans.

En kropp som har cancer eller har haft det har eller har haft följande energisammansättning när jag observerar kroppen i nutid eller i dåtid enligt ovan gjorda beskrivning av hur man med två hjärnhalvor kan förflytta sig till olika dimensioner av det vi med vänster hjärnhalva uppfattar som linjär tid. Detta gäller samtliga fall av cancer som jag observerat i personer och som för mig bekräftat att de har eller har haft cancer.

Jag kan i min hals uppfatta att personens livslust i det närmaste tagit slut. Jag får svårt att andas och den luft jag andas smakar som torrt sprött fnöske som i det närmaste går sönder bara jag observerar det. Om jag ska ge det en färg är den utvattnad grå och mer osynligt än synlig i sin närvaro.

Personer som tillfrisknar oavsett var på skala de befinner sig från lätt till svårt sjuk gör detta eftersom deras kropp återfått ett tillräckligt balanserat tillstånd för att själv ta hand om läkningsprocessen. Oavsett om detta skett på traditionellt sätt genom sjukvård där mediciner, samtal och operationer är en stor del av denna process eller om det skett inom alternativvården eller om det skett av egen kraft har ingen betydelse. Huvudsaken är att personen blir frisk.

En person som avlider är givetvis för väldigt många människor ett otroligt tungt besked att få eller att som döende person uppleva. Det existerar inget rätt eller fel när det gäller någonting när det observeras från ett större perspektiv. Dock har vi när vi granskar verkligheten genom våra vänstra hjärnhalvor förmågan att ställa till det riktigt djäkla känslomässigt i våra kroppar. Vi fångas av det vi fått lära oss från vår omgivning och vi damsuger världen på konflikter och får dom dagligen presenterade för oss i pressen. En press med så mycket mer negativa än positiva nyheter. Det är såhär världsekonomin fungerar. Rädslan är en enorm drivdraft sä länge vi tillåter den vara det i vårt liv. Det är vi själva som har kraften att sätta stopp för det här. Det är vi själva som har kraften att flytta vårt fokus från rädsla till kärlek. Har du modet att börja tänka i dom banorna?

Det är därför inte konstigt att vi reagerar som vi gör när det kommer till starkt värdeladdade ämnen. Vi reagerar istället för agerar. Därför blir vi utan att vi förstår det delaktiga i ett reaktivt liv där vi likt en flipperkula dras till andra personer i vår omgivning som även de reagerar i närheten av hur vårt förhållningssätt är. Vi fortsätter att göra detta livet ut om vi inte en dag inser att detta drar enorma mängder med energi ur oss själva som vi faktiskt inte längre är beredda att ställa upp på. Vi gillar helt enkelt inte längre dessa spelregler. Vi har spelat klart reaktionsspelet och väljer nu istället att transformera oss till de som istället väljer att agera.

Detta uppnår vi genom att förändra den egna världsbilden. Vi gör det genom att förändra oss själv INTE FÖRÄNDRA de andra i vår omgivning. Om du försöker förändra andra REAGERAR du fortfarande. När vi förändrar oss själva AGERAR vi.

Det är såhär du kan välja att på ett AGERANDE sätt förändra ditt liv. Om du gör detta valet om och om igen byter du ut tanke efter tanke som inte längre gagnar dig. När du bytt tillräckligt många tankar och ersatt dom med nya tankar som styrker dig i den du nu väljer att vara kommer ditt liv att förändras fortare än du tror. Potentialen jag ser för dig är två till tre månader och det är riktigt snabb. Men ett varningens finger skall höjas eftersom du är så OTROLIKT SLÖ OCH BEKVÄM. Det här min vän kommer INTE ATT LÖSA SIG I SOFFAN SITTANDES OCH ÄTA CHIPS.

Du vet redan idag hur du ska göra. Du älskar att läsa böcker. Gör det. Välj om du vill ta dig den tiden det behövs ELLER om du istället ska fortsätta lägga tiden på det du brukar göra och som är att inte alls ägna dig åt dig själv. Det är nu du väljer hur resten av ditt liv ska se ut och hur länge du tänker vara kvar. Detta är hårda ord men de är de enda ord som biter på dig, envisa kvinna. Envis är givetvis den som ännu inte insett att visdom det är den som inte längre är en-vis.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 00:17 #123 av: Theleonora

absolut, det går bra!

Anmäl
2011-11-26 07:24 #124 av: Skogshumblan

Kent,
Ber om ursäkt ifall jag missuppfattat det hela, men har du betat av alla oss som finns i hela tråden? Frågar då jag är osäker på vad som är sagt och inte. :)

Anmäl
2011-11-26 09:17 #125 av: [Myy2000]

Det har varit enormt lärorikt att få ta del av allas kroppsscanningar! Jag kan ta till mig delar av de allra flestas problematik.Skrattande Tack allihopa, och tusen tack Kent för den här fantastiska möjligheten till utveckling. Jag inväntar med spänning(och ganska tålmodigt), min egen kroppsscanning...

Anmäl
2011-11-26 11:04 #126 av: allhealing

#124

så här fungerar det.

Jag gör alla i tur och ordning och nästa på tur är:

#35 Ashsol.

10 st återstår som inte fått svar.

 

En del väntar jag på återkoppling från eller vill att de ska släppa taget ytterligare en bit för att kunna gå vidare så att jag kan ge dom det svar de önskat erhålla, dessa är:

#14 amandla

#29 Findusina

#30 kameleonten

 

När jag besvarat samtliga inlägg kommer jag att gå ingenom de svar alla fått och själva reflekterat för att sammanställa vilka som fått den hjälp de frågat efter och vilka som ännu inte är klara med den hjälp de bett om. Jag gör detta eftersom de är viktigt att när jag ger hjälp vill jag slutföra det jag gör även om den som ber om hjälp inte vill genomföra sin önskan även fast de säger att de vill göra det. Jag gör det även eftersom en del behöver arbeta med sig själva ibland många år innan de når dit de önskat i sin frågeställning.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 17:27 #127 av: allhealing

#35

Ashsol

Hur går en sådan här kroppsscanning till?

Jag är otroligt intresserad av människans hälsa och välbefinnande och jag tror alltid att det finns en bakomliggande orsak till varje sjukdom/problem man drar på sig. Att kroppen uttrycker någonting som vi själva inte kan få fram verbalt. Lise Bourbeau är en författare som har skrivit boken "Kroppen talar till dig" där hon beskriver om olika sjukdomar och varför man kan tänkas ha fått dem. Hur pass skicklig och korrekt just hon är i sina beskrivningar kan jag såklart inte veta men jag läser med öppenhet och söker förståelse för vad som står där. Exempelvis så har jag legat sjuk med feber i 5 dagar nu och enligt Lise så kommer feber från undertryckt ilska. Det kan mycket väl stämma eftersom jag någon dag före febern kom tänkte på ett scenario med mina föräldrar där jag skällde ut dem. Jag bubblade av ilska inombords när jag tänkte på detta men släppte aldrig ut det och här ligger jag med feber...

I övrigt så har jag fått återkommande problem med mitt underliv genom åren. Det har varit bl.a. urinvägsinfektioner, svamp, illa lukt under en längre period, vårtor och nu herpes. Jag skulle jättegärna vilja veta vad det är som ligger djupt inne i mig som aldrig kommer fram som mer än problem med underlivet.

--------------------------

Hej Ashsol,

När jag arbetar botar jag ingen. Jag visar den jag arbetar med hur den personen själv i samarbete med sin egen kropp återfår sig balans så att kroppen därefter självläker om man är beredd att ta fullständigt ansvar för det egna tillfrisknandet.

Du har många ouppklarade tankar i ditt medvetande som berör bägge dina föräldrar. Förstå att ett uppklarnade i ditt medvetande inte på något vis behöver innebära konflikt där man går in i ordväxling med andra människor. Det går att lösa på betydligt mer för alla inblandade parter fridfulla sätt.

Den enda personen du behöver involvera för att återställa din egen balans är du själv, det räcker. Och inte ens när du involverar enbart dig själv behövs starka emotionella känslor för att komma till rätta med det bett om hjälp med.

Du kan av egen kraft och en fridfull sådan komma till detta balanserade tillstånd. Givetvis förstår jag att du inte vill göra det själv utan med hjälp men det är du och ingen annan som är centralfiguren i det här.

Steg ett är att du behöver förstå att alla de starka känslor som hela tiden kokar inom dig inte är du. Du är inte dina känslor eller de känslor du observerat i omgivning och därefter väver samman till ditt liv. Läs Eckhard Tolle för att förstå hur viktigt den här informationen är för just dig.

Du är en filosofisk tänkare och du greppar för många svårfångad information i ett nafs bara du förstår grunden den står på. Sluta fråga andra hur du ska göra och börja göra det du sedan länge redan funderat på om det kan vara vägen ut för dig. Ja, det är vägen ut för dig, lita så mycket mer på din egen intuition. Du är riktigt duktig med din intuition.

Sluta även upp med att göra massor med olika saker för att göra en sak. Vill du uppnå resultat, fokusera på en sak och gör högst två eller tre saker för att uppnå detta mål. Du vet att det fungerar eftersom du gjort det tidigare. Att du sedan slutat med det för att prova andra vägar som inte fungerar lika bra är intressant att observera men det hjälper dig inte precis på traven eller hur?

Du är en görare, börja nu direkt.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 17:37 #128 av: allhealing

#36

Myy

Jag tar gärna emot hjälp för att få bort mina allergier.

Tack på förhand

-----------------------

Hej Myy,

du behöver flytta tillbaka fokuset i ditt liv och rikta det på dig själv istället för att rikta dina strålkastare så väldigt kraftfullt på din mamma. Om du känner att du saknar en identitet se då detta som en fantastisk möjlighet eftersom du då har möjligheten att börja bygga nytt redan idag. Du behöver inte som du tidigare läst i den här tråden först ta reda på varför det inte fungerar och först göra någonting åt det. Ditt fall står du redan på startrutan i ditt liv där du omedelbart kan välja vad det är du vill ska bli en del av det du kallar för personlighet.

Det du väljer blir en del av ditt liv, välj med omsorg. Stressa inte i dina beslut om vad du ska välja. Se det som att gå runt i en affär och ögonshoppar. Välj bara de mest fantastiska av fantastiska tankar eftersom de framöver kommer att bli en del av den du kommer att identifiera dig med även om du aldrig kommer att vara dina tankar.

Vad vill du ha i din garderob? Lycka till nu. Och glöm inte bort att du alltid kan byta ut de tankar du inte längre vill ha framöver när och om det sker.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 22:05 #129 av: allhealing

#38

Torahzen

Hej!

Jag tar gärna emot detta fina erbjudande! Jag har en "önskelista" med problem som jag önskar få bukt med. Jag är tacksam för hjälp i rätt riktning för

klåda på främst händerna,

laktosintolerans

fett hår (ja, det är riktigt jobbigt)

astma

allergi mot pälsdjur m.m.

kvarvarande symptom efter utbrändhet som minnessvårigheter

Självklart tar jag ansvar för att jag ska må bra. Tacksam för hjälp som sagt.

 

Många kramar!

----------------------
Hej Torahzen,

när det gäller dig är det enkelt. Det räcker med att göra dig medveten om att du är en fantastisk människa. När det gäller självkänslan som du uppfattar dig vara i stor avsaknad av beror detta på följande. Du gömmer dig bakom andra människors uppfattning om hur de själv upplever sig som person. Du är speciellt duktig på att ställa dig bakom personer med ett klent förtroende för sin egen självkänsla. Det du gärna gör är att ställa två eller tre sådana personer framför dig när du visar dig i offentliga sammanhang.

Det som då händer är att du inte behöver visa dig som den kraftfulla person du faktiskt är när du inte klär dig i andras rädslor. Du är helt enkelt rätt för din egna väldigt starka kvinnliga kraft. Den bränner som laser eftersom du har förmågan att se igenom människor. Detta i samband med att du även är en förkämpe för sanningen den rena sanningen gör att du när du står stark i din egen kraft klär av rädda människor i din omgivning.

Detta är av förståeliga skäl orsaken till varför du hittills agerat som du gjort. Tiderna förändras dock och som du sett faller rädslornas härskare i norra Afrika. Det är dags nu att även fälla de fega egona som huserar i människor även i detta land och det är du en mästare på att uppnå. Det räcker med att du visar dig för att deras stämmor ska tystna och i ren iver att försvara sin rädsla snubblar de på sina egna ord och fäller därmed sig själva. Du behöver därför inte säga någonting, det räcker med din närvaro för att påvisa sanningen, nämligen att kärleken är det kraftfullaste som existerar.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 22:33 #130 av: Skogshumblan

Kent, låter väldigt bra! Känner att du verkligen brinner för och är ärligt i det du gör. All lycka till med denna livsvandring!

Anmäl
2011-11-26 22:47 #131 av: allhealing

#38

Snubbeltass

Önskar jättegärna ta del av detta erbjudande, för att få reda på varför jag mår som jag mår. Mitt främsta problem är ett i stort sett ständigt närvarande illamående och på senare tid även yrsel. Ena dagen mår jag hur bra som helst och kan inte förstå vad jag har att klaga på, för att nästa dag vara tillbaka i helvetet och inte veta hur jag ska ta mig igenom dagen.  
Jag har även episoder av panikångest och oro. Dessa inträffar främst i affärer, på jobbet och i bilen. Detta begränsar mitt liv och fastän jag jobbat mycket med detta, så lyckas jag bara minska problemet, inte bli av med det.  
Tål även stress sämre, och mitt symptom på detta, är att halsen snörper ihop, något som i sin tur triggar oro...  

Tack på förhand

----------------------------

Hej Snubbeltass,

Du har på tok för höga krav på dig själv. Att åka runt som en racerbil i sitt liv är inte hälsosamt. Meningen med livet är ingen annan än den du ger det. Om du istället lyssnar på hur du tror att andra vill ha det och du hela tiden behöver anpassa dig efter deras sanningar gör att du kommer att känna dig som en urvattnad disktrasa när varje dag lider mot sitt slut.

