Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativa Behandlingsmetoder Aura & Chakran Cd-skivor och Böcker Dagens Visdomsord Djurhealing Djurkommunikation Doftessenser Energierna omkring oss Godmorgon/ Goddag / Godkväll Healing Healing önskas/ges Healingmetoder Hypnos-/regression iFokus-information Mat och Andlighet Meditation o Avslappning Medlemmar Musik för själen Mässor/föredrag/kurser Näring för själen Off Topic- OT Om sajten Reiki Healing Stenar och Kristaller Stjärntecken Träning-Test Tävlingar på sajten och iFokus Upplevelser Yin & Yang Änglar
Healing

Så arbetar jag carip

2010-10-15 01:00 #0 av: korseett

Carina är nästa medlem att berätta hur hon jobbar som healer.

Så jobbar jag Carina Pettersson, Reconnective Healer.

Allt startade då jag läste Eric Pearls bok - Väck din inre healer. Mina händer började "brinna" vilket jag tyckte var mycket märkligt då jag tidigare varit ganska skeptisk efter att ha provat en massa alternativvård. Men jag kände mig kallad och hade turen att Eric Pearl precis skulle komma till Stockholm för den första utbildningen här. Min ekonomi var inte den bästa, levde på dålig pension och hade redan tömt allt för att gå Terrys Evans utbildning. Men jag betalade med min kortkredit och tänkte är det meningen att jag ska gå så fixar det sig alltid. Och det gjorde det tack och lov. Året efter gjorde jag även en examen - muntligt, skriftligt och praktiskt. Det var nervöst då min engelska inte är på topp. Men jag klarade det och blev certifierad Reconnective healing practitioner, som en av få i Sverige. Jag har de två senaste utbildningarna i Sverige även jobbat som volontär och träffat massor med härliga nya healers.

Jag har nu världens härligaste jobb som jag brinner för och älskar att se hur kunderna växer som människor. De hittar sitt verkliga jag och kan gå vidare i livet. Många får otroliga förbättringar på alla plan, fysiskt, psykiskt och även andligt. En äldre dam berättade för mig att - "tänk vad alla blivit trevliga sen jag var hos dig!".

När kunden beställer tid hos mig antingen via telefon, mail eller via Boka-Direkt (en bokningstjänst på Internet) så brukar jag skicka ett mail med vägbeskrivning (om kunden kommer till mig).

Jag ger även en kort beskrivning av vad jag gör, och att kunden inte ska använda starka dofter då man kan få doftbudskap. Bekväma kläder och en varm tröja då många kan känna sig frusna efter.

Viktigt tala inte om för mig vad ni söker för, jag vill inte veta något om dina problem. Det blir lätt annars att jag kopplar in hjärnan och omedvetet koncentrerar mig på deras problem när det är hela kroppen som jag ska gå över. Det är även viktigt att man inte slutar med läkemedel utan att kontakta sin läkare. Detta är inte i stället för läkarvård utan ett komplement!

Det räcker med 1-3 täta sessioner för de problem du har idag. De ska helst tas inom en vecka. Sedan behöver du inte komma förrän det dyker upp nya problem eller om du har en liten rest kvar som du vill ha en healing för.

När kunden kommer till mig så frågar jag om det är något de undrar över och berättar lite grann vad de kan uppleva under healingen. Jag säger även att deras roll i det hela är att blunda, vara nyfikna och känna efter vad som händer och vad som än händer låta det ske och inte stoppa något. Jag berättar att jag är bara en ledning/katalysator för healingen och att jag jobbar under tystnad (ingen musik eller prat under tiden) och använder inga rökelser eller dylikt och att vi pratar om det som hänt efteråt. För den som är lättstörd har jag hörlurar, eller öronproppar som de kan använda.
Jag kommer inte att röra dem under healingsessionen så får de en beröring är det inte från mig.

När kunden är redo så blundar de och lägger sig ned påklädda på behandlingsbänken och jag börjar healingsessionen. Jag jobbar alltså hands-off. Jag tittar hela tiden efter reaktioner, blinkningar, sväljningar, ryckningar, ändrat andningsmönster osv. Ibland är det små, små reaktioner, ibland är det så stora rörelser som att armar lyfts, ben hoppar, en dam lyfte på både ben o överkropp och hon visade efter att hon kan inte göra så själv.

Jag börjar ofta runt huvudet och letar efter sensationer i mina händer och när jag känner det så vet jag att jag ska jobba just där. Jag "leker" med energin och när jag inte känner mer så går jag vidare över kroppen. När jag ser starka reaktioner så vet jag att jag jag ska jobba just där. Det känns väldigt ofta en stark andlig närvaro och även en stor kärlek. Jag kan ofta se hur personen såg ut som barn.

Energin är väldigt stark och många upplever en stark andlig närvaro, ibland av guider men även av anhöriga på andra sidan. Det händer även att kunderna kan känna att någon är inne i kroppen och "rör om", "opererar" osv. Det har hänt att jag har fått stickblödningar och blåmärken i handflatan efter healingen. Många gånger känner jag av mina healingguider, som ibland till och med tagit över.


Jag försöker att vara en så ren kanal som möjligt och jag lämnar aldrig budskap utan det är kunden som själv får insikter, budskap eller bekräftelse på vad de funderat över. Jag ställer heller inga diagnoser.
Min roll är att hjälpa kunden att växa, inte att bli beroende av mig för att få budskap.

Efter healingsessionen sitter vi ned och kunden får lite vatten och får berätta om sina upplevelser. Ibland kan jag hjälpa till med tolkning av det de upplevt men för det mesta så hittar de själva tolkningen av sina upplevelser. Alla vill inte heller berätta allt det upplevt då de fått raka budskap och inte behöver prata om det.

Jag berättar även att vi startat en process och healingen fortgår även efter besöket. Har de några funderingar är de välkomna att höra av sig. Många hör av sig för att berätta om de fantastiska saker som hänt dem.

Vid distanshealing, ringer jag upp kunden en kvart före för att vara säker på att de är beredda på att ta emot healingen. Man kan ju få oväntat besök eller dylikt som gör att man inte har det lugnt och tyst omkring sig.

Sedan går kunden och lägger sig och vi båda stänger av telefonerna. Sedan jobbar jag som om kunden vore hos mig. Det enda jag behöver är kundens namn och ort.
Det har hänt att kunden känner exakt när jag börjar och slutar trots långa avstånd, har även skickat till USA. Efteråt är det upp till kunden om de vill ha kontakt eller inte.
Vissa ringer på en gång medan andra vill smälta det de upplevt.

Vid Reconnection - återkopplingen, är det för kunden ofta en mycket stark upplevelse.
Den görs vid 2 sessioner med minst en natt emellan. Jag jobbar då strikt efter ett schema, där jag drar upp linjer och belyser akupunkturpunkter med "healingstrålen". Reconnection görs en gång i livet och för många så innebär det att de blir vad de var ämnade att bli.
Jag har sett många få tillbaka självförtroendet, de byter jobb, avslutar dåliga förhållanden och törs mer. För många blir det som att ha en curlingförälder som redan har sopat banan. Många lämnar "offerrollen" och blir självständigare och gladare människor.

De flesta blir väldigt lugna efter och stressen är mycket längre bort! Valen blir ofta enklare då du känner vad du vill göra och du törs göra det du vill.

Jag är utbildad och certifierad (examinerad) av Eric Pearl och hans team. Jag älskar mitt jobb som Reconnective healer och tycker det är så fantastiskt att få hjälpa människor. Resor är även ett av mina intressen så jag reser även runt i Sverige och ger Reconnection och Reconnective healing.

Har ni frågor om detta maila mig gärna carina@reconnectivehealer.se

/Carina Pettersson, Reconnective Healer

1 januari 2011 byter mitt företag namn till Livsstigen AB

 

Anmäl
2010-10-15 01:05 #1 av: korseett

tack Carina för att du delar med dig.

jag hoppas att det går bra att använda din bild från din hemsida, jag fick inte in avataren på dig.

 

Anmäl
2010-10-15 01:31 #2 av: dolla

Tack Carina för att du delar med dig Glad

Dolla

Anmäl
2010-10-15 11:35 #3 av: Indiania

Tack Carina för din fina artikel! Kyss Jag vet vad underbart det är att få din Reconnection! Kram

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2010-10-15 13:33 #4 av: [Spanaren]

Detta är skrivet med en stor inlevelse och kärlek till sina medmänniskor Kyss Så rakt, så ärligt och så sant allt detta känns!

Carina du berörde mig ... tack/ kram

Anmäl
2010-10-16 22:57 #5 av: carip

Tack för era kommentarer.

Ja jag är verkligen tacksam att jag får syssla med dettaKyss och coachar även andra att komma igång.

Anmäl
2010-10-16 23:09 #6 av: [GunillaF]

Tack för din berättelse Carip.

Det är intressant att läsa om hur ni andra arbetar!Glad

 

Anmäl
2011-01-24 17:48 #7 av: paolantz

Hej Carip...tack för en intressant artikel. Jag reagerade på det du skrev om att du kände att dina händer började brinna, för det är preciss det jag kände första gången jag försökte ge min hund healing. Jag tror att jag ska köpa Erik Pearls bok. Glad

Anmäl
2011-07-30 15:46 #8 av: [GunillaF]

Putt upp

 

Anmäl
2013-06-12 21:43 #9 av: [GunillaF]

Glad

Anmäl
2013-06-12 21:55 #10 av: TezzD

Tack för intressant läsning OCH ett underbart budskap som förklarar det du gör till punkt och pricka utan en massa konstigheter! Blomma

Nästan så man blir sugen på att få en session med dessa 2-3 steg av dig! Skämtar

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-06-12 22:40 #11 av: Marr

Tack rara Gunilla för puttarna!Blomma

Min inre healer står på lånelistan till bibblan. Ska ta med mig laptopen in till vardagsrummet och läsa dessa du puttat upp i bekvämare ställning.Glad

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-06-12 22:47 #12 av: Älvan


Jag har utan att fått någon rekommendation (iallafall inte av en levande människa Skämtar) köpt och börjat läsa boken och det är onekligen intressant. Tyvärr är min koncentration dålig och vardagen så stressig att jag inte hunnit långt. Funderar på om jag FÖRST måste få reconnectiv healing!!!SkrattarSEDAN kan jag läsa boken efteråt.Gapskrattar

 

Anmäl
2013-06-13 13:30 #13 av: Marr

Underbart att få läsa om din resa till dit du nu kommit. Ett stort mod har du med en tillit till universum och se vad det blev! Vad glad jag blir av att läsa det här. Tack Carip för en superintressant läsning!Blomma 

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.