Healing

Så många helande krafter det finns !

2011-09-17 10:28 #0 av: [walkinbeauti]

Har ni tänkt på hur mycket omkring oss som ger healing.Inte alltid måste vi besöka en healer utan kan bara gå ut i vår vackra natur och inhämta helande kraft,eller göra något som vi själva tycker om.

Det finns oändligt många vägar till helande. Vi kanske är den som trivs i köket, laga mat eller baka det för mig personligen är helande. Någon kanske trivs att fiska eller plocka bär i skogen och allt som gör att vi mår bra är en helande kraft. Vi tillför automatiskt ljus till vår själ när vi trivs med vår vardag.

Minns mitt förra jobb där jag vantrivdes dom sista åren men stannade kvar då det rådde lågkonjuktur och man hade en säker anställning med många år på nacken. I dåvarande läget förstod jag inte varför jag alltid mådde så dåligt. Man kunde lämna bostaden och må bra men väl inne på arbetsplatsen dök smärtan inombords upp.

Körde tunnelbana på den tiden en plats med många negativa energier som dränerade, man mötte andra kollegor som inte mådde bra och öppen som jag är tog detta fäste och ledde till utbrändhet.

Med facit i hand är det lätt att säga jag skulle bara sagt upp mig,hittat nytt och hade jag lyssnat på min andes signaler hade jag förmodligen idag inte vart pensionär utan fullt arbetsför.

Därför är det så viktigt att vi lyssnar till andens signaler,att vi förändrar vår livsstil och gör något som tillför det positiva.

Har man en bra fritid där man får göra sånt som man trivs med kan bara det ge healing och styrka att orka med ett yrke man inte trivs med.Det bästa är att finna ett jobb som fyller en inombords och inte dränerar på energi.

Det är inte lätt att i dagens läge hitta nytt jobb men vi kan alltid be våra guider eller skyddsänglar visa oss vägen till ett bättre jobb och liv.Dom bara väntar och vill ingripa om vi ber dom.

Det finns healing att hämta i allt om det är något vi trivs med,djuren har en enorm helande kraft,naturen vår kära moder bjuder på många fina energier.En del vill kanske resa och finner välbehag i att besöka många länder medans någon annan föredrar sin lilla röda stuga i skogen.

Att kombinera besök hos en healer med det som i vardagen får oss att må bra det stärker vår själ och vi tillför universums ljus till vår ande.Att tillåta sig må bra,att tillåta sig gråta,att tillåta sig bli arg allt detta är en ventil som så väl behövs.Instängda kännslor kan göra mycket ont om dom inte får komma ut.

Av någon underlig anledning unnar vi oss alldeles för lite och jag vet inte varför men om vi tänker om där och ger oss det som vi mår bra av då ger vi till andra på vägen eftersom dom känner vår positiva energi som smittar av sig som ringar på vatten.

Våga unna dig själv,besök ett spa om det är något du trivs med.Gå ut i skog och mark,bjud dig något gott att äta gör det som känns bar för dig då får du ny kraft och ny energi. Sätten är måga att finna harmonin inom sig och tycker vi det är svårt be om hjälpen till förändring hos dina guider eller skyddänglar.

Alla är värda att må bra så våga unna dig den glädjen .

Ljus och kärlek till er alla !

©

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-09-17 10:41 #1 av: [GunillaF]

Så bra skrivet Walkinbeauti. Tack för det!

Jag håller med dig i det du skriver. Det gäller alla att försöka ha en bra fritid och ett arbete vi trivs med. Nu är det inte alla förunnat att ha ett arbete eller ett arbete att trivas med. Därför är fritiden änu viktigare. Att verkligen göra det som själ, kropp o ande behöver.

Ofta, väldigt ofta, märker jag när jag healar andra (framförallt kvinnor) att det ligger undanstoppade, obearbetade känslor från kanske många, många år. Vi kvinnor har ju fått för oss (många av oss iaf) att vi ska vara så himla duktiga. Vi tar hand om familjen, barnen, ev make, släkt och vänner. Men tillåter vi oss att andra ska måna om oss?!

De här obearbetade känslorna stoppas undan och stoppas undan och till sist är det fullt. Då visar det sig i olika krämpor och sjukdommar...

Nä, njut, ta tillvara på fritiden, ta tillvara på och gör vardagen lite glädjefull, unna dig en stund för dig själv och gör det du vill. Låt andra måna om dig ibland. Gråt, skratta. Håll inte tillbaka!Kyss

Anmäl
2011-09-17 10:53 #2 av: Indiania

Tack Walkinbeauti för din fina artikel!

Jag håller med om det du skriver, det är livsviktigt att trivas både på jobb och privat. Jag blev ju " utbränd " för 11 år sedan och det har fört mycket gott med sig. Jag klarar inte av att stressa längre och jag ser världen med nya ögon kan jag säga, det finns så mycket helande i vår natur och i våra djur och tar vi oss tid känner vi kärleken hos människor också, alla har något gott i sig även om det yttrar sig på olika vis.

#2 Instämmer med dig Gunilla att vi skall vara snälla mot oss själva också och känna att vi också behöver ta emot. Håller vi inne våra känslor så blir det värk i kroppen på sikt ( kan bli ) kanske är bäst att tillägga.

Kram till er alla! Glad

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2011-09-17 11:22 #3 av: [walkinbeauti]

Tack båda två Kyss

Ja tänk om vi kunde lära oss att unna oss själva inte bara andra.Det börjar ju hos oss mår vi bra ger vi så mycket mer till andra Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-09-17 12:43 #4 av: Andina

Helt jättebra artikel och en viktig så'n! Jag kan bara hålla med i vartenda ord i artikeln och i inläggen ovan!

Den stress vi lägger på oss själva genom våra tankar, vår oro, vårt ältande, våra rädslor borde egentligen vara den signal som säger; "Hörrujag, nu är det dags att göra nå't som är bra för mig!" Men oftast gör vi precis tvärtom, låter tankarna styra och mala ner mer och mer...

När vi gör eller är i situationer då vi känner vår kreativitet flöda det är då vi helas även inombords. Då klarar vi även av att hantera motgångar och besvär om vi stärkt oss genom att bejaka det vi känner är rätt att göra eller rätt plats att vara i.

Tack Walkin! Superduper!

 

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2011-09-17 12:53 #5 av: [walkinbeauti]

Tack själv Andina Kyss

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-09-21 11:52 #6 av: majlar

Håller med övriga. En jättefin artikel som tål att tänkas på. Lyssnade tyvärr inte heller när min kropp signalerade, till slut skrek den och la av. Jag hamnade på akuten och därifrån till ett evigt kroniskt värktillstånd. Diabetes typ 2, sjögrens syndrom, hypotyreos.

Jag hade en aning, men lyssnade inte. Varför undrar jag idag.

 

Anmäl
2011-09-21 12:46 #7 av: [ormvråken]

Instämmer också i kören. Visst är det så sant som ni säger här. Här har ni en till som kollapsade totalt för att jag inte lyssnade på kroppens signaler i tid..

Fint och bra skrivet walkinbeauti Skrattande

Anmäl
2011-09-29 10:46 #8 av: solvinge

Tack för en bra tråd. Jag är nog den som har lyssnat på kroppen tack och lov, jag har nu två jobb på timmar där jag trivs och kan bestämma hur mycket jag vill jobba.

Baksidan är att jag aldrig kan lita på en viss månadsinkomst, men tycker att hälsan är viktigare än pengar. Men jag litar på att allt ordnar sig och det har det gjort hittills.

