Annons:
Etiketterartiklarhealing-allmänt
Läst 6624 ggr
korseett
11/13/10, 6:57 PM

Så arbetar jag tilja65

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Då är det tiljas tur att berätta hur hon arbetar

Jag har blivit ombedd att berätta lite om hur jag arbetar och det är det som denna tråd ska handla om.

Jag arbetar med alternativbehandling och i mitt fall består den av Reconnective healing, The Reconnection, Hypnoterapi, Regressionsterapi, Inre-barnet-terapi och att rensa energifältet från främmande energier.

Vad är då allt det här, kan man undra… Healing är de allra flesta bekanta med idag, och speciellt på denna sajten, men Reconnective healing är fortfarande inte alla bekanta med. Det är en relativt ny healingform introducerad av Eric Pearl, som också skrivit den omtalade boken "Väck din inre healer". Denna healing stämmer dig i en ny frekvens och balanserar dig, du når djup avslappning och du kan få uppleva läkande på olika plan, fysiskt såväl som psykiskt.

Även The Reconnection är en healingform som handlar om att komma i kontakt med nya frekvenser, och avsikten med denna healing är att skapa återkoppling till Universum, din innersta kärna, ditt innersta jag.

Det är fantastiskt intressant att arbeta med dessa healingformer, för upplevelserna är så individuella och jag får höra så många olika och ofta fantastiska upplevelser efteråt.

De terapier jag arbetar med är hypnosterapier. Hypnoterapi är en sorts beteendeförändrande terapi, där syftet är att förstärka eller förminska ett visst beteende. Ofta handlar det om att komma tillrätta med oro och rädslor, komma tillrätta med stress och relationsproblem, bli av med ovanor (rökning, ätstörningar, nagelbitning, spelberoende, tvångsbeteende etc) och stärka självförtroendet. Jag använder mig bl.a. av positiva affirmationer. Oftast kommer klienten tillrätta med sitt problem redan efter några få sessioner.

Regressionsterapi är en terapiform där man går tillbaka i tiden (i detta eller tidigare liv) för att hitta själva grundhändelsen för den svårighet man har, då problemet uppstod. Det gör man för att kunna lösa upp blockeringen och komma tillrätta med problemet. Det handlar också om att komma tillrätta med sig själv och hitta svar på frågor om sin livssituation.

Inre-barnet-terapi är en sorts regressionsterapi där målet är att komma tillrätta med svårigheter som uppstått i detta liv. Det är en terapiform som oftast väcker mycket känslor och griper tag i klienten. Målet är att klienten ska komma tillrätta med de trauman och blockeringar som uppstått i barndomen.

Det sista, att ta bort främmande energier från energifältet, är kanske det som är mest ovanligt. Främmande energier drar vi till oss då vi är svaga energimässigt och vi kan bära dem med oss under ganska lång tid. De påverkar oss på olika sätt och sänker vår energinivå. Det kan handla om t.ex. själsfragment, tankeenergier eller känsloenergier som vi drar till oss. Energierna tränger in i energifältet som omger oss och påverkar oss på olika sätt. Det kan yttra sig genom att man t.ex. kan känna sig orkeslös och tömd på energier och att man mår psykiskt dåligt.

Förutom min alternativvårdsbehandling har jag en webbshop där jag säljer allt ifrån andlig och själsutvecklande litteratur till, avslappnande musik, meditationskuddar, hälsokost, rökelse, stenar och pendlar.

Jag märker att fler och fler blir intresserade av detta med regressionsterapi och tidigare liv. Det gläder mig enormt, eftersom det kan vara till så stor hjälp för den som använder sig av det. Som terapeut är jag verkligen fascinerad av detta fantastiska redskap och den effekt det kan ha.

Varma hälsningar Tina Ribbershed

Annons:
Loet_old
11/13/10, 7:41 PM
#1

Detta var intressant att ta del av hur du går tillväga, och att man kan ta bort främmande energier.

Tack Tina!Glad

Indiania
11/13/10, 8:08 PM
#2

Tack för din intressanta artikel Tina! Glad Säger som Loet intressant det där med att ta bort främmande energier.

Jag känner ju till vad duktig du är som reggresionsterapeut också!Kyss

Kram

" Var nära naturen - var när dig själv "

[Spanaren]
11/14/10, 9:30 AM
#3

Intressant Tilja att få höra hur du jobbar och att du trivs med ditt val av arbete plus att det lockar nya människor till dig Flört

Du gjorde ett rätt val Kyss

Lycka till vännen/ kram

korseett
11/14/10, 10:32 AM
#4

Tack Tilja!

tilja65
11/14/10, 10:53 AM
#5

Tack själva för att ni tog er tid att läsa Kyss

Med ljus och kärlek... Tina

www.harmoniqa.se

nillanb
11/14/10, 11:05 AM
#6

Tack Tilja för en fin och mycket intressant artikel!

Fantastiskt fina terapier du erbjuder, som kan förändra så oerhört mycket för människor vilken givande arbete!

Din webshop är väldigt fin och har mycket intressant att erbjuda.

Kram

 

Annons:
Soffe
11/14/10, 4:35 PM
#7

Intressant läsning om hur du jobbar Tilja :-)

tilja65
11/15/10, 10:11 AM
#8

Tack så mycket! Roligt att du gillar min webbshop Nillan, den står mig varmt om hjätat Skrattande

Med ljus och kärlek... Tina

www.harmoniqa.se

[GunillaF]
11/15/10, 4:46 PM
#9

Tack för att du delar med dig av ditt intressanta sätt att arbeta!

Din hemsida är fin och lätt att hitta på!Kyss

[GunillaF]
7/30/11, 3:49 PM
#10

Putt upp

Upp till toppen
Annons: