Annons:
Etikettböcker
Läst 12923 ggr
MariaJ
11/8/07, 11:43 PM

Bok Tips *The Secret*

Denna boken har ju nu funnits ute nu ett tag, men jag vill ändå lägga den som ett boktips till er alla. Boken ger er en tro på er själva och en möjlighet att förändra ditt tänkande och ditt liv på ett helt fantastiskt sätt.

BOK TIPS :

**THE SECRET**

Denna boken är läsvärd.

jag skriver inte så mycket här, utan låter er hellre falla in i bokens mönster och tankar.

Skapa ditt eget liv som du vill ha det. Affirmera och förändra ditt tankesätt och skapa det du vill ha i ditt liv.

Vänligen MariaJ:-)

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2007-11-08

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Annons:
tarantella
11/9/07, 7:29 AM
#1

jag har filmen (den engelska versionen), har haft den i mina ägor över ett och halvt år och jag har sett den om och om igen för var gång dyker det upp nått nytt i  filmen. Första gången jag såg filmen så vart jag totalt kär i livet. Ska skaffa boken och läsa tänkte jag.

[BigMama]
11/9/07, 10:08 AM
#2

Tycker bättre om boken än filmen, klart läs- och tänkvärd. Backa tillbaka livet och tänk på allt gott/ont som skett, är det inte så att du själv orsakat allt? I mitt fall är det så.

FiaH
11/9/07, 4:12 PM
#3

Jag har varken boken eller filmen, men ska kolla runt, för den verkar himla bra, har man hört på alla håll:)

[danae7206]
11/9/07, 8:17 PM
#4

Jag har inte läst boken och inte sett filmen. Inte ännu i varje fall. Men jag undrar hur resonemanget om att ALLT gott eller ont som sker i livet är ens egen skuld/förtjänst. Någon som vill förklara?

[BigMama]
11/9/07, 8:30 PM
#5

nä. Flört

Skulle vilja. avvaktar för att se om någon känner sig manad.. Ärså himla dålig på att ttryckamig rätt. Blir bara missuppfattad! 

Kontentan av boken är dock att du skapar en tanke. Då skickas den ut i Universum som skickar tillbaka det till oss…

Morsan1
11/11/07, 8:16 PM
#6

Jag har skummat lite i början på boken. tycker än så länge att det är ganska självklara saker:  "Le mot världen och den ler mot dig", halvfullt eller halvtomt glas osv osv….. What goes around, comes around.

Men visst är det sant! Jag är mest orolig nu för vad skit jag har dragit på mig och vad som komma skall genom att tänka negativt.

Vill gärna se filmen!!!! Finns den med svensk text?

Annons:
MariaJ
11/11/07, 10:45 PM
#7

Jag håller med dig Morsan1, jag tycker också det är självklara saker i boken. Möter man sin omvärld och sig själv på ett bra och kärleksfullt sätt, så kommer det tilbaka:-)

Jag vet inte om filmen finns på svenska. Jag har inte sett filmen.

Vänligen MariaJ:-) //Kyss

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

FiaH
11/13/07, 6:55 PM
#8

Yeees, nu ska jag börja på boken, har fått låna den idag, spännande……Skrattande

Ashtar
11/14/07, 1:03 PM
#9

För de som vill går det att se de första 20 minuterna på youtube om man söker på "the Secret", dock är den otextad. Enjoy!!

zayla
11/15/07, 1:06 PM
#10

Hej!

 Kan man få författarens namn också så blir det lättare att söka det på nätet…Glad

Tack!

FiaH
11/15/07, 1:26 PM
#11

SjälvklartGladHon heter Rhonda Byrne

Erika-A
11/15/07, 5:54 PM
#12

Ett tips där ni kan köpa boken billigt är www.internetbokhandeln.se Jag gjorde det och den kom direkt hem i brevlådan, smidigt! Ibland kan jag tycka att det kretsar mycket kring pengar…annars är den bra. Man börjar ju tänka annorlunda och det är ju hela poängen.