Du har givetvis svårt att ta till dig dessa ord eftersom du kör med överljusfart i ditt huvud men det är detta som krävs. Du kan inte fortsätta såhär om du vill leva ett hälsosamt liv om några år. Det är inte ditt arbete att göra andras arbete även om du är väldigt snabb i tanken och arbetar för elva personer när du väl kommer igång.

Du är utnyttjad av andra människor eftersom du är så snäll mot andra och sträng mot dig själv. Hur snällt är det egentligen mot dig själv att agera på det här viset? Är du inte mer värd än så? Visste du att du aldrig kan ge mer än du uppskattar dig själv? Om du inte uppskattar dig själv i det närmaste någonting alls, hur ska du då när du hjälper andra ge dom din uppskattning om den är så låg?

Du behöver ta en mental timeout och det inom två till tre dagar. Om jag vore du och fick dessa råd skulle jag ta ut semester och har jag ingen skulle jag be om att få ta ut den i förskott. Du behöver resa bort två till tre veckor, gör det gärna med en väninnan eftersom du behöver lite omväxling även i ditt relationsliv.

Våga unna dig saker på denna semester och SNÅLA INTE för fasiken med pengarna, du har RÅD!!! Förstå att om du inte gör det här är det som kommer att hända enkelt att räkna ut och den som kommer att räknas ut det är du.

Detta är kraftfulla ord och du förstår ingen annan medicin. Du lyssnar faktiskt fortfarande inte på det jag skriver så jag undrar, ska jag verkligen lägger ner mer tid på att hjälpa dig?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 23:01 #132 av: allhealing

#42

christel70

Vilken fin männinska du är som erbjuder din hjälp!

Jag skulle gärna vilja veta vad som orsakar min trötthet. Lider dessutom av huvudvärk till och från och jag tror att detta kan ha ett samband med min trötthet. Tacksam om du kan se vad jag ska kunna göra annorlunda för att avhjälpa detta.

Kram

-------------------
Hej christel70,

Har du varit i kontakt med sjukvården? Har du fått en diagnos därifrån?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 23:24 #133 av: allhealing

#41

vargman

Oj, man tackar! Riktigt snällt och jag tar tacksamt emot kroppsscanning och balanserings hjälpen. Ett av mina större problem är att jag lite då och då får ilande smärta i mina knän. Alltså jag har inte jämt ont i mina knän undrar så vad detta kan bero på. Skall bli spännande och se vad du kan komma fram till och återigen...Många tack!!

//Mvh

-----------------
Hej vargman,

det jag ser är som två elektriska impulser som går från din hjärna rakt ner i dina knän med ljusets hastighet. När jag spårar detta djupare in i din hjärna dyker följande information upp. Du är en väldigt vetenskapligt lagd person som har starka kopplingar till uppfinnande. Det är som om du hade ett överflöde av kreativitet inom dig som inte riktigt vet vart det ska ta vägen och det är tydligen detta som skapar det här överslaget. Jag har aldrig sett någonting liknande men istället för att låta bli att skriva det eftersom det låter hur knäppt som helst skriver jag det i alla fall. Det är inte upp till mig att censurera det jag ser eftersom det är du som frågat.

Det rent logiska svaret till dig blir därför att du ska ägna dig åt detta mer aktivt eller om du redan gör det även ta och skriva ner det som dyker upp i ditt medvetande och som framöver mycket väl kan leda till inte bara en utan kanske flera nya uppfinningar.

Du är en tänkare och en klurare så är det.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 23:42 #134 av: allhealing

#133

vargman

Jag vill tillägga att du även döljer dig på ett djupare plan för mig där du inte visar dig. Jag ser det men jag väljer att inte kliva in där eftersom du använder det som ett intergitetsskydd.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-26 23:48 #135 av: vargman

Tack så jätte mycket. Nog är jag en tänkare och klurarare där har du så rätt så. Skall bli spännande att se vad jag ev. kan uppfinna. Kan tänka mig att det kan vara ett nytt hjälmedel inom sjukvården då det är inom den bransch jag jobbar idag. Jag har ibland kunnat tänka vid vissa tillfällen att här skulle det vara bra om man hade en liten pryl som gjorde si och gjorde så för att underlätta för personal och vårdtagare. Det känns därmed att det är något här som jag skulle kunna komma på? Jag får helt enkelt lägga lite energi på detta och se vad jag skulle kunna bidra med. Men jag skall allt skriva ner vad jag kommer tänka på. Kanske fixa ihop lite ritnigar så får jag se vad jag kan få ihop. Spännande. Sist vill jag bara fråga en sak. Veckan som gått har jag kännt något konstigt med framför allt mitt högra knä. Det har kännts som någon/något har stått några centimeter ifrån det och blåst iskall luft på det. Det isar liksom till under några sekunder. Vet du vad detta kan vara? Har aldrig kännt det förrut. Förstår om du inte hinner med att svara. Du har ju en lång tråd att beta av.

Tack så mycket!

//Cool

Anmäl
2011-11-27 00:48 #136 av: Torahzen

Hej Kent!

Wow, är det verkligen mig du skriver om?! Fantastisk människa och förkämpe för sanningen.

Jag känner att jag gömmer mig bakom mina rädslor. Du skriver att det är bakom andra människors rädslor. Jag har inget emot att stå och prata inför folk (kompisgäng eller publik) men bara så länge jag vet vad jag pratar om. Jag får grunna på detta.

Jag ska verkligen lyfta fram kvinnan inom mig. Jag känner att jag har mer kraft än jag använder mig av. Jag hämmar mig själv helt i onödan. Jag är så nära att på alla pusselbitarna på plats och använda mig av mitt hela sanna jag.

Jag har fortfarande rejält med yrsel emellanåt. Är det kroppsbalanseringen som håller på att verka?!

Tack för dina kommentarer och engagemang. Beundransvärt.

 

Många kramar till er alla!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2011-11-27 01:17 #137 av: allhealing

#135

Svaret blir att även om du frågar mig efter svaret vill du ännu hellre själv ta redo på svaret. Därför låter jag dig givetvis göra det på egen hand.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-27 01:20 #138 av: allhealing

#136

att du gömmer dig bakom dina rädslor har ingenting att göra med att du gillar att stå och talar inför publik att göra. Det jag menar är att du på en för dig inte ännu medveten nivå motarbetar dig själv.

ditt yrsel har ingen koppling till det jag hjälper dig med att hjälpa dig själv med.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-27 16:31 #139 av: Torahzen

Hej igen!

Jag är medveten om att jag motarbetar mig, men inte alltid på vilka sätt. Jag har ingen medveten anledning till det. Får gå djupare i mig själv.

Jag får gå till vårdcentralen för min yrsel då.

Vidare ska jag tänka mer på att vara kärleksfull både mot mig själv och andra för att nå mitt sanna jag.

Mera kramar till er alla!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2011-11-27 20:23 #140 av: christel70

#132

Hej Kent!

Ja jag har varit i kontakt med sjukvården och varit och gjort en Magnetröntgen av huvudet och allt var bra.

Anmäl
2011-11-27 21:27 #141 av: Snubbeltass

Hej Kent,

I dag när jag gick in på sidan för att se om jag hade fått ett svar, så kände jag det som om jag skulle få en dom och det fick jag också…

Jag måste erkänna att jag är en troende skeptiker inom detta ämne och var väldigt nyfiken på, om du skulle få fram något om mig, en person som du inte hade någon som helst kunskap om innan, och det var skrämmande otäckt att se hur rätt du träffat.

Redan i första meningen slår du huvudet på spiken. Jag ställer otroliga krav på mig själv, och jag läser alltid av vad andra människor tycker och tänker om det jag gör. Sen om det är det de verkligen tänker eller om det är det jag inbillar mig, ska jag låta vara osagt. Snacka om dåligt självförtroende.

Överljusfarten stämmer också. Jag tänker och planerar ständigt. Jag lever inte i nuet, utan jag fixar och donar för det som ska komma när jag är klar, vilket jag naturligtvis aldrig blir, eftersom jag alltid vill förändra och förbättra det jag gjort. Detta är väldigt kluvet, för det skapar stress, men samtidigt älskar jag att planera och fixa. Alla säger att vi, jag och min man, är otroligt duktiga, som hunnit med att renovera ett helt hus, samtidigt som vi fått tvillingar och jobbar heltid, men jag kan inte se det så, utan jag ser bara det som inte är gjort, eller det som jag kunde ha gjort bättre eller annorlunda. Jag håller på att lära mig att släppa på kraven och upplever en otrolig lättnad, när jag lyckas släppa en sak som jag ansett vara nödvändig att fixa, och inser att livet funkar ändå. Duktig-liten-flicka syndromet borde förbjudas i lag!

Du skriver: Du är utnyttjad av andra människor eftersom du är så snäll mot andra och sträng mot dig själv. Hur snällt är det egentligen mot dig själv att agera på det här viset? Är du inte mer värd än så?

Jag är definitivt värd mer än så, men det är svårt att bryta ett mönster, som jag fått med modersmjölken. Jag ser exakt samma beteende hos min mor. Jag gör allt för att hjälpa andra, de behöver inte ens medvetet be om hjälp, utan kanske slänga ur sig, undra hur man skulle fixa detta eller detta, så sätter min hjärna igång, och jag försöker lösa problemet åt dem. Jag gör eftergifter åt andra men inte åt mig själv. Ett exempel som jag ofta tänker på, är att jag inte bryr mig om hur det ser ut hemma hos andra, men kommer det någon oanmäld hem till mig, och det är lite ostädat, kan jag ägna timmar efter de gått, till att städa upp. Samtidigt som jag tänker på att om jag inte ser röran hos andra, varför skulle de se, vad jag anser, är röra hos mig?

När jag läst så här långt i ditt svar, så känns allt helt rätt och jag känner verkligen igen mig och kan ta till mig detta. Sen kommer jag till nästa passage, där du säger att jag behöver en timeout och resa bort i två till tre veckor och då slår min hjärna fullständigt bakut. Hur ska det gå till att resa hemifrån? Jag skapar genast alla upptänkliga ursäkter. Till att börja med hatar jag att resa. Jag är rädd för det okända, där jag inte har kontroll över situationen. Hur ska jag kunna lämna familjen, djuren och huset. Jag vet ju att de klarar sig utan mig, men vill jag det?  Hur sjuk är jag egentligen?!? Jag drar till med att jag inte har någon att åka med, dessa år av sjukdom har gjort att jag inte har några nära vänner kvar. Jag har många sociala kontakter, men ingen nära vän. Och det du säger om pengar. Visst har jag råd, men tycker att det är bortkastade pengar att resa för dem. Ursäkter, ursäkter.

Sen kommer jag till sista passagen och börjar då skratta för mig själv. Du har redan sett alla mina ursäkter och vet att jag inte kommer att ta denna resa. Jag har bett om ledigt hela julen och kommer då få tid för mig själv, om än inte på det sätt du menar.

Jag vet att jag motarbetar mig själv nu, för jag vill så gärna ha hjälp att må bättre, men jag har svårt se mig själv att ta en resa. Men jag behöver läsa ditt svar fler gånger och begrunda detta. Jag har fram till de senaste månaderna bara rusat fram i livet, utan att ta ansvar för mig själv. Jag vill rädda allt och alla utom mig själv, men hoppas nu på att hitta en väg till att hitta mig själv, den jag verkligen är och inte den som jag avspeglar i andras förväntan av mig.

Jag hoppas att du orkat läsa igenom mitt långa och överarbetade svar. Som vanligt är jag rädd för att folk inte ska förstå vad jag menar, misstolka eller bli förolämpade av det jag säger eller skriver. Jag hoppas även att du inte ser mig som helt ohjälpbar, utan bara lite extra besvärlig.

/Snubbeltass

Anmäl
2011-11-27 22:33 #142 av: allhealing

#42

christel70

Vilken fin männinska du är som erbjuder din hjälp!

Jag skulle gärna vilja veta vad som orsakar min trötthet. Lider dessutom av huvudvärk till och från och jag tror att detta kan ha ett samband med min trötthet. Tacksam om du kan se vad jag ska kunna göra annorlunda för att avhjälpa detta.

Kram

-----------
#132

Hej christel70,

Har du varit i kontakt med sjukvården? Har du fått en diagnos därifrån?
-----------
#140

Hej Kent!

Ja jag har varit i kontakt med sjukvården och varit och gjort en Magnetröntgen av huvudet och allt var bra.

Medarbetare på Tarot

-----------

Hej christel70,

Tack då ska jag visa dig hur du hjälper dig själv.
När det gäller människor i din omgivning har du lite svårt för att bedöma dom som personer eftersom du lägger in väldigt mycket känslor i det du gör. Det betyder att det är lite som att ställa en person på en plan yta i storleksordningen 1,5 * 1,5 meter. Denna plana yta är placerad ovanpå ett gungflyunderlag. . När du bedömer personer befinner dom sig på detta underlag och de försöker hålla balansen bäst det går och ingen ser ut som den andra när dom balanserar. Du värderar därför personer utifrån hur du uppfattar dom när du ser dom. Du låter dom inte själva få chansen att presentera sig genom att under en längre tid få visa vad dom går för, istället katalogiserar du dom omedelbart.

Det finns inget rätt eller fel i det jag skriver men detta begräsar dina möjligheter att framgent på ett djupare plan få lära känna dessa personer eftersom de inte känner sig bekväma när du bedömer dom på det här sättet.

Du har även en stark rädsla för förändring och detta gör dig allt annat än lättmottaglig för ny information. Om du öppnar upp dig och tar emot ny information vet du inte vad du ska göra med den eftersom ingen lärt dig att lära dig saker på ett för dig enkelt sätt. Du har tröttnat på det här nu och vill lära dig nytt. Dock ligger gungflyattityden dig inte i fatet när det kommer till nyinlärning.

Det behövs ta till radikala metoder och i ditt fall är det helt enkelt att sätta sig ner i skolbänken igen och börja med grundläggande förståelse för hur allting egentligen hänger ihop. Du gillar att meditera och tipset är att du börjar där.

Om du gör detta kommer ditt inre lugn att så sakteliga framträda för dig själv och visa vem du även är på ett betydligt djupare och hela tiden snällare plan.

Du har länge saknat snällhet i världen och detta är orsaken till varför du trott dig haft behovet av att katalogisera människor. Du har gjort det för att skapa en slags ordning men det är endast en konstgjord ordning och har ingenting att göra med vem du egentligen vill identifiera dig med på ett djupare plan inifrån dig själv.

Börja där så kommer du att märka av det genom att din blick kommer att bli klarare och du kommer även att märka av det eftersom du kommer att uppleva dig som befinnandes mycket mer i nuet här och nu. Inte det linjära nuet utan det eviga nuet.

När det gäller diagnosen som jag frågade om går jag in och hjälper din kropp balansera upp sig själv så att den därefter kan starta sin självläkning.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-27 22:42 #143 av: allhealing#43

Mariapia

hej kent.

jag tar emot scanning och balanseringen och tackar för det.

jag har kropsliga krämpor såsom ländryggsproblematik,handledsvärk,vänster pekfinger,axlarna och migrän med ständig trötthet.har även hjärtliga/familjära/jobb saker som håller på att bearbetas .just nu är det tungt och jobbigt med dessa bitar så jag är mycket tacksam för att kunna få en hjälp på traven med detta.

mvh maria

 

-----------------

Hej maria,

det du behöver först och främst är kärlek och omtanke. Du har det lite fullt upp just nu för att uttrycka det på ett snällt sätt. Det du behöver börja ta tag i om 6-8 månader är att flytta fokuset mot dig själv istället för att som idag inte alls ens veta att det är du som håller i styrspaken för ditt eget liv.

Det går att köpa sig mängder med tjänster för att underlätta det vardagliga livet. Ta och ta er en funderare på det i er familj. För om du går på knäna och inte sedan ens klarar av att stå upp lite längre fram hur hade ni då tänkt lösa det hela?

Du är en väldigt praktisk kvinna så jag kommer inte att gå in på någon djupare analys just nu eftersom du inte är det minsta intresserad av en sådan.

Ta dig en funderar på vad det är som är syftet med det du håller på med just nu och tala igenom det med din partner. Tuta och kör.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-27 22:53 #144 av: allhealing

#44

Millam

Om det inte är för sent.. ja tack, till scanning och balansering!

Jag har flera saker jag skulle vilja ta upp, men just nu är det jag bäst behöver hjälp till självhjälp med yrsel med tillhörande trötthet och migränanfall!

Tusen tack, jättefint initiativ!

 

---------------------


Hej Millan,

vilken underbar utstrålning du har,

det var det här med att röra på sig själv. Inte för att man inte vill göra det eftersom andra kan tycka saker om dig då utan att du gör det för att din egen skull. Det är viktigt att alltid sätta sig själv i fokus i sitt eget liv. Det är inget fel med att göra så. Du är faktiskt värd att må bra. Så är det. Det är dags nu hur du än gör så gör det med kontinuitet. Promenera, gymnastisera, variera, gå på tur. Det finns så många sätt att göra det på. Stoppa i hörlurarna i öronen och poppa just din musik och ingen annans bara för att vara rättvis mot andra. Spela DIN musik snälla gör det inte för min skull utan för din skull. DU ÄR VÄRD DET!!! Fråga vem du vill i tråden, de kommer alla att instämma i frasen att DU ÄR VÄRD DET. För du är värdefull. SÅ ÄR DET. Jösses vad du är i behov av uppblåsning av ditt ego på ett positivt sätt. Så jag står här jag och pumpar ett bra tag efter att fingrarna slutat skriva på tangentbordet. Jag står kvar i tre år, jo du, nu fick du minsann uppmärksamhet under en längre tid =)

Gör du det här kommer du att märka av att det frö du planterade för länge sedan faktiskt redan slagit ut det är bara det att du inte sett dig själv på det viset de senaste 2-3 åren. Rör på dig nu så kommer den illusoriska fasaden du skapat att sakta falla av. Räkna dock med att du inte kommer att se något resultat förrän tidigast 6-7 månader från när du påbörjar din fysiska aktivitet. Tuta och kör.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-27 23:01 #145 av: christel70

Tack Kent för ditt svar.Kyss Jag ska läsa igenom det ett par gånger och låta det gå in så jag verkligen förstår vad du menar. Återkommer.

Kram

Anmäl
2011-11-28 08:20 #146 av: [Myy2000]

Tusen tack, Kent!Glad Du prickade precis in de funderingar som jag redan reflekterat över. Skönt att få den bekräftelsen, då vet jag att jag är inne på rätt spår. Kanske är det den här identitetsbiten som gör att jag har en rädsla över att mitt medvetande ska upplösas.Obestämd

Jag är djupt imponerad över din förmåga och arbetssätt. Har du någon form av kurser, så att man kan ta del av dina kunskaper?

Kram/myy

Anmäl
2011-11-28 22:37 #147 av: allhealing

#30

kameleonten

Jag tar gärna emot kroppscanning!

Mina krämpor är många och jag vill bli kvitt alla.

Fysiskt; är väldigt trött och håglös, har ingen energi alls till vardagen. Har som en annan skrev också svår PMS (deppig, humörsvängningar, svullen) och PCOS (som jag försöker symtombehandla, symtomen är ökad kroppsbehåring, svårigheter att få barn i framtiden, deppression, bristningar, finnar trots att jag är 30 mm). Till följd av min PCOS har jag mycket bristningar på kroppen som jag vill ska läka så jag får en fin hy, både på kroppen och i ansiktet med mina ärr.

Psykiskt; lite ängslig, osäker, självkritisk och låg självkänsla, som jag jobbar med.

Stort tack på förhand!

Hej kameleonten,

ett väldigt enkelt sätt att lösa en sak är att inte vara närvarande, att inte befinna sig i sin kropp. Helt enkelt att vara upp i det blå och låtsas som om ingenting har hänt. Givetvis är du i din kropp rent fysiskt men på ett för dig inte medvetet plan har du dragit iväg någon annanstans och kör istället på autopilot.

Du har väldigt lätt för att överreagera och övervärdera det andra människor säger till dig. Du har svårt att sätta in det andra säger i ett större sammanhang eftersom du är en sådan känslomässigt stingslig person. Att skylla ifrån sig på andra även om du vet att det faktiskt var du som var orsaken till det hela har blivit en del av den du starkt identifierar dig med.

När vi omsätter våra tankar i handling programmerar vi oss själva med att det beteendet blir en del av den vi är. Om vi inte gillar beteenden vi bär med oss, upphör då genast eller i avtrappande skapa med beteendet så upphör även programmeringen i samma fart.

Välj därefter med omsorg nya beteenden som du vill anamma i ditt liv. Varje resa börjar med ett första steg, så även när du byter ut dina tankar, en tanke i taget blir till slut hela ditt nya jag.

Du är snabb, smart och riktigt klipsk. Du är dessutom väldigt lat och negativt orienterad. Vilka egenskaper vill du behålla och vilka vill du byta ut? Det är du och ingen annan som är centralfiguren i ditt liv. När du själv och ingen annan är den som programmerar ditt liv då händer det saker och det mycket fortare än du tror är möjligt. Prova innan du dömer ut det du inte vet någonting om. Du är så trött på ditt beteende att jag vet att du kommer att lyckas med detta. Det existerar inte ens en versikon där du inte skulle kunna lyckas. Kul för dig. Och du, våga leva loppan och FIRA SEGERN I FÖRSKOTT. Det är ok att öppna champagneflaskan och fira nu direkt fast jag ser att du riktar om firandet till fredag och sedan ser jag det rinna ut i sanden. Var lite knäpp och bevisa att den bild jag ser är fel. Framtiden är inte ristad i sten. Framtiden är det förgångna kört i kopiatorn gång på gång. Framtiden är den mest troliga versionen som kommer att utspela sig baserat på hur det beteende du haft i det förgångna sett ut. Den bild jag ser är därför en upprepning. Visa mig att du faktiskt redan till på fredag gjort en enda förändring och faktiskt FIRADE… för det är du verkligen värd!!!

Det är du och ingen annan som styr ditt liv. Nu när du vet det har du alla verktyg du behöver för att lyckas, LYCKAS TILL.

----------------------------------------
#114

Tusen tack Kent för att du tog dig tid!!

Jag uppskattar det väldigt mycket även om jag måste erkänna att jag inte förstår allt riktigt, sen finns det vissa meningar som fastnat mer än andra.

Hoppas det är ok att jag PM:ar dig om det jag inte förstår.

Vänligen, kameleonten

----------------------------------------
#120

#114,

 

ok jag läser dit PM och besvarar dina frågor den vägen. Om det är ok för dig lägger vi ut svaret och frågorna här eftersom det är fler som läser tråden och vill följa allas berättelser.

Kent Asp

 

----------------------------------------
#123

absolut, det går bra!

----------------------------------------
Klistrar här nedan in frågan jag fick på PM efter att jag i inlägget här ovan fått ok av kameleonten att göra så.

----------------------------------------
Hej Kent,

Jag hoppas att det är ok att jag skriver här!

Jag är fullt medveten om att jag som du säger svävar i det blå. Vad kan jag göra för att vara här och nu? Jag försöker meditera men det är svårt och jag kan tycka att jag har lite av en adhd-hjärna som ska tänka och göra tusen saker samtidigt.

Jag har haft det så jobbigt i hela mitt liv och det är först nu det har börjat lossna lite, efter en riktigt hård period fram tills för nån månad sen. Därför känner jag att minsta lilla retning som tex att mjölken är slut leder till riktigt starka reaktioner, trots att jag har försökt att jobba med min känslomässigt instabila personlighet. Har ju varit så innan men inte på det här sättet... Vad kan jag göra för att bli mer stabil i min personlighet?

Det stämmer så väl att jag värderar andra och deras åsikter väldigt högt, nånting jag har jobbat med hittills också. Eller det har jag egentligen gjort med alla beteenden som jag inte vill ha för jag är så medveten om mina icke-önskvärda beteenden, men mitt problem är att jag inte har kommit dit där jag faktiskt vet hur jag blir av med dem. Jag står och stampar lite och kanske lite skjuter undan allt och svävar i det blå som du säger, men så fort nåt händer så blir jag instabil (också som du säger), vilket egentligen betyder att jag inte har kommit dit jag vill... Usch, vilken flykt... Men som sagt, mitt problem är just det där lilla steget som krävs för att få till en förändring. För visst är jag smart och lite tack vare det har jag lyckats lura in mig själ också...

Du har väldigt lätt för att överreagera och övervärdera det andra människor säger till dig. Du har svårt att sätta in det andra säger i ett större sammanhang eftersom du är en sådan känslomässigt stingslig person. Att skylla ifrån sig på andra även om du vet att det faktiskt var du som var orsaken till det hela har blivit en del av den du starkt identifierar dig med.

När vi omsätter våra tankar i handling programmerar vi oss själva med att det beteendet blir en del av den vi är. Om vi inte gillar beteenden vi bär med oss, upphör då genast eller i avtrappande skapa med beteendet så upphör även programmeringen i samma fart.

Kan du ge mig ett konkret exempel på stycket ovan? Ibland har jag som sagt lite svårt att läsa mellan raderna. Lite autism-light...

Du är snabb, smart och riktigt klipsk. Du är dessutom väldigt lat och negativt orienterad.

Jag har alltid trott att min lathet beror på en kemisk obalans... Tyvärr är jag väldigt negativ och hård mot mig själv. Trots att jag värderar andra människor högt så tror jag alltid det värsta om dem så fort det är något, dvs jag tror att de alltid vill göra mig illa, skada mig, att de inte tycker om mig eller vill vara med mig mm.

Och du, våga leva loppan och FIRA SEGERN I FÖRSKOTT. Det är ok att öppna champagneflaskan och fira nu direkt fast jag ser att du riktar om firandet till fredag och sedan ser jag det rinna ut i sanden. Var lite knäpp och bevisa att den bild jag ser är fel.

Nu hänger jag inte riktigt med. Vad ska jag fira? :) :S

Framtiden är inte ristad i sten. Framtiden är det förgångna kört i kopiatorn gång på gång. Framtiden är den mest troliga versionen som kommer att utspela sig baserat på hur det beteende du haft i det förgångna sett ut. Den bild jag ser är därför en upprepning.

Så himla fint skrivet och för varje gång jag läser det blir jag lite klokare :)

Slutligen, innebär den här scanningen att jag kommer bli kvitt mina symtom? Inte bara de psykiska utan även de fysiska som jag skrev om?

Tusen tack för att du tar dig tid!

Vänligen, kameleonten

 

PS. Jag har sovit otroligt dåligt sen söndag-natt och jag känner mig än mer instabil nu, idag har jag gått från att känna total lycka till att hamna på botten och vilja sätta mig ner och gråta för att få ut allt. Jag har även känt mig lite allmänt flummig och helt enkelt inte känt igen mig själv. Har det nåt samband med healingen?

Du får ursäkta mina frågor om de är dumma, det beror enbart på min okunskap.

--------------------------------
Hej kameleonten,

jag skriver som jag redan gjort.

Läs mitt svar igen och igen tills bitarna faller på plats. Det kan ta tid eftersom det är ett superkoncentrerat och superfokuserat svar riktat till just dig. Det är även designat så att du måste kliva ner från det blå molnet innan du kan förstå det som står där.

Om jag istället skulle falla på snubbeltråden du placerat när du ber mig förklara det du nu inte förstår har du vunnit eftersom du då kan kvarstanna i den bubbla du just nu befinner dig i. D.v.s. du visade att du hade rätt eftersom jag förklarade på fel sätt för dig så att du inte förstod.

Ja jag vet, det här svaret är väldigt rörigt i ditt huvud.

