Våra Gäster på Forumet.

Rätt svar: Anna på Ajkon!

2007-05-14 22:13 #0 av: LisaL

Vi vill naturligvis Gratta vinnaren LottaU som gissade rätt i tävlingen. Det rätta svaret var Anna Jönsson på Ajkon.

 

En del av er har kanske inte hört talas om Ajkon och Anna. Detta är en stor förmedling om hälsa och välmående. Du kan gå in och söka på olika terapier samt terapeuter runt om i Sverige.

Hur kommer man då på en sådan här idé?

Anna som har jobbat många år i vården sökte efter något annat, hon utbildade sig till Studie-och yrkesvägledare och medans hon sökte jobb så startade hon sakta upp Ajkon under tiden. Anna beskriver sig själv som en sökare och redan många är innan var hon intresserad av alternativa behandlingsmetoder. Idag går det så bra för henne att hon kan leva och försörja sig på detta.

Hennes värderingar i livet är: Ärlighet, det är många som lovar mer än dom kan hålla vilket egentligen bara lurar dom själva.

Ingenting är omöjligt, det handlar om att kunna se saker och ting ur en annan synvinkel.

Hon gillar att läsa, dansa linedance, samt att påta i trädgården. Favoritfärgerna är svart, vitt och rött och givetvis orange som Ajkon har på sin hemsida. Det är ju livsglädjens färg.

Vi på healing.ifokus vill varmt tacka Anna för att hon ställt upp i vår tävling. All info vi har gett har kommit ifrån henne själv. Och Anna om du läser det här så står erbjudandet kvar om du kommer till Kristianstad.

Relaterade länkar

 

    www.ajkon.se

 

Av: LisaL

Datum för publicering

  • 2007-05-14
Anmäl
2007-05-14 22:28 #1 av: Tita

Nästa gång kanske ni kan ta någon som ALLA kan gissa på och känner till , blir lite besviken på svaret när man suttit hela veckan varje dag och tänkt och funderat och så när svaret kommer så är det någon man inte ens vet vem det är ....... annars är sådana här tävlingar riktigt roliga.

Men som sagt vore roligare om alla hade chans att gissa rätt och så vinner den som kommer på svaret först, men det är ju bara vad jag tycker.

Kram Tita

Anmäl
2007-05-14 23:16 #2 av: LottaU

#1 Tävlingen var klurig och det tyckte jag var kul :-)

Sen är det svårt att ta någon som alla känner till, för hur ska man veta det.

Det finns många som t ex. inte vet vem Anders Åkesson är!

Anna har varit i fokus många år, så visst är hon aktuell och det är nog många som känner till henne!

Anmäl
2007-05-15 01:13 #3 av: Tita

Vad jag menade var någon som kanske inte har med healing,eller medium att göra en vanlig kändis av något slag.

Om jag tex tar Prinsessan Madeleine (som exempel) men då kan man ställa klurigare frågor så att man måste tänka till endå.

Men det var ju bara vad jag kände och alla tycker inte som jag.

Anmäl
2007-05-15 10:29 #4 av: LottaU

Ok, då är jag med :-)

Anmäl
2007-05-15 10:33 #5 av: MariaJ

Tita #3

Jag förstår hur du menar, men jag kan också känna att det är viktigt för oss att bjuda in personer som vi vill lyfta fram, och som gör ett bra jobb för allt inom de kategorierna som healing.ifokus står för. Anna Jönsson är ett välkänt namn för väldigt många, då hon har ett oerhört brett nätverk där hon förmedlar medium, alternativa behandlingar, skolor, mässor, terapeuter, healers, utbildningar, workshops osv.

Så alla ni som söker efter någon behandlingsform eller annat inom den alternativa behandlingen...besök Annas sida.

Hemsidan: www.ajkon.se

Obs! Vår nästa gäst kommer också att vara klurig, men jag hoppas ni alla kommer in och gissar ändå! Kanske prickar ni rätt på ren intuition, för det är ju den ni ska lyssna på.

Vänligen MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.