CarolineO
11/16/07, 3:32 PM
#13

Jag har lyssnat på den som ljudbok där Rhonda själv läser upp den.  Det är en fantastisk bok o vad jag tyckte var d häftigaste av allt var att upptäcka hur mkt av detta som man redan "trodde" men inte var säker på hur saker var, så fick man det bekräftat =0)

Annons:
Skogskraft
11/17/07, 1:31 PM
#14

Har iofs skrivit i liknande tråd på Övernaturligt, ÖN, men kör på även här.

Bra film som jag, hemskt va, tankade hem & kollade eftersom jag kände stark ingivelse att se NU (då) & inte om x antal veckor när jag hade råd osv. Tankeväckande är den, iaf var den det för mig. Rätt budskap vid rätt tillfälle, & det är ju så det funkar. Även om 9 av 10 fnyser åt att de minsann redan vet allt den handlar om, så blir det en aha, ja just det-upplevelse för den 10:e. Som mig & många andra.

Trots Australien-ursprunget är den enormt amerikaniserad, som att alla människors önskan bara är framgång, större hus, högre befattning på jobbet & så många miljoner dollarsedlar att de kan simma i dem. Endast några få talar om andra saker, dvs hälsa, kärlek osv.

Men å andra sidan, jag vill ha fett med cash själv. Så jag kan utrota skulder, be Kronofogden dra åt h-e där de hör hemma samt köpa mig en bostad, ty den jag bor i nu har nästan lyckats bryta ner mig totalt på cirka 1,5 år, med grannarnas extrahjälp. Kunde jag göra som det sägs i The Secret, tänk en miljon & få det, så skulle jag. Men riktigt så lätt är det inte.

Anyway, budskapet är inte nytt, & så mycket hemlighet är det väl inte heller numer, alltså förpackat & presenterat på olika sätt långt innan denna film.

Men ett bra budskap som tål att upprepas många gånger: som du tänker blir din verklighet.

Vissa av personerna i The Secret är även med i What the bleep do we know?, annan bra film som dock är rumphuggen i sin vanliga version, har jag nu insett. Nån dag ska jag kolla in den nya 3-dvdvarianten, trots förmodat ointressant extramaterial. Det är hela originalversionen av filmen jag vill åt. Ty den där grå- & vildhåriga Professor Kalkylsnubben som även är med i The Secret utlovar nämligen 2 olika svar på en fråga men i "bioversionen" finns bara det första med…

De lovar själva, på sin hemsida, att svar 2 är tillbakalagt i nya versionen.

Eh, oj, på gränsen till urspårning, men jag tycker filmerna hör ihop & bör ingå i folks filmotek.

Dessutom: den version av The Secret jag fick hem är en tidig sådan. Den som säljs nu är en omgjord variant där en kvinna & allt hon har att säga klippts bort. Varför vet jag inte, men på YouTube hittade jag ett klipp där hon inför publik hånar & dissar The Secret hårt. Bitter & förorättad, såklart.

Precis som #13 har jag lyssnat på ljudboken, men vet inte, tror jag föredrar filmen. Funderar på att köpa själva boken dock, svenska versionen.

Skogskraft
11/17/07, 1:42 PM
#15

Försökte redigera mitt inlägg & påpeka redan i början att det jag skriver handlar mest om filmen, inte boken. Men fick bara upp tom sida, tillåts inte ändra i inlägget. Bara så ni vet.

TantAlma
2/10/08, 10:24 PM
#16

Jag har läst boken, först blev jag lite besviken på hur den var upplagd men sen när man börja fatta och kom in i den var den toppen. Jag har testat fram p-platser när det verkat omöjligt, jag vann på Lotto med 2 rader och 4 rätt det jätte roligt. Jag har checkar med mitt namn på som jag satt upp här hemma så jag ser fram emot att få ta emot dom i bank checkar också. Skrattande

AlexandraP
2/11/08, 12:55 PM
#17

visste inte att den fanns i bok, har sett filmen! har inte testat än, men det kanske kommer :)

FiaH
2/11/08, 12:57 PM
#18

Har boken hemma för tillfälligt, och även fått låna filmen, boken har inte dragit mig än, men ska nog se filmen i dagarna tror jag =)

JenyPeny
2/13/08, 12:48 AM
#19

Hej, längesen jag va inne på sidan, men kul att vara tillbakaGlad

Jag vill bara säga att jag dragit till mig toppresultat på min massageutbildning, jobb som massör, rejäl löneökning på företagen jag nu arbetar för. Även fixat flera parkeringsplatser. Så visst funkar detGlad

ellamaja
2/22/09, 2:21 PM
#20

Hej CarolinO.