Anmäl
2011-09-29 13:58 #9 av: rore

Tack för en bra och hoppfull artikel Wb, och visst är det så att vi mår mycket bättre när vi följer vår innersta önskan och slutar upp att kämpa emot den,,,,Kyss

Det är ju märkligt hur länge vi kan stanna kvar i kampen mot det som egentligen vill oss välFörvånad.

Känslorna är vår vägledare. de talar om när vi är galet ute och ändå är vi så många som nästan kör slut på oss själva för att vi kämpar för att behålla "föreställningen" om Hur det ska vara.

Det är så sorgligt på ett vis.samtidigt som det är hoppfullt.

För  det är precis som om Vi behöver kraschlanda riktigt ordentligt innan vi förstår,,, att lyssna till kroppen och känslorna.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2011-09-29 14:01 #10 av: [walkinbeauti]

Tack snälla ni Glad

Tänk vilken skillnad det blir när vi stannar upp och lyssnar följer vårt inre då brukar det faktiskt bli riktigt bra och man mår så mycket bättre inombords Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-09-29 14:08 #11 av: rore

Så sant som det är skrivet WbFlört

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2011-10-04 13:21 #12 av: [ormvråken]

Läste det här en gång till och ja, ibland måste man ha en riktig kraschlandning tydligen för att inse att man verkligen ska lyssna på intuitionen.

Tack igen för fin läsning Skrattande

Anmäl
2011-10-04 13:29 #13 av: [walkinbeauti]

3 12 Tack själv ormvråken Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-10-04 13:32 #14 av: szirius

Fint skrivet.

#2 jag tror inte att NÅGON "orkar stressa" , men de är bara de som vågar känna efter, som beslutar sig för att förändra sitt liv.Kyss

#8 jag har gjort samma val som dig, likaså min make. Ingen rutin i inkomsten, men med tillit till att vi alltid är burna och omhändertagna av universum så går det. Och att känna med hela hjärtat att man valt något man älskar att göra, ger en känsla som är värd tusen gånger mer än en större inkomst! Men det satt långt inne hos mig...ett år tog det innan jag vågade hoppa!

Anmäl
2011-10-04 13:47 #15 av: [ormvråken]

Visst är det en konst att verkligen "våga hoppa" som szirius säger, att man törs förlita sig på att saker och ting ordnar sig ändå. För är det rätt så går det lätt, och saker och ting ordnar sig ändå fast man inte vet hur framtiden kommer att se ut.

Hur många människor är det inte som lever för en rejäl inkomst och är olyckliga innerst inne? Pengar är inte allt och man blir definitivt inte lycklig av att ha för mycket av dem. Men visst underlättar det att få ha pengar. Ändå så finns det så mycket annat att vara lycklig över i tillvaron.

Anmäl
2011-10-04 14:40 #16 av: Andina

#14 - Grattis till att du vågade hoppa! Och ni andra som också gjort det!

Ett år... det gick snabbt!

För mig tog det mååånga år innan jag vågade hoppa på riktigt! Jag har aldrig ångrat det! Fri att leva som och göra det jag önskar. Ekonomiskt - jah, löksoppa är jättegott när det krävs! ;)

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-12 13:06 #17 av: nadiberry

hej :) jag är 14 och jag vill inte bli tråkig som många tonåringar som inte pallar. och jag vill inte vara en sån som bara bryr sig om kläder och smycken. Jag vill heller inte bli en tråkig vuxen när jag blir stor. Jag vill va som pocahontas. Jag vill liksom vara fri,  kunna känna mig fri som ett barn. Är det möjligt att man kan va sån fast än man är vuxen?

Anmäl
2012-02-12 13:18 #18 av: Andina

Absolut, vill jag säga! Skrattande Och det är ett jättehärligt mål du har i livet! Barnet i oss borde vi alla bejaka och 'ge näring'!

Så fortsätt att fokusera på vad du vill (inte på vad du inte vill) - på att få vara det fria barnet Pocahontas som du är inom dig!

Det inlägget gjorde mig glad, Nadiberry! Skrattande

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.