Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Healingens Verkan

2008-06-20 12:28 #0 av: MariaJ

Jag har gjort en liten artikel om healingens verkan på kropp och själ. Det finns flera olika områden där den gör verkan, men man kan dock aldrig påpeka att healingen botar.. Kom in och läs vidare ..

Helingen är en bred behandlingsform. För mig har det varit en stor hjälp i olika situationer och jag vill ge er en liten inblick i healingens användningsområde

Healingen jobbar med hela människan och det innebär att den går in och jobbar med både kropp och själ. Genom att tillföra livskraft qi så börjar vi en process i positiv riktning. Den går till de områden som behöver och jag tycker själv att det är ett fantastiskt sätt att hjälpa mig själv och andra. Eftersom healingen går in på cellnivå så löser man även upp cellminnet och genom det kan man jobba med saker som man förträngt eller som ligger sen tidigare liv. Att vara en länk är ett fantastiskt sätt att jobba då man känner av olika former av blockeringar i människan. Vi som jobbar med healing arbetar ju på olika sätt, men vi tillför samma livskraft.. DVS  qi då vi jobbar.

Hur fungerar healingen :

Healingens energier strömmar igenom givaren till klienten. Det innebär att man är en länk för att tillföra livsenergi. Man kan ibland se resultat direkt och ibland efter 1 till 3 behandlingar. Healingen går in på alla nivåer, dvs den jobbar sig in på cellnivå hos människan. Vi är uppbyggda av energifält, både små och stora och ibland så tömmer vi dessa energicentras och behöver de behöver då fyllas på. Om vi är tömda och obalanserade så kan det skapa fysiska åkommer hos oss men även emetionella.. Man kan ibland gå direkt på problemet och ge heling direkt åkomman. Det kan också ge mycket goda resultat.

**Det som är viktogt att nämna är att man får aldrig säga att healing botar, men det kan vara ett kompement till vår ordinära friskvård** 

Hur behåller vi den ?

Vi behåller vår energi genom att tänka positivt och inte utsätta oss för yttre och inre stress. Idag i vårt samhälle så lever tyvärr många under en form av stress och det gynnar inte kropp och själ i förlängningen. Vi kan ta oss lite tid varje dag för att varva ner och lyssna på oss själva. Bra sätt att varva ner är meditation, yoga, skogspromenad eller ng som inte kräven din tankeförmåga ..utan bara ger dig ett lugn. Alla har sitt sätt att fylla på och det finns inga fel om man känner att det är bra för mig..Skapa positiva affirmationer är också ett bra sätt att påminna sig själv att varva ner och stärka sin känsla för välbefinnande.

Detta är bara en liten artikel om healingens förmåga och ni som vill får gärna lägga till och berätta era uppleveler om just healingens verkan på dig själv eller någon som ni känner.

Vänligen MariaJ:-)

 

 

Av: MariaJ

Datum för publicering

  • 2008-06-20

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-06-29 19:26 #1 av: FiaH

En bra artikel MariaSkrattande

Anmäl
2008-11-25 01:04 #2 av: SilvianLuna

Jättebra artikel. Glad Det sistnämnda om hur man kan varva ner med skogspromenader osv. vill jag tipsa om en läsvärd bok som heter:

Naturkraft - Om naturens lugnande, stärkande och läkande effekter, Åsa Ottosson & Mats Ottosson

Har läst den och måste säga att man får en väldigt bra förståelse av andras erfarenheter då boken baseras på intervjuer och forskningar som är mycket relevanta att ta in, känns inte "luddigt" på något sätt.

 

En hälsning från grannen bredvid Häxor i fokus / SilvianLuna

Anmäl
2010-02-05 23:37 #3 av: Soffe

Puttar upp den här artikeln för er som inte läst eller vill läsa den igen ;-)

Anmäl
2010-02-06 08:54 #4 av: korseett

Den här är bra!

Anmäl
2011-05-09 12:56 #5 av: [GunillaF]

Bra! Glad

 

Anmäl
2011-05-10 07:44 #6 av: [walkinbeauti]

Toppen! så bra information du bjuder oss på Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.