2007-08-03 01:11 #0 av: MariaJ

Jag ville lägga ut en artikel på forumet för att nå ut till många duktiga utställare som möjligt, men även för att sprida information om mässan. Alla ni som har intresse i allt inom Hälsa/ alternativa behandlingsformer/ örter/ oljor / medialitet och mycket mer.. Kom in och läs fortsättningen av inlägget.. Detta kan ni bara inte missa !

Hälsomässan i Björnen i Åstorp

Syftet med att arrangera en mässa i Åstorp är att kunna förmedlamångfalden av kunskaper som får människor att må bra. Här skall manges möjlighet att kunna träffa både lokala terapeuter, och terapeuter utifrån.

Det kommer att erbjudas möjligheter att prova på olika
behandlingsformer, informera sig om naturens många läkande egenskaper,samt köpa med sig spännande saker som t ex kosttillskott, läkandeörter, hud och kroppsvårdsprodukter, stenar och kristaller m.m.

Vi söker även fler utställare som kan bidra med olika
behandlingsformer, kurser och försäljning. Det finns 29 platser att boka. Mässan ger ett bra tillfälle till marknadsföring av sig självoch sitt arbete. Som arrangörer önskar vi bygga upp ett nätverk utställare i mellan samt kunna förmedla olika behandlingar, kurser och
produkter.

Det kommer även att finnas möjlighet att fika i cafeterian, lyssna pålevande musik och att anmäla sig till kommande evenemang som Healerskolan skåne arrangerar i Kulturhuset Björnen.

Anmälan görs i cafeterian.

Varmt välkommen till Hälsomässan med gratis inträde!


8 september 10:00 - 18:00, i Björnen, Åstorp. mer info

 www.healerskolanskane.se


Sanna Gherghetta tel. 042-789 32

Kram/Sanna

 

Detta är dikterat av Susanna själv, och endast kopierat in på forumet.

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2007-08-02