Moder jord- och naturenergier

Pyramidens Energier

2007-03-25 17:24 #0 av: MariaJ

Detta fenomen har förundrat både proffesorer och vetenskapsmän, men även de mediala männiksor som arbetar med deta kraftfält. Vi har förstått att då den första pyramiden byggdes för ca: 2500 f kr, så fanns det ingen utvecklad teknik som vi har idag. Det som är mest förbluffande är att dessa bygge gjordes med sådan precission och exakthet att vi nu aldrig någonsin kan förstå hur de gjorde. Kom in och ta del av artikeln, då den bjuder på mycket intressant läsning.

 

Pyramidens uppbyggnad

 

Det allra flesta pyramider är byggda i Egypten, men det finns också pyramider byggda i syd-och Centralamerika. Byggnaderna började byggas så tidigt som ca 2600 f Kr. Det finns många som byggdes då, men som naturligtvis inte är kvar eller har hamnat under sand. Det är mycket länge sen de visste att pyramiden var en helig byggnad.

 

Det har funnits olika tankar om varför de byggde dessa pyramider. Vissa tror att de byggdes för att göra gravplatser, men vissa människor som forskat tror att de byggdes för att ha som heliga tempel. Det finns även teorier om att präster använde dessa tempel för att förhöja och laga vår jord med dessa energier som pyramiden skapade. Så kontakten med kosmos blev bättre i en utformad pyramid. Det pratades även om att pyramiden var en samlingsplats för andra civilisationer från universum.

 

Vårt sätt att bygga idag är inte i närheten av vad egyptierna gjorde för över 4000 år sen. Dessa uppbyggnader är som sagt planerat så de är matematiska fenomen. Hur de kunde byggas och hur de planerades det då ?  Med de 4 triangulära sidorna mättes det med 51 grader, 51 min, 51 sek då de reste sig mot himlen. Pyramiderna byggdes av med exakthet så att man än idag har många frågetecken om hur allt bygge fungerade. Hur kunde man veta så exakt hur man skulle göra ?

Den största pyramiden av alla är den Stora pyramiden i Giza. Den har uthärdat allt som tiden och väderåren har givit den. Pyramiden är även känd som Keopspyramiden. Keops är en farao som regerade i den fjärde dynastin (runt 2450 f Kr). Pyramiden är 146 m hög och 231 kvadratmeter vid basen.

Det finns berättelser om hur en man vid namnet Dr Brunton var i denna stora pyramid, och ville se och uppleva själv vad som hände där. Under tiden har var där själv så upplevde han en otroligt stark känsla av att han skulle gå därifrån, det var krafter som ville ha ut honom från pyramiden, men han lät inte dem ta övertaget. I samma stund som han tänkte att han inte skulle ge upp så tonade dessa känslor bort, och två överstepräster kom i kontakt med honom.

Han befalles att lägga sig på en kista och upplevde då att han befann sig utanför kroppen. Kontakten med prästerna blev stark, och de berättade om de förlorade arken, samt att hans uppgift skulle vara att föra ut ett budskap till människorna. Alla som vände ryggen åt sin skapare och såg på sina medmänniskor med hat, skulle förgås av sina egna tyngder inombords.

Pyramidens alla hörn har healingkraft och en strålning utöver vår healingform. Det sägs att pyramiden återupptar energier som försvunnit från sitt ursprung. Så om jag har en kniv där jag ser att eggen och skärbladet är dåligt, så kan jag lägga kniven i en pyramid så den återfår sin balans och återgår till sitt ursprung. Detta är en övning som ni kan prova med hemma om ni vill, för att sen skriva om på forumet.

Vad gör då pyramiden med oss?

 

Pyramiden sägs vara en kraftfull healingförstärkare då den kan lindra smärta men också helt bota allvarliga sjukdomar. Här nedan följer flera stycken olika möjligheter med Pyramidens kraft. För dessa behandlingar kan du också ha en kristallpyramid.

 

 • Placera den under sängen med spetsen uppåt mot din värk. Om du har värk i hela kroppen så ställ den mitt under sängen för bästa resultat. Man kan be om ljus från den, för att lindra eller bota sjukdomen.
 • När man mediterar så kan man visualisera en pyramid runt sig. Detta förstärker kontakten med andevärlden och det clairvoyanta seendet. Man kan uppleva ett otroligt lugn eller en exalterad upplevelse under meditation.
 • Man kan även uppleva utanför kroppen upplevelser i pyramidens energi. Då pyramidens kraft direkt under toppens mittpunkt är som starkast, så visualiserar man sig utanför kroppen. Den kan förstärka upplevelsen.
 • Pyramiden är även stressreducernade och påverkar kroppen till en lugn och avslappnad känsla.
 • Healingkraften förstärks vid användning av pyramidens kraft. Man kan även då man behandlar en klient visualisera en pyramid som fyller på energi, och reducerar smärtan.
 • Man kan rena och påverka allt på jorden med pyramidens kraft. Såsom vatten, växter och djur.
 • Om vi har obalans i vårt hem så vi känner att det är så mycket negativ kraft där, så placera en pyramid i hemmet och du ska snart märka en förändring. Det finns energi i allt på vår jord, så därför kan vi använda pyramidens kraft till allt.
 • Man har lättare för att utestänga dåliga tankar och orliga funderingar. Man påverkas positivt och balanserat i kroppen då man är i en pyramid. Om du skulle börja funder på något som du inte vill tänka på, så visualisera en pyramid runt dig och be den heala dig och dina tankar.
 • Man förstärker sina sinnen som till ex, ditt färgseende, din psykiska koncentration, minne, tidigare liv, inkarnationer, symboler, musik och sfärens alla möjligheter mm.
 • Man kan även rena stenar, smycke, och kristaller i pyramiden.

 

Bygg din egen pyramid:

 

Koppartråd och koppar rör leder energi, men det behöver inte tvunget vara detta materialet då du bygger. Det finns de som byggt även av trä eller glas.

 

Du kan bygga en pyramid för din blomma då du använder dig av koppar tråden. Klipp fyra lika stora delar och sätt ihop dem i ena sidan. Dela sedan på dem och klipp en tråd som ska vara basen i pyramiden. Placera de sen över krukan för att se effekten på blommans energi.

Du kan bygga en pyramid till ett rum. Om du har ett rum som du använder vid avslappning och meditation, eller till behandlingar så kan du bygga en kopparrörs pyramid till rummet. Den behöver inte vara jättestor men det är bra om man kan stå rak under den. Du kan ställa en stol, en säng eller kuddar inuti pyramiden, för att sen uppleva de mest fantastiska upplevelser.

Det finns även de som byggt sina pyramider i trä, och de har fungerat över förväntan.

Jag ska lägga in ett test på forumet, och det vore skoj om ni vill delta i experimentet.

 

Vänligen MariaJ:-)

 

 

Av: MariaJ

Datum för publicering

 • 2007-03-25

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-03-29 17:09 #1 av: Mooniawitch

Jag gick en slagrutekurs förut, vi träffades 6 ggr och det var olika ämnen varje gång. En av gångerna var det Energilinjer. Och just den här sortens linjer användes förr vid bla stående stenar. Ialla fall så leta vi ut ett energilinje kryss och Erik(kursledaren) hade med sig en ca halvmeter hög pyramid som han själv tillverkat i hård papp (väldigt stabil). Den satte han rakt över energilinje krysset och så fick vi mäta energierna. Om man kände med handen ovanför pyramidens topp så kände man energin och värme, häftigt. Sen från pyramidens spetsar växte det energilinjer, på liknande sätt som vid stående stenar, förr i tidens sätt att kommunicera. Ställde man sig gränsle över pyramiden och stod och laddade en stund, så mätte de andra kursdeltagarna min aura så var den mycket mycket större än vanligtvis. Tog man dessutom en dorje i ena handen så växte auran ännumer. Enormt spännande dag hade vi. Jag har kort på när vi håller på med pyramiden som jag kan försöka lägga ut sen.

Ljus och kärlek

Ulrika

Anmäl
2007-03-29 17:49 #2 av: MariaJ

Ja. Tack det vore jätteroligt om du kan lägga ut korten här. Du kan ju bilfoga länkarna i inlägget. Jätteskoj att du upplevt dessa energierna. Skriv gärna mer om din upplevelser när det gäller pyramiden och dessa krafter som finns.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-03-30 23:15 #3 av: Mooniawitch

Jag hade två bilder på när vi höll på med energilinjer och pyramiden här kommer den ena, på den mäter vi energin runt pyramiden.

Anmäl
2007-03-30 23:17 #4 av: Mooniawitch

Här kommer bild två, när vi känner på energin på pyramidens spets.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.