Upplevelser

Var det Gud ?

2007-10-17 15:22 #0 av: MariaJ

Jag vill gärna dela med mig av en berättelse som hände för länge sen, men som jag fortfarande bär med mig. Mina känslor och mina funderingar kring livet förändrades väldigt starkt då jag upplevde detta. Välkomna in och läs!!

 

Jag skulle vilja berätta för er hur jag upplevde mitt stora andliga upplevelse.

För ca: 22 år sen levde jag ett ganska turbulent liv. Upplevelsen som jag nu ska berätta för er var enorm för mig. Det är ett minne som jag alltid bär med mig, och som är viktigt för mig att minnas.

Jag hade jobbat hela dagen och var ganska trött på kvällen. Jag valde trots allt att åka till mina vänner som jag umgicks med på den tiden. Det var lite fest då jag kom, och det var en positiv stämning. Glada miner och skratt förgyllde festkvällen. Helt plötsligt klev det in flera personer på festen som inte var bjudna. Flera av de som var festansvariga försökte att prata med dom, men festen blev bara stökigare och stökigare.

Jag som hade lätt för att "känna in" märkte att dessa personer inte kom i någon god avsikt. Jag är annars en ganska stark/tuff tjej, men kände mig väldigt svag och rädd. Jag höll mig väldigt lugn och samlad, för att dom inte skulle se mig och börja prata med mig. Jag kände direkt att jag ville gå hem, och valde att gå ut i hallen då jag märkte att jag kunde göra det utan att någon såg mig.

När jag väl kom hem, var jag ganska trött så jag gick och lade mig. Jag somnade gott, men vaknade upp efter någon timme och det som hände mig den natten är ett minne som jag alltid kommer att bära med mig. Jag vaknade av att min hand skakade, jag upplevde att det var någon som ville ruska liv i mig. Väcka mig. När jag vaknade och kände min arm skaka och tittade upp, så såg jag en man med vit klädsel och långt hår. Så som jag fått förklarat för mig att Gud ser ut, så såg han ut. Han stod i min dörröppning och ljuset runt honom är helt gudomligt. Jag kände hur mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen, och rädslan tog överhand. Jag knep mig i armen. Jag nöp mig överallt och konstaterade att jag var vaken.

Jag var verkligen vaken. Skenet i rummet var ett ljus som inte finns här på jorden. Det var ett gudomligt ljus som sken och det fyllde mig med hela sin prakt. När jag sen tog bort täcket, som jag haft halvvägs upp över mitt ansikte, så var allt över. Det kändes som om det varat i evigheter, men allt var säkert över på några minuter. 

Det viktigaste är att jag vet att detta har hänt mig och att det är verklighet. Efter den händelsen så förändrades jag väldigt mycket. Jag har alltid visst att det finns en andevärld, men efter denna händelsen så blev min tro mycket starkare på att det finns ett liv efter detta. 

Vill även skriva att detta är endast en av väldigt många olika händelser jag upplevt, som gjort mig övertygad om att vi lever parallelt med andevärlden.

Lev livet väl och ta vara på er !

Mycket ljus till er alla, Vänligen Maria :-)

 

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-10-17 15:57 #1 av: lightseeker

jaa, maria det är en fascinerande upplevelse, om det var gud kan ju bara du själv svara på, jag menar hur just du uppfattade det.

Jag har dock under flera års tid, haft liknande upplevelser, det slutade med att jag såg, vem det var. till slut.

Det var en ljusvarelse, en hjälpare, i goda avsikter, en guide, en gudinna. Tillslut fick jag även namnet.

Det kan ju vara så att det är din guide, men beslutet är ju ditt

Anmäl
2007-10-17 18:04 #2 av: Kinna1

Vilken uplevelse du måste ha haft!! Skulle med vilja uppleva något sådant, Hoppas att jag får det någon gång. Kan du inte berätta mer om dina uplevelser?? Det låter så spännande.

Kramiz

Anmäl
2007-10-18 13:57 #3 av: Tarotsanna

Vilken stark upplevelse Maria! Jag har läst om något liknande förut men tyvärr inte upplevt något själv.

Kram Sanna

Anmäl
2007-10-19 12:46 #4 av: medicinmannen

Men halleluja, det är som en sanndrömm det du skrtiver. Har hört om en kompis till mig en gång som ej var med om detta men nästan. Hon vaknade upp och ett sken kom igenom rummet. Sen vart hon alldeles kall på ena halvan av kroppen. Hon frös på den halvan men var alldeles varm på andra sidan.
Hon undra med var det var.....
Ngn form av kontakt med andra sidan var det för henne med.
Men det har ej hänt någon mera gång för henne. Mer än att hon en annan gång såg en svart katt springa över vägen. som blev överkörd , men varken bilen eller vägen hade ngn blodfläck och föraren hörde ej den duns som hon hörde.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.