Healing

Frågor kring Healing

2012-11-18 14:51 #0 av: [GunillaF]

Någon gång då och då dyker frågor upp här på sajten om hur man ger healing, hur man lär sig att ge healing osv. Jag har knappast svar på allt, men jag tänkte att jag kan ge min syn på hur det är.

Healing är, oavsett vilken metod som används, energi från universum/healingguider (eller vad man vill kalla det) som förmedlas kärleksfullt genom healern till den som vill ha healing. Det är alltså inte healerns energi som ges ut.

Det finns många olika metoder att förmedla dessa energier. Det finns Reiki healing, Kristallhealing, Andlig healing osv. osv. Men som sagt, vilken metod som än används, är det den universiella, kärleksfulla energin som förmedlas genom healern till klienten/mottagaren.

Alla som är kapabla att känna kärlek till sin nästa kan förmedla healing genom en kram, ett handslag, en önskan om tillfrisknande/tröst/styrka. Det kan räcka långt.

Vill man sedan utveckla sin förmåga lite mer så finns det kurser/utbildningar på många ställen i vårt avlånga land. Några tips kan ni få under "Länkar" uppe till vänster i listen på vår sida.

Visst kan man lära sig själv också genom att läsa hur andra gör och försöka själv, men jag skulle ändå rekomendera att gå en utbildning för att lära sig t.ex. när man inte ska skicka/förmedla healing, lära sig lagar om detta, lära sig om chakran och om blockeringar i dem. Vad de olika chakrana står för, vilka "sjukdomstillstånd" man kan råka ut för när det är blockeringar i olika chakran. Man får lära sig om hur klienten kan reagera på healing och hur man då "tar hand om" det.  Osv. osv.  Man får  "verktyg" att på bästa sätt förmedla healing, samt att informera och ta hand om både före och efter healingen.

Det finns artiklar här på sajten om hur några av oss förmedlar healing. Titta under kategorin Artiklar och klicka dig fram.

Det finns Artiklar om olika healingmetoder, chakran och auror också.

Läs, begrunda och fråga så svarar vi andra så gott vi kan.

Anmäl
2012-11-19 10:24 #1 av: Andina

Tack Gunilla för denna artikel! Glad

Och jaa, det finns så många tekniker och metoder, så det bör finnas något som passar var och en. Många gör som jag, provar sig fram helt enkelt.

Jag håller också med, att det kan ge lite extra att lära sig om chakran och annat omkring detta med Healing.
Intuition tillsammans med teoretisk kunskap är oftast en superp kombination!

 

 

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-11-20 15:12 #2 av: [Zoriba]

Tack Gunilla för en bra beskrivande artikel. Healing är ju så mycket egentligen och kurser,böcker,praktik är toppen redskap att ta med sig och sen efter ett tag brukar man utforma sin egen metod som fungerar bäst för en själv att jobba med.

Roligt du skrev den här artikeln nu för bara en kort tid sedan hade jag en kanalisering med min guide kring just ämnet healing.Han påminde mig då om att healing också är visdom,ju mer vi öppnar upp för helande energier ju mer rena hela kanaler får vi och på så vis också visdom från guider och änglar.

Sen som du skiver om chakran dom är ju så otroligt viktiga att balansera upp,förstå dom blockeringar vi utsätts för men tyvärr glöms dom lätt bort och jag slarvar själv titt som tätt med just chakrabalansering så nu fick jag en liten påminnare,balansera mina chakran mer än jag gör.

Healingen tar liksom plats överallt,den är verkligen gränslös med helande,kärlek,värme och djup visdom.

Kyss

Anmäl
2013-01-04 12:18 #3 av: [GunillaF]

Jag puttar upp denna för jag tror att många missar att läsa artiklarna om de inte puttas upp ibland.Glad

Anmäl
2013-06-23 15:47 #4 av: [GunillaF]

Skämtar

Anmäl
2014-01-03 08:48 #5 av: [GunillaF]

Glad

Anmäl
2014-01-04 12:10 #6 av: [reachyourdream]

Vad bra skrivet! Kul att läsa.

Anmäl
2014-01-04 12:29 #7 av: [GunillaF]

#6 Tack :-)

Anmäl
2014-01-04 13:18 #8 av: [Bettanbop]

Bra ide att putta upp Tummen upp Du skriver så bra och lätt att förstå.

Tänk att det har gått ett helt år sen jag hittade hit och ställde miljarder frågor och slukade allt vad ni skrev och sa, känd ibland hur trött ni blev på mina frågor Pustar

Till alla nykomlingar Vinkar läs läs läs, här på healing ifokus finns massor av bra artiklar att lära sig ifrån Nördoch alla är jätte trevliga och snälla HjärtaAnmäl
2014-01-04 13:23 #9 av: [GunillaF]

#8 Inte blir någon less på någon härinne Bettanbop :-) Det är så roligt att kunna hjälpa till och svara så gott man kan och väldigt roligt att våra artiklar och trådar läses så man inte skriver i "onödan"!

Anmäl
2014-01-04 13:38 #10 av: [Bettanbop]

Nä inte blir någon less, håller med om att det är kul att svara på frågor så gott jag kan, nu när jag kan svara, utefter mina erfarenheter och vad jag lärt mig.

Att svara på frågor är bara bra, för då får man tänka till och komma lite längre i sin utveckling.

Det var nog jag själv som blev lite less på mina frågor och tyckte att jag inte lärde mig fort nog. Men jag lärde mig att bli kompis med tålamodet och skynda långsamt GladAnmäl
2014-09-05 14:36 #11 av: sveavännen12


Jättebra artikel!!

Anmäl
2014-11-10 15:37 #12 av: [GunillaF]

#11 Tack Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.