Etiketterartiklarhealing-allmänt
Läst 17757 ggr
korseett
2009-05-30, 20:06

Quan Yin - Kuan Yin - Kwan Yin - Kanshih Yin

Namnet betyder "Hon som hör världens rop/ljud" Hon är skaparen av ljudet som belyser världen.

Quan Yin är bärare av Gudinnans och den heliga Moderns aspekter i Buddhismen. Samma aspekter som bärs av Jungfru Maria i Kristendomen och av Isis i den Egyptiska mytologin. Hon är den heliga Modern/Gudinnan, den feminina formen av Gud. Enligt Buddhismen så är hon den kvinnliga Buddhan. Hon representerar den feminina aspekten i den manliga energin. Försynens Gudinna från Kina. Hon är den eviga beskyddaren av alla barn och hon representerar också medkänsla och kärlek. Hon hjälper till vid helande och renar platser som är utsatta för negativitet. Quan Yin är en himmelsk Bodhisattva ( Bodhisattva en varelse av upplysning som är kvar nära jorden, på Kinesiska är ordet Pú-sa) och en uppstigen Mästare. Ett av hennes arbete i den himmelska sfären är att sitta med i styrelsen för Karmats lagar. Quan Yin är en av de högsta upplysta ljusvarelserna som vakar över jorden.

Quan Yin ses ofta avbildad bärande på upplysningens pärlor. Hon visas också lika ofta hälla en ström av healande vatten " livets vatten" från en vas, genom detta vatten blir allt levande välsignat med inre frid/yttre fred. Man kan även ofta se henne med en skål ris eller en pilkvist i sin hand, som en symbol för fertilitet & Gudomlig nektar. Draken - symbol för hög andlighet, visdom och transformationens Gudomliga kraft visas ofta i kombination med nådens Gudinna, Quan Yin. Ibland så visas hon med tusen armar och tusen ögon - hon ser och hör alla. Om hon har händerna kupade mot varandra är det en symbol för Yoni Mudra "livmodern" som en symbol för porten in till livet genom den universella kvinnliga principen. Ibland vistas hon sittande eller stående i en lotusblomma med ett barn i famnen eller med en lotus i handen, vilket står för modersenergin/omsorgen. Qyan Yin förblir total renhet, obefläckad av världens okunnighet och förvirring, även när hon sträcker ut sin hand för att hjälpa människan. Hon är fylld av skönhet och elegans och hennes verklighet är att alla är lika och är ett med varandra och alla förtjänar att vara helt fria.

wf11.jpg

Den här healingen introducerades 1983 genom ett fysiskt förkroppsligande av Quan Yin. Quan Yin förklarade att den här healingen bara praktiserades enbart i de högre dimensionerna av uppstigna mästare, för att hjälpa varanda och att hjälpa jorden och mänskligheten. Det är en healing till oss själva, andra och moder jord. Quan Yin har begärt att den här healingen ska återintroduceras och spridas över hela världen. Healingen är en direkt länk till - och förhärligad av Gud, universums källa. I dess ursprungliga form som kanaliserades av Giselle King kallas den här sortens healing för "Magnified Healing" av den högste Guden i universum.

Jag tillkännager att källan till orginalet av den här källan den här informationen är Giselle King men som Quan Yin själv understryker, så härstammar inte den här healingen från henne utan den är en gåva av Gud och som sådan så följer jag Quan Ying´s instruktioner och kommer att föra den vidare till dig som Quan Yin´s storslagna healing. Använd den med intigritet och kärlek och ge den vidare till dem som ber om det, för dem som är i tjänst för jorden och mänskligheten. Den är mäktig, kärleksfull och healingenergin är direkt anknuten till dig från högre nivåer av medvetenhet, healingen flyter genom alla energihjulen och kroppen (chakran) centrerar och lyfter upp dig till den högsta vibrationen.

Jag tackar Quan Yin för de här healingteknikerna och återsänder dem till jorden och mänskligheten.

Texten är publicerad med tillstånd och hämtad från Healing för alla

korseett
2009-05-30, 20:15
#1

En intressant madam det härGlad

cillaj
2009-05-31, 17:32
#2

Mycket, spännande med nya inslag.

Tack karin.

[Hukanson]
2009-06-03, 18:40
#3

Skulle du vilja utveckla det litet please . Det är alltså Giselle King som har fått Quan Yins nåd att utforma en healingmetod som hon låter andra människor lära sig . Vad innebär det ? Har någon provat ? Har den rykte om sig att vara väldigt effektiv ? Vad heter den ?

Är faktiskt uppriktigt mycket intresserad av detta och hoppas vi kan få klarhet .

Hoppfull
2009-06-03, 21:16
#4

Verkligen intressant detta! Skulle vilja gå flera av de kurserna!

Behöver du en medmänniska att prata med? Känner du dig ensam?

Titta in här medmanniska.net och se om det är något för dig.

[Hukanson]
2009-06-03, 23:46
#5

Damen heter Gisèle King , bor i Florida och träffas på websidan ;

www.magnifiedhealing.com 

Man bliver visst imponerad av dessa damer som även är Reiki Masters .

Hallå alla svenska Quan Yin lärjungar , här är något att lära .

korseett
2009-06-04, 10:01
#6

alltså jag vet inte i stort sett mer än det som står som information om healingmetoden. Syftet är att lägga ut alla Healingmetoder jag bara kan finna här på healing för att få en kunskapsbank, men det betyder inte att jag kan eller vet något mer om det. Så de som använder den här metoden hoppas jag vill delge sina erfarenheter av den här och den andra metoderna.

[Hukanson]
2009-06-04, 16:53
#7

Varför denna prestationsångest ? Det är väl ingen tävling med någon annan site typ AU om vilken som producerar mest ? Låt kvalitet bli nyckelordet och en nykter allvarsamhet inför uppgiften samla goda krafter. 

Healing är ju mer än mänsklig kärlek . Vi håller i minnet att ära källan till healing . Hur kan vi det ?  Vad säger ni om att ha Rafael till sitens skyddsängel ?

korseett
2009-06-04, 18:09
#8

va? prestationsångest?? jag tävlar inte med någon! Jag har länge haft denna önskan att få healingsajten till en kunskapsbank att hämta information ur förutom att träffas och ha intressanta utbyten.

Eftersom det hela tiden dyker upp frågor om den och den healingmetoden kan det ju vara bra att ha kunskap om vad som menas med de olika healingtyperna.

Därför skannar jag av vad som finns ute i världen och jag börjar med det som står på svenska.

För övrigt är jag aldrig inne på AU så jag vet inte hur det är på den sajten

Rafael har jag haft mycket hjälp av i mitt egna arbete med tillfrisknande men varför skulle en sajt behöva en skyddsängel?

Om du vill diskutera hur vi ska ära healingkällan så kan du väl starta en ny tråd om det ämnet för det kommer säkert att bli uppskattat och diskuteras mycket i.

[Hukanson]
2009-06-04, 19:17
#9

Ok . Healing - en kunskapsbank . Vill du veta något healt så fråga banken . Det blir nog bra det med . Men det finns en förfärlig mängd varianter därute .

Tycker du att man kan dela upp healingområdet i några huvudtyper ?

doddel
2009-06-04, 19:25
#10

smart det med kunskapsbank så som vi vill bygga upp vår sida.. Hoppas du kan få allt till en liten kunskapsbank.. Nu har jag läst så många kurser så jag vet ungefär vad som står i de flesta av de vandliga metoderna

Men det är alltid roligt att läsa om

Wargmane
2009-06-06, 16:32
#11

Tacj karin För intressant Läsning!!

_B.B //Kristina

**Målet Är Att Livet ska Levas…
*…tha mi a' lorg…*
**
_Medarbetare på Existens

rore
2009-06-17, 10:40
#12

Tack Karin för dina texter som du förmedlar så fint  till oss.

JAg bli bara mer o mer nyfiken på dessa heling metoder o frågorna surrar som 17:on i skallen på migGlad

Börjar allt mer inse att jag har detta i mig, ( inte jag,, men det känns som jag kan vara en kanal) och för mig som känner mig både färsk o lite osäker på detta område så är det skönt att få läsa om olika metoder,, filosofier osv,,, Även om andras erfarenheter och hur de hittade till det som de håller på med.

En sak som jag har kommit till insikt med är att jag kan inte förmedla någonting,,, om det är mitt ego som triggas igång,,,

men om jag släpper på mitt ego o bara finns i stunden,, utan krav,, utan prestation,, så sker det,, utav sig självt,, magiskt

🌊Det förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom 🌈

Anna-Lena Vikström
2011-07-14, 12:13
#13

Hej! Är det någon som vill lära mig Quan Yin healing i utbyte mot någon av mina distanskurser? maila mig i så fall! alv@bahnhof.se

Anna-Lena Vikström, Sierska och medium

Min hemsida: Anna-Lenas Andliga Sida Här hittar du en del gratiskurser i olika ämnen och du kan spå dig själv.

Livet är en upplevelse! Tro på dina mediala förmågor

 

Upp till toppen