Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Våra Gäster på Forumet.

Vår GÄST Pehr Trollsveden

2007-04-11 11:12 #0 av: MariaJ

Jag vill välkomna vår gäst till forumet. Han heter Pehr Trollsveden och är en av våra främsta djurkommunikatörer. Pehr har arbetat i många år med djurens språk, men även med djurhealing. Han har skrivit böcker, spelat in cd-skivor samt varit med i radioprogram. Välkommen in och ställ era frågor till honom ! Ni kan ställa frågor fram till den 30/4-07. OBS Denna ligger även som tråd i forumet

Jag tycker det är jätteskoj att få presentera Pehr Trollsveden här på Healing.ifokus Då jag frågade om han vill gästa oss på forumet så fick jag bara till svar...Visst kan jag det ! Och på den vägen är det.

Pehr har varit en verksam djurkommunikatör i många år, då han hjälpt och stöttat väldigt många oroliga djurägare med sina djur. Han har en bred kompetens och hans bemötande med djuren är underbar.

 

Hur arbetar han:

- Privata Konsultationer

- Kurser " Tala med djuren "

- Reiki steg 1,2,3

- Mediumutbildningar

- Tarotkort

- Seanser

- Mässor

Och mycket mer...

 

Pehr har även skrivit böcker, spelat in cd-skivor och varit med i radioprogram.

Jag vill nu att vi lyfter fram djurkommunikatören Pehr, och hans arbete med våra djur. Jag har bjudit in honom till forumet för att svara på frågor som handlar om djurens energier och djur healing.

Var nu inte blyga för att ställa frågor till Pehr. Bombadera honom med alla era tankar och funderingar. Inga frågor är fel, utan ta upp det du funderar på som handlar om våra djur. Ni har fram till den 30 April på er att ställa frågorna, sen leveraras frågorna till honom så han kan svara.

Vänligen MariaJ:-)

Relaterade länkar

 

* www.trollsveden.nu

*   www.sdkf.se

 

Av: MariaJ

 

Datum för publicering

  • 2007-04-11

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-04-11 18:18 #1 av: Bokskogens

Hejsan!
Var ska vi skriva våra frågor? Fundersam Skall vi lägga in dem här eller ska de skickas någonstanns?

Ha en fin dag!
Purr å jam Anneli å pissarna... =^..^=

Anmäl
2007-04-11 18:25 #2 av: MariaJ

Hejsan ! Välkommen hit.. Det går jättebra att skriva alla era frågor här, så vidarbefodrar jag allt till Pehr den 1 Maj.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-04-11 21:40 #3 av: Bokskogens

Hejsan!
Har en ocicat hona på 6 år som under olika perioder kissar i våran säng hemma. Hon är samtidigt väldigt stressad, skrikig och elak mot de andra katterna.
Så kommer det perioder där hon är som en ängel och skulle aldrig komma på tanken att kissa i sängen från ha kissat flera flera gånger i veckan (ibland flera gånger om dagen).
Nu har vi flyttat till en större lägenhet så stänger in till sovrummet på dagarna och katterna har endå 80 kvm att röra sig på. Hon kissar ingen annan stanns än i sängen.
Vet att hon läser av mej väldigt mycket och skulle vilja lära mej att läsa henne bättre.
Varför kissar hon i sängen?

Anmäl
2007-04-12 02:50 #4 av: mandymoo

Ser fram emot att se alla frågor - för det borde komma in massor - jätte intressant tycker jag - och sen få läsa svaren. Verkligen kul och intressant *ler* Längtar redan tills svaren är här.

Anmäl
2007-04-12 11:01 #5 av: AlbaStiffler

Mina frågor: Vad innebär det att vara djurkommunikatör? Hur pratar du med djuren? Vad skiler din förmåga mot en vanlig djurägares dagliga kommunikation med sina djur? Varför/när ska man anlita dig?

:-) Vore alltså intressant att höra lite vad ditt arbete går ut på!

Mvh

/Iller- och hundgalning

Anmäl
2007-04-12 14:00 #6 av: [QueenTizzan]

Hej Per

Jag har en fråga ang en hund jag hade som försvann i skogen för mig för 2,5 år sen.
Kanske du kan se om du får någon kontakt med henne?

Vore evigt tacksam.

Anmäl
2007-04-12 14:07 #7 av: sofie

Vi har en 6 år gammal iller hona som heter Göris och vi vet inte nått om hennes förflutna. Vi har haft henne i 2 år. Hon har haft två ägare innan oss och vi skulle vilja veta om du kan få henne att berätta om sin första ägare. Och lite hur hon hade det där.

Tack på förhand

Anmäl
2007-04-13 00:24 #8 av: kajanus

hej pär, har två st katter zelda o roger, vi tog dem från ett katthem de är så kallade hittekatter. honan är alltid så rädd för allt o alla, utom mig som är matte, vi undrar så vad hon kan ha råkat ur för tidigare, innan hon kom till oss nov-98.och varför roger är så elak mot henne, hon fräser jämt åt honom han kom till oss maj 99.vill så gärna förstå dem bättre o göra det bra för dem. tacksam för svar mvh susanna

Anmäl
2007-04-13 13:32 #9 av: diii

ÅÅh våran lilla Conchi(perser hona,icke kastredad på 6 månader) är grinig mot främmande igen. Hon tkte om mina vänner , lekte med dem , slicka deras händer . Men sen en kompis som är lite stor kom på besök har hon skrickit, fräst och skakat för främligar. Det min vän gjorde var att börja sig ner lite emot Conchi,då fräste hon. Mina föräldrar var på besök, då gömde hon sig och skrek så mkt hon orkade. Och igår kom min bästa vän hon gillade förr (inte stora tjejen) och så gömde hon sig i sovrummet,min vän försökte ge henne lite godis hon älskar men hon fräste.

Känns tråkigt hon har gjort baksteg eller vad man säger, uppfödaren skulle kanske komma på lörda och besöka lilla Conchi men känns lite pinsamt visa upp en livrädd katt... vi tkr det låter lite lite det med min stora vän som hälsade på henne sådär uppifrån,men det har inte hänt annat vi vet om. Vi skämta att hon har  PMS eller ngt...

känns vi kan inte heller strunta i att ta emot gäster...

Som sagt hon tkr om oss...men inte främlingar...

Anmäl
2007-04-13 15:03 #10 av: thilda-

Hej!!
1.Jag vill veta vad mitt russ tycker om mej (säby's Ludmila)
2.hur jag ska kunna få hon att springa snabbare på tävlingar?
3.varför galopperar hon så mycket? speciellt vid tävling!
4. varför blir hon "skadad" hela tiden??

Anmäl
2007-04-13 15:50 #11 av: MariaJ

Jag vill att alla som skriver frågor till Pehr ska veta att hans uppdrag som gäst är att besvara frågor ang djuren energier och om hur han arbetar med djurhealingen.

Då jag sett att det är många frågor som tar upp endast personliga enskilda fall, så vill jag säga att det inte säkert att ni får ett personligt svar från honom, utan får svaret mer generellt.

Jag vill skriva detta så det inte blir någon missuppfattning då svaren levereras.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-04-14 21:47 #12 av: anki1

Jag vill veta hur man kan få en vildfödd katt hanterbar. hon är omkring 6 år och har varit hos oss i 2. hon har passerat igenom stockholms katthem och igenom 2 olika ägare som inte kunde ha henne. den sista slängde ut henne. Hon får panik om man håller henne. Hon tycker om att bli klappad och kelad med, borstning och fronline går bra, tas som klapp och kel. kloklipp går inte. det tog en månad att av matning och lock att få henne ur garaget, och då med hjälp av burfälla. Nu måste hon och  sotis flytta igen. Pga sonen är allergisk och min dotter tar dom. flyttar om en vecka.


Älska dig själv för den du är

Besök mig gärna påWWW.facebook.se/ankis smycken o textilhantverk

Anmäl
2007-04-14 23:02 #13 av: rulda

hejsan
jag har tagit hand om två stycken hankatter på snart två år som är världens keligaste, går utmärkt på lådan och klöser aldrig på möblerna.
Allting funkar jättebra förutom att dom är livrädda för andra människor.
När jag är hemma själv med dom springer de runt och pratar och leker. De ska gosa och mysa och busa.
Men så fort min sambo kommer hem springer den ena in under soffan och den andra stelnar till.
Han har aldrig skadat katterna utan försöker skämma bort dom och prata med dom för att dom ska känna sig trygga med honom.
Jag förstår att de är rädda för främlingar men han är hemma varje dag så jag tycker att de borde vänja sig.

Hur får man katter att vänja sig vid en speciell människa? Finns det några knep? Eller kan det helt enkelt vara så att kissarna inte tycker om män?

Anmäl
2007-04-16 11:28 #14 av: MariaJ

Fortsätt att skriva era frågor och funderingar om djurens energier.  Skrattande 

Jag undrar ochså hur djurhelingen fungerar ? Var sitter djurens chakran ?

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-04-22 00:24 #15 av: mandymoo

Hur lång tid har man på sig att komma med frågor?

Har en del funderingar på frågor men får inte till hur jag ska ställa dom... hmmm .. ja är det meningen att jag ska ställa dom så kommer dom att formulera sig *ler*

Anmäl
2007-04-22 13:38 #16 av: kockan

Hej!

Vet inte om detta är rätt att fråga här. Jag tror att vi har något hemma hos oss en ande eller ngt. Tv.n har startat utan anledning likaså en radio. sen har jag en katt som ibland reagerar på ngt, han sätter sig upp och tittar på något som jag inte kan se men jag ser att han ser något. Jag tror inte att det är något som inte är bra och det är inget som skrämmer mig, men jag undrar om djur är mer känsliga för energier än vi människor. Tacksam för svar. Mvh Kockan

Anmäl
2007-04-25 12:10 #17 av: Robinsnel

Som #14 undrar jag hur djurhealingen fungerar? Då främst dessa "energier", hur det ligger till..

Anmäl
2007-04-25 20:06 #18 av: Magi-cat

Hej Pehr! Vilka metoder använder du när du letar efter försvunna djur? Försvunna saker?

Hjärta Klicka på https://naturarvet.se/ Rädda en bit skog! Hjärta

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2007-04-26 23:58 #19 av: MariaJ

Nu puttar jag upp tråden för att säga att jag snart kommer att lämna över frågorna till Pehr. Så skriv på och fråga nu om djuren, healing eller vad som som berör hans arbete.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-04-29 04:13 #20 av: Tiia

Hej Pehr!

Jag har en katttjej på 14 år som har astma.

Hur och  vilka ställen kan jag bäst heala henne (hon äter kortison också)?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.