Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Reconnective Healing®

2009-05-26 17:21 #0 av: korseett

Reconnective Healing är en helt ny "hands-off" healingform som nu sprids över jorden via dr Eric Pearl från USA. Han är begåvad med en högst fantastisk och mycket ovanlig gåva. Han reser sedan ett antal år över hela världen för att dela med sig av denna gåva till en så stor del av mänskligheten som det bara är möjligt.

reconnective.gifDet sägs att dessa högfrekventa energier med oerhört läkande egenskaper aldrig tidigare funnits på vår planet. Dessa nya snabbvibrerande frekvenser återkopplar oss till Universum samtidigt som de skapar en återkoppling till vår inre kärna, vårt högre jag men även till vår fysiska kropp.

Reconnective Healing innebär att hela kroppssystemet, kropp, själ och ande, kopplas upp till en ny frekvens

Behandlingen med Reconnective Healing är mycket behaglig och ger en djup avslappning. Du kan även uppleva olika sensationer under behandlingen och ofta sker ett läkande på flera olika plan samtidigt.

Resultatet av Reconnective Healing är helt unik för varje människa. Var öppen för vad som kan komma att ske men förvänta dig inte ett specifikt resultat. Var trygg i förvissningen om att det absolut bästa för dig just nu är det som sker.

Effekten av Reconnective Healing kan komma omedelbart men kan också upplevas under en längre tid efteråt. Energiarbetet påbörjas direkt när Reconnective Healing startar och kan sedan komma att arbeta med dig en lång tid efter avslutad behandling.

För att få optimalt resultat av Reconnective Healing rekommenderar Eric Pearl 1-3 behandlingar i tät följd, gärna under samma vecka.

Varje behandlingstillfälle med Reconnective Healing tar ca 60 minuter. Då ingår tid att samtala om eventuella upplevelser efter själva behandlingen.

Reconnective Healing går att utmärkt att förmedla på distans. Eric Pearl säger att distanshealing ofta är starkare än om man befinner sig i samma rum.

Reconnective Healing är en högst påtaglig, kraftfullt vibrerande energi som nu är tillgänglig för alla levande varelser.  

Alla har alltså möjlighet att få ta del av denna nya healingfrekvens. Den är inte reserverad för ett fåtal utvalda personer. Reconnective Healing passar även bra att behandla djur med.

Efter du deltagit i en session med Reconnective Healing kommer du att för alltid vara förändrad. Du får ett permanent medvetandelyft. Du kommer att fungera och vara inställd på en högre frekvens än någonsin tidigare.

Vad kan den förändringen innebära?

Ofta innebär det en känslomässig och mental läkning. Många gånger resulterar detta även i en fysisk läkning.

Som en extra bonus ger det ofta ett stort steg framåt i den andlig utvecklingen dessutom.

Medvetandelyftet kan märkas på så sätt att du får en större förståelse för det som sker i livet, hur du ser på sig själv, dina medmänniskor och omvärlden.

Tack vare det permanenta medvetandelyftet, eller vidgade medvetandet, får du en bättre möjlighet att tackla livet helt enkelt.

Det kan tex innebära att du får kraft att göra en nödvändig förändring av en livssituation för att kunna utvecklas optimalt.

Läs även artikeln om uppföljningen Reconnection

Texten är hämtad från och publicerad med tillstånd av Barbro Forneus och www.reconnectionuppsala.se

Anmäl
2009-05-26 19:39 #1 av: korseett

Gillar inte att det står noll i svar så jag kommenterar mig själv, hihi.

Anmäl
2009-05-26 20:43 #2 av: Clary

Det här är intressant, såg att det finns åtminstone två som jobbar med det, inte så långt från mig Flört värt att prova tror jag. (nu har du iaf två svar Flört)

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2009-05-26 20:55 #3 av: Volito

De är bara helt fantstiskt! Kanske kan nämna att det finns Reconnection som görs bara en gång om livet och när människa bli permanent upp osh återuppkopplad till de gudomliga energierna- förbinndelse som blev förlårad för länge sedan...

Anmäl
2009-05-26 21:50 #4 av: mayolica

Jag tyckte att jag skrev ett inlägg här förut,undrar vart det tog vägenObestämd Tycker att den här healingen verkar intressant och har tänkt att prova den länge,frågan är bara när jag får tummen ur.

Någon som vet om det finns nån i Västragötaland som kan erbjuda behandling?

~ mayolica ~

Anmäl
2009-05-26 22:32 #5 av: klarabella

#4 www.inga-lill-skaraborg.se

 

Anmäl
2009-05-27 00:50 #6 av: Crowone

Jag har beställt boken då jag är nyfiken på vad den innehåller. Glad

 

Spännande värre..........................

men man får vänta några dagar......

tap....tap....tap............................

 

Hoppas jag inte växer fast med näsan i brevinkastet medan jag väntar. *ASG*

Anmäl
2009-05-27 10:10 #7 av: Clary

Boken har jag, har stått i bokhyllan ett tag. Ska ta ner och läsa om och sedan gå och prova har jag tänkt.

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2009-05-27 10:44 #8 av: Crowone

#7 Clary, din retsticka som HAR boken redan.......  *avundsjuk*  Flört

Men jag måste få fråga....var den lättläst, bra eller gav den dig nåt nytt??

Anmäl
2009-05-27 11:01 #9 av: Clary

#8 *fniss* Det var väldigt lättläst som jag minns det men så mycket nytt, nja, jag läser om den kvickt och återkommer till dig om det. Läste Drömhealern ungefär samtidigt så jag måste kolla så jag inte blandat ihop dem.

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2009-05-29 01:02 #10 av: Monky

Börjar bli lite sugen på boken (Väck din inre healer) faktiskt...vet nån om den kommit i pocketform ännu?

Hittar bara inbunden...

Anmäl
2009-05-29 09:09 #11 av: Lynxx

#10

Sorry - hittar ingen pocket - å den billigase ja kan hitta bland de inb. e på: www.kulturbutik.se

för 145 kr + frakt. Kanske finns på bibblan att låna?

/L

 

Anmäl
2009-05-29 10:00 #12 av: Monky

#11 TACK!! Va snällt av dig att efterforska lite på webben Glad

Kanske kan kosta på mig en inbunden ändå.

 

Glad

Anmäl
2009-05-29 10:33 #13 av: Lynxx

You'r Welcome!  Flört

/L

Anmäl
2009-06-13 01:06 #14 av: linda-m

Hej hej är ny här!

Det var riktigt roligt att läsa artikeln då jag själv kom i kontakt med recoonecton healing för några år sedan (visste inte att det kallades så förän nu) =) En bekant till min mamma healade mig och det var den starkaste upplevelse jag varit med om!

Har alltid varit intresserad av det andliga då jag alltid "sett" saker och anat en högre närvaro.

Efter det mötet började jag bli allt mer känslig för andra människors smärta och skador. Jag kunde komma in i ett rum och få en plötslig smärta i handen, vilket visade sg sedan att någon i rummet hade en skada i handen!

Efter det började jag öva mig fram med healingen och fick bättre "syn" med tiden av andras skador och känslospärrar!

Jag har även lärt mig att stänga av mig så jag inte får andras smärta bara av deras närvaro! Men är jag mentalt trött har jag fortfarande svårt att koppla bort det!

Jag är riktigt glad att jag hittade den här sidan då jag känner att det finns så mycket jag skulle vilja veta mer om men inte kännt att jag hittat rätt person att fråga. Ju fler tips och ideer man kommer i kontakt med så passar oftast något en själv!

Linda

Anmäl
2009-06-13 16:11 #15 av: Monky

Hej linda-m och välkommen!! Glad

 

#11, nu har jag äntligen beställt boken! 139:- på bokus! Ser fram emot att sträckläsa så snart sista tentan är över!

 

Skrattande

Anmäl
2009-07-12 01:44 #16 av: mrflanell

Fantastisk energi helt underbart medans jag gjorde en låt om just denna energi

 

 

Anmäl
2010-06-13 14:07 #17 av: Huygens

Exakt hur utförs healingen? Och vad menas med "högfrekventa energier med oerhört läkande egenskaper aldrig tidigare funnits på vår planet"?

Är det bättre energier än dom Jesus gav?

någon som vet hur det går till praktiskt, eller är vi beroende av Eric Pearl?


Anmäl
2010-06-13 15:11 #18 av: Hoppfull

Jag skulle vilja höra från människor som fått reconnective healing vad de tyckt om det.

När man läser om det är ska det ju vara oerhört storslaget och enormt, utöver all annan healing vi haft på jorden. Så det vore himla intressant att få höra av de som fått det om de blivit friska, är för evigt förändrade och numera befinner sig på en högre frekvensnivå.

Anmäl
2010-06-14 00:59 #19 av: JILE

Ja jag köpte boken, men ack så svårt det var att ta sig tid och läsa den. Är ju så trött på kvällarna, men nu ska jag ta tag och läsa den igen.

Kram

Anmäl
2010-06-14 10:02 #20 av: Hoppfull

Det är kanske ingen här inne som fått reconnective healing.

Anmäl
2010-06-14 10:15 #21 av: korseett

vi har många trådar som handlar om reconnective healing och det är flera som både ger och har fått

Anmäl
2010-06-14 10:48 #22 av: Hoppfull

#21 Aha, de kanske har missat den här då Glad

Att det finns de som ger har jag läst men jag har inte läst om någon som fått som beskriver det så fantastiskt som beskrivningarna av metoden gör gällande.

Därför skulle jag gärna få höra från sådana som verkligen fått om det förändrat hela deras liv på det radikala sätt som beskrivs (som ni förstår blir jag lite skeptisk till allt som utlovar sådant på förhand!). För det är ju inga små saker som utlovas...

Anmäl
2010-06-14 10:58 #23 av: korseett

Indiania har fått nyligen och berättat här- ska se om jag kan finna tråden

Anmäl
2010-06-14 11:04 #24 av: Hoppfull

Jo jag har läst Indianias berättelse. Men det jag skulle vilja veta är om man säg ett år eller tre efter, verkligen och fortfarande upplever denna frekvenshöjning och har blivit friskare.

All healing brukar ju leda till initiala förbättringar och upplevelser, det som gör mig så fundersam är att man utlovar permanenta radikala förändringar. Jag undrar om det blir så på riktigt med Glad

Anmäl
2010-06-14 11:43 #25 av: korseett

men du jag tror att om du gör en ny tråd där du efterlyser det här så ser nog fler än att det försvinner långt ner i denna

Anmäl
2010-06-14 13:08 #26 av: Hoppfull

Bra tänkt där, ska göra det! Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.