Healing

Naturlagen och Lagen om Hälsa

2008-10-31 00:40 #0 av: MariaJ

Jag vill här publicera Naturlagarna och Lagen om hälsa.Vi är flera som tycker att det är otroligt viktigt att lyfta fram detta till alla våra läsare och medlemmar..Denna texten är skriven av Jane Lysell. Välkomna in och läs !!

Disciplin kanske kan tolkas som ert hårt ord men i detta fallet som kärlek - för dig som healer och för dig som mottagare av healingen!

Som healers lyder vi under vissa jordsliga lagar, Lag (1998:531) om yrkesverksamhet på hälso- och sjukvårdens område 
men även de universiella lagarna,Naturlagarna med lagen om hälsa

 

  

"Naturlagarna" och Lagen om Hälsa!

 

Räddningsplankan, som i sin sammansatta struktur ger ett accepterat, om än diffust svar på de flesta frågor. Naturen visar oss hur vi ska leva och ger oss Livslagar att följa, bara vi vill se -så finns alla svar där . Naturen visar oss t ex på vad vi ska äta, dricka, andas, ge och taga kunskap, om livets naturliga förhållanden. I Naturlagarna inordnas generella geologiska lagar för organiskt liv, biologiska lagar för organiskt liv, fysiologiska lagar för livets betingelser och fysiska lagar för energiernas villkor, För det andra åsyftas normlagar för etik och intelligent inriktade tankar, även kallade Livs lagar = sammanfattning av alla lagar.

Lagen om hälsa säger oss att du kan inte få ett tillfrisknande i en fysisk kropp om inte naturlagarna följs och karmalagen är i harmoni, vilket betyder att det måste finnas en förståelse för orsak och verkan. Vilket innebär är du måste se och förändra roten till ohälsan, och att ha lärt klart läxan av sjukdom eller skadan medvetet(förståelse för varför sjukdomen finns där) Helandet måste ske på alla nivåer kropp, sinne, själ, utan det kan inget helande ske.

Lagen om Hälsa följer naturlagarna vilket innebär bl a att ett amputerat ben kan man inte få att växa ut igen, alltså du kan inte sätta tillbaka något som är bortopererat. Du kan heller inte göra någon yngre(ändra tid)du kan bevara men inte föryngra någon med healing.Man kan alltså inte gå emot de naturliga lagarna med lagen om hälsa, de följs hand i hand.

 

_______________________________________________

 

Om vi förstår dessa lagar och i accepterande av oss som redskap - förstår vi vikten av det arbete eller länk vi är! Det är således A-O att se vikten i vårat arbete som healers men också vikten som mottagare av healing att se värdet i denna underbara kraft!

Healing är ett komplementerande behandlingsform till skolmedicinen och ska inte tas som en behandling istället för att gå till sin läkare - då särskilt vid allvarliga åkommor och smärta!

Därför bör man som hjälpsökande ha dessa båda kontakter samtidigt för bästa resultat!

Att som healer att sända healing på distans är en gåva som bör respekteras , som det fina det är!

Och som mottagare vårdas - som en hjälpande gåva!

Därför bör man alltid se till som healer och mottagare av healing att alla nödvändiga åtgärder har tagits - innan man ber om eller förmedlar healing!

Healerns tid ska respekteras som något värdefullt - och healern bör respektera sin hjälpsökande som en gåva att få vara redskapet för healingkraften att strömma igenom dig som healer till klient!

Healer ska alltid uppmana hjälpsökande med svåra smärtor eller misstanke om allvarlig problematik - att söka läkarvård - då vår uppgift som healer inte är att ställa diagnos.(förbjudet enligt lag)

Vänligen Jane

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-10-31 09:03 #1 av: FiaH

En mycket bra, och viktig del att ta upp. Tack jane

Anmäl
2008-10-31 15:59 #2 av: Jane-Lyzell

#1 Tack! Ja det är viktigt att förstå att healing inte är hokus pokus utan följer vetskapen för helande:-)

Tack MariaJ - för att du gjorde om den till artickel - fin bild medSkrattande

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2008-10-31 16:09 #3 av: FiaH

#2 PrecisGlad

Anmäl
2008-10-31 16:58 #4 av: MariaJ

#2 Ingen orsak Jane, det är för mig en självklarhet att lyfta fram dessa viktiga delar av healingen. Vi som arbetar med detta nästan dagligen vet och inser också grunden i healandet och det är viktigt att lyfta fram dnna infon till alla på sidan.. Tack själv för att du delgav oss artikeln !!Flört

Varm kram MariaJ:-)

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2008-11-01 14:14 #5 av: Jane-Lyzell

Kram tillbaka och ha en trevlig allhelgonahelgOskyldig

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2009-05-22 20:45 #6 av: SilvianLuna

En fin och klar artikel Glad 

Kram.

Anmäl