Upplevelser

Varmt Välkomna till Healing

2009-01-23 01:10 #0 av: MariaJ

Jag har varit med om flera olika upplevelser inom healingområdet, och jag är ganska säker på att ni alla har jättemånga upplevelser som ni kanske vill dela med er av. Kom in och läs en av mina sista upplevelser som jag varit med om...

jag satt en kväll och var ganska hängig, jag kände att nu ska jag säkert bli sjuk., och mycket rikitgt .. Jag blev sämre och sämre hela tiden.. Jag lade mina händer på mina panna och kände mig som ett stekjärn. Jag kände mig ändå kall inuti, men var brännhet utanpå. Feber..ja, det var det ju.. Men jag tyckte inte jag hade rikigt tid att vara sjuk, men jag inså snart att jag måste acceptera för att bli frisk fortare. Jag lät mig vara sjuk.

När det sen gått något dygn så tänkte jag mer och mer på healingen och kände att nu var det dax att stävja lite av min regäla förskylning. Sagt och gjort .. Jag satte mig ner och lade händerna på min mage. Jag öppnade upp kanlaen och sände in energi. Jag upplevde inte bara det,, utan jag kände och såg hur det började spraka energibollar omkring mig som om det var tomtebloss omkring mig.. jag hörde hur det kom  fler och fler. Jag hade ännu inte öppnat ögonen, för jag tycket det var så fantstikst att visualisera detta ljusfenomen att jag bara försvann in i denna energi.

Jag kände hur jag värmes och kyldes om vartannat. jag kände mig fylld av univesiell energi och då jag öppnade ögonen så var hela rummet alldeles vitt och jag upplevde det som en ljus dimma över rummet.

Efter denna händelse så kände jag mig bättre och bättre timme efter timme... Visst är det fantastiskt när vi får hjälp att healas.. Hur tror ni att dessa energiljusbollar påverkade mig ?? Har ni liknande upplevelser..

Kramis.. MariaJ:-) 

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2009-01-23 14:14 #1 av: Soffe

Jag kan berätta en upplevelse jag hade häromnatten..

Jag kände mig lite låg, var orolig och kunde inte sova riktigt.. Så jag låg o tänkte på mina guider att dem skulle hjälpa mig, jag ville o önskade få kontakt.. Jag har en guide som jag vet om, som jag haft kontakt med.. Efter en stund när jag försökte heala mig själv som jag gör ofta.. Så känner jag helt plötsligt hur det hettar till riktigt i händerna på en gång o kände energin i hela kroppen, hur den började arbeta.. Speciellt där jag har mest blockeringar.. Jag tänkte vad är detta, men så kände jag att jag nog fick hjälp av en guide.. Jag såg för en kort sekund en bild på honom som var lite längre bort från min syn, men då kände jag att det var han.. Jag kände mig gladare när jag fick den bekräftelsen.. Jag har inget namn på honom, så jag försökte få ett namn.. Då ploppade Zackarias upp.. Men har ju ingen aning om det kan stämma :-/ Känner mig osäker på det..

Iaf så kände jag mig bättre o lättare i mina energier sen och det var skönt! Jag har mått bättre efter den healingen.. Härligt!

Anmäl
2009-01-23 16:11 #2 av: FiaH

#0 Underbart MariaGlad

#1 Oxå underbart Soffe, när man får hjälp och kontakt med sina guider. Sen tror jag du ska lita på din känsla om namnet, men sen är ju min uppfattning så, att det inte spelar någon roll om jag vet namnet eller ej, jag vet namnet på min vägledare, men det är den enda, övriga guider har jag aldrig fått något namn av, men dom är med mig ändåSkrattandeMen förstår att det var en härlig upplevelse. Kram på dig

Anmäl
2009-01-23 16:34 #3 av: Lynxx

...läs en av mina sista upplevelser som jag varit med om...

MariaJ - ja hoppas verkligen inte att de e "en av dina sista" Förvånad - utan "dina senaste" Flört

Anmäl
2009-01-23 16:59 #4 av: stina63

Vilken härlig upplevelser som ni delar med er.

Jag har själv en upplevelse när jag skulle träna till att skicka healing på distans. Själv så hade jag ingen erfarenhet om detta och var nytt för mej,

I början så blev jag så yr så jag fick be min guide flytta på sig, För upplevelsen blev så stark,
Under tiden så hör jag en röst som säger Morfar, Tänker kanske det är min morfar som hjälper mig med healingen.

Det kändes som om jag blev guidad hur jag skulle göra. Och efteråt var jag tvungen att lägga mig ner, Och då var det som om något åkte ur min kropp, Svårt att förklara Men det kändes och jag såg framför mig ungerfär som en tvättsvamp fylld med vatten, Och när man trycker på den så far all vattnet ur den. Så kändes de efteråt när all energin åkte ur min kropp,
Jag antar vad jag har fått lärt mig att det är rensning rensar ut energier ur kroppen som inte ska vara där,

Men det var en otroligt upplevelse första gången och de har gjort att jag har fått mersmak av healingen.

Tina

Anmäl
2009-01-23 17:12 #5 av: Indiania

Intressant att läsa era inlägg!

Detta var för många år sedan , jag hade lagt mig för natten.Så bad jag om hjälp, ville få svar hur jag skulle veta om min känsla var rätt i en speciell situation ( som jag behåller för mig själv )

Låg där och blundade och slappnade av, då fick jag se flera små blå änglar de hade små söta vingar och flög framför mina stängda ögon.Jag fick svar på min fråga och dessa små miniänglar har visat sig flera gånger då jag behöver dem.

Kram

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2009-01-23 18:26 #6 av: Soffe

#2 Ja det har du nog rätt i Fia :-) Jag rädd att jag inbillar mig ibland :-/

Kram

Anmäl
2009-01-25 19:48 #7 av: FiaH

#4,5 Tack för ni delade med er, fantastiskt. Kram

Anmäl
2009-01-25 21:27 #8 av: moonflower

Vilka härliga upplevelser Ni delar med er!

Anmäl
2009-01-26 22:36 #9 av: [Spanaren]

Fantastiskt vad ni är kunniga Flört och vissa med hjälp från sina guider och dylikt!

Ser ibland små vita ljuspunkter när jag har lagt mig och blundar och ibland en liten större vit ljuspunkt och alla dessa pushas som ut ur mig. Lampan har varit släckt ett långt tag så det kan inte vara det! Undrar så vad detta kan vara?

Anmäl
2009-05-06 21:48 #10 av: rore

I höstas så blev jag akut sjuk och hamnade på sjukhuset. åkte in redan vid sex halv sju på morgonen, låg flera timmar på akuten. där jag timme för timme blev allt sämre. jag kände själv att jag var förvirrad och inte riktigt tillräknelig i knoppen. Jag hade så ont,, och smärtan stegrades inom mig allt eftersom timmarna tickade fram. jag var medveten om mitt förvirrings tillstånd,,, men samtidigt ansträngde jag mig för att svara så korekt jag kunde på personalens frågor, sa även till dem om att jag kände mig "konstig" . Klockan på väggen gick både bak- och framlänges.

När jag låg där på akuten så cirklade tankarna runt,, ljud förvrängdes i mina öron de blev till röster,, de blev till rytanden,,, o jag visste att allt detta konstiga som skedde runt om kring mig,,,, det var bara jag som kunde se,höra och känna det. Det var jag helt medveten om.

Smärtan eskalerade inom mig,, sen insåg jag att jag var vid öppen för den andra världern,,, jag trodde mig uppleva alla människors lidande,,och jag tänkte för mig själv att jag måste bort, bort här i från. jag blir galen annars.

Men jag kunde knappt stå på mina ben. jag var kopplad till dropp och hade alla möjliga sladdar på mig.

Insåg i det läget att nä,, jag kan inte ta mig här ifrån. Accepterande  kom till mig. Fick impulsen att stänga ner mig. istället.

Vilket jag också lyckades gör till viss del, för värken avtog sakta men säkert. när jag sedan skickades till en annan avdelning för att läggas in. så kom en personal som skulle transportera mig i sängen. när hon rullade mig i korridoren så knyckte fotändan utav sängen till, precis som om någon ryckte i den med jämna mellan rum.

Hon som körde sängen sa " men vad är det som händer?" så här brukar inte sängarna uppföra sig.

Nä,, nu får du faktiskt sluta, du skrämmer personalen, mumlade jag lite halv högt. och knyckandet och ryckandet i sängen släppte. Jag upplevde så mycket konstiga saker när jag var på själva akuten innan jag förflyttades till ava. Människor som jag mött tidigare i mitt liv som jag inte sett eller haft kontakt med på flera år, fanns där runt om kring mig,,, men jag såg dem bara. insåg även att det var en omöjlighet för dem att vara där, eftersom de personerna antingen var avlidna,, eller faktiskt fortfarande är i livet, med annan yrkes inriktning. men de var förklädd sjukvårds personal, eller hur jag nu ska uttrycka mig.

väl inne på ava så togs det ena provet efter det ändra. när de skulle ta artär provet på mig så var det svårt och det tog tid att hitta nått att sticka i. Men läkarkandidaten,,, stackars pojken:) Kan inte bättre säga för medan han ansträngde sig för att hitta arteren,, så gick min mun utav sig själv,,, jag babblade på om hur hans farmor ,,,, och det här med prestation,,, mycket privat babbel om honom o hans studier och vilken fantastisk läkare han skulle bli en dag. som om

jag visste vem han var.

senare samma kväll blev jag ännu sämre.det måste ha varit straxt innan natt skiftet skulle komma. Jag såg inne i mörkret inne i mitt huvud hur två pytte små färg prickar susade emot mig. de blev till fantastiska formationer, jag kan inte säga vad de var,, men de var fantastiskt vackra och ag liksom flöt ut i mig själv på något vis.

Jag känner att nån tar ett stadigt tag om mig. jag hade hört att det pratades brevid mig,, men jag var så uppslukad av dessa ljusvarelser så jag orkade inte svara personen som talade till mig,, inte förän hon tog tag i mig med mjuka, fasta varsammahänder, De vackra blå ljusvarelserna försvann, jag vet att jag tänkte innan jag vaknade till att hon,,, hon som talar till mig nu,,, hon är en äkta ljusbärare. jag kände det i hela mitt väsen. jag kände en sån oerhörd tacksamhet över att hon kom och tog hand om mig då,,,och jag är säker på att det inte var en ren tillfällighet.

 

Jag inser själv att det låter helt makalöst, jag vet inte riktigt vad det var som hände. rent logiskt går ingenting ihop.

det låter som rena rama rappakaljan. men varenda ord är sant,, och det hände så mycket mer.

För mig känns det som om våra innre guider/ änglar eller vad vi nu kallar dem kan ta mänsklig skepnad. Oj vad det blev mycket.

Finns det någon som varit med om något liknande?

 

 

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2009-05-06 23:47 #11 av: korseett

OJFörvånad

Men vad härligt att du fick hjälp att komma tillbaka till dig själv. De finns därute och vaktar.

Ja stackars läkarkandidaten, det måste ha varit hans mest konstiga upplevelse. Såg du till honom något mer efter det?

Fick du reda på vad det var som hände med dig, alltså något medicinskt svar?

Anmäl
2009-05-07 00:14 #12 av: rore

hej korseett!

Jag såg inte till den där läkar kandidaten någe mera,,, lite trist faktiskt.

det hade varit skojigt att träffa honom igen även om det skulle ha blivit lite pinsamtSkäms

det var helt klart en märklig upplevelse. även om jag inte förstår allt,, så har jag svårt att allt detta skulle handla om kemisk obalans o vetenskapligt dravel, ursäkta uttrycket.men jag var så medveten om konstigheterna som skedde runt om mig. det var så verkligt. en dimensionell verklighet, eller paralell kanske man säger.

min insulinpump hade fått ett stopp o larmade inte, så redan när jag vaknade var hjärn funktionen inte som den skulle. händelseförloppet går fort då. o på sjukan antog man att den fungerade,,, o det trodde jag oxå. jag är väldigt tacksam över att det slutade bra./

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2009-05-07 09:42 #13 av: gold

wow! tack för att du delar med dej, häftigt att få läsa.

Anmäl
2009-05-07 10:00 #14 av: korseett

Då måste jag fråga vidare rore. Har den här händelsen gjort att du blivit mer medial?

Anmäl
2009-05-07 10:13 #15 av: rore

JAg gick en cirkel i höstas med andlig o personlig utveckling. ( Det är också en makalös historia hur jag hittade dit ) det hände massor med saker inom mig, jag kunde mycket som jag inte ens visste att jag var kunnig i. känna av saker, läsa av människor, tyda tarot-kort, kanalisera. när vi skulle titta på auror så svek mig ögonen. det var något som bara inte gick

så efter kursen hände alltså detta med pumpen och jag hamnade på sjukhuset.

På något vis så har jag kännt sen dess att "de" ville ge mig en lärdom på något vis, eller kanske öka min tro. det käns som om någon "har pekat med hela handen" åt mig.

för det har varit svårt att ta till sig att jag faktiskt kan mycket. Jag fick bevis gång på gång på cirkel träffarna. men varje gång jag gick där ifrån så tvivlade jag på mig själv.

Mitt logiska tänkande satte sig lite på tvären. Jag trodde/ men ändå inte.

Ja,, jag tycker mig uppleva mer från den andra sidan än vad jag gjort tidigare. Jag ser "mera" eller hur jag nu ska uttrycka mig.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2009-05-07 10:30 #16 av: korseett

du självkänslan är svår. Man vill inte tro att det är jag som har klarat detta och så tänker man att det bara är en slump osv. och speciellt i början.

Fantastiskt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.