2007-04-14 13:35 #0 av: MariaJ

I vår "gissa vem tävling" så var vår hemliga person Malin Berghagen. Då vi startade tävlingen så trodde vi att fler ledtrådar skulle behövas för att få det rätta namnet, men vi fick vår vinnare direkt. Så i denna lilla artiklen vill vi berätta och hänvisa till hennes egen sida. Välkomna in !

Här har jag gjort ett utdrag från hennes egen hemsida, så kom in och ta del av hennes hemsida, där du får veta mer om Malin och vad hon står för i livet.

 

Om mig och mitt arbete

 

malin nilssonMånga har frågat mig varför jag gör så mycket olika saker. Jag har aldrig riktigt förstått den frågan eftersom det jag gör bara är delar av den jag är. Jag har alltid försökt jobba med det som ligger mig närmast för där ligger också min kunskap. I det som intresserar mig. Skådespelaren och regissören Figge Norling kallade mig en gång för levnadskonstnär och det ordet tycker jag väldigt mycket om. Ja jag är en levnads konstnär, jag vill skapa mitt liv och ta tag i de möjligheter som finns där. Att bryta upp och våga ta nya vägar men ändå hålla sig inom det som intresserar mig, det är oerhört stimulerande. Här får du nu några beskrivningar av det som jag kallar...

Tack Malin för du ställde upp i tävlingen !

 

Vänligen MariaJ och LisaL

Relaterade länkar

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2007-04-14