Det kan ta 18 månader innan du förstår den här texten. Det är helt ok att det tar så lång tid. Under tiden kan du läsa boken av Echard Tolle som handlar om hur vi tror att vi är våra känslor vilket vi givetvis inte är. När jag skulle läsa den fick jag lägga undan boken i 15 månader innan jag var redo för den information som stod däri.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-28 23:17 #148 av: Ashsol

#127 Stort tack Kent för att du tog dig tid att upplysa mig! Det känns som att jag redan visste allt du skrev innerst inne men att jag behövde bli uppdaterad om det för att minnas och hamna på rätt bana igen. Det är också otroligt skönt att få bekräftelse på sådant som man själv funderat på. Tackar även för tipset om Ekhart Tolle! Jag har nu beställt en av hans böcker som jag ser fram emot att börja läsa.

P.s. Jag fick någon form av kliande utslag idag, vet inte om det kan bero på kroppsscanningen? eller om det är de hemska vägglössen som är tillbaka..? Rynkar på näsan

Anmäl
2011-11-29 00:08 #149 av: allhealing

#148

undersök vägglössmöjligheten du. =(

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-29 10:21 #150 av: liawilson

Hej finns det nån chans att få pröva längre fram? Har helt missat detta=(

Anmäl
2011-11-29 21:49 #151 av: allhealing

#45

Sess1

Hej och tack för erbjudandet :)

Jag tar gärna emot kroppsscanning och balansering. Det jag skulle vilja ha rätsida på är värk i kroppen främst de stora lederna i kroppen,  men även kring gallan, och den stora orkeslöshet som följer på värken.

Kram och Tack

 

------------------


Hej Sess1,

Om jag ska kunna ge din den hjälp du efterfrågar behöver jag lite hjälp av dig. Du håller garden högt uppe och jag kliver därför inte in i ditt psyke även om jag kan det eftersom jag respekterar din integritet. Är du snäll och lättar lite på garden så ska vi se vad jag kan göra.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-29 21:53 #152 av: allhealing

#46

karibisk

Hej! Jag vill gärna kroppsscannas och balanseras. Låter intressant och har aldrig varit med om det förr :)

Har ingen "önskelista" men vill gärna att min hårbotten lugnar ner sig och slutar tappa hår. Vill få stressen ur kroppen och lösa blockeringar.

vänligen Karibisk

----------------
Hej Karibisk,

Jag har en fråga till dig. Varför är ett hånskratt det som möter mig när jag försöker hjälpa dig med den hjälp du bett om?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-29 21:56 #153 av: Sess1

Hej Kent.

Tar och försöker lätta på rustningen och hoppas det hjälper Glad

Anmäl
2011-11-29 23:08 #154 av: karibisk

#152

Oj. Jag har ingen aning, är lika förvånad själv. Fasiken. Säker på att det var mig du såg?

Anmäl
2011-11-30 12:23 #155 av: Ashsol

#149 Det ser inte ut som vanliga vägglössbett och nu har jag fått tillbaka blåsorna i underlivet också... Just det här med underlivet är intressant, varför får jag alltid någon form av problem där? Har lösningen att göra med det du skrev till mig i kroppsscanningen?

Anmäl
2011-11-30 21:03 #156 av: millam

#144# Tackar! Först rodnade jag.. underbar utsrtålning..!!??

Men du satte fingret på den ömma punkten, jag har läst texten ett par gånger nu, och förstår bättre och bättre hur allt hänger samman i mitt fall.

Tack för pumpandet..! Ska försöka, inte bara säga det, utan också göra det, röra på mig mer och det med glädje! Allt enligt dina råd!

Du ser nog rakt igenom en..Tack!

 

 

Anmäl
2011-11-30 21:49 #157 av: allhealing

#46

karibisk

Hej! Jag vill gärna kroppsscannas och balanseras. Låter intressant och har aldrig varit med om det förr :)

Har ingen "önskelista" men vill gärna att min hårbotten lugnar ner sig och slutar tappa hår. Vill få stressen ur kroppen och lösa blockeringar.

vänligen Karibisk

----------------
Hej Karibisk,

Jag har en fråga till dig. Varför är ett hånskratt det som möter mig när jag försöker hjälpa dig med den hjälp du bett om?

-----------------
#152

Oj. Jag har ingen aning, är lika förvånad själv. Fasiken. Säker på att det var mig du såg?

-----------------
När jag arbetar kommer de svar jag ger upp i liknelser av bilder för att jag med hjälpa av dessa och min intuition ska kunna ge ett så exakt svar som det bara går på den hjälp som efterfrågats.

Jag gör ett nytt försök för att kommunicera med dig och då händer följande.

Tänk dig en tv-sändning med myrornas krig på bildskärmen. Oavsett vilken kanal jag byter till kommer myrornas krig fram. Så fort jag närmar mig kontakt med ditt medvetande ser du i ditt medvetande till att jag inte ska få kontakt. Du tonar därför ut bilden som börjar framträda och ser till att flytta dig bort från det fokus jag börjat få kontakt med. Jag trycker om och om igen på fjärrkontrollen med de i förväg rätt inställda kanalerna som leder till kontakt med dig förändrar du så fort du märker att jag lyckas komma i kontakt med dig. Du vill helt enkelt mer inte bli kontaktad än du vill bli kontaktad trots att du själv bett om den hjälpen.

Jag provar igen och samma sak inträffar igen. Den här gången kastas jag mellan olika dimensioner utan att komma i närheten av att få kontakt med ditt medvetande.

Jag gör ytterligare ett försök för att få kontakt med ditt medvetande. Den här gången är det som att åka från en stad till en annan men så fort jag närmar mig staden försvinner den från den plats där den nyss var.

Det här betyder att du inte är villig att ta emot den hjälp du ber om. Jag dubbel och trippelkollar om det är någon ide att be dig öppna upp dig mer och släppa taget men just nu saknas den motivationen hos dig. Du smäller helt enkelt igen dörren framför mitt ansikte när jag närmar mig dig. Du är för en sekund intresserad innan dörren åker igen men mer än så är det inte. Därför kan jag inte hjälpa dig eftersom du mer inte vill hjälpa dig själv än du vill ta emot den hjälp du ber om.

Osaken till varför du inte önskar detta vet du bäst själv.

Här kommer några förslag på orsaken till varför du inte vill ta emot den hjälp du efterfrågar.

  • Du vill inte ha den hjälp du efterfrågar.
  • Du har ett väldigt starkt integritetsskydd och släpper inte gärna människor inpå ditt liv.
  • Du har starka rädslor som du känner dig tryggare med och därför väljer du att behålla dom istället för att expandera ditt medvetande för att därmed uppnå en större insikt om att rädsla enbart var avsaknaden av ett större perspektiv där rädslan inte längre har makten över ditt medvetande.
  • Du säger att du vill ha hjälp men egentligen är det inte hjälp du efterfrågar utan istället existerar det ett behov hos dig att bevisa att den hjälp du ber om inte alls är några symptom du äger utan istället är det en ihopdiktad fråga du själv har tillverkat och som har till syfte att bevisa att den hjälp jag erbjuder är påhittad.

    Detta är några tänkbara scenarios, givetvis finns det många fler.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-11-30 23:59 #158 av: karibisk

Häftigt. Tack!

Ja, jag har stark integritet. Ja, det stämmer med att jag inte vill bli kontaktad. Och jag förstår inte varför. Vet inte hur jag ska förklara det heller. Det är som att mitt undermedvetna (?) vägrar och det undermedvetna kan jag varken kontrollera eller ens själv nå. Natten till igår och natten innan den drömde jag att någon (en varg, eh) kontaktade mig och försökte komma nära men jag gjorde allt för att inte släppa den närmre mig. Det händer väldigt ofta att jag blir kontaktad, en del av dem har jag t.om lärt känna igen, men så får jag panik och avbryter. Jag blir rädd. För vad? För att få reda på nåt, för att få reda på vem jag är kanske. Jag vet inte. Hopplöst? Hmm.

Mitt nyktra, vakna jag vill ha hjälp och nej, jag försöker inte göra dig till åtlöje. Vad ska jag göra, hur ska jag arbeta med mig själv? Hur expanderar man sitt medvetande? Jag försöker med meditation men har supersvårt att finna ro, ändå är jag ingen rastlös person..

Anmäl
2011-12-02 00:03 #159 av: allhealing

#155

Ashsol

ja, lösningen finns i svaret jag gav dig.

När det gäller boken du beställt kommer du att älska den.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-02 00:10 #160 av: allhealing

#146

Myy,

tack för att du frågar.

jag har inga kurser där du kan lära dig hur jag arbetar.

Jag kommer att hålla en föreläsning i Gävle den 15 april som har temat "Vill du bli frisk?" Varför kroppen inte läker och vad du kan göra åt det. Läs mer om detta på min hemsida framöver. Just nu är lokal inte bestämd. Eller information om föreläsningen utlagd.

Du kan även se mer mässor på min hemsidan om några veckor när jag lagt ut den informationen när jag reser runt lite och arbetar på mässor och ibland även föreläser om mitt arbetssätt och även demostrerar hur jag arbetar på frivilliga i publiken.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-02 00:29 #161 av: allhealing

#158

karibisk,

ok, nu är du åtminstone läsbar för mig. Du vill helt enkelt inte som du skriver. Jag ser tiddspannet 6 år innan du vill sälppa taget om den rädslan.

Orsaken beror på att du vill ha fullständig överblick och självinsikt UTAN att någon annan helst förstår att du är i kontroll först DÅ är du i kontroll. Snacka om kontrollbehov.

Rädsla som kontrollbehov ALLTID bottnar i är faktiskt enbart avsakanden att ett mer expanderat tillstånd där du inte längre är rädd eftersom du när du expanderar ditt medvetande tillräckligt mycket ser att rädslan enbart berodde på att du saknade information om varför du var rädd.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-02 00:49 #162 av: allhealing

#141

snubbeltass,

tack för ditt långa och välgenomarbetade och noggrant rättade och omlästa och omlästa och om.... innan du publicerade det med lite magknip som en extra knorr på det hela innan du tryckte på sändknappen Cool

 

Du behöver bara träna lite mer på det här, du är således inte ett hopplöst fall. Du är dessutom väldigt snabb i skallen så du har redan börjat lösa upp lite mentala knutar i din hjärna om hur verkligheten faktiskt hänger ihop när du står i centrul istället för de som så hjärna använder dig som sin golvmopp.

Ta nu och skapa en semester, det är av största vikt att du gör det. Jag tänker vara på dig som en igel eftersom det handlar om din hälsa och nu snackar jag inte om vad so är på väg att KANSKE hända om tio år. Det är betydligt kortare perspektiv. DU MÅSTE SLAPPNA AV. Stressen håller på att ta livet av dig.

Om du inte kan åka på semester. Besök då ett spa eller en massör två till tre gånger i veckan de närmaste sex till sju veckorna. Alltså 12-21 gånger. Och hitta inte på NÅGRA SOM HELST URSÄKTER för att JA JAG SKA men jag gör det nästa vecka. Du bör starta imorgon om din hälsa är det du vill sätta i fokus. Imorgon (dvs idag) fredag är dag ett och den 19 januari 2012 är sista dagen vecka sju. Det är bara att köra igång.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-02 08:29 #163 av: Elpida

Jag måste bara skriva att jag så imponerad av dig Kent. Inte bara för dina kunskaper utan för att du verkligen tar dig tid att bemöta oss alla här, att ta din tid för att hjälpa oss. Det är en fantastisk gest i en värld där människor har väldigt svårt att bjuda på sin egen tid.

En stor, stor kram!Kyss

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-12-02 09:30 #164 av: [Chakra]

#163
Och då hakar jag på Elpida...

Har tänkt och känt precis samma sak; det är fantastiskt.

Och det du gör här med scanning och balansering känns verkligen i kropp och själ. Vet inte om jag ska skratta eller gråta så jag gör både ockGladGråteråtmionstone är det så för mig.

Kram


"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2011-12-02 10:26 #165 av: getbins

Jag hänger på jag med

Att det finns någon som vill och orkar engagera sig

så pass i andra.Önskar jag hade samma energi.

Önskar dig Kent allt gott JAG kan.

Kram

Anmäl
2011-12-02 11:26 #166 av: [mossquinnan]

Är starkt imponerad jag åxå,vilken kunskap och vilken värme du visar oss härKysskram till dig!

 ♥Allt som sker i mitt liv  är till det bästa♥

♥Den som verkligen är delaktig i livet slutar aldrig gå♥

ALEPH

Anmäl
2011-12-02 11:29 #167 av: majlar

Jag blir så avundsjuk. Önskar att jag också hade anmält mitt intresse. Kram Kyss

Anmäl
2011-12-03 11:21 #168 av: Findusina

Hej Kent!

Har under de senaste veckorna funderat mycket på det jag
fick till mig av dig. Jag känner väldigt starkt att jag vill jobba vidare och
komma ur de här beteendena som begränsar mig. Har börjat lite smått att försöka ändra mitt beteende i vissa situationer, och även att stärka min självkänsla, vet inte om jag gör rätt saker men det är en början. Försöker plocka fram en envishet, styrka och beslutsamhet som jag vet finns inom migoch som jag använt för att förändra mitt liv tidigare. Jag hoppas nu att jag släppt taget tillräckligt för att kunna ta emot den hjälp du erbjuder.

Anmäl
2011-12-06 01:37 #169 av: allhealing

#14

amandla

Underbart initiativ Kent!

Jag tar gärna emot en kroppsscanning. Mina problem: underfunktion på sköldkörtel, 20 kg övervikt som jag vill gå ner - till min vikt innan sköldkörteln började krångla (händer ingenting trots att jag ätit lchf i snart ett år fast jag för övrigt mår bättre). Trötthet och sömnproblem, håglöshet som kommer och går. Klåda i nacke och handflator. Astma och allergiska besvär. Gallsyrenedbrytningen fungerar inte som den ska, det går i skov och jag är inne i ett nu.

Tack på förhand!

-------------

#76

Hej amandla,

Du är lite svår att få kontakt med, du glider undan som en hal tvål. Jag ska gärna hjälpa dig och visst är det kul att springa runt och floppa tvål upp i luften hela tiden men det blir liksom inget konkret resultat av det hela även om det är väldigt roligt. Så vad säger du, är du redo att släppa mig in på ditt liv?

--------------

#77

Oj, är det så? Kan ju ha att göra med att jag är ganska privat av mig, avvaktar med att släppa någon helt inpå mig tills jag känner personen ifråga. Jag är rätt splittrad precis i detta ögonblick, håller flera bollar i luften men sätter mig ner och slappnar av en stund. Hoppas det går bättre!

--------------

#107

Hej amandla,

Du håller dig fortfarande på lite distans. Du behöver ta ett beslut med lite jädrar anamma i om du ska komma till skott. Först då kan jag hjälpa dig. Och du, håll inte din mamma i handen den här gången, våga släppa taget nu, du är redo för det.

--------------
#117

Jag väntar också, har lagt ner mig på att lägga ner mitt försvar   och väntar förstås, men litar på Kent. Det kommer när det kommer!

------------

Hej amandla,

Du var mig en hal ål så jag tackar för att du slutat sprattla så jag får hålla dig ett litet tag i alla fall. Du har som sagt väldigt svårt med tilliten till först och främst dig själv. Du har inte problem med andra människor. Däremot är du i det närmaste livrädd för att få verklig kontakt med dig själv. Om du tittade dig i en vattenspegel och observerade dig själv skulle vattnet aldrig vara lugnt, du skulle alltid se åtminstone två eller tre olika versioner av dig själv hela tiden. Jösses vilken stor klädgarderob du måste ha =) Du gör var du kan för att dölja det här dåldisskapet för dig själv genom att spela humorprinsessan men den går vi inte på.

Du undrar vad du kan göra för att förändra detta och frågan jag ställer tillbaka blir därför, vad är du beredd att göra? Du är duktig på att säga att du ska göra saker men sedan rinner de ut i sanden och du delegerar friskt, särskilt till mamma?

Du behöver inte vara rädd, fråga istället för att delegera först. Det händer att folk säger ja. För när du ger folk uppgifter du inte berättat för dom om då trycker du ner dom i skorna riktigt rejält. Dom säger inte emot, sluta med detta är mitt råd.

I ditt fall verkar det gå att skriva 2-3 böcker om det här eftersom när man väl får kontakt med dig då tar det aldrig slut. Du kanske redan har släppt ålmentaliteten på dessa korta meningar, BRA JOBBAT.

Du kan bara du vill. Du är snabb och klipsk så jag vill gärna se mer av det från dig framöver. Berätta gärna för din omgivning vad det är du har för plan innan du går från tanke till handling vilket i ditt fall tar mindre än en sekund. Det finns människor på den här planeten som inte riktigt hänger med på ditt telepatidelegerande riktigt än. Om 25-30 år är det annorlunda men idag behöver du sätta dig ner och delegera på ett emotionellt intelligent sätt. Det betyder att du behöver sakta ner din process ett antal tusen gånger och säga det du kommit fram till är den mest tidseffektiva lösningen. Folk är inte lika socialt snabba när det krävs en mun för att berätta det du i ditt supermedvetande redan räknat ut och löst för timmar sedan. Andas och ta ett REJÄLT antal djupa andetag. Du tar nämligen in andra människors stress i ditt medvetande och tror att det ät ditt tjatter och det skapar ett inom dig aldrig slutande tjatter i ditt huvud och pirrningar i dina ben. Det är inte ditt tjatter du hör i ditt huvud. Det är din omgivnings eviga babbel i deras medvetanden.

 

---STOP---står det i gamla telegram---STOP--- Det behöver du öva på. Det är inte bra för din hälsa att inte ta det lugnt. Ja jag vet, du har inte tid just nu. Men när tror du att du kommer att få tid framöver om du inte gör förändringen nu? Du kommer med stor sannolikhet att släta över det hela och fortsätta som du hittills gjort. Det är liksom inprogrammerat djupt in i ditt medvetande. Det är där du behöver programmera om, om det du ber om ska bli verklighet. Fly därför inte ännu en gång utan gör det du utger dig för att vilja för nu vet du varför du inte lyckats fram tills idag. Så vad tänker du nu göra? I ditt fall vill vi gärna att du berättat lite om 2-3 månader i den här tråden eftersom det liksom är det enda som biter på dig just nu.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-06 01:40 #170 av: allhealing

Tack alla snälla rara för era vackra kommentarer och pm:s och även tack till er som tänker men inte skriver jag känner av även era tack.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-06 13:35 #171 av: Amandla

# 169 Tack Kent! Haha, jag la verkligen ner mig på att kunna släppa dig så nära, skönt att det lyckades! Tungan ute

Du har helt rätt i att jag delegerar via telepati, och alldeles i synnerhet till min mamma (som iofs samarbetar och avlastar/tar över av gammal vana... ). Jag försöker verkligen att vara tydlig när det gäller att berätta för andra vad jag förväntar mig av dem när jag ber dem om hjälp, fast det verkar ju som att det  inte är tillräckligt?

Och ja jag vet att jag tänker bra mycket snabbare än många andra Obestämd vilket tyvärr ofta är irriterande både för mig och dem som inte hänger med, jag vet att de kan bli rejält stressade av våra olikheter. Det känns ungefär som att jag känner till/upptäcker/hittar på en massa genvägar som jag tar, men det gör inte "de andra" som måste gå steg för steg och följa en markerad stig. Med barn går det ofta finemang, där vet jag att jag måste utnyttja min pedagogiska sida. Med vuxna kan det vara svårare, men jag har sagt många gånger att det som fungerar på barn fungerar på vuxna också så det tar jag med mig.

_Så skönt_ att få bekräftat att det inte är mitt tjatter jag hör i huvudet!! Det är något jag tränat på länge, att släppa mitt eget ältande och jag trodde jag kommit förbi det, så det har inte känts bra alls senaste ca 18 månaderna då det dragit igång igen. Okej, då sätter jag in en stöt på att befria mig från det, nu vet jag ju hur jag ska göra.

Balansen mellan att ta det lugnt och att slutföra saker jag tagit på mig att göra, den är knepig. Jag brukar säga att jag är ketchupeffekten personifierad, men är helt medveten om att jag mår så mycket bättre när jag gör litegrann varje dag istället för ingenting kontra massor. Jag har med åren blivit expert på att skjuta upp åtaganden och har de mest perfekta förklaringarna till varför jag inte gör det jag ska Skäms

Nu har jag jobb att göra, lovar att hålla er uppdaterade!

 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2011-12-06 14:15 #172 av: [GunillaF]

Wow vilket arbete Kent/Allhealing laggt ner.

Jag har gjort en annan tråd där ni kan tacka honom en extra gång om ni vill.Glad

Anmäl
2011-12-06 19:22 #173 av: allhealing

#29

Findusina

Hej och tack för ditt erbjudande!

Jag tar gärna emot kroppsscanning och kroppsbalansering. Har problem med spända värkande muskler i övre delen av rygg och ibland också nacke, känns som jag provat det mesta och misstänker att problemet kanske sitter på ett djupare plan.

Jag har även en reumatisk sjukdom som orsakat försämrad cirkulation i ena armen samt en mycket besvärlig fotvårta som jag provat allt med. Har opererat bort den med laser 2 gånger, men den kommer hela tiden tillbaka.

 

Tack på förhand!

Hej Findusina,

det du ska lägga starkt fokus på i minst sex månader framöver är självkänsla och självvärdighet. Helt enkelt att det är ok att synas. Du behöver inte gå runt och misstänka att alla som du talar med har en outsagd önskan och ibland en utsagd sådan att de vill anmärka på någonting hos dig.

Universum fungerar som en magnet. Om du går runt som en laddad magnet och nästan förväntar dig att de du möter ska ha åtminstone en kritisk kommentar om dig så kommer det att bli så. Att du är väldigt lättstressad och även har nära till att bli lättretad och dessutom gillar att på teatermaner explodera och då gärna inför publik skapar givetvis ett känslomässigt behov hos dig att synas.

Det handlar på ett djupare plan aldrig om ett separistiskt tänkande, då är allting i harmoni. Det drama du utspelar när detta sker är ett skådespel skapat av din vänstra hjärnhalva.

Vänster hjärnhalva tillåter dig att i en linjär verklighet få möjligheten att uppleva separation. Det är en utmärkt spelplan för att utöva all form av separationstänkande. Drama är den dagliga akten många spelar med sina liv helt enkelt eftersom de inte fått lära sig något annat sätt att uttrycka sig på. Detta leder dock i längden till stress och mycket instängd eller uttryckt sorg. Det är ingen fridfull miljö att utöva ett liv i helt enkelt.

Att inte veta är en dålig ursäkt när man faktiskt vet. Att tro att ingen ska se igenom fasaden man bär fungerar tills den bli avslöjad. För när slöjan faller visar sig den riktiga versionen där bakom. Du är trött på detta speleri och vill förändring. Du är duktig samtidigt som du är extremt bekväm. Detta betyder att du säger att du ska köra igång men istället slår du dig ner i fåtöljen och observerar hur alla andra likt myror sätter igång och gör arbetet åt dig än en gång.

Detta fungerar inte när du frågar mig. Jag ser rakt igenom fasad du befinner dig bakom. När jag sedan kommer dit jag du givetvis där skapat ett hologram så inte står du där. Du teleporterar dig till en annan dimension och splittrar upp dig i många delar varav en del blir osynliga. Jag vet hur det här spelet fungerar, du kan inte gömma dig eftersom jag inte följer de spelregler du sätter upp med enbart din vänstra hjärnhalva. Jag har även tillgång till höger hjärnhalva när jag arbetar. Jag har därför facit oavsett vad du hittar på för högintelligent lösning i vänster hjärnhalva. Höger hjärnhalva vet redan innan du gör draget i vänster hjärnhalva vilka olika resultat som kan existera.

Därför frågar jag dig, vill du verklighen ha min hjälp eller inte?

-----------------
Hej Kent!

Det du skriver stämmer. Mycket av det du skriver har jag nog
innerst inne varit medveten om men inte velat erkänna för mig själv då
sanningen gör ont och inte helt passar in i den bild jag skapat av mig själv.

Jag har under de senaste två åren sökt efter sätt att hjälpa
mig själv eftersom jag precis som du skriver är trött på detta speleri och vill
hitta mig själv och lugnet. Jag har hela tiden hittat nya angreppsvinklar i form av olika metoder till självhjälp som jag testat, men hur många böcker jag än läser tappar jag intresset och hittar något nytt när resultaten inte kommer så lätt som jag trodde. Har alltid skyllt detta på rastlöshet, men antagligen är det som du säger att jag är väldigt bekväm och tar det tid och kraft lägger jag av.

Drama-beteendet är något som jag vill göra mig av med, den
enda som får ut något av det är mitt ego och det är inte långvarigt. Det enda
som händer är att jag sårar andra och mig själv.

Jag vill väldigt gärna ta emot din hjälp! Hur ska jag göra
för att släppa fasaden och stå kvar utan att splittra mig så du kan hjälpa mig? Hur kan jag arbeta med att dämpa min vänstra hjärnhalva och träna upp funktionen i den högra? Var ska jag börja för att bygga upp självkänslan?

Ett stort tack för att du tar dig tid!

--------------------

 

 

#124

En del väntar jag på återkoppling från eller vill att de ska släppa taget ytterligare en bit för att kunna gå vidare så att jag kan ge dom det svar de önskat erhålla, dessa är:

#29 Findusina

---------------
#168

Hej Kent!

Har under de senaste veckorna funderat mycket på det jag
fick till mig av dig. Jag känner väldigt starkt att jag vill jobba vidare och
komma ur de här beteendena som begränsar mig. Har börjat lite smått att försöka ändra mitt beteende i vissa situationer, och även att stärka min självkänsla, vet inte om jag gör rätt saker men det är en början. Försöker plocka fram en envishet, styrka och beslutsamhet som jag vet finns inom migoch som jag använt för att förändra mitt liv tidigare. Jag hoppas nu att jag släppt taget tillräckligt för att kunna ta emot den hjälp du erbjuder.

------------
Findusina

Nu är jag tillbaka till dig. Hur ska vi göra med dig det är frågan. Jag känner mig som en gammal farmor i en gungstol när jag sitter och tittar på dig. Knirr och knarr låter det om den när den gungar där fram och åter.

Vems skor går du i egentligen? För dina egna det är det inte. Har du någon gång känt så inom dig att det inte är ditt liv du lever?

Du är en superstarkt intuitiv person och du har helt enkelt tagit en annan människas liv i ditt medvetande och gjort det till ditt eget. Det vore bra om du började ta dig en riktigt djup funderare på vad du egentligen vill med ditt liv. Om du fick välja helt fritt utan några som helst regler, hur skulle ditt liv se ut? Du behöver inte svara direkt och du behöver inte lägga ut svaret i tråden. Det är mer för din egen kreativitets skull som jag ställer frågan. Jag ställer den även för att medvetandegöra för dig varför du befinner där du är just nu.

Det finne inget rätt eller fel i det hela. Dock har du en tendens att behöva rädda andra hela tiden och orsaken till detta står att finna i att du är väldigt receptiv på de känslor de i din omgivning strålar ut. Bara för att du känner av saker innan den som upplever det ens är medveten om det betyder inte att det är ditt ansvar att hjälpa/rädda den personen från sin egen upplevelse även om du hemskt gärna vill det eftersom du inte gillar när andra lider.

Du är fullärd när det gäller medialitet och nu är det läge att ta fram visdomen inom dig istället för den kunskap andra säger åt dig att leverera. Kunskap är ingenting i jämförelse med visdom. Du vet redan vad det är jag talar om åtminstone i ditt medvetande. Om du inte förstår beror det på att du snart kommer att få den förståelsen inom dig och om inte redan nu så vet du när detta inträffar.

Du gillar lite rakt på sak så jag nöjer mig med detta. Lycka till nu och gå ut och gläd många med dina små klurigheter framöver.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-07 00:29 #174 av: allhealing

#45

Sess1

Hej och tack för erbjudandet :)

Jag tar gärna emot kroppsscanning och balansering. Det jag skulle vilja ha rätsida på är värk i kroppen främst de stora lederna i kroppen,  men även kring gallan, och den stora orkeslöshet som följer på värken.

Kram och Tack

------------------
#151

Hej Sess1,

Om jag ska kunna ge din den hjälp du efterfrågar behöver jag lite hjälp av dig. Du håller garden högt uppe och jag kliver därför inte in i ditt psyke även om jag kan det eftersom jag respekterar din integritet. Är du snäll och lättar lite på garden så ska vi se vad jag kan göra.

-----------
#153

Hej Kent.

Tar och försöker lätta på rustningen och hoppas det hjälper

 

-----------
Hej Sess1,

Det är ett enda virrvarr av energier i din kropp. Du skulle behöva spola upp alla dessa energier på trådrullar och ta redan på hur dom hänger samman. Jag upplever hela dig som en emotionell trasmatta sammanvävd av massor med olika människors inte så glada sidor i deras liv.

Under det här döljer sig en tomhet där du inte vet vem du är så istället för att ta reda på det har du tagit bitar här och där från många olika människor och som har det gemensamma att de spelar de ensammas blues. Och det är ingen happy blues precis. Du tar inte ens en hel vers när du lånar in utan det ska vara stumpar som gör att du bara ska lida lite grann för att sedan gå till nästa lidelse. Ändå ser du inte att de hänger samman utan du uppfattar lidelserna i ditt liv som separerade från varandra. När du inte lider svävar du iväg och lämnar din kropp eftersom det gör så ont i den precis som du skriver.

Indianerna kallar de för soul retrival när man hämtar hem delar av själen som inte längre befinner sig i sin kropp. Det är detta du behöver göra. Du ska inte längre fly ut ur dig själv som en flyktig eterdans. Du behöver lugn och ro i ditt eget hem som just nu är i din kropp. Du behöver återta ditt eget palats och bli den ledare du är. Det är dags nu att kalla in städteamet och låta dom göra sitt jobb och ta in ett gäng restaurerare som fixar till lite innan du flyttar in i din kropp igen.

Du har koll på läget, du har bara ägnat dig åt lite dockteater ett tag men nu är det slut med det. Från tanke till handling. Du är handlingskraftig och har du väl bestämt dig sker det inom 2-3 dagar. Så se till att det händer nu, välkommen hem.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-07 00:37 #175 av: allhealing

Då hoppas jag att alla som har frågat fått svar. Jag väntar en vecka så alla hinner läsa detta.

Därefter kommer jag att gå igenom samtliga personer som fått svar i den här tråden och i några inlägg bunta ihop er fem åt gången för att ge en sammanställning om läget för var och en av er just nu. Det blir väldigt sådan och jag gör det för att fånga upp er som behöver arbeta vidare så ni inte känner er vilsna efter vägen framöver. Samt för er andra att knyta ihop säcken så att säga såhär inför jul.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-07 13:25 #176 av: [marion69]

Hej Allhealing! Nu vet jag inte hur många du kan scanna av, men jag skulle gärna vilja ta emot din hjälp.

Jag har allergi-problem, högt blodtryck, vill ha hjälp med att se lite framåt och vad jag ska göra och var jag ska vara osv.

Tack för din tid! Kram /marion

Sajtvärd för TONÅRINGAR och SVAMP och BÅTLIV och medarbetare på Övernaturligt.

 

VÄLKOMMEN!

Anmäl
2011-12-07 13:35 #177 av: [GunillaF]

#176 Läs #47 Flört

Anmäl
2011-12-07 22:24 #178 av: Sess1

Tack Kent!

Drömde(?) i natt att du hade satt fast en post-it lapp på sidan av ryggstödet på en brun läsfåtölj, i ett rum med behaglig belysning! Punkter på vad jag behövde göra..

Du sätter fingret på det som snurrar i kroppen, det har hindrat mig från att få ordentligt med sömn, har försökt att spola upp energinystanen på rullar och lagt dem på en hylla, för att kunna se på dem senare om det är nåt att ha eller kasta.

Har också tänkt på den emotionella biten, ja jag tar tydligen gärna på mig andras lidanden,de lidandeklossarna har jag lagt på bål när jag sett dem..

Har även kastat ett getöga på vad jag en gång tyckte om, det som jag stoppat undan, till förmån för vad vet jag inte, dockteatern?

Huvudet är fortfarande i full snurr men det börjar likna nåt som går att trassla ut, som tur är så är jag ledig en dag till som jag kan ägna mig åt mig själv, innan de små kommer från skolan. Inte i nån ensam-blues utan i samvaro med mig själv.

Tack för sparken jag behövde och tack för välkomnandet, jag ser fram mot att möta Mig!

 

Anmäl
2011-12-20 23:51 #179 av: allhealing

Då var det dags att runda av den här tråden. Jag gör det genom att i korta ordalag beskriva respektive persons nuvarande status.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-20 23:54 #180 av: allhealing

#4

NeferNefer,

Du har gjort stora framsteg och ser framtiden an i ett ljusare skimmer nu än inledningsvis. Det du behövde var en klapp på axeln och nu är det gjort. Du kommer att vara en förebild för fler än du själv tror framöver.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-20 23:57 #181 av: allhealing

#5

Helena2

Du befinner dig fortfarande i osäkerhetslandet där dålig självkänsla får dig att uppleva otrygghet inombords. Du har ett starkt självförtroende men ställer dig ofta heller på svajbrädan. Det är dags nu att bestämma sig. Är det du eller är det dom där andra som ska sätta upp dina spelregler? Ta ett beslut och genomför det. Därefter låter du framtiden utvisa i vilken riktning det bar iväg.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-21 00:01 #182 av: allhealing

#6

janing

du vill så gärna men sen gör du som andra säger istället. Det är inte lätt att ta beslut när man innerst inne inte vill ta beslut. Du behöver verkligen sätta dig ner och ta dig en funderare. Ska jag fortsätta vela eller ska jag ta ett beslut som leder mig mot en förändring? Det är på den här nivån du ska planera ditt liv den närmaste framtiden om den förändring du söker ens ska bli möjlig att genomföra. Sluta nu upp och lyssna på andra och tillåt nu din egna inre röst lysa vägen, för ljus det har du i överflöd i ditt inre.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-21 00:13 #183 av: allhealing

#7

dandamimm

det snurrar fortfarande rejält i ditt huvud. Du är väldigt mental och tänker sannerligen så det knakar där inne. Att du dessutom är skarp i ditt sinne gör knakeriet extra ljudligt. Det ställer även till med en process modell längre inom dig i skalleriet eftersom alla tänkbara versioner ska stöta och blötas i nya funderingsvariationer. Du är helt enkelt en klurare.

Det blir framåt vårkanten i månadsskiftet 3-4, d.v.s. mars-april som tankefnösket har lagt sig på backen och lugnet infinner sig innanför ditt pannben. Därefter får du räkna med en 2-3 år lång process som behöver äga rum på ett djupare plan inom dig innan den förändring du söker börjar blomma ut.

Du är envis och en riktigt flitig arbetsmyra så det kommer att gå bra för dig även om mindre sänkor dyker upp längs vägen. Misströsta därför inte utan förstå att den stolthet du bär med dig finns där av en orsak.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-22 10:29 #184 av: Indiania

 

* puttar  upp denna tråden till er!!Glad

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2011-12-22 20:04 #185 av: janing

#182

Tack för påminnelsen, jag vet att det måste bli en ändring, men är osäker hur det kommer att bli, så då är det enklare att ignorera det.

God Jul  //Ingela

Anmäl
2011-12-23 23:06 #186 av: allhealing

#10

Elpida,

känslor inom dig svallar gärna överbord när du sakta skalar av lager efter lager av löken för att komma lite närmre dig själv för var dag som går. Ibland tar man några steg bakåt eftersom återhämtning även det är en del i processen att växa som människa. Du kommer på din färd mot ditt inre att möta rädslor som inte är du men som du tror är du. Du har lärt dig av din omgivning att väva samman känslor med den du uppfattar vara dig själv. Du är aldrig dina känslor. Dock är dessa ett utmärkt bränsle för att hjälpa människor växa.

Vi är inte våra känslor dock lärs vi upp till att vi är våra känslor. Detta skapar konflikt inom människor och det skapar en paradox d.v.s. ett tvärt emot förhållande till den sanning vi ifrån vårt inre förmedlar till oss själv. Vilket är sant, den sanning som presenteras för oss av vår omgivning eller den sanning vi ifrån vårt inre upplever inom oss? Det är två sanningar som ställs emot varandra och eftersom vi ändå befinner oss i en verklighet där social kontakt på ytan är viktigt väljer många av oss att inte lyssna på det inre budskapet utan istället anpassar vi oss till den sanning det sociala spelet sätter upp.

Du är en särledes inkännande och medialt högt utvecklad karaktär och du är därför extra känslig för denna dubbelnatur du upplever såväl från ditt inre som i den yttre sociala miljön du befinner dig i. Detta skapar därför en i det närmaste ständigt pågående konflikt inombords i dig som du inte vill visa din omgivning. Du sväljer därför förtreten och går vidare men mår i varje efterspel subtilt till mer påtagligt ont i magen i dyningarna av detta. Ändå fortsätter du svälja det förtret detta ställer till för dig eftersom du inte vill avvika från den sociala spelplanen.

Förbered dig därför på en lång vandring på din resa inåt i dig själv. Anklaga dig inte ständigt utan se din mottaglighet istället som ett utmärkt verktyg för att snabba på denna process.

Du är där du är just nu. Steg ett är att inse det. Steg två är att acceptera det. Det andra steget kan ta 2-3 år. Tillåt det att ta den tiden. Det är den bästa investering du kan göra om utveckling inåt är det du söker för att komma närmre dig själv. För när och om du väljer den vägen kommer du att bli en fantastisk lärare med kraft att inspirerar tusentals som även de ännu inte vandrat den väg du i aå fall trampar upp för dom.

Steg tre är att bestämma dig vart du ska. Det är i friktionen mellan där du är och dit du ska som förändring blir möjlig att uppnå. Förändring på dina villkor och ingen annans.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-25 16:58 #187 av: allhealing

#12

koylie,

du är fortfarande grubblandes fundersam på hur du ska gå tillväga för att använda dig av din inbyggda men som du skriver nerstängda förmåga.

Där givetvis rädslan att inte passa in som gör att vi stänger av de inre förmågor många av oss vet att vi bär med oss i vårt inre. Det är rädslan för att inte passa in i det yttre sociala nätet som skapar denna konflikt inom oss. Måste jag välja och i så fall, vilket väljer jag?

För vem önskar väl släppa taget om den trygget man under så många år byggt upp runtomkring sig för att plötsligt isället börja lita på det som detta yttre social skyddsnät inte har någon eller ytterst lite kännedom om?

Förstå vilka rädslor dessa tankar sätter igång inom oss och förståelsen för att den förändring vi skulle tvingas genomgå om vi tog kontakt med oss själv på ett djupare plan så förstår du även den konflikt detta skapar inom så många av oss och inte bara inom dig.

För vem vill så starkt förändra sin verklighet att den förändring detta skulle innebära i samma sekund även skulle skapa mängder med konflikter med vår omgivning? Vem vill röra om i den social grytan på det viset?

Är det då egentligen en konflikt eller är konflikt enbart en egenskap som skapats av vårt medvetande när vi lever vårt liv på ytan? Ett liv på ytan som bygger på en verklighetsuppfattning av att vi är separerade från varandra? För vilken bättre miljö kunde vi valt om konflikt ska skapas än i ett tillstånd av separation från varandra?

Vårt medvetande är en fantastisk konstruktion som ingen hittills begripit sig fullt ut på. Därför existerar det inga exakta svar på hur det verkligen fungerar.

Att tänka och grubbla löser därför inte de tankar du skapar i ditt medvetande. Tankar som ältas gång på gång skapar däremot ett starkt fokus på att älta tankar.

Att vävas in i ett ältande skapar därför turbulens och det är denna turbulens du inte längre ska befinna dig i.

Frågan blir då, hur slutar man skapa denna turbulens?

Ett svar skulle kunna vara att du flyttar ditt fokus genom att inte längre fokusera på ältandet av dessa tankar kring hur det hela ska gå till. Lättare sagt än gjort. För hur tänker man ut det?

Som du förstår är detta en process om många går igenom, så även jag. Jag har fortfarande inte kommit till insikten att släppa kontrollen helt och hållet. Jag undrar vad det kan bero på? Kanske är det så att även jag är rädd att tappa kontrollen? Skulle det kanske kunna vara så även för dig?

Rädsla är helt enkelt en egenskap som vi har använt oss av för att få en friktionsupplevelse i spannet mellan rädsla och kärlek och då i ett dualistiskt spann. Inte från ett enhetsperspektiv där kärlek är allt som är utan istället från ett dualistiskt perspektiv där kärlek befinner sig på ena vågskålen och rädslan befinner sig på den andra. Det är i friktionen mellan dessa två vågskålar som det blir möjligt att uppleva friktion och även skapa det vi kallar för verklighet.

Detta har under en lång tid varit det sätt på vilket vi byggt upp det vi kallar för vår värld. Det behöver inte längre gå till på det sättet.

Framöver är det möjligt att agera utifrån ett enhetsperspektiv där vi bygger en verklighet utifrån ett sammanflätat nät isället från som vi hittills gjort flätat våra egna korgar. Att göra saker tillsammans kommer framöver att leda till insikten att separation hela tiden vart en illusion. Vi behöver inte längre se oss som illusoriskt separerade från varandra. Det är möjligt att redan idag slääa den illusionen och göra det tillsammans som en enhet som för alltid varit sammanflätad. Skapa en ny verklighet utifrån den grundprincipen och ingenting kommer längre att se ut som det tidigare gjorde.

För när vi skapar tillsammans kommer behovet av att äga mer eller förstöra för andra inte längre att existera. Det är i genomskap med varandra som fred uppstår. Väv därför ditt liv inifrån och ut istället för att klippa av det utifrån och in.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2011-12-26 09:57 #188 av: Elpida

#186 Tack Kent. Jag har de närmaste veckorna arbetet mycket med "gamla känslor", haft svårt att förlåta mig själv för att jag känt som jag gjort. Även fast jag vet att skulden långt ifrån bara är min egen. Jag försöker att gå framåt men det är så mycket som tränger sig på, gör sig påmint att det drar mig tillbaka ibland. Pockar på uppmärksamhet.. Och det är precis som du säger - det är mycket gamla rädslor/känslor som spökar.

Det klickade ett och annat inom mig när jag läser det du skriver och jag är väldigt tacksam för den här hjälpen att hitta mig själv - den jag ÄR. För som du säkert vet har jag letat efter henne länge...Flört

Stor kramKyss

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-12-27 19:33 #189 av: Indiania

Glad

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2012-01-03 19:16 #190 av: allhealing

#13

Sara-N,

du spelar fortfarande bordtennis med dina egna känslor. Du försöker att vara bägge spelarna. Det blir ett väldans springande runt pingisbordet för dig när du beöver vara i fullständig kontroll över vad det är som sker hela tiden. Du velar väldigt mycket eftersom du alltid försäker välja mellan bägge sidornas fördel när du vänder på stenen och försöker välj vilken sida du ska välja.

Du blir så trött av att hela tiden alltid försöka vara den som kontrollerar hela situationen. Det är faktiskt mäjligt att be andra om hjälp. Du behöver inte se det som en prestigeförlust, hjälper inte du andra om de frågar dig? Tror du att det är någon skillnad om du frågar? Ser du vilken konflikt detta skapar inom dig? Du vill gärna hjälpa andra men har så svårt för att själv be om hjälp. Du kan aldrig ge mer än du själv är kapabel att ta emot. Hur mycket hjälp tror du att du ger till andra när du vägrar ta emot hjälp från andra?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-03 19:28 #191 av: allhealing

#14

amandla,

du springer fortfarande runt och tittar på dina recept för att försöka klura ut hur de ska ta dig ut ur de problem(obalanser) doktorsdiagnoser du befinner dig i.

Det är givetvis en nivå att lösa ett problem på. Dock är den nivån av problemlösning ofta inte nåendes roten i problemet. Det är mer som ett evighetsmedicinerande hjul.

Det svar du fått från mig går till roten. När du framöver, om du nu väljer det, dvs att du vågar släppa greppet om ditt kontrollbehov. Då skulle det kunna leda till att saker löser sig av sig själv. Saker löser sig själv när vi tillåter vår egen kropp att befinna sig i ett tillräckligt balanserat tillstånd. När vi tillåter vår kropp att befinna sig i ett tillräckligt balanserat tillstånd skapas utrymme för kroppen att i egen takt självläka.

En kropp som hela tiden medicineras, medicineras av en orsak. Orsaken är i ditt fall att kroppen inte befinner sig i ett tillråckligt balanserat tillstånd för att självläka. Därför har du fastnat i medicinhjulet som aldrig slutar snurra. Och det kommer aldrig att sluta snurra förrän du väljer att släppa ditt kontrollbehov. Då och först då kan din kropp återgå till ett mer balanserat läge varifrån det sedan kan självläka.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-03 20:50 #192 av: allhealing

#15

smilax,

det är bra att du har din humor. Den hjälper dig att lucka upp jorden du stampar ner runt omkring dig. Det ser bra ut nu för dig. Du står med bägge fötterna på jorden och du vet hur vägen ser ut nu framöver.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-03 21:07 #193 av: allhealing

#16

getbins,

när någon säger att man inte ska ta åt sig av någonting personligen är det inte alltid enkelt att förstå vad den personen verkligen menar. De flesta nickar instämmande och säger att de inte tar år sig personligen, dock är detta inte sant. De flesta tar åt sig personligen eftersom man fått lära sig att känslor är en del av den vi är.

Detta är inte sant. Vi är inte våra känslor. Ändu tror vi att vi är våra känslor eftersom vi under vår uppväxt fått lära oss att känslor är en del av den vi är.

Vi klarar därför inte av att låta bli att ta saker personligen eftersom vi när vi tar emot information från vår omgivning även tar emot känslorna som kommer med den informationen. Vi har sedan i vårt medvetande lärt oss att reagera på olika vis i olika situationer.

Vi väver därför samman de budskap vi tar emot med den personliga uppfattningen vi har om budskapet. Därmed vävs såväl vår uppfattning som känslan vi lärt oss koppla till just den situationen ihop. Det är därför väldigt svårt att låta bli att ta saker "inte personligen" så länge vi tror att vi även är våra känslor och de känslor som ibland står i konflikt med det andra förmedlar till oss i sina budskap.

När vi reagerar kraftfullt på känslor från andra i vår omgivning skapas en stark friktion. Särskilt negativa känslor har en förmåga att väcka upp starka känslor inom oss. Dessa reaktion kan ibland vara förödande för de relationer vi framöver kommer att ha med personer i vår omgivnnig.

Detta är orsaken till varför det är så svårt att förändra sig som person.

Steg ett är därför att förstå att vi inte är våra känslor.

Jag hade personligen väldiga problem med det här tills jag läste boken "The Power of Now" av Echard Tolle. Första gången jag öppnade boken slutade jag läsa den efter bara några sidor. Jag klarade inte av budskapet i boken om att jag inte är mina känslor eftersom jag så benhårt trodde att jag var mina känslor. Det tog mig 15 månader innan jag öppnade boken och läste ut den efter att jag första gången la ner boken. Det var först då jag förstod att jag inte längre var mina känslor.

Förändring tar ibland väldigt lång tid. Tillåt tiden bli din bundsförvant. Förändringen blir så mycken lättare då.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-03 22:34 #194 av: allhealing

#18

Bybo,

du letar fortfarande efter vem du är. Ett steg i taget är en väl beprövad metod som fungerar, den kan du lita på.

Använd dig även av din intuition när du möter olka situationer i din vardag. Det är en fantastisk bundsförvant att ha med sig i sitt dagliga liv.

Ge dig inte in i situationer som gör dig rädd. Linda in dig i ett trygghetsbomull och tillåt dig att må bra helt enkelt.

När din mammas tankar vaknar till liv i ditt huvud, se det som en gammal skiva som spelar upp antik musik. Tacka för att du blir påmind om att det är musik du inte längre väljer definiera som den du är nu. På så sätt kommer mammas tankar att sluta spelas upp i ditt inre. Det tar tid men du är en "quick learner" så du kommer att lära dig snabbt hur du inte ska fortsätta projocera gamla tankar och tillåta dom aktiveras i ditt inre och på så sätt tillåtas fortsätta definiera den du nu är.

Bra jobbat helt enkelt =)

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-03 22:44 #195 av: allhealing

#19

yodhe,

det vi skrivet och det du svarat räcker för att hjälpa dig uppnå det du bett om hjälp med.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-09 22:46 #196 av: allhealing

#20,

solvinge.

Även du är klar med det jag skrivit och du har svarat.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-09 22:54 #197 av: allhealing

#29,

Findusina,

det du behöver framöver är tid. Tid till insikt. Tid till eftertanke. Tid att tillåta dig själv att använda din egen tid till dig själv och inte ge bort den till andra. För du kan aldrig ge mer än du själv är beredd att ta emot. Ta därför emot din egen tid och du kommer att få massor med tid över för andra längre fram.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-09 23:09 #198 av: allhealing

#30,

kameleonten,

du är fortfarande uppe i det blå och snurrar runt. Det är varken rätt eller fel. Det är som det är. Tillåt dig själv att tillåta det ta den tid det tar när en förändring äger rum. Ingen stress i världen kan hjälpa dig här. Tålamod är det du tränar på när tiden går eftersom du då över ditt mod i att tåla modet.

Varje dag har sin gryning och ingen dag är den andra lik. Du vet därför inte vad framtiden döljer som du då kommer att se. Var därför inte orolig att du nu inte vet det du i framtiden kommer att veta.

Öva nu på ditt tålamod och lägg den här texten åt sidan i två till tre år. Ta sedan fram den igen och beakta den från din framtida förståelse av vad som då skrevs 2011-2012.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-09 23:13 #199 av: allhealing

#31

Chakra,

även du har greppat det som givits.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-09 23:20 #200 av: allhealing

#33

Jazzo,

även du är klar. Jag sitter här och skrattar åt bilden som dyker upp i mitt huvud. Du sitter i en tågkupé och är påväg hem till dig själv. Stort grattis. Du håller verklighen på att hitta hem till den verklighet du själv kommer att skapa för dig själv framöver. Än en gång, grattis. BRA JOBBAT!!!

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-10 00:12 #201 av: [yodhe]

Hej!

Tänkte att du ville ha lite feedback på ditt arbete..

vill tala om att det fungerade..att ändra tänkandet..det gick väldigt fort..

jag tror ju starkt på tankens kraft..

och ja..tarmarna fungerar som dom ska..hela magen är mycket bättre..

Tack igen för omtanken..kärleken till universum och mänskligheten..

Vi gör ett fantastiskt jobb..eller hur? Glad

Kram på dig..

 

Yodhe..

Anmäl
2012-01-10 07:50 #202 av: [Chakra]

#199 Jaa tack, jag har greppat, det kan man lugnt sägaGladJag måste skratta, men det är en pärs som jag går i genom, men helt rätt känns det.
Har inte kommit så djupt som nu, förut. Blev sjukskriven på kuppen. Fanns inget annat alternativ.

Tack än en gång för stor hjälp!


"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2012-01-10 08:05 #203 av: getbins

Jag har nu läst ditt svar 1000 ggr......upp o ner o fram o tebax.Och jag ska väll inte skryta med att jag förstår.Men jag ska börja med boken du föreslog och se vart jag kommer.För att hur man ska kunna ändra sin personlighet......ja för mig låter det jätte konstigt.

Men tack för ditt svar och säkert på återhörande //Inger

Anmäl
2012-01-15 19:34 #204 av: Ashsol

Nu har det inte hänt något här på några dagar... *väntar* Glad

Anmäl
2012-01-28 20:09 #205 av: Ashsol

... *puff* ...

Anmäl
2012-01-28 20:39 #206 av: linbam

Hej

Jag har en hudsjukdom;DLE,måste ta malariamedicin för detta.(plaquenil)

Jag undrar om man kan heala bort sånt?Utslagen alltså!

Jag känner inte riktigt igen mig,känner mig deprimerad och tror det är en biverkning på medicinen..

Men jag vågar inte sluta med medicinen,min hudläkare vill inte byta ut den-för alla mediciner har biverkningar...

Utslagen kommermest i ansiktet,runt näsan o ögonen,på öronen,bröstet,överarmarna,armbågarna och ryggen.

 

Mvh Linbam

Anmäl
2012-01-29 00:43 #207 av: mayolica

Är det fortfarande möjligt Obestämd om det är,så skulle jag vara mycket tacksam över att få hjälp med mina allergier och en sida.

~ mayolica ~

Anmäl
2012-01-30 19:29 #208 av: allhealing

#35

Ashsol,

Fokus är någonting du verklighen behöver arbeta djupare med. Att stanna i ditt eget fokus istället för att sväva in i andra personers verklighet är vad jag menar med fokus. Du har en tendens att hela tiden sticka iväg och tappa ditt eget fokus så fort sanningen på ett djupare plan om dig själv närmar sig med stormsteg. Du är medveten om detta men inte påtagligt medveten utan lite mer att du har det hela på känn och därför kan du även låtsas som att det inte händer på riktigt.

Att fly är ett enkelt sätt att inte ta ansvar för sitt eget mognande och det är detta du har ägnat dig åt under en längre tid. Du gillar inte att bli pressad om det här men eftersom du bett om hjälp så erbjuder jag dig nu den. Du har redan tillräckligt med kunskap för att själv börja guida dig själv framåt i livet som du själv vill ha det framöver.

De symptom du nämner är alla på ett plan starkt sammankopplade med ditt sätt att vara. Du kan förändra dig men frågan är vill du verklighen det? Du är en riktig bekvämis och förändring är ingenting du sätter högt upp på din egen dagordning inte ens när förändring är det du söker. I dagsläget väljer du hellre inte förändring än förändring.

Orsaken till detta är ditt supersnabba intellekt som lärt sig att härma omgivningens beteenden och kopiera in den in i ditt eget liv. Du är bekväm och lånar in andras beteenden och gör dessa till dina egna. Eftersom du är så snabb i ditt intellekt ”vinner” du därför även alla mentala fajter med din omgivning. Detta ger dig en stark belöning i form av boostat ego. Detta är grundorsaken till varför du heller kvarstannar i ditt beteende istället för att söker en förändring. Belöningen du får är helt enkelt för stor.

Det som skulle kunna få dig att förändra dig är självinsikt. Denna självinsikt kan du skaffa dig i boken av Echard Tolle ”the power of now”. I den boken får du lära dig att du inte är dina känslor som du idag så starkt identifierar dig med. I den boken får du lära dig att det inte handlar om att vinna. I den boken får du lära dig att rätt och fel är en illusion som enbart kan existera när vi tror på separation.

Du vill gärna förändras men i samma stund vill du även inte förlora någonting när du genomgår denna förändring. Det är detta du kan lära dig att hantera och förstå i denna bok, ett steg i taget. Förvänta dig ingen snabb förändring. Detta är en väldigt djupt tatuerad sanning inom dig och därför kommer förändringen att kräva tid. Räkna med att två till tre år är det minst du ska ge det hela innan du börjar vakna upp på ett djupare plan inom dig.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-30 19:43 #209 av: allhealing

#36

Myy2000,

Du frågade tidigare om det är den här identitetsbiten som gör att jag har en rädsla över att mitt medvetande ska upplösas. Svaret är att givetvis är det så. Förändring är starkt inprogrammerade sanningar som vi bär djupt i vårt inre.

