Yin & Yang

Finns det energi från andra platser?

2007-03-17 14:35 #0 av: LisaL

Jag har en fundering som jag skulle tycka det vore roligt att höra andras åsikter om.

Har hört mycket om ufon och utomjordingar. Tror ni att det finns energier som vi kan avspegla nere från jorden. Man kan ju kalla det vad man vill.

Min tanke är att vi är inte ensamma bara på jorden, utan att det måste finnas något annat också där ute. Kan det påverka oss eller hjälpa oss?

Har ni varit med om något eller upplevt något eller hört en berättelse så skulle jag gärna vilja höra den då detta fascinerar mig mycket.

Mvh LisaL

Anmäl
2007-03-18 18:01 #1 av: MariaJ

Jag har upplevt det som vi kallar för ufo.

 Då vi bodde ute på landet med åkrar runt oss så upplevde jag detta fenomen. Jag satt i storarummet och tittade på tv, då jag upplevde ett väldigt starkt ljus komma in genom fönstret. Eftersom jag vet att vi hade enbart åkrar runt oss så tänkte jag endast på att det var grannens traktor som kom,,,men när jag reste mig upp och tittade ut så var lamporna inte alls från ng traktor. Det kom högre uppifrån och då jag gick ännu närmare fönstret för att titta, så bara försvann ljuset helt, och det blev helt mörkt. Ljuset var så stark så att jag kunde inte se min trädgård..utan bara ljuset. Allt detta skedde på endas 30-45 sek..

Detta var för mig ng högre dimension som var på besök. Om man tänker sig en 1000-w lampa som satt på mitt hustak..för att sen bara förvinna bort på några få sekunder...

Eftersom jag har kontakt med andevärlden och har lätt för att känna av energier, så visade dom mig vilka de var..och tro det eller ej men det var ett skepp som var under en kort tid över mitt tak. Efter det så upplevde jag en upphöjning i min andliga utveckling..och om det var just denna händelsen eller om det hade skett ändå..det får jag aldrig veta !

Efter någon vecka så kom en healer hem till mig, och han sa att han upplevde en stor öppen spiral i storarummet med energier..samt att han även kände att det fanns högre vibrationer omkring huset.

Detta tror jag att han kände pga, att jag upplev detta fenomen innan.

Jag är oerhört tacksam för att jag fått uppleva detta, och jag vet att det finns fler som upplevt liknande saker runtomkring där vi bodde.

Vänligen MariaJ :-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-03-18 22:43 #2 av: Elisabeth-J

Jag upplevde liknande fenomen som Maria första gången när jag var 11 år och den andra när jag var 14 år. Men sedan har jag inte sett något så starkt efteråt men jag har fått förnimma dessa fenomen på andra lite otydligare vis och eftersom det då har varit otydligt och inte så konkret så är det heller inget jag tar till mig. Men det jag såg i tidig ålder var otroligt konkret och tydligt, den andra gången var vi två som såg det också.

Anmäl
2007-03-19 10:08 #3 av: Fdtr

En kompis drog mig med på "ufo-jakt" en mörk kväll och vi åkte utanför stan, ett gäng på kanske 10 pers.

De såg ufon till höger och vänster och jag såg bara stjärnor och ljusprickar som rörde sig som kunde varit flygplan. Men stämningen var god, kaffet gott och vi hade kul.

Vi skulle precis börja packa ihop för att åka hem när jag såg två prickar på himlen som lyste lite gulare och var lite större än de andra jag sett under kvällen. När jag håller ögonen på dom så ökar de farten markant och svänger sedan i 90 graders vinkel!! i samma fart!! Efter det så tvivlar inte jag på att det finns något därute. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.