Energier omkring oss

Du är viktig !

2008-04-11 22:34 #0 av: MariaJ

Ibland slåss man med alla inre känslor och behöver få bekräftelse. men vad är det vi söker ? Är det en kontakt eller en kärlek,, eller kanske är det så att vi ersätter våra inre hål med andra saker.. kom in och läs lite om mina tankar kring detta.

Denna artikel handlar om ett inre sökande som jag tror att vi alla människor bär på flera olika sätt.

Jag kan börja med att skriva att jag har alltid känt att jag saknar något. Jag kan ha mycket personer omkring mej, då jag är en social person samt även ha flera olika projeket på gång,, men ändå känt att jag söker något utanför. Jag har förstått att det jag söker, kan jag inte finna på jorden, utan den saknaden som jag känner är efter min själsfamilj eller något sen tidigare liv. Jag finner hela tiden svar på just den frågan genom mediatation. Jag är oerhört glad för att jag får svaret och att jag är öppen för att finna det. Det gör mig hel.

Jag har reflekterat över människor i allmänhet och jag tycker det är intressant hur vissa emotionella oblanser uttrycker sig på olika sätt hos oss. Vissa fyller detta tomrummet med ilska och frustration, andra med glädje och skratt som kanske bara är påklistrat,,,,andra med att se ut som dockor dvs, att de gör om ytan utan att söka efter varför de vill förändra. Jag dömmer ingen som vill förändra sig, heller inte någon som är på ett specifikt sätt. Jag respekterar alla som de är... men just detta har fångat mitt intresse..

Jag säger inte att det alltid är ett tomrum som är relaterat till själsfamiljen eller från tidigare liv, för det finns flera olika faktorer eller upplevelser som kan skapa denna känslan inom oss. 

Det som jag vill nå ut med i denna artikeln är att vi hanterar våra känslor på så otroligt många sätt. Lika många människor som det finns, lika många olika sätt finns det.

Det finns mäniskor som lägger på sig en mask och som lever bakom den i hela sitt liv. men vad är det som skapar denna mask ? Enligt mitt omdömme så tror jag att de slåss otroligt mycket med sig själva då de inte är nöjda och glada för den person som de är. Men varför ? Det kan finnas i uppväxt, eller i deras personlighet men inte att förglömma att det kan skapas utifrån livets kunskaper, erfarenheter, sorg eller andra upplevelser. Vi formas ju alltid efter vad vi går igenom. Endel personer fastnar också i olika mönster för att de inte vill se på situationen som den är,, utan endast genom sina egna glasögon.

Varför vill vissa människor leva upp till ng som de inte är ? Detta har jag frågat mig flera gånger. Varför kan man inte bara vara som man är och vara nöjd med det. Jag förstår ju att det kan vara grupptryck, media och andra påtryckningar från flera håll.,,, men om man inte lever sitt eget liv utan andras liv,, hur ska man då kunna vara nöjd den dagen man lämnar jordelivet. Den respons man ska ge siog själv kostar inga pengar , den tar ingen energi, den bara lyfter och hjälper en för att man ska må bra. 

Jag skulle så gärna vilja säga till alla mina medmänniskor att de är bra som de är. Var nöjda med er själv. Var nöjda med det som ni kan och se positivt på er själva. Genom att man gör det så stärker man också den positiva energin. Börja med positiva affirmationer till er själva dagligen. Du är viktig. ....

DU ÄR VIKTIG HÄR OCH NU OCH I HELA UNIVERSUM!!!!

 

Kramar och ljus MariaJGlad

 

 

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2008-04-11

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-04-11 23:16 #1 av: FiaH

En jättebra artikel Maria, mycket tänkvärt, och dom sista raderna, tycker jag vi alla ska sträva efter, att säga till oss själva..Skrattande

Anmäl
2008-04-13 11:27 #2 av: marias777

Åhh tack för dina visdomsord,jag håller med dig och det är saker jag också ofta har funderat på...Men jag har så svårt att förstå varför vissa blir enbart kalla och hårda till sitt yttre,även om jag har insett att allt bara är en fasad..Det är lustigt hur vi människor kan bete oss på tex en arbetsplats,alla har sin mask utåt.Men men livet är för kort för att man ska orka må dåligt av andra människors beteende.Glad

Anmäl
2008-04-13 11:58 #3 av: Opal

Bra artikel.

Anmäl
2008-04-13 12:00 #4 av: MariaJ

Jag håller absolut med dig. Vi ska inte gå och bära andras obalanser, utan se hur vi själv kan växa istället. Vi kan finnas och hjälpa, men inte ta över eller hjälpa ng som kanske inte vill ha hjälp.

Kram MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-04-20 14:00 #5 av: [BigMama]

Jättebra artikel Maria! Jag eftersträvar att finna jag, vara jag, oavsett med vem/vilka jag befinner mig med. Jobbigt att spela olika roller.....

Anmäl
2013-02-15 08:51 #6 av: [GunillaF]


Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.