Upplevelser

Från själ till bebis

2008-04-22 20:28 #0 av: MariaJ

Jag skulle vilja dela med mig av en underbar berättelse som jag varit med om de sista året. Jag har fått äran att uppleva en själ komma redan innan barnet föddes, och jag har känt en stark upplevelse under denna resan.. Välkomna in och läs berättelsen...(bilden har inget med berättelsen att göra)

 

Från själ till bebis

Jag vill berätta en upplevelse som jag har fått vara med om under de sista 1½ åren som jag bara tycker är så fantastisk.

För ca: 1½ år sen så kom för mig en helt utomstående kvinna till mig för att få lite hjälp och vägledning. Redan då hon kom in så upplevde jag att hon var oerhört speciell i sina energier och utstrålningen hon hade var som en stor gloria. Vi  satte oss ner och jag lade ut korten som jag sedan tolkade. Jag hjälpte henne framåt och jag berättade flera olika saker om henne, samt även om hennes framtid. Jag upplevde även en kvinna med henne från andra sidan, som visade sig vara hennes mormor. Jag berättade vad hon visade mig och jag upplevde att det skulle komma in ett nytt barn i hennes liv. Ett litet flickebarn till. Hon tyckte,, nej ,,nej,, jag är själv med min dotter och är inte alls intresserad just nu av att bli mamma igen. Jag såg vad jag såg och fortsatte att berätta om händelserna och upplevelserna omkring henne och barnet, samt mycket mer omkring hennes liv just då. Hon berättade att hon var väldigt intresserad av att meditera, och undrade om jag hade någon meditationsgrupp. Det hade jag inte då, men om intresset var stort nog så skulle jag kontakta henne för då ville hon delta i den gruppen. Efter avslutad session så sa jag även till henne att hon skulle ta med sig det som kändes rätt och som kunde hjälpa henne framåt. Vi sa hej då.. och var och en gick till sig.jag kände redan då att vi kommer att mötas igen, och så kände nog även hon...

 

(bilden har inget samband med bebisen i berättelsen)

 

Vi hördes av igen då jag skulle starta en meditationsgrupp. Hon blev delaktig i min grupp och allt fungerade jättebra. Vi träffades kontinuerligt och vår grupp svetsades allt mer tillsammans. Vi blev en härlig grupp med mycket energier. Hon och jag hade inte mycket kontakt alls mellan gruppträffarna, utan det var just meditationsträffarna som då sammanförde oss. Eftersom jag är otroligt känslig för andras energier så kunde jag känna att ngt var på gång med henne, men jag kunde inte ta på det. En dag kom hon och berättade för mig att hon skulle ha bebis och att hon tyckte att det kändes så konstigt eftersom jag redan innan hade berättat detta för henne. Vi pratade lite om det, och jag förklarade lite hur jag ser på hela situationen. Meditationstillfällen rullade på som vanlig, men vid ett tillfälle fick jag uppleva något speciellt. Jag fick se en man bredvid henne. Jag tänkte inte så mycket på det just då, men när han återkom vid flera tillfällen då vi träffades, så förstod jag att det var något speciellt med honom. Det var då jag kände att jag hade kontakt med hennes ofödda barns själ. Kunde detta stämma ? Kunde det verkligen vara så ?

Detta kändes enorm för mig, för jag hade ju redan innan sett en vagga i rosa och energierna omkring ett flickebarn,, men nu var det en man som visade sig. Jag vet ju att själen är ren, dvs inte varken man eller kvinna men jag upplevde nu att det skulle bli en pojke. Jag ville inte nämna något för henne, då det inte är min sak att förmedla allt som jag känner och förnimmer, men det var en kraftfull upplevelse. Efterhand som magen växte och vår kontakt växte sig starkare genom meditationsgruppen, så kände jag en dag att vi fick ögonkontakt. Jag vet, att hon vet exakt vilket tillfälle detta var. Jag minns hennes blick och hon såg också på mig att det var något speciellt. Jag bara vet det ! Det var precis som om hon berättade för mig att hon ville berätta något muntligt för mig. Jag kände genast att -Ojsan,, nu måste jag kanske berätta det jag känner här. Jag kände också under den kvällen att det var mycket olika känslor, och det var precis som något skulle sägas.

 

 

Hon mailade mig för att hon ville veta vad jag kände. Hon hade märkt på mig med sin egen öppensinnighet att jag visste något, som inte hade sagts. Jag var uppriktig och kände att jag ville skriva vad jag kände och att jag hade fått kontakt med en manlig själ. Så jag tror det kommer att bli en pojke. Hon svarade mig och bekräftade mina upplevelser. Hon hade varit på ultraljud några veckor tidigare och där sett att bebisen var en pojke. Jag förstod nu igen att jag fått kontakt med ett barns själ innan det fötts. Herregud!! När jag hade fått bekräftelsen på allt så var det precis som att nu var det fritt fram att få ha kontakt med honom. Jag upplevde en gammal själ med mycket kunskap. Jag kände att det blir en spillevink, med mycket humor och glädje. Nu fanns det så mycket som han vill få uträttat på jorden, så det fanns inga riktiga gränser utan bara enorma möjligheter. Jag vill inte gå in på allt som jag fick till mig av honom då, men det var enormt stort.

Den sista tiden så hade jag ingen kontakt utanför magen, utan kände bara en samhörighet med denna växande mage. Detta sammansvetsade oss enormt, och de känslorna som detta framkallat finns inte att uttrycka ens. Idag är mamman till barnet en av mina bästa väninnor. Vi känner en så stor samhörighet. Vi vet att det var barnets själ som sammanförde oss, och förenade oss på jorden. Vi vet också att detta var meningen... Jag ska åka till dem imorgon och hälsa på. Det kommer att vara en fantastisk upplevelse för mig att få hålla detta lilla knyte och få känna hans energier igen, fast genom denna lilla pojkbebis. Det är en ära för mig att få känna honom, hans storasyster och hans mamma.

Jag är så otroligt tacksam för att jag fått uppleva detta.

Det är en stor erfarenhet för mig.. Tack !!!

 

Vill även nämna att jag låtit den berörda kvinnan läsa denna artikel och godkänt den innan publicitet.

 

Vänligen MariaJ

 

 

 

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2008-04-22

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-04-22 20:39 #1 av: MariaJ

Jag vill nu även skriva att jag har varit och hälsat på detta lilla under, och mina tårar rann för kinderna när jag mötte honom första gången. En underbar känsla.. Tack !!

kram och ljus MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-04-22 21:05 #2 av: FiaH

Detta är så otroligt fantastiskt Maria, och jag vet hur starka känslorna var idag, när vi mötte det lilla undret. Tack för att du delar med dig av denna härliga upplevelse. kram på dig

Anmäl
2008-04-22 21:27 #3 av: [Chakra]


Så vackert! Tack! Detta var väldigt speciellt!

Små barn är stora under, och jag har aldrig förr tänkt på dem på det sättet.
I sommar blir jag farmor och det ser jag verkligen fram emot!

"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2008-04-22 21:52 #4 av: Opal

Vilket otroligt möte och upplevelse du har varit med om. Helt fantastiskt. Du måste vara så duktig Maria. Kram

Anmäl
2008-04-22 23:47 #5 av: MariaJ

Opal,, Jag är inte och känner mig inte duktigare än någon annan, men jag är nog en väldigt senitiv och känslig person för andras energier,,och så även för våra andra dimenssioner. Vi kan alla öva upp våra intiution och känslighet..Jag får även uppleva detta av en anledning, som jag nog inom kort får veta...

Kram MariaJ

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-04-23 12:45 #6 av: korseett

Så otroligt, så vackert! Jag finner inga ord. bara så vackert

Anmäl
2008-08-19 14:28 #7 av: EvaLeva

Tack Maria för att du delar med dig av din upplevelse*L* Detta är oehört starkt att få vara med om och jag önskar dig all lycka!

I kärlek//EvaLeva

Anmäl
2008-09-09 16:39 #8 av: ledigeller1

Vilken underbar berättelse.

Jag vill berätta en speciell historia.

Uder 9 år var jag ofrivilligt barnlös med all den sorg som finns.Under hela den tiden var min mormor där för mej.Tiden gick och jag träffade en ny man, och min mormor blev sjuk och sista tiden bodde hon hemma hoss mej.Hon blev sjukare och inlagd på sjukhuset och jag va med när hon stilla gick bort.När jag var inne hoss henne ensam för ett sista farväl så bad jag henne att komma tillbaka.

Ett par dagar före hennes begrvning så fick jag reda på att jag var med barn.Det var underbart och sorgligt på samma gång, att min mormor aldrig fick veta det. Men när vi sedan räknade så visade det sej att jag blev gravid med detta barn ungefär samtidigt som min mormor gick bort, antingen samma natt eller natten efter.

Nu visar det sej 8 år efter att denna underbara tös är en direkt kopia av mej, och jag var väldigt lik min mormor.

Hon finns här .

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.