Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Alpoda Healing ®

2009-08-11 12:53 #0 av: korseett

Alpoda Healing® för djur & växter är en stark healingmetod som är speciellt anpassad till bara djur och växter. Både djurhealing och växthealing i samma healingmetod. När du healar med Alpoda så känner, avläser och förstår du bättre vad du behöver göra när du healar, du får lättare kontakt.

Alpoda Healing är en healingmetod som är anpassad enbart för djur och växter. Alpoda är en stark healingmetod och är lite annorlunda mot vad man traditionellt är van vid. Alpoda har en egen frekvens som bara fungerar på djur och växtlighet, det är anledningen till att den fungerar så tillfredsställande. Den öppnar upp för djurens och växternas behov.

Man healar naturligtvis till moder jord med Alpoda.

Det finns 1 symbol och namnet på den är just Alpoda. (Poda betyder djur på latin).

Alpodasymbolen står för styrka/balans & harmoni.

Färgfrekvensbandet är silver och det är den färgen som energin bärs fram av.


När man healar med Alpoda så känner/avläser du lättare vad du behöver göra under en healingsession. Du får lättare kontakt med djuret om man redan är djurpratare. Du får en symbol du kan använda för att förstärka healingen. Efter initieringen i Alpoda så kommer du märka att du har blivit mer känslig för budskap från Djur & Växtriket. En utmärkt healingmetod om du också kan "tala" med djur.

 

Texten är hämtad från och publicerad med tillstånd av Healing för alla
Sonia och Dag Lindlöf

 

Anmäl
2009-08-11 13:42 #1 av: lodjuret

Bra fakta om Alpoda, tycker den skulle vara kul att få initiering i och kunna ge enbart till djur och växtriket.

Kram Lodjuret

Anmäl
2009-08-11 18:35 #2 av: mayolica

Tack för artickeln. Intressant healingmetod Glad

~ mayolica ~

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.