När det gäller din grundfråga om allergi är känslan den att du redan gått vidare i ditt liv och bestämt dig för en förändring. Du är en görare och det betyder att du kommer att lyckas med det mål du satt upp. Du är även en duktig lärare, världen är i starkt behov av det du har att lära ut. Har du redan börjat eller ligger det på planeringsstadiet?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-30 19:53 #210 av: allhealing

#37

MonikaS,

du söker efter en logisk förklaring till den förändring som har ägt rum sedan första gången du skrev och fick svar. Berätta vilket svar det är du söker så ska jag försöka svara på din fundering.

Du har idag helt andra frågor än de frågor du ursprungligen skrev i ditt första inlägg. Vill du fortfarande ha en slutlig sammanställning av mig eller inte?

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-30 20:11 #211 av: allhealing

#38

Torahzen,

Du frågade om yrsel i inlägg #136 och jag la märke till att jag inte svarat dig. Orsaken till yrseln beror på att du tar in din pappas energier i din egen kropp. Du är väldigt medial och har därför lätt för att göra andras känslor till dina egna utan att du är medveten om att det är detta som sker. Detta är orsaken till din yrsel. Du kan sätta dig ner och meditera och när du närmar dig slutet av meditationen och du är rejält avslappad be då om att du släpper taget om att väva in din pappas energier med dina egna energier. Du förlorar givetvis inte på något sätt kärleken till din pappa när du gör detta utan istället kan du leva mer i din egen kraft.

Jag såg även att jag svarat med #38 i inlägg #131, det inlägget är dock riktat till Snubbeltass.

I övrigt vill du gärna arbeta med dig själv om det som redan skrivits och därför har jag inget mer att tillägga. Allting ser bra ut för dig framöver =)

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-30 20:25 #212 av: Torahzen

Tack!

Ja, jag har märkt att jag tar över andras känslor. Ska testa lite olika sätt att skilja mina känslor från andras. Yrseln känns mycket mindre. Jag jobbar vidare med mina relationer, bla till min pappa.

Tack för det du gör!

 

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-01-30 20:51 #213 av: Ashsol

#208

Stort TACK Kent! Det känns så skönt att få bekräftelse på sådant som jag redan vet om mig själv men som en del av mig samtidigt försöker förneka. Du hjälper mig att tydliggöra saker & ting vilket jag verkligen uppskattar.

Att jag lever mitt liv genom andra är något jag har gjort genom hela mitt liv. Jag har snappat upp andras identiteter och använt mig av dem istället för att skapa mig en egen. Jag får ständigt påminna mig själv om att "den där stilen är sååå fin MEN den är inte JAG så jag ska inte efterhärma den!" Jag känner att en förändring har skett den senaste tiden och jag börjar känna mig lite tryggare med mig själv men jag inser också att jag har en lång väg att gå.

Ska man beskriva mig med ett ord så är bekväm väldigt passande ja. I teorin är förändring så himla spännande och euforiskt men när det väl kommer till kritan fegar jag ofta ur för att jag är rädd att förlora något på vägen, precis som du beskriver.

Jag har nyligen börjat läsa Eckhart Tolles "Lev livet fullt ut! : en väg till andligt uppvaknande" som jag antar är en svensk översättning av "The Power of Now". Den verkar mycket givande men jag antar att jag kommer behöva läsa den flera gånger för att förstå.

Tusen tack för att du tagit dig tid att hjälpa! En dag hoppas jag på att jag också kan hjälpa och guida andra genom livet. Det är min livsdröm.

Anmäl
2012-01-30 22:56 #214 av: allhealing

#206 & #207

linbam & mayolica,

Sista dag att skriva upp sig i tråden är söndag den 6/11-2011 kl 23.59.59.

Vi får se om det blir en ny tråd framöver.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-01-31 16:42 #215 av: linbam

Ok haha det va ju värt ett försök iallafall hoppas på en ny tråd=)

Anmäl
2012-01-31 17:28 #216 av: majlar

Jag med. Kram

Anmäl
2012-02-01 12:48 #217 av: [Myy2000]

Tusen tack, för ditt fantastiska arbete med oss!Glad

Jag har haft väldiga problem med att hitta rätt arbetsområde och känner mig väldigt villrådig. Men jag vill gärna hjälpa andra människor att må bra. Frågan är bara hur, jag vet nog inte riktigt vad jag ska lära ut än. Så lite på planeringsstadiet är det nog.Skrattande Tyvärr så är jag livrädd för att prata inför andra människor och har problem med panikångestattacker. Men det blir nästa område att arbeta med...

Häromdagen gjorde jag en allergitest eftersom vi har haft problem med mögel i huset. Jag var varken allergisk mot mögel eller gräspollen, längre. Så det har fungerat jättebra!!

Tusen tack igen!!!

Anmäl
2012-02-06 23:53 #218 av: allhealing

#38

Torahzen,

Du har en tendens att snappa upp känslor i din omgivning och hela tiden omvandla dom till en del av den du är. Detta är någonting som du fortfarande inte riktigt vet hur du ska hantera. Du är som du skriver medveten om att det är så det är men längre än så når inte budskapet just nu. Förändring är en process och att bli medveten är ett av de första stegen.

Du vill så väldigt mycket men väldigt lite av det blir verklig handling. Du är fortfarande väldigt mycket en skapare i ditt medvetande men längre än så kommer det inte heller. Du gör det du känner dig trygg med och det är att återupprepa gamla mönster som invaggar dig i en falsk trygghet. Detta är inte det du längre önskar hålla på med. Du är en förändringens flamma och därför måste du ta även dina tankar till nästa steg bortom medvetenheten om att det är så till att även sätta dom i ord och därefter handling.

En genvän är att hoppa över ordet och istället direkt skapa den handling du önskar utföra. Tala sedan om det du redan gjort och hela skapelseprocessen blir så mycket enklare. Detta är dock för dig lättare sagt än gjort. Du är en-vis d.v.s. en vis person som använder gamla mönster för att göra det du är trygg med. Hur var det nyss jag skrev med gamla mönster? Vänd på processen och sluta upp med tanke-ord-handling. Vänd istället på det hela och handla först, då blir de två nästkommande i det närmaste överflödiga.

Att skapa ur känslan utan att först kontrollera det i tanken är inledningsvis skrämmande. Detta beror på att det är ett nytt sätt att göra saker på. Ett sätt som inte behöver kontrolleras. För när någonting kontrolleras begränsas det även till kontrollens verklighetsuppfattning. Tanken är ett långsamt och därför även begränsande i sin förmåga att se större sammanhang. Tanken är linjär och klarar därför endast av att göra en sak i taget och endast i en följd efter varandra. Tanken kommer därför aldrig att bli en Picasso eller Vivaldi eftersom konstnärer aldrig skapar med linjär begränsning. Konstnärer använder sig av sanningen bortom det som det linjära klarar av att fånga.

En begränsad människa tänker och låter tankarna styra sitt liv. En skapande människa tillåter det fria flödet skapa utan att tanken först begränsar skapandet.

Det är ditt val och det är ditt liv. Det är därför du som väljer hur du vill skapa det. Det du gjorde igår måste inte bli det du imorgon är.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-07 12:52 #219 av: Torahzen

Du är så pricksäker! Jag är medveten om mycket, men inte mer än så. Jag vill ändra mig, jag gör och säger saker som inte är jag. Jag är väldigt kreativ i mitt sinne men får lite, gjort. Det är irriterande! Jag har en gång valt trygghet före att var mig själv. Nu ska jag välja om. Jag väljer mig.

Tack, tack än en gång.

 

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-02-07 20:56 #220 av: Varulvskaninen

Snälla, snälla , snälla, om du får tid över!
Kan du ta dig an mig?
Jag lider av psoriasis på kroppen och mår så fysisk och psykiskt dåligt av det. Ibland vill jag inte leva längre!
Snälla hjälp mig, du skulle rädda hela mitt liv! Jag skulle bli den person som jag aldrig skulle bli utan dig!
Jag är öppen för alternativ medicin och håller på med homeopati.

Tack för att du finns!

Anmäl
2012-02-07 21:33 #221 av: allhealing

#220

Sista dag att skriva upp sig i tråden är söndag den 6/11-2011 kl 23.59.59.

Vi får se om det blir en ny tråd framöver.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-07 22:51 #222 av: Varulvskaninen

Okej, förlåt! Hoppas på det bästa då :)

Anmäl
2012-02-27 22:51 #223 av: allhealing

#39

Snubbeltass

Självanalysen du redan gjort och som baserats på den information jag gav dig är fullt tillräcklig för att hjälpa dig vidare med nästa steg i din utveckling. Valet nu ligger hos dig, vill du eller vill du inte förändra din verklighet?

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:06 #224 av: allhealing

#41

vargman

Det som redan sagts är tillräckligt och inget mer finns att tillägga. Lycka till nu med uppfinneriet framöver.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:09 #225 av: vargman

Tack så mycket för allt Allhealing!

//Mvh

Anmäl
2012-02-27 23:20 #226 av: allhealing

#42

christel70

Jag har tittat på dig igen och ser att den kroppsbalansering jag skickade för att hjälpa dig komma i balans inte når dig. Du stretar emot och har ett behov av att kontrollera det som kommer till dig i form av hjälp. Du är helt enkelt rädd för att släppa taget och släppa in något nytt.

Det jag erbjuder kommer inte utifrån. Det jag erbjuder kommer inifrån dig och det är ett väldigt fridfullt och balanserat tillstånd som hela tiden pulserar från allas inre genom hela vårt väsen om vi tillåter det flödet att ske.

Det enda du behöver göra för att detta ska ske är att du tackar ja till ditt eget inre flöde. När du tackar ja till ditt eget inre flöde kan du inte samtidigt tacka nej till samma flöde. Antingen har du ett flöde av energi eller så saknar du detta flöde.

Om du undrar hur du ska göra så är det i ditt fall klokt att inte tänka och fundera hur det ska ske. Acceptera istället tanken att djupt i mitt inre existerar redan kunskapen om hur detta fungerar. Jag tackar därför mitt inre för den visdom den alltid äger och förstår därför även att tanken som skapat denna mur rivs i samma sekund jag visar tilltro till min inre styrka och visdom som alltid existerar i djupet av mitt väsen.

Lita därför till din intuitiva magkänsla som är din inre kompass och som alltid talar om när du är i kontakt med din inre visdom.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:25 #227 av: allhealing

#43

mariapia

Mitt förra svar till dig är mer än tillräckligt just nu. Lycka till nu och glöm inte bort att andas ibland och lukta på blommorna och tilla på humlorna som surrar fram över den tidiga sommarängen som än dröjer ett tag.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:31 #228 av: allhealing

#44

millam,

hur går det med träningen på att träna att du ska börja träna? Flört

Visst är det jobbigt med en tjatig coach som ser allt? Kör igång nu, inte sen om två till tre månader som du har planerat just nu.

Släpp på kontrollgasen och glid på en räkmacka ett tag så ska du se att saker händer du inte trodde var möjlig att uppnå ens i din vildaste fantasi.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:36 #229 av: allhealing

#45

Sess1,

Nu ser det ut att ha hänt saker med dig. Good for you. Du gjorde och det blev.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:44 #230 av: allhealing

#46

karibisk,

Som jag skrev i sista inlägget till dig så är det fortfarande en lång tid tills du kommer att släppa taget om de rädslor du bär på i ditt medvetande och som du för närvarande väljer att fortsätta identifiera dig med som en del av din verklighet.

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-27 23:52 #231 av: allhealing

Jag ber att få tacka alla som ställt upp i den här tråden och delat med er av delar av era liv till alla läsare. Ni ska veta att många fler än bara ni själva redan har och fortsätter få hjälp eftersom de så väl känner igen sig själva i det ni skriver. Ni har därför inte bara hjälpt er själva när ni bett om hjälp ni har dessutom hjälpt andra att finna nya sätt att komma vidare i sina liv.Tack än en gång och lycka till nu framöver när ni växer som människor inifrån och ut.

Härmed blir detta det sista inlägget jag gör i denna tråd. Ni är givetvis varmt välkomna att fortsätta kommentera det som redan tagits upp eftersom detta är ett levande forum. På så sätt hinner även ni alla som skrivit även knyta ihop era säckar.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-02-28 06:53 #232 av: Sess1

Hej Kent!

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för all hjälp jag fått!

Jag ska fortsätta min färd med mig själv i åtanke och även om jag inte är helt hemma i mig själv än så är jag så mycket mer tillfreds med livet :)

Jag får hela tiden sålla bort sånt som inte är mitt men det går lättare och lättare att se vad som tillhör mig.

Än en gång tusen tack för hjälpen.  Glad

Anmäl
2012-02-28 07:20 #233 av: [GunillaF]

Tack allra hjärtligast för all hjälp du gett i den här tråden, Kent!

          

Anmäl
2012-02-28 08:26 #234 av: millam

"228" Jaa. coachen ser verkligen allting.. och har så rätt. ska försöka ta mig i kragen NU.

Tackar dig av hela mitt hjärtaKyss

Anmäl
2012-02-28 11:30 #235 av: Elpida

Kent - all kärlek till dig! Tack!!Kyss

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2012-02-28 13:35 #236 av: christel70

Tack Kent för all den hjälp du har försökt ge mig trots att jag stretar emotFlört

Ska försöka att släppa rädslan och bara följa med!

Stor kram till digKyss

Anmäl
2012-09-26 23:16 #237 av: allhealing

Nu kan du som missade erbjudandet i denna tråd göra ett nytt försök i tråden

PROVA PÅ:

ABC - Alignment By Choice

http://healing.ifokus.se/discussions/50636f9488f472336d00156b-prova-pa-abc-alignment-by-choice?discussions-1

 

 

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2012-09-30 10:27 #238 av: linbam

Glad

TACK!!!

Vill gäena vara med en gång till!!

Jag vet vad jag vill ha hjälp med!

Mvh Linda/Linbam

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.