Jag undrar var du fick tag i boken The Secret somljudbok?

kan du tipsa mig.

Tack/Ellamaja

Annons:
[asamaria]
2/22/09, 5:08 PM
#21

Jag skulle också vilja ha den som ljudbokGlad

Kram Åsa

8020
9/1/10, 10:00 PM
#22

Jag letade överallt efter "The Secret DVD". Tillslut hittade jag denna site

www.lumiashop.com

de har den för 149 kr och MÅNGA andra produkter inom samma kategori, speciellt filmer, lite på mig, de är värda ett besök.

Denna kommentar har tagits bort.
8020
9/1/10, 10:00 PM
#24

Jag letade överallt efter "The Secret DVD". Tillslut hittade jag denna site

www.lumiashop.com

de har den för 149 kr och MÅNGA andra produkter inom samma kategori, speciellt filmer, lite på mig, de är värda ett besök.

whiteshark
9/2/10, 12:13 AM
#25

man hittar filmen även på www.discshop.se

Bitchibella
10/16/10, 1:23 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#26

Ett tips från mig är att även läsa The Power, uppföljaren. Lika fantastisk!! För mig är det religion… Wow.. Har också köpt The secret gratitude book. Och, dom är billigare att köpa från PIKABOOK Skrattande

De har helt förändrat mitt liv, varje dag är spännande och jag lever livet…

Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
majlar
10/16/10, 12:50 PM
#29

Jaag har precis börjat läsa The Secret. Och den är verkligen annorlunda. Ska bli spännande att följa hela boken.

Denna kommentar har tagits bort.
Magi-cat
10/17/10, 10:39 AM
#31

läs helst också Lisa Loves bok, Bortom teh Secret…..


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

jagealltidglad
10/17/10, 12:42 PM
#32

Hej alla

ni som inte vet än så har det nyligen kommit ut en ny bok som heter The Power av thes secret.

har varit inne och läst om den på den officiella hemsidan och det verkar vara riktigt bra, i bokhandeln finns den än så länge bara på engelska

men är det någon som läst den än skulle det vara jättekul att höra hur den va

skickar med en länk här till sidan

http://thesecret.tv/thepower/

Värme och kärlek till dig för det är du värd

//jagealltidglad

Bitchibella
10/18/10, 1:02 PM
#33

# 32

Jag läser The Power nu, är i mitten av den och den ÄR helt fantastisk.. En fördjupning, eller mera "steg 2" efter The Secret. Och lättläst på engelska.

Ett tips som jag skrev tidigare är att antingen köpa The Secret Gratitude Book eller hitta en egen fin anteckningsbok att skriva i varje dag. Vad man är tacksam över, för utan tacksamhet över det vi har i livet så kommer vi ingenstans Oskyldig Och jag lovar, gör man detta med kärlek och ödmjukhet, då händer det saker… Man får en helt annan förståelse för allt.

Jag har blivit helt förändrad sen ett år tillbaka då jag började med The Secret, sett filmen, utvecklar mig själv framåt hela tiden.. Livet är liksom bara så fantastiskt!!! Jag har aldrig tidigare känt en sån otrolig glädje i livet och inför framtiden som jag nu gör.

Beställ härifrån den som vill, man sparar ca 100 kr inkl frakt ;)

[The Power och alla de andra böckerna](http://www.pickabook.co.uk/9780857201706.aspx )

Tjing Bella!

Denna kommentar har tagits bort.
Annons:
[GunillaF]
2/17/14, 3:42 PM
#35

🙂

Upp till toppen
Annons: