Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Den Violetta flamman

2008-08-14 00:27 #0 av: MariaJ

Den silvervioletta flamman är en gåva från Gud. Den kan man meditera till, men kan rena eller bara vila i. Den ger en renhet in på molekylnivå. Kom in och läs mer ...

Den violetta flamman har använts i tusentals år. Den återintruducerades  till jorden för att vi skulle ha den som tröst i svåra tider. Mästaren som kanaliserade  den var helgonet Saint Germian, som levde som mystiker i början på 1500-talet.. Den Ultravioletta flamman skulle höja våra frekvenser på jorden och hjälpa människan att rena bort allt som sinnet tagit över. Denna flamma kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och den hjälper oss att rena oss själva på cell och molekylnivå. Den går så djupt i vårt undermedvetande och i vår kropp, så det finns ingenting som denna energi inte berör.

Denna flamma löser också upp karmiska mönster som finns i oss, och hjälper oss att renas i tanken.

Silver violetta Flamman

 

Denna flamman går inte bara på smärtan här och nu eller på en händelse, utan går på djupets orsak och behandlar och renar där. Denna flamman är en mycket högfrekvent energi som tränger in i våra minsta delar i kroppen. Denna flamma är ren kärlek och det är guds gåva till männskligheten.

Vi skapar ju själv vårt karma och genom att vi i detta livet ser till att skapa positiva tankar och ge oss själva en uppstigning i energierna, så blir våra karmiska mönster positivt.  Karma är ju ng som går vidare och som vi måste fortsätta jobba med då vi går in i nästa liv. Att vara medveten och förändra sitt tänkande, kan vara avgöranade för det som du ska bära med dig.Healing vid livets slutskede

Man kan komma i kontakt med den ultravioletta flamman genom meditation/ mantra/ eller visulisering. Det finns de som säger att man ska initeras i den, men själv är jag ganska säker på att vi alla bär den inom oss och ser den som vår egen flamma.. Guds flamma av kärlek till oss alla.

Den är bra på att lösa upp trauma, destruktiva mönster och tankar även känslomässiga och spirituella trauma. Man kan även be flamman att heala under natten så man är utvilad och positiv på morgonen.

Det sägs att de som använder den regelbundet i meditation, böner och åkallar den, har ökat sin positiva energi och ändrat sin kvalitet till mer positiv. Den har gett mer insikt, frihet, tillit, tolerans, förståelse, hopp och glädje samt mer själsligt healande. Flamman påverkar vår DNA-spiral och ökar därmed vårt undermedvetna och vårt tänkande att sammankopplas för att mötas i en uppstigen energi.

Denna violetta flamman är en flamma av energi som transformerar negativ energi till positiv energi.

Den violetta flammans budskap är : JAG ÄR

Ett kraftfullt mantra är:

JAG ÄR den violetta flamman
som verkar i mig här
JAG ÄR den violetta flamman
som är mig ständigt kär
JAG ÄR den violetta flamman
som lyfter och mig bär
JAG ÄR den violetta flamman
som kosmisk kraft beskär
JAG ÄR den violetta flamman
som renar och förtär
JAG ÄR den violetta flamman
som kropp och ande när

Har ni upplevelser om den violetta flamman ? Skriv i tråden ..Alltid skoj att läsa om era upplevelser eller se er respons på vad ni tycker..

Kram MariaJ:-)

 

 

 

 

 

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-08-14 00:49 #1 av: Soffe

Jag har initiering i SVF.. Jag har inte upplevt så mkt.. Det jag känt är att den är ren och väldigt kärleksfull som healing är.. Vet inte hur man kan känna att det är en högfrekvent andlig energi??

Anmäl
2008-08-14 01:00 #2 av: MariaJ

Jag har mediterat tillsammans med en masterhealer från Singapore som lär ut just om den violetta flamman.. Hans tråd ligger också här. Mötet med en masterhealer

Jag själv upplevde otroligt mycket då jag åkallade på flamman, jag kände hur den svepte omkring mig och i genom mig i kanalen. Jag vet inte om man kan säga att flamman är den renaste energin för jag tror att guds/univerums energi är ren oavsett hur vi benämner den. Det finns sååååå många olika benämningar på vår universiella energi så man vet knappt vad man ska tro.

Jag lyssnar inåt och idag fick jag till mig att jag skulle skriva lite om just den violetta flamman här på forumet.

Kram MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-08-14 01:07 #3 av: Soffe

Okej.. Intressant :) Kan va att jag är lite rädd att uppleva för mkt, så att det blockerar :/

Anmäl
2008-08-14 18:26 #4 av: MariaJ

Det kan ju vara så Soffe, men man går sin egna väg och det finns inget som är fel. Om du inte känner att den hjälper dig eller om du inte känner dig bekväm i dessa meditationer så avvakta tills du känner sig redo igen.. Allt ta sin tid..Kyss

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-08-14 18:36 #5 av: Soffe

#4 Nä jag tror att den kan va för djup och jag använder mig inte så mkt av meditation, men det räcker väl med att bara åkalla den oxå, inte bara meditera med energin?

Anmäl
2008-08-14 18:51 #6 av: MariaJ

Jadå..det gör det Flört

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-08-14 19:18 #7 av: Soffe

Bra :) Jag ska prova ikväll o så skriver jag här om jag upplevde något ;)

Anmäl
2008-08-14 22:40 #8 av: MariaJ

Jätteskoj.. Bra med lite aktivitet och lite upplevelser från medlemmar:-)Glad

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-08-14 22:48 #9 av: Soffe

Har provat lite, men upplevde inget speciellt :/ Kändes som att jag var avslagen o sen slumrade jag till lite istället..

Anmäl
2008-08-17 16:11 #10 av: janh

Hej Maria! tack för den Violetta flamman, ska börja jobba med den. Tack  för Utan klocka,Stäm din kropp, hoppas du vill hjälpa oss att utveckla sådana tankar på våra kommande Meditationsträffar. Ser fram emot höstens första träff. Bamsekram Janh.

Anmäl
2008-08-28 23:39 #11 av: Howliten

Haj,

jag är en nybörjare som mediterar och läser olika inlägg här på Healing, Existens och Övernaturligt. Det finns många spännande områden som jag är nyfiken på men det enda jag än så länge tagit in i mitt liv är meditation och kristaller.Glad

Har mediterat till den violetta flamman nu i lite mer än en vecka. Och det har känts väldigt bra under själva meditationen. Jag kände hur den sakta steg uppåt i min kropp, hur den fyllde mig, och att jag till sist var ett med den. Har inte upplevt mina tidigare meditationer så (ser inget och hör inget, kanske känner att det bränner på hjässan och pannan). Frågade kring det på Övernaturligt (tror jag det var) och fick då veta att vissa känner istället, kanske jag är sån.

Men idag känns det inte så bra. Har varit väldigt trött sista veckan. Till och med haft trötthets-tics i vänster ögonlock till och från sedan i lördags (kan inte minnas att jag haft det någon gång innan). Idag under eftermiddagen har jag känt hur det sticker i halsen och näsan och det känns "tjockt". Förkylning eller något sånt lär dimpa ner under natten eller imorgon.Gråter

Jag vet inte hur mycket om ens litet min meditation tillsammans med den violetta flamman har påverkat det här. Kanske inget alls, eller så drar den fram det sjuka för att det ska ut, så att kroppen blir ren eller så har jag kanske mediterat på ett felaktigt sätt med flamman. Jag vet inte riktigt hur jag ska se på det hela, här behöver jag tips.

Kan jag ha medierat med den violetta flamman på ett felaktigt sätt?

Som sagt, jag är en novis...

En trött Sanne

Anmäl
2008-08-29 16:55 #12 av: FiaH

#11 tack för att du delade med dig, och nej, tror inte du mediterade på något felaktigt sätt, för mig finns inget som är fel eller rätt i meditation, bara det känns bra för digSkrattandeMen ibland behöver kroppen rensas ut, och då kanske dina symtom, tror inte det har med meditationen att göra..Hoppas du piggna på dig, och bara fortsätt meditera..Sköt om dig kram kram

Anmäl
2008-09-26 21:56 #13 av: BigBear

Jag använder den Silvervioletta flamman ibland. Den funkar lika bra som allt annat! Oskyldig

Anmäl
2008-09-27 21:12 #14 av: mayolica

jag skulle gärna vilja lära mej silvervioletta flamman ,veta mer om den och hur man använder den. har läst lite om den men har inte fått nån riktig klarhet i hur det fungerar.

~ mayolica ~

Anmäl
2008-09-27 22:44 #15 av: Soffe

#14 Vad är det mer du vill veta? Det står ju annars mkt i den här artikeln.. Hur du använder den får du ju veta om du går en sådan kurs.. Går att googla oxå.. Finns flera som har distanskurs i SVF..

Anmäl
2008-09-28 15:03 #16 av: mayolica

det skulle vara intressant att veta bla. ursprung, hur det känns och hur man använder den . få en helhetsbild av vad det är .har lite svårt med distanskurser ,tycker att det är lättare att gå en kurs på plats. men jag kanske vågar försöka med distans framöver.

 

 

~ mayolica ~

Anmäl
2008-09-28 15:22 #17 av: Soffe

Ja det förstår jag.. Ursprunget står det ju om i den här artikeln.. Hur det känns får du nog fråga dem som använder sig av den :-) Jag själv känner ingen stor skillnad om man jämför med ex. Reiki.. Kan va svårt att sätta ord på det, men min känsla är att den är ren, starkt kärleksfull och andlig.. Det lättaste tror jag är att gå en kurs och själv uppleva den eftersom det blir en personlig upplevelse..

Jag tycker ändå att den här artikeln skrivs med helhet av vad SVF är, förstår ändå inte vad du inte är nöjd med? Eftersom du verkar så intresserad av den här healingformen, rekommenderar jag dig att kontakta en lärare, någon som utövar den här sorts healing och ställer frågor till dem.. Eller varför inte gå en kurs, då får du ju tillgång till så mkt mer kunskap och upplevelser av SVF..

Jag tror att det finns en som kan ha sk. fysisk kurs i SVF.. www.sinnligkunskap.se Annars är det distanskurs som finns..

Hoppas du är nöjd med svaren!

Anmäl
2008-09-28 20:15 #18 av: Elwin

Flamman i sig är intressant och känns bra. Vad som inte känns bra är den amerikanska sekt (med filialer här i Sverige) som "lagt beslag" på den. Ännu jobbigare är att deras ledare/guru skriver enormt intressanta böcker om flamman, reinkarnation med mera - men leder, som sagt, en rätt klassisk "sekt".

 

Kul att andra utanför det nätverket verkar hålla liv i flamman?

 

Ska utforskas Skrattande

Anmäl
2008-09-29 12:31 #19 av: molly57

Åh! vad kul att du skriver om violetta flamman. Själv har jag använt mig av den i ett par år. Just mantran är väldigt stark. Fin mycke kraft bakom orden. Ang sekt,så själv har inte gått någon kurs eller tillhör någon s.k sekt. Som så mkt annat,använder jag mig av olika healing metoder.Gör på mitt egna sätt utifrån vad som känns bra,och rätt för mig . Och  vad jag vill uppnå med healigen.Ex om jag har en person som mår psykist dåligt eller fysikskt.Och om jag ger direkt eller på distans. För min egen del vill jag inte tillhöra ett speciellt fack när det gäller healing.Eller något annat facker heller för den delenFoten i munnen.Även om min grund är kristallhealing,så lägger jag in adra former av healing.Ha rgått  olika "skolor" när det gäller healing innan,jag fann mitt sätt att jobba på. Men violett flamman,är kraftfullt redskap.Men jag anväder nog den mest när jag jobbar med mig själv.

Mvh Åsa

Anmäl
2008-11-04 13:53 #20 av: korseett

Soffe ska ge mig healing av denna healingform ikväll så jag kan återkomma och berätta senare om mina upplevelser

Anmäl
2009-04-12 01:38 #21 av: JILE

GladHej , jag fick en healing med silvervioletta flamman av en som ville ha lite provpersoner som kunde säga vad de kände efter. Jag tog ju tacksamt emot :)

Läste "2 inslag och Maria jag kände likadant, detta som en värme i överkroppen ung. som om någon svepte om en varm filt runt överkroppen. Jag skulle sitta upp för att jag inte skulle somna ....hm gjorde detta ändå :) men en kort stund för jag blev så avslappnad. Såg som små moln som kom nerifrån och upp framför mina slutna ögon och som senare övergick i hjärtan ..helt otroligt har ej sett detta förut. Hade ingen nygjord latte framför mig heller =)

Dagen efter kom jag på mig med att ländryggen var inte stel som den varit i månader..peppar, peppar kanske är tillfälligt men piggare, mer energi .

Ja det var en stark healing,

Kram Jile

Anmäl
2009-04-12 20:52 #22 av: korseett

vilken härlig upplevelse Jile!

Anmäl
2009-04-12 23:16 #23 av: stina63

Jag testade den violetta flamman och det kändes jätte skönt efteråt. Men min enna katt anton kom och la sig i mitt knä under meditionen och efteråt hade han tydligen fått extra energi Skrattande

Anmäl
2009-04-13 20:40 #24 av: JILE

#22 Ja det var starkt, tänkte att det kommer väl inte kännas mer än som vanligt.

#23 Ja missen din fick nog en dos flamma också =) dagen efter hade jag väldig energi. Kändes som benen bara sprang på och överkroppen bara fick hänga med, har kännt mig trög, stel och jätteont i svanken , men det har kännts bättre sen healingen. Tror att det kan vara den .

Kramiz

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.