Våra Gäster på Forumet.

RÄTT SVAR : Rickard Söderberg

2007-09-17 11:13 #0 av: MariaJ

Vår hemliga "gissa Vem" gäst har nu listats ut. Efter många kluriga funderingar och ledtrådar så kom TarotSanna på vem det var. Jag vill gärna ge er lite info om honom och vad han gör i livet. Kom in och läs samt länka er vidare till hans egna sida !!! Välkomna !!!

Vår hemliga "gissa vem" gäst är en man som bor i Malmö. Jag tog kontakt med honom via mail och frågade om han var intresserad av att ställa upp som en hemlig gäst på forumet. Han blev glad och tyckte det var en toppenide`. Jag blev ju också glad, så nu startade vi gissa vem..

Här kommer Rickard Söderbergs egna ord hämtad från hans hemsida.

   **************

Jag har alltid vetat att det finns något mer än det jag först ser. Runt varje Människa, Händelse och Plats tror jag döljer sig långt mer än det jag omedelbart kan uppfatta med mina 5 första sinnen. Och det är dessa skeenden och energier jag ägnar mitt liv åt att utforska - för jag tror det är livet. Både det omedelbart uppfattar och upplever - tillsammans med allt det som finns bakom. Inte bara det ena eller det andra.

    Fastän det dröjde innan jag på allvar började utveckla och tämja den 'övernaturliga' sidan av mej själv har jag alltid varit fascinerad o sökt mej till sammanhang där detta var en mer eller mindre naturlig del. Jag utbildade mej t.ex som operasångare, och just på teatrar finns ju så mycket historia som tillsammans med människors öppenhet för alternativa verkligheter låter andevärlden inte bara synas, men frodas.

    Jag tror inte det finns några tillfälligheter. Jag tror inte att saker och ting sker av en slump. Jag tror att våra liv fullt ut är resultat av val vi har tagit - en verkan av våra orsaker!
     På samma sätt tror jag också att vi är ansvariga för våra beslut. Alla beslut. Vare sig de är tagna på en medveten, undermedveten, övermedveten eller omedveten nivå - de är ju likväl tagna av mej, på vilken nivå det än må vara.

     Jag tror också att allt egentligen är Ett. Samma Kropp och samma Ögonblick som vi alla delar. Att vi just nu har valt att uppleva detta genom ett begränsat rum och i en linjär tid hindrar mej ju inte från att se att rummet och tiden är just begränsat - men att Du och jag inte är det

 

     Om nu varje människa är en del av samma kropp - en del av Allt Som Är - har varje människa också till sitt förfogande Allt Som Finns. Varje tänkt tanke och varje upplevd erfarenhet, och våra liv, är jag övertygad om, påverkas mer än de flesta någonsin vågar tro av detta högre, vidgade, kollektiva jag - ett högre, vidgat, kollektivt Allt.

     När jag förbereder mej för att ta del av detta medvetande, t.ex.i en kanalisering, en konsultation eller en kväll med andra sidan, öppnar jag mej för att uppfatta och förmedla just dessa tankar och erfarenheter. Att börja lära känna denna del av sig själv tror jag är att bjuda in villkorslös kärlek och meningsfull glädje till sig själv och till sitt liv.

     Och det jag kan göra för Dig är att hjälpa Dej få uppleva och ta del av dessa Dina egna högra, vidgade erfarenheter.

     Om du dessutom vill och vågar tro att det som sägs där är Dina ord, behöver Du snart inte höra dem från något som verkar vara en annan människa - då tror jag Du är på väg att nå dithän där Du själv kan upplyfta Dej till att bli ett med Dej Själv och därmed nå större insikter och finna en vidsträckt harmoni och Gudomlig fulländning i allt det du upplever. 

   Det är denna push jag vill ge Dej!

 

*************************

 

Jasg vill tacka Rickard Söderberg för att han ställde upp på healing.ifokus

Vi önskar honom alla lycka och glädje i framtiden !!

Vänligen MariaJ:-)
 


 

Relaterade länkar

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2007-09-17

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-09-17 13:52 #1 av: Elisabeth-J

Hahaha den sidan har ju jag sett förut men inte kunde jag komma på det namnet! Visste ju att jag kände igen olika beskrivningar men kunde inte minnas varifrån. Glad

Anmäl
2007-09-17 14:03 #2 av: MariaJ

oki.. ibland är det inte lätt..Skrattande trots att man har det lite i bakhuvudet, så kan det ibland vara svårt att få fram det !! 

Kram MariaJ:-) 

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-09-17 18:31 #3 av: Rocktjejen

men gud så knasigt!! jag har också sett den förut den ligger i mina favoriter..=)

 

 

 

Eva

Anmäl
2007-09-17 19:34 #4 av: Opal

Den sidan har ju jag också varit in på många gånger.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.