Annons:
Etikettupplevelser
Läst 11283 ggr
MariaJ
4/30/07, 11:48 AM

Medial Utveckling

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vi på forumet vill här presentera vår nya medarbetare Sofi Hedberg. Vi tyckte att det var bra att hon ville dela med sig till alla oss om sin utveckling inom det mediala, då vi tror att det är väldigt många som kan känna igen sig i hennes berättelse. Hon är en duktig skribent, så läs och njut av hennes lilla, men ack så berörande berättelse !

Min mediala utveckling!

Jag heter Sofi Hedberg och är 31 år, är gift och har 2 underbara barn samt en katt. Det jag tänkte berätta om, det är min mediala utveckling. Men först citera något tänkvärt skrivit av Jonas Gardell.

" När jag var liten kunde jag trolla"

Jag kunde göra underverk, läka sår

Och gå på vatten, färdas obegränsat

I tid och rum, jag hade makt att förvandla

Världen eller skapa en ny. När jag var

Liten kunde jag trolla. Det var innan

Dom lärde mig att jag inte kunde.

Tänkvärt tycker jag. För jag tror att alla föddes medialt, fast omgivningen formar oss. Jag tror det är viktigt hur vi bemöter våra barn. Jag har sedan jag var yngre alltid haft mycket tankar och funderingar, och alltid känt att vi lever parallellt med varandra, har även alltid haft en öppen dialog med mina föräldrar. När jag var 15 år gick en nära anhörig till oss bort, det tog oss hela familjen hårt. Tiden gick och efter ett tag började jag känna av hans närhet. Kände att han fanns med mig vid många olika tillfällen, speciellt vid målet när jag spelade fotboll. Jag började alltmer prata med honom om kvällarna, men fick inga konkreta svar, men jag hade öppnat en dörr till min utveckling.

 Åren gick och mitt första barn föddes, och det hände ju att hon blev sjuk. Och minns vid ett tillfälle hon var riktigt sjuk, att jag bad min morfar att han skulle hålla koll på henne, ge mig tecken, typ tryck på brandvarnaren. En liten stund gick, sen började brandvarnaren pipa. Den pep vid flera tillfällen under dagen och kvällen. Efter den händelsen kände jag mig trygg, för jag visste att jag aldrig var ensam. Olika händelser hände också efter denna dagen.

Åren gick och jag började mer och mer prata med dom nära och kära som lämnat oss. Sökte tecken, svar i drömmar, beröring eller syner men inget hände. Jag började aldrig misstro, men jag ville så mycket. Men så en dag på sommaren då vi var på stugsemester hände något som fick mig att vakna igen. En dröm som berörde mig, den var så verklig. Jag kände på natten när jag vaknade att det var ett budskap jag fick. Då jag mötte en kvinna, hon sa sig vara min vägledare och kom för att ta adjö, för det väntades en ny vägledare till mig, en mycket vacker kvinna. Efter denna natt började tankarna surra, jag ville veta mer, jag bad om fler tecken, men inget hände.

 Några månader senare var det dags för mitt första möte med ett medium. En underbar kvinna som gav mig vägledning och budskap som förändrade stora delar av mitt liv. Jag började lyssna på mig själv på ett helt nytt sätt. Värdera saker på ett annat sätt. Genom henne blev jag erbjuden att komma med i en grupp "änglatimmarna" . Och vilka underbara människor jag mötte där. Allt jag tidigare drömt om bara hände.

Jag började meditera, och fick till mig allt ifrån underbara färgen till totemdjur, och lärde mig att stärka upp mina charkran. Började vid några tillfällen få till mig olika symboler, samt kunde se auror vid ett par tillfällen. Även se auran på mig själv.

Men sen helt plötsligt stod allt bara stilla, inget hände, och jag började känna mig ganska låg. Jag som ville att allt skulle hända så fort Jag fortsatte att träffa gruppen och även att meditera. Så plötsligt kom allt tillbaka, både min glädje och min tro på mig själv. Jag har vid ett tillfälle kunnat känna av en annan människa som var väldigt öppen just då. Och även fått så mycket kärleksfull beröring från andra sidan. Nästan varje kväll blir jag omklappad på min panna och huvud, känner bara glädje och trygghet.

Jag känner själv att jag utvecklas för var dag, och inget är omöjligt, bara man har tålamod. Är du redo, så kommer det till dig. Vi är nog många i samma situation, man vill så mycket. Det jag har lärt mig på vägen, är att alltid bemöta människor med positiva tankar, och låta hjärtat tala inte hjärnan. Och så många underbara människor man möter på vägen.

Tro på dig själv, och stå upp för vem du är. Allt kommer när du är redo. Det är en lång väg att gå, livet i sig har alltid hinder som vi måste gå igenom och det är av dom vi lär oss av  om livet och dess mening. Vi föds alla med gåvan, det gäller bara att våga ta till sig den och bemöta den på rätt sätt. Tro på ditt inre, allt kommer när du är redo.

Vänliga hälsningar Sofi Hedberg

Av: Sofie Hedberg

Datum för publicering

  • 2007-04-30

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Annons:
Carina.S
4/30/07, 3:39 PM
#1

Känner igen mig mycket i din berättelse här…Skrattande

LisaL
4/30/07, 4:11 PM
#2

En helt fantastisk berättelse Fia. Jag känner verkligen med dig och det tror jag många andra också gör.

Vi måste ha tålamod, det kan inte hända allt samtidigt för det hade vi inte klarat av att ta till oss.

Ett jättetack till dig för att du delade med dig!

Kramar LisaL

EvaNy
4/30/07, 4:34 PM
#3

Hej Fia! Nu kommer jag säkert att kolla in ännu oftare  Skrattande ! Lycka till!

Kram Eva

AnkiH
4/30/07, 5:11 PM
#4

Hej Fia!

 Jag är mäkta stolt över dig!

Jag önskar dig fortsatt lycka både med din mediala utveckling och som Medarbetare på sajten!

Kram Mamma

FiaH
4/30/07, 5:52 PM
#5

     Tack för fina ord, dom värmer. Kram FiaHGlad

kath
4/30/07, 7:17 PM
#6

Vilken underbar berättelse! Jag blev varm när jag läste dina ord. Känner din värme o ödmjukhet "mellan raderna" Känner igen mig lite av det som du skriver, jag har alltid Trott på att det finns något mer efter detta sen jag var liten men inte upplevt så mycket men nu efter min största kris så har jag fått så många bekräftelser på att det som jag känt verkligen är så. Tack för dina ord! Du klädde mina känslor i ord..

Kram KCooltie

Annons:
FiaH
4/30/07, 7:57 PM
#7

  Kath, det berör faktiskt mig oxå att få så fina ord från dig, och jag är glad för din skull att du fått bekräftelse, det stärker en när man mest behöver det, hoppas du mår bättre nu. Tack och  många kramar FiaFlört

kath
5/1/07, 1:27 AM
#8

Tack Fia! Ja, jag mår så bra idag tack vare mina upplevelser, idag vet jag och visst stärker det nåt enormt!                         Vet du att det sitter en "mini mal" på min dator nu, (från det ena till det andra :) den kom när jag satte mig här, känner att det är ett tecken, den är så söt, pytteliten, skrattar nu för mig själv för att den sätter sig på texten som jag skriver nu så jag har svårt att se det jag skriver :)

Kramar o välkommen Glad KCooltie

Bitte-n
5/1/07, 2:40 AM
#9

Ja du Fia… ja e oxå stolt över dig Oskyldig.. men de tror ja du visste innan detta inlägget… Önskar dig lycka till i fortsättningen.

Kram Bitte

MariaJ
5/1/07, 9:48 AM
#10

Fia vännen..Visst berörs man av texten. Vi har ju alla har varit i olika faser i vår utveckling. Jag uppskattar verkligen att du ville dela med dig av dina känslor och jag tror att väldigt många känner igen sig i den. Jag önskar dig lycka till med din fortsatta utveckling.

Du sprider alltid glädje och skratt var du än går.Skrattande

Kramar MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

KattaH
5/1/07, 11:37 AM
#11

Nu äntligen har jag läst din text och som vanligt berörs jag enormt av det du berättar. Vissa av upplevelserna har du ju berättat för mig innan, men det var speciellt intressant att läsa om tiden, att allt kommer när man är redo.

Kram Katta

soulwings
5/4/07, 8:48 PM
#12

 Flowers & Vase Så välformulerat! Lycka till med det mediala!Liv

            

FiaH
5/4/07, 9:07 PM
#13

  Tack så mycket Liv! Skrattande

Annons:
Soffe
5/7/07, 7:52 PM
#14

Jag har en fråga: När man börjar gå mediala utvecklingskurser, kan det bli eller är det jobbigt känslomässigt när man öppnar upp sina mediala förmågor? Jag vet att det kan vara olika från person till person, men jag tänker också på hur man kan uppleva det när man börjar öppna upp mer o mer efter hand som man tränar? Vore glad o tacksam om någon kunde svara på detta eftersom jag ska gå en medial utvecklingskurs i sommar

Soffe
5/7/07, 7:53 PM
#15

Kanske jag ska fråga på övernaturligt istället?

FiaH
5/7/07, 8:04 PM
#16

 Hej Soffe! Det enda jag kan säga är, eftersom jag själv inte har gått någon utveckling, men skulle hemskt gärna vilja framåt. Jag tror att man öppnas i lagom potioner, för att det är meningen att man ska kunna klara av det. Sen kan ju det bero på om man har många blockeringar som man jobbar med, som kan göra det känslomässigt. Det känsomässiga jag har än så  länge kännt är när jag lärde mig gå in i mig själv under meditation, så blev det ganska känslomässigt. Mvh Fia

MariaJ
5/7/07, 9:30 PM
#17

#14

Jag har aldrig gått någon medial utbildning, då jag har haft med mig min medialitet sen jag var liten. Jag har däremot gått med 2 st olika medium och jobbat parallellt med dem under en tid. 

Det kan bli väldigt påtagliga känslosvallningar i början då man upplever sina innersta känslor komma fram. Då man utvecklas medialt, så öppnas portar upp till de stängda rummen i själen. Man tror man är si och så, men det finns sidor i oss alla som kan komma fram då vi jobbar med att utvecklas medialt. Det är då även viktigt att man tänker att man behöver gå igenom dessa känslomässiga situationer, för att få balans i kroppen. Jag tror även att det är viktigt att det personliga och mediala går hand i hand. Man ska också fråga sig själv varför man går en utbildning..är det för att utvecklas själv eller för att hjälpa andra. Om man ska hjälpa andra så är det viktigt att man även kan bemöta klienterna på ett rätt och riktigt sätt.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Soffe
5/8/07, 5:14 PM
#18

Tack för era svar!

Jag förstår vad ni menar, jag vill gå medial utbildning för att både utvecklas mer medialt för att jag vet att jag är väldigt medial som mer än ett medium har bekräftat och det jag upplever vill jag utveckla mer så att jag kan både hjälpa mig själv och andra, vilket jag inte tycker är fel, man måste inte jobba som medium för att få gå en medium-utbildning. Dessutom är jag nog för ung än och inte mogen för det heller, kanske det kommer när jag blir äldre…

MariaJ
5/8/07, 5:22 PM
#19

Man måste naturligtvis inte jobba som medium, för att man väljer att gå en utbildning. En medial utbildning är väldigt positivt för sin egen skull också, och om du känner att du vill arbeta som medium så gör du det. Kanske du vill fortsätta din utveckling inom andra område, och ändå ha väldigt stor nytta av din mediumutbildning.

Jag önskar dig all lycka till med din utbildning framöver !Skrattande

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Soffe
5/8/07, 5:58 PM
#20

Tack så mycket! Glad

Önskar dig också lycka till med din utveckling inom det andliga

Annons:
Upp till toppen
